Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-04, 19:02   #2791
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI

kurde ale jestem wkurzona!!
Bylam dzis mierzyc sukienki najpierw w Agnes a potem w jednym komisie u mnie w miescie. No i w Agnes bardzo mila obsluga i wszystko super. Przymierzylam 4 kiecki z czego jedna bardzo mi sie spodobala. Pani mi napisala numerek tej sukni bo jej powiedzialam ze sie musze przespac z tym. No i podniecone wpadamy z mama do domu szukac tej sukienki (bo potem bylysmy jeszcze w komisie i wszystko mi sie pomieszalo a tu kuzde nie ma tego modelu ani na stronie ich salonu, ani w calym internecie!!! Nikt takiej nie sprzedaje bo jeszcze sie ludzilam ze moze znajde gdzies tansza uzywana. A tu ani jednej Nie wiem czy pani sie pomylila z tym numerkiem? Czy to mozliwe zeby nigdzie jej nie bylo?? (

No a potem bylam jeszcze w komisie. Tam mierzylam 3 sukienki wszystkie z kolekcji GALA (ale pani nie wiedziala jakie to konkretnie modele a na stronie je znalazlam ale tez tam nic nie pisze jaki to model, sa tylko zdjecia niewyrazne)
Pani bardzo niemila, a to jej sie nie podobalo ze mam makijaz, a to ze za duzo kiecek chce mierzyc a to to a to tamto Jedna z tych 3 kiecek co mierzylam to miala poodrywane koronki i z tym by sie nie bardzo dalo co zrobic bo trudno by bylo dokupic taka sama, druga byla ok, ale nie wiem trzecia byla super z przodu ale z tylu juz nie bardzo Kurde i zastanawiam sie bo w tych komisach za uzywana suknie tez trzeba bylo dac z 1400, a ta moja nowiuska kosztowala 2600, wiec moze warto wybulic troche wiecej a miec nowa bez oderwanych koronek hmmm

W kazdym razie najbardziej mi sie podobala ta z agnes, ale nigdzie jej nie ma A w tych z komisu dwoch co najbardziej mi sie podobaly mama zrobila mi fotki komorka, ale nie umiem ich zgrac na kompa bo co chwila mi jakis blad wyskakuje ;/

Myslicie ze moge napisac do Agnes czy maja moze zdjecia tego modelu?? A co mi tam napisze heheh
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 19:11   #2792
jupik
Rozeznanie

Witajcie po baardzo długiej przerwie wreszcie mam chwilkę by poudzielać się na forum więc zacznę od najważniejszego- Kasiaher, sukienka jest bajkowa, naprawde wyglądasz w niej olśniewająco! co do fryzury- włoski zawiń w lekkie loki i będą wyglądać super, dużo gęściej i w ogóle pasowałoby to do sukienki nie oglądaj innych kiecek bo nie warto- od razu widać, że ta jest dla Ciebie stworzona!
Euphoria, Twoja przyjaciółka jest jakaś wredna i chyba Ci zazdrości! moim zdaniem sukienka jest ładna, skromna i w takim lekko "średniowiecznym" stylu, będzie świetnie wyglądała z długim welonem a ramiączka bym zostawiła, bo dodają jej stylu. A poza tym- cena okazyjna i jakby Cię zauroczyła inna suknia możesz kupić kolejną i mieć 2- jedną do północy drugą po
co do mnie- dostałam staż na polibudzie, który jest totalnie do d**y, miał być dla prawnika a jest dla gimnazjalisty, numerujemy strony itp. szajs. Więc spróbuję się przenieść do innego działu albo stamtąd spadam, bo za te 650 zł to mi się nawet nie opłaca wstać z łóżka o 6 rano. Szczególnie, że za dojazdy wydam co miesiąc prawie stówę. No comments, totalna porażka. W ogóle doła mam bo nie tak sobie wyobrażałam moją "karierę" po studiach...
Poza tym wkurzyła mnie dziś ortodontka, ale to długa historia i nie będę was zanudzać, w każdym razie miałam skopany cały dzień dzisiaj i jedyny pozytyw to TŻ i pączek po południu
co do ślubu- zamieniliśmy skrzypka na kwartet i skończyliśmy nauki przedmałżowe, teraz tylko poradnia i formalności z głowyi to chyba na tyle, mam nadzieję, że chciało wam się to czytać

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 19:13   #2793
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 19:14   #2794
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
kurde ale jestem wkurzona!!
Bylam dzis mierzyc sukienki najpierw w Agnes a potem w jednym komisie u mnie w miescie. No i w Agnes bardzo mila obsluga i wszystko super. Przymierzylam 4 kiecki z czego jedna bardzo mi sie spodobala. Pani mi napisala numerek tej sukni bo jej powiedzialam ze sie musze przespac z tym. No i podniecone wpadamy z mama do domu szukac tej sukienki (bo potem bylysmy jeszcze w komisie i wszystko mi sie pomieszalo a tu kuzde nie ma tego modelu ani na stronie ich salonu, ani w calym internecie!!! Nikt takiej nie sprzedaje bo jeszcze sie ludzilam ze moze znajde gdzies tansza uzywana. A tu ani jednej Nie wiem czy pani sie pomylila z tym numerkiem? Czy to mozliwe zeby nigdzie jej nie bylo?? (

No a potem bylam jeszcze w komisie. Tam mierzylam 3 sukienki wszystkie z kolekcji GALA (ale pani nie wiedziala jakie to konkretnie modele a na stronie je znalazlam ale tez tam nic nie pisze jaki to model, sa tylko zdjecia niewyrazne)
Pani bardzo niemila, a to jej sie nie podobalo ze mam makijaz, a to ze za duzo kiecek chce mierzyc a to to a to tamto Jedna z tych 3 kiecek co mierzylam to miala poodrywane koronki i z tym by sie nie bardzo dalo co zrobic bo trudno by bylo dokupic taka sama, druga byla ok, ale nie wiem trzecia byla super z przodu ale z tylu juz nie bardzo Kurde i zastanawiam sie bo w tych komisach za uzywana suknie tez trzeba bylo dac z 1400, a ta moja nowiuska kosztowala 2600, wiec moze warto wybulic troche wiecej a miec nowa bez oderwanych koronek hmmm

W kazdym razie najbardziej mi sie podobala ta z agnes, ale nigdzie jej nie ma A w tych z komisu dwoch co najbardziej mi sie podobaly mama zrobila mi fotki komorka, ale nie umiem ich zgrac na kompa bo co chwila mi jakis blad wyskakuje ;/

Myslicie ze moge napisac do Agnes czy maja moze zdjecia tego modelu?? A co mi tam napisze heheh
no to gratuluje turnee po salonach kurde szkoda ze nie masz ale napisz moze beda miec
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 19:19   #2795
00euphoria00
Raczkowanie

GG do 00euphoria00

Samba - Jak nie drzwiami to oknem Skoro to suknia marzeń to walcz o nią! (tekst jak z banalnego filmu)

Jupik - już nauki???? Nam ksiądz kazał przyjść 3 miesiące wcześniej dopiero Ja już nic nie kumam...w ogóle to słabo pamiętam co mówił ksiądz....Acha! A tż do tej pory nie wie, że bierzemy kościelny i że mamy ślub o 17-tej......Mama (teściowa) powiedziała żeby go uświadomić dopiero w kwietniu - maju. po co ma się chłopaczyna denerwować

Właśnie sobie uświadomiłam, że on chyba wie bo nie pytał o sukienkę Bo to typowa ślubna, więc pewnie wie
00euphoria00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 19:24   #2796
jupik
Rozeznanie

Euphoria, nam powiedzieli, że nauki są ważne całe życie, więc im szybciej je zrobimy tym lepiej, bo na ostatnią chwilę jest tyle spraw do załatwienia, że bez sensu miec dodatkowy kłopot.Więc poszliśmy teraz, bo mieliśmy w miarę czas. Jeszcze nie robiłam tego głupiego stażu zresztą, to nie było mi tak żal wieczorów tracic

Stary 2008-11-04, 19:24   #2797
00euphoria00
Raczkowanie

GG do 00euphoria00

Zapomniałabym.......Muszę się pochwalić A raczej naszego kumpla

Mamy przyjaciela w USA, tam się hajtnął i ma żonę - Amerykankę. Oboje przyjeżdzają do Polski (on nie był 4 lata w kraju)na nasz ślub.

Jego żona jest śpiewaczką operową i jak się chłopak dowiedziłą że ślubujemy to pierwsze o co zapytał swoją żonę to czy nie zaśpiewa nam "Ave maria" Padłam jak mi to powiedział Jestem szczęśliwa , bo marzyłam o tym. Wiem, że niektórym AVE może się wydawać banalne i oklepane ale w takim wykonaniu mogłabym słuchać codziennie ....A Tż nie wie o AVE to moja niespodzianka
Stary 2008-11-04, 19:29   #2798
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2008-11-04, 19:33   #2799
00euphoria00
Raczkowanie

GG do 00euphoria00

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
On wie, że chcę kościelny....Ostatnim razem mi powiedział dobra ale jest jedno ale - "ZRÓB BIERZMOWANIE" i o to mi chodzi z tą niespodzianką. On nie wie, że mam już bierzmowanie załatwione (28 marca) a ksiądz od razu powiedział że datę wstępnie wpisuje, bo potem będa problemyz wolnymi terminami a po bierzmowaniu mam mu potwierdzić, czy nadal chcemy kościelny...

Żle mnie zrozumiałaś....no i ja wszystkiego nie napisałam
Stary 2008-11-04, 19:35   #2800
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2008-11-04, 19:38   #2801
kliwia
Zakorzenienie

samba a może ta suknia jest z kolekcji na 2009 ?
Może idź tam jeszcze raz i ja przymierz i spytaj czy możesz zorbić zdjęcie by się pół nocy wpatrywać i się w końcu zdecydować.
Znajoma w agnes robila fotki.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 19:38   #2802
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
kto wie kochana kto wie Życzę by twoje przeczucia się sprawdziły
macie rocznice 7 listopada? w moje urodziny
ano 7 listopada nasza juz 4 rocznica Znaczy sie, ze obie bedziemy swietowac tego dnia. Wczoraj zauwazylam, ze moglismy wziac slub w 5 rocznice, bo 7 listopada w przyszlym roku wypada dokladnie w sobote...

jupik, widze, ze nie tylko ja zauroczylam sie gra kwartetow. U nas tez bedzie kwartet. A ile placicie za usluge?

AV by jaga_2001

Edytowane przez jaga_2001
Czas edycji: 2008-11-04 o 19:40
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 19:39   #2803
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
no wlasnie nie moge jej znalezc nigdzie W sumie jest duuzo podobnych ale tej nigdzie nie widze, a ona taka sliczna byla

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
no to gratuluje turnee po salonach kurde szkoda ze nie masz ale napisz moze beda miec
hehe dzis dopiero bylam w 2 salonach ale jutro znowu ide Potem to dopiero w grudniu chyba pojde do pozostalych bo niestety nie mam juz wolnego a w dabrowie, gdzie teraz mieszkam nie mam z kim chodzic po salonach wiec musze czekac az bede miala wolne i bede mogla przyjechac do mamy Mam nadzieje ze przesla mi te zdjecia

Cytat:
Napisane przez 00euphoria00 Pokaż wiadomość
Samba - Jak nie drzwiami to oknem Skoro to suknia marzeń to walcz o nią! (tekst jak z banalnego filmu)

Jupik - już nauki???? Nam ksiądz kazał przyjść 3 miesiące wcześniej dopiero Ja już nic nie kumam...w ogóle to słabo pamiętam co mówił ksiądz....Acha! A tż do tej pory nie wie, że bierzemy kościelny i że mamy ślub o 17-tej......Mama (teściowa) powiedziała żeby go uświadomić dopiero w kwietniu - maju. po co ma się chłopaczyna denerwować

Właśnie sobie uświadomiłam, że on chyba wie bo nie pytał o sukienkę Bo to typowa ślubna, więc pewnie wie
hehe nie wiem czy suknia marzen Ale najbardziej mi sie podobala z tych wszystkich co mierzylam tylko ze ona nie byla taka lekka jak suknia kasiaher. Nie wiem dokladnie ile wazyla ale na pewno nie tak malo

Cytat:
Napisane przez 00euphoria00 Pokaż wiadomość
Zapomniałabym.......Muszę się pochwalić A raczej naszego kumpla

Mamy przyjaciela w USA, tam się hajtnął i ma żonę - Amerykankę. Oboje przyjeżdzają do Polski (on nie był 4 lata w kraju)na nasz ślub.

Jego żona jest śpiewaczką operową i jak się chłopak dowiedziłą że ślubujemy to pierwsze o co zapytał swoją żonę to czy nie zaśpiewa nam "Ave maria" Padłam jak mi to powiedział Jestem szczęśliwa , bo marzyłam o tym. Wiem, że niektórym AVE może się wydawać banalne i oklepane ale w takim wykonaniu mogłabym słuchać codziennie ....A Tż nie wie o AVE to moja niespodzianka

nooo to super niespodzianka
Stary 2008-11-04, 19:42   #2804
atomufka
Zakorzenienie

Jupik współczuje moze jednak uda Ci się przenieść...Ja tez mialam podobną sytuację po studiachDostałam się na staż ,ale okazało się że mogę go odbywać jedynie charytatywnie ,ponieważ juz na 5 roku pracowałam na umowę o pracę ,a staż był w ramach programu pierwsza praca....Więc nie dla mnie.Potem na moje miejsce dostała sie moja kumpela i niczego sie tam nie nauczyła poza parzeniem kawy dla dyrektora Uciekła stamtąd po miesiacu.Polska rzeczywistość....dlatego potem zdecydowałam się na emigrację.
Samba próbuj do skutku z tą suknią

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 19:43   #2805
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
samba a może ta suknia jest z kolekcji na 2009 ?
Może idź tam jeszcze raz i ja przymierz i spytaj czy możesz zorbić zdjęcie by się pół nocy wpatrywać i się w końcu zdecydować.
Znajoma w agnes robila fotki.

no tez sie zastanawiam czy to nie nowa kolekcja przypadkiem, ale nie wiem czy juz sa w salonach dostepne suknie z kolekcji 2009?? Mi ta babka nie pozwolila fotek robic niestety Powiedziala ze na stronie sa zdjecia jakbym chciala zobaczyc, no ale jakos nie widze ich tam Moja suknia to model 1762 a na stronie jest tylko 1761
Stary 2008-11-04, 20:10   #2806
jaga_2001
Zakorzenienie

Dziewczyny, bylam dzis u jednego z lokalnych jubilerow. No i znalazlam obraczki, ktore mi sie podobaja. Co ciekawe podobne widzialam w aparcie (zdjecie w zalaczniku, ta bez brylantow), no i w aparcie jedna kosztuje ok 1500 zl, gdzie u jubilera, u ktorego ja dzis bylam placi sie za niemal identyczne (kolory zlota sa tylko zamienione ale wzor jest identyczny) i kosztuja niecale 1200 zl, ale za... pare. Przebitka kolosalna.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img_prod198_0_o.jpg (34,2 KB, 13 załadowań)

AV by jaga_2001

Edytowane przez jaga_2001
Czas edycji: 2008-11-04 o 20:11 Powód: "zjedzony" zalacznik
Stary 2008-11-04, 20:18   #2807
kliwia
Zakorzenienie

Samba no to chociaz poweidz nam do ktorego z modeli agnes ze strony jest podobna
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 20:21   #2808
Elcia85
Rozeznanie

co do nauk radzilabym pojsc wczesniej i sie zorientowac. przynajmniej u mnie jest tak ze trzeba miec nauki plus zaliczony dzien skupienia dla narzeczonych i on jest tylko jakos raz na 3-4 miesiace. np ostatnio ksiądz mowil w ogloszeniach ze jesli jakas para ma slub w lutym 2009 to dzien skupienia jest jakos na koniec listopada. nastepny dopiero w marcu. moja kuzynka wlasnie z tego powodu miala ogromne problemy w kosciele. ksiadz im kazal przyjsc 3 miesiace przed i przyszli a ksiadz im ze jemu ejst przykro ale slubu nie udzieli bo dzien skupienia juz byl i im nie zaliczy. i 3 miesiace przed szukali kosciola gdzie ksiadz by sie zgodzil i zeby jeszcze termin byl... makabra!!
Stary 2008-11-04, 20:24   #2809
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, bylam dzis u jednego z lokalnych jubilerow. No i znalazlam obraczki, ktore mi sie podobaja. Co ciekawe podobne widzialam w aparcie (zdjecie w zalaczniku, ta bez brylantow), no i w aparcie jedna kosztuje ok 1500 zl, gdzie u jubilera, u ktorego ja dzis bylam placi sie za niemal identyczne (kolory zlota sa tylko zamienione ale wzor jest identyczny) i kosztuja niecale 1200 zl, ale za... pare. Przebitka kolosalna.
oj to normalka, my znalezlismy obraczki w apracie za 1500 zl , a podobne, a nawet ladniejsze na rynku za 550 za pare..i to od reki, bez zamawiania i czekania ilus tam miesiecy

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 20:24   #2810
Elcia85
Rozeznanie

Cytat:

u nas bylo podobnie. bardzi nam sie podobaly obraczki w taka jakby szachownice. w kruku kosztowaly 999zl za jedną!!!! jak sie okazalo u "zwyklego" jubilera tez takie znalezlismy i kosztowaly 1250 za pare. takze przebicie mają ostre. w koncu i tak kupilismy inne ale nawet ceny u taki zwyklych jubilerow (w sensie ze nie kruk, yes, apart itp) tez potrafia sie sporo roznic- za identyczne obrackzi jak nasze, ta sama waga i proba zlota blizej centrum miasta facet chcial 300zl wiecej niz my dalismy)
Stary 2008-11-04, 20:25   #2811
jupik
Rozeznanie

Cytat:

jupik, widze, ze nie tylko ja zauroczylam sie gra kwartetow. U nas tez bedzie kwartet. A ile placicie za usluge?
pamiętam, jak pisałaś o tym, że chcesz kwartet i strasznie zazdrościłam, bo sądziłam że nas nie będzie stać na to! Ale okazało się, że nie płacimy za auto i kasy wystarczy( odpukać...)
My płacimy 1200 złotych, ale wiemy już ze sprawdzonych źródeł, że to naprawdę dobra inwestycja

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Jupik współczuje moze jednak uda Ci się przenieść...Ja tez mialam podobną sytuację po studiachDostałam się na staż ,ale okazało się że mogę go odbywać jedynie charytatywnie ,ponieważ juz na 5 roku pracowałam na umowę o pracę ,a staż był w ramach programu pierwsza praca....Więc nie dla mnie.Potem na moje miejsce dostała sie moja kumpela i niczego sie tam nie nauczyła poza parzeniem kawy dla dyrektora Uciekła stamtąd po miesiacu.Polska rzeczywistość....dlatego potem zdecydowałam się na emigrację.
Mam nadzieję, że pójdzie ku lepszemu, ale najbardziej mnie wkurza, że wzięłam ten staż bo mi kobieta w tym moim dziale powiedziała że oni właśnie prawnika szukają i że po stażu (a może już wcześniej) chcą mnie na etat prawnika. Tylko ja tam kurtka na wacie nie widzę nic, co wymagałoby w ogóle studiów a co dopiero znajomości prawa!!!a jeszcze jak kłamie ta kierowniczka- powiedzialam jej, że to co robi ten dział nie ma nic wspólnego z moim programem stażu (który oni do Urzędu Pracy sami dostarczyli tak w ogóle- ściemniacze podłe) i że chcę się przenieść do innego działu X a ona mi mówi, że tam stazy nie ma i w ogóle to tam nie mają etetu. No to sama poszłam dziś tam się spytać i facet jest baardzo zainteresowany, szuka właśnie kogoś do działu i po długim weekendzie mam wpaść pogadać, bo dziś w ostatniej chwili jak byłam z nim umówiona na dłuższą rozmowę to musiał wyjść a do środy go nie ma. W ogóle jak się dowiedziałam, to w tym dziale chcą stażystów "zachować" jak najdłużej i im nie mówią o wolnych etatach, jak ktoś się spyta to kłamią że nic nie ma, bo nie chcą stracić pracowników darmowych, którzy mają porządne kwalifikacje. Jak dla mnie to skur*****stwo!!!

Edytowane przez jupik
Czas edycji: 2008-11-04 o 20:26
Stary 2008-11-04, 20:36   #2812
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Samba no to chociaz poweidz nam do ktorego z modeli agnes ze strony jest podobna

hmmm trudno powiedziec Trochę do modeli np 1730, 1658, 1558 itd góra jak w gorsecie, dół w kształcie literki A, nie strasznie wąski (bo mierzylam jedna taka sukienke ale Pani stwierdzila ze w tej mojej mi ladniej i chyba miala racje ) ale tez nie strasznie szeroki (te co tu pokazalam są chyba szersze) Ladnie podkreslala mi talie, byla z takiego jakiegos gniecionego materialu troche i byla sliczna Napisalam juz prosbe o zdjecie - moze mi przesla to Wam wkleje

a mierzylam jeszcze model 1758, w rzeczywistosci wyglada duzo lepiej niz na tym zdjeciu Ale jednak ta ktorej nigdzie nie moge znalezc miala to cos

Tylko jedno mnie martwi bo moj Tż jest bardzo chudziutki i jak ja bede miala bardzo rozkloszowana suknie to moge przy nim grubo wygladac ehhh ;/
Stary 2008-11-04, 20:42   #2813
Elcia85
Rozeznanie

Samba ta kolezanka o ktorej pisalam wczesniej ze mieli problemy z dniem skupienia wlasnie miala szeroka suknie a jej maż jest BARDZO chudy i nie wygladalo to wcale zle przynajmneij mnie nic nie razilo w ich wygladzie jakbys miala waską sukienke to byscie wygladali jak 2 patyki <lol>
Stary 2008-11-04, 20:44   #2814
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
oj to normalka, my znalezlismy obraczki w apracie za 1500 zl , a podobne, a nawet ladniejsze na rynku za 550 za pare..i to od reki, bez zamawiania i czekania ilus tam miesiecy
ja wiedzialam, ze maja przebitke, ale nie sadzilam, ze 2x... Brat cioteczny TZ kupil wlasnie obraczki w aparcie "bo sa lepszej jakosci nz te np. z rynku" Ja oczy jak 5 zl, bo jak dla mnie to one niczym sie nie roznia, no moze tylko kolorem, co jest wynikiem wiekszej lub mniejszej ilosci miedzi, no ale jakoscia nie odbiegaja, ba swego czasu to ludzie o te rosyjskie zloto sie prawie zabijali, bo bylo najlepsze. No i ja np. nie mam zamiaru przeplacac za marke, ktorej i tak na co dzien nie widac.

my raczej bedziemy przetapiac nasze zloto.

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
pamiętam, jak pisałaś o tym, że chcesz kwartet i strasznie zazdrościłam, bo sądziłam że nas nie będzie stać na to! Ale okazało się, że nie płacimy za auto i kasy wystarczy( odpukać...)
My płacimy 1200 złotych, ale wiemy już ze sprawdzonych źródeł, że to naprawdę dobra inwestycja
U mnie sa podobne ceny. Tylko, ze ta kwota jest za granie podczas mszy, przed msza, gdy zbieraja sie goscie i podczas skladania zyczen pod kosciolem. Ale przypdkiem znalazlam kwartet, ktory za caly ten zestaw uslug chce od nas 800 zl.

Dziewczyny, szukam materialu na metry - woalki, ale takiej grubej, w sensie gruba siatka. Gdzie mozna kupic? Chcialam na allegro, ale nie znalazlam...

AV by jaga_2001
Stary 2008-11-04, 20:51   #2815
atomufka
Zakorzenienie

Samba przypomniało mi się że jatez mierzyłam sukienki w Agnes i też nie ma tych sukienek na stronie ,ani nie było ich w katalogu w salonie...dziwne ,widać że mają dużo różnych.Ale mi babka pozwoliła robić zdjęcia,widać zależy od salonu...

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 20:56   #2816
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elcia85 Pokaż wiadomość
Samba ta kolezanka o ktorej pisalam wczesniej ze mieli problemy z dniem skupienia wlasnie miala szeroka suknie a jej maż jest BARDZO chudy i nie wygladalo to wcale zle przynajmneij mnie nic nie razilo w ich wygladzie jakbys miala waską sukienke to byscie wygladali jak 2 patyki <lol>

No to mnie pocieszyłaś bo moj Tż właśnie też taki chuderlak do tego tylko 10 cm wyzszy ode mnie, a nie chcialabym przy nim wygladac jak gruba baba heheh Ale ta babka w salonie mowila ze ta waska suknia to mnie własnie tak wydluzala i ze dla mojego wzrostu to najlepiej wygladam w tamtej co mi sie najbardziej podobala
Stary 2008-11-04, 20:58   #2817
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
ja wiedzialam, ze maja przebitke, ale nie sadzilam, ze 2x... Brat cioteczny TZ kupil wlasnie obraczki w aparcie "bo sa lepszej jakosci nz te np. z rynku" Ja oczy jak 5 zl, bo jak dla mnie to one niczym sie nie roznia, no moze tylko kolorem, co jest wynikiem wiekszej lub mniejszej ilosci miedzi, no ale jakoscia nie odbiegaja, ba swego czasu to ludzie o te rosyjskie zloto sie prawie zabijali, bo bylo najlepsze. No i ja np. nie mam zamiaru przeplacac za marke, ktorej i tak na co dzien nie widac.

my raczej bedziemy przetapiac nasze zloto.
heh...tez mielismy przetapiac swoje zloto, ale wyszłyby nam malo taniej niz te na rynku wiec po co sobie głowe zawracac, a złoto zawsze dobrze miec w skapetce

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 21:00   #2818
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Samba przypomniało mi się że jatez mierzyłam sukienki w Agnes i też nie ma tych sukienek na stronie ,ani nie było ich w katalogu w salonie...dziwne ,widać że mają dużo różnych.Ale mi babka pozwoliła robić zdjęcia,widać zależy od salonu...

no bo dzis w salonie babka mowila mi ze maja ponad 700 roznych modeli, a na stronie moze jest z 70...takze sama widzisz Mnie tylko dziwi ze nikt tej sukni nie sprzedaje np na allegro czy gdzies. Nic kompletnie nie znalazlam no ja myslalam ze moze jakos ukradkiem uda sie zrobic zdjecie ale babka caly czas tam stala, ja mierzylam, potem ja sciagala i dopiero przynosila nastepna, wiec nie bylo jak ale jak sie wkurze to wpadne tam jutro do tego salonu i zrobie fotke na manekinie, a co
Stary 2008-11-04, 21:12   #2819
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
aaaa no nieźle Kurdę wymiata ten koleś żeby więcej facetów tak tańczyło, dziewczyna dość sztywna może miła zbyt ciężką suknię????
Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
daysy na słowackiego
Nie kojarzę ...
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
no bo dzis w salonie babka mowila mi ze maja ponad 700 roznych modeli, a na stronie moze jest z 70...takze sama widzisz Mnie tylko dziwi ze nikt tej sukni nie sprzedaje np na allegro czy gdzies. Nic kompletnie nie znalazlam no ja myslalam ze moze jakos ukradkiem uda sie zrobic zdjecie ale babka caly czas tam stala, ja mierzylam, potem ja sciagala i dopiero przynosila nastepna, wiec nie bylo jak ale jak sie wkurze to wpadne tam jutro do tego salonu i zrobie fotke na manekinie, a co
Ja myślę , że może pomyliła numerek spróbuj poszukać bez numerku tylko z jakiej kolekcji... ????

Wy mówicie że ja gaduła!?! A ja nie byłam tu 5 godzin w Wy 3 stronki na trzaskałyście!!!

Jupik możesz ubiegać się w Urzędzie Pracy o zwrot za dojazdy ... tak słysząłm może warto zapytać?
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 21:17   #2820
śliweńka
Zakorzenienie

co sądzicie o tym zestawie szczerze bo nie wiem czy by to pasowało w kupie

podkreślam że jestem ciemną brunetką bo chyba kolor bukietu ma tu dużo do tego

jeśli miałabym kolor sukni cappuccino jaki kolor kwiatów musiałabym mieć?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Felicja.jpg (12,7 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryz.jpg (26,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gimbla12.jpg (32,3 KB, 8 załadowań)

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2008-11-04 o 21:19
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości