![]() |
#4861 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
`Bo serca są po to b krwawić tęsknotą.
` Jedź, jedź. Poczekam, potęsknię, wyścielę swoje serce miękkim materiałem. ` Kiedy zatęsknię, zamknę powieki. I jesteś. ` Na głos nie powiem, że gdy Cię nie było tęskniłam. Trochę za bardzo... ` Im bardziej tęsknimy, tym bardziej kochamy. ` Zaczekam na Ciebie, wiesz? I chyba zatęsknię tak cholernie mocno. ` Nic nie pozostało. Tylko tęskić za Tobą tak bardzo mocno. ` ON: Czekać. Czy to to samo, co tęsknić? ONA: Nie. Dla mnie nie. Przy czekaniu nie budzę się o 5 rano, rezygnując z najlepszych snów. Nie przychodzę także z tego powodu już przed 7 do biura. Przy czekaniu mleko nie traci dla mnie smaku." ` Siądę w kącię, zamknę oczy i zacznę tęsknić za Twoim zapachem. ` Czy tęsknie znów, pytam siebie, lecz odpowiedz znam I wciąż płakałam po kryjomu, zasłaniając twarz Coś pękło we mnie..." ` Jeszcze Cię mam, a już chcę Cię mieć spowrotem. ` Wolałabym, żebyś tu był, ale spokojnie. Zaczekam ociękajac tęsknotą. ` Och, to z tęsknoty. ----------------------------------------------- `I miss you. not the you that you have become.. tesknie za toba . nie za tym toba w ktorym sie stales.. `Feeling so small.I stare at the wall hoping that you think of me too.. czuje sie taka mala.gapie sie w sciane ludzac sie ze myslisz o mnie tez.. `Liczę minuty i dni, z nadzieją, że pokochasz mnie na nowo. `pachniało emocją. `Zostawię otwarte drzwi, więc przyjdź... `Ja jestem tutaj a ty zupełnie tam... `A year goes by..And I can't talk about it.. rok mija a ja nie moge o tym mowic.. ` I want so much to change .. chce tak wiele zmienic.. `unprotected.. bezbronna.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() JESLI W CIAGU 20 SEKUND Z KTóRYCH ZOSTAłO CI JUZ 15 A TERAZ JUZ TYLKO 10,NIE NAPISZESZ MI CZEGOS SłODKIEGO TO WISISZ MI 100 CAłUSóW I NOC PEłNA WRAżEń!!! Twój pakiet 600 buziaków jest już aktywny! Możesz go wykorzystać tylko i wyłącznie na ustach nadawcy!!!! ![]() Cześć misiaczku! Przesyłam Ci po buziaczku: pierwszy malutki ale słodziutki, drugi gorący ale tęskniący, trzeci namiętny ale pamiętny Mam Cię... gdzieś... nawet powiem gdzie... głęboko... głęboko... w... SERDUSZKU!!!! _________ Wierzę w to co chcę...nie dam stłamsiĆ sie
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4863 |
Raczkowanie
|
Jestem nowa...wiec nie wiem jeszcze co i jak.;p
Kilka moich...;] -Gdy ktoś się gubi, ktoś go odnajduje. -Czasem trzeba tylko być nie odwracać sie w tył -Na scianie twe zdjecia...to tylko zle wspomnienie... -Życie na krawędzi...to cię kręci ^^ -Nie dokazuj, niunia, nie dokazuj, przecież nie jest znowu z ciebie taki cud. -Nie odrazu ziomuś nie odrazu...nie odrazu stopisz serca mego lód ; PP -Tamte wspomnienia nadal w mojej glowie goszcza...czemu dzis tu a kiedyś tam.... -Nie chce zapomniec jakie mam korzenie nie wstyd mi wręcz szczyce się ;') -zamykam oczy i widze szare cienie...chce by byly tu na prawde to me marzenie... -Każdy powinnien miec szanse podejsc do zycia z dystansem... -Ciągle przez życie...zawsze do konca! -On i ona...musza trudnosci pokonac... |
![]() ![]() |
![]() |
#4864 |
Zadomowienie
|
No to Witamy
![]() ![]() Macie może coś o urodzinach ![]() ze przyjaciółka ma uro. i chciałam dac opis na gg ![]() ![]() ![]() opis . "Życie Jest Tylko Jedno... Wykorzystaj Je" ![]()
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2008-11-04 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bananowalaska, miło, że Ci się podobają. ![]() 3martyna3, a to dla Ciebie :
słowo bliskie opisania tego, co teraz czuję, tej dziwnej mieszanki bólu, przyjemności, strachu i radości, które przepełniają mnie jednocześnie." ![]() Edytowane przez 12 Stonka Czas edycji: 2008-11-04 o 18:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4866 |
Raczkowanie
|
Macie może coś o urodzinach
![]() ze przyjaciółka ma uro. i chciałam dac opis na gg ![]() ![]() ![]() -Im więcej lat tym bardziej cię kocham .. ![]() -Mimo, że wiekiem coraz starsza duchem młoda i szalona..;p |
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Raczkowanie
|
popełnij zły uczynek dwa razy, a przestaniesz go uważać za grzech
Podobno szczęściem można się zarazić jak chorobą. Ale jakoś nigdy nie widać epidemii Dzielić się radością to dwa razy tyle radości, dzielić się smutkiem to połowa smutku. W obliczu śmierci nie ma sprytnych, nie ma odważnych Umiera się nie po to, żeby przestać życ lecz po to by żyć inaczej ... Jeśli chcesz mnie zabić to ustaw się w kolejce... Za kazdy smutek opada jedno pioro-własnie opadły mi skrzydła mieć wciąż te same szczere oczy...mimo wszystko.. wez noz do reki i zabij mnie z zimna krwia patrzec w moje oczy.. P.S. 12 Stonka Twoje opisy są niesamowite ![]() i dO WSZYSTKICH Dziewczyn [bo ... wszystkie jestescie świetne w pisaniu opisów ![]() prosiłabym o coś co nie jest związane z miłością i ... NIE smutnego ![]()
ze sznurka na bieliznę spadnę Ci na balkon i nawet nie zauważysz kiedy wejdę w Twoją kieszeń. Edytowane przez teenagera Czas edycji: 2008-11-04 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4868 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
moze.. chodź piżamke mam za małą chociaż metka gryzie mnie, chętnie wtulę się w kołderke jeśli będziesz obok mnie. ![]() Opisy: * jak extazza ogarniasz moje ciało ... * powiedz słowo, ja będe obok. * wiem co się stanie, zakręce Cie kochanie... * ja czuje że mam Ciebie wciąż za mało * zawróce świat by w końcu coś się stało.
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ojej cudne ![]()
Zamykam sie w swoim świecie, a w pudełeczku trzymam biedronki, na szczęście. Mam jeszcze kamyczek, mały, trzymam go w lewej kieszonce. To on jest moim przyjacielem, a biedronki pocieszycielkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziekuje Kochana ![]() ten pogrubiony kradne ![]() a moze ma ktoś jeszcze jakieś ![]() styrana ,kee ,AnusiaPn 12Stonka eccentricc TiScatteroUnaFoto xxxJuanaxxx Domiiniisiia r0zunia , Frizz po raz kolejny was wypisuje.. ale to dlatego ze jesteście takie boskie ! ;***** ![]()
![]() |
#4871 |
Raczkowanie
|
hej mam prośbę potrzebnem mi opisy o tym ze pewniem chłopak chce mnie na siłę zmienić ( moje zachowanie, bym sie zgodziła z nim byc chce zminic moje myslenie;/ ) co mi bardzo działa na nerwy..choc z drugiej strony zrobiłby dla mnie wszytko ( w skrócie on chce byc ze mną ja z nim nie).. i prosze opisy was bardzo ..z góry Dziekuję!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4872 |
Raczkowanie
|
śpiewałeś mi hiszpańskie kołysanki.
najsłodszy smutek w twych oczach. sprytna sztuczka. bo tak zawsze robią niedoszli kochankowie. zaistniej. obok mnie. zagłuszam muzyką własne myśli. paranoja. żeby nie zauważyć, że kogoś brak. frajerstwo godne podziwu. bo życie rozczaruje nas jeszcze nie raz. nasza perfekcyjna miłość. moje - kocham. twoje - chcę. moje sumienie sra na ten haniebny czyn wraz ze mną. xd psychiczny eden. jeżeli kiedyś wrócisz,nakryje biały stół. uciszę w sobie smutek, radosny będzie dom. przepraszam cię za wszystko co we mnie było złe. dziś dobrze to rozumiem czym zraniłam cię. tęsknię tak. często łapię się na tym, że szukam jego twarzy wśród tłumu ludzi. ale przecież dobrze wiem, że to nie możliwe, żebym ją znalazła. |
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | |||
Raczkowanie
|
[quote=TiScatteroUnaFoto;9 578369]
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Wam ![]()
- to miłość, miłość wielka, czy gigantyczna miłość? - jak... co przez to rozumiesz? - o miłości zapomnisz po dwóch miesiącach. o wielkiej miłości po dwóch latach. a gigantyczna miłość... - tak? - gigantyczna miłość zmienia twoje życie.. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4874 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
troche namieszalas ;DD ale sprobuje ![]() * Dla mnie jestes zerem .! * Nie zmienie sie ! ;/ * pf.. koles to nie te progi na twoje nogi * Mam cie daaaleko w ..^^ * Odpi**dalasz komedie * Masakryczny jestes .. ! nie wiem czy o to ci chodziło ![]() ![]()
![]() |
#4875 |
Raczkowanie
|
-'Czasami wystarczy tylko przyznać się po prostu, mówić jak jest mówić prosto z mostu
bo nikt nie jest święty, każdy z nas to szyderca, Przepraszam, ze napisałem to od serca Nienawidzę. . . ' -12 w nocy to najlepszy moment, wyciągnać rewolwer i pi***olnąć sobie w głowe. . . -A ja za dużo widzę, zbyt mocno czuję... -Skreślam cię z listy już nie jesteś mym kumplem -Kiedy składasz obietnice, później ja łamiesz -nienawidzę Kiedy dajesz słowo - później okazuje się ze nie wiesz co to honor -Chcesz ze mnie kpić? Nie poczułam nic... daj bis! Nie powiedzialeś tego w ryj to nie powiedziałeś nic! -On jest zwykłym dupkiem ona pospolita dzi*ką ![]() -Gdy Mnie Zabraknie Zakop Wspomnienia, Gdy Zatęsknisz Naucz Się Doceniać -To co było kiedyś nie zapomne [...] przeszłość pozostawiam ide dalej... -Jestetem klątwa.. i przekleństwem, niedokończoną przyjemnością, przegryzioną warą do krwi... -Przepraszam, że talent dał mi Bóg, że czasem zwalam z nóg... -...biorę co los da, życie made in Polska...poczuj prawdę... -'Kolejny dzień daje nam nowe szanse...' -Gdy siła argumentów się skończyła Pozostaje tylko siła... -'Spójrz na otoczenie Tam drzemie zagrożenie Żyjąc w niebie Widząc siebie w niebie Karmiony kłamstwem Zbrojny w prawdę walczę...' -Ile ci zapłacić By zobaczyć jak się szmacisz?! -W ryj ci napluję, a Ty nawet nie poczujesz co żujesz ![]() -Na wstępie Cie zgnębie więc lepiej zejdź ze mnie ![]() -Ty mówisz nie tędy a ja mówię pier***niety -'Odpadniesz człowieku jak nie uwierzysz prawdzie...' -Czaruj mnie tak bez ustanku, czaruj w nocy i o poranku.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4876 |
Raczkowanie
|
Tam widziałam kilka słów uznania. (; Dziękuję. *;
Stoisz tam. w zagajniku młodych brzóz. wrząca krew. purpurowo barwi twarz. spod zamkniętych powiek. muzyka jest jak opium. jak magiczny lek. odkręciła gaz. nie zapukał nikt na czas. nie pytaj mnie, jak wypada żyć. gdy emocje już opadną. wykrzyczane cofnąć słowa. niczym posąg pychy. samotnie stać. w bezsilnej złości. łykając żal. proza życia to przyjaźni kat. pęka cienka nić. zdrada płynie z ust. zabija mnie twoja zachłanność. spytaj siebie czego pragniesz. dlaczego kłamiesz?
#4877 |
Raczkowanie
|
a dziękuje bardzo
![]() ![]() próbowałam być idealna, ale nic nie było tego warte Twe obrazy wciąż mam bo w sercu chowam je bo czasem, tak po prostu Cię potrzebuję wolałam gdy Ci na mnie mniej zależało pokażę Ci jak bardzo te niewinne i słodkie dziewczynki ranią tylko pamiętaj, że życie nie jest cukierkową telenowelą może Cię znajdę pośród innych rąk kiedy ciało jest smutne, serce powoli umiera jednego nauczył mnie perfekcyjnie. tęsknić eee tam kochasz. wydaje Ci się na twardej ławce kilka słów to, że tego nie okazuję, wcale nie znaczy, że jesteś mi obojętny pamiętaj, że możesz do mnie napisać, gdy poczujesz się samotny że niby brak mi Ciebie ? no, chyba się chłopczyku przeceniasz zinterpretuj mi tęsknotę, a powiem Ci czy tęsknię
#4878 |
Raczkowanie
|
Dawno mnie nie było, jak zawsze dziewczyny super opisy! ;*
___ tak umiera miłość, w ciszy i pośród łezwylanych na poduszkę ściskaną w ramionach w rogu ciemnego pokoju.. miłość była słońcem, rosła i stała się dziurą w mej głowie i raną na sercu.. zobaczysz uciekniemy stąd, znikniemy między pomiędzy gdzieś.. zmęczona zmarnowanym czasem.. kiedy nie mam dostępu do siebie gubię się i gadam bez sensu.. mam zawężoną perspektywę, ściśnięty głos serce, wilgotne ręce.. nie poprawia mi humoru czarno - biało - szara tęcza.. mam fabrycznie ustawiony chaos.. mam fabrycznie ustawiona niemoc.. moja miłość jest w koszu zawiesiła mi się wiara.. w parę sekund - sto wątpliwości na godzinę.. Twoja miłość stała się obojętnością.. uciekam w wymyśloną porę roku, by tam odnaleźć twój oddech.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Raczkowanie
|
ponawiam prośbe o życzenia urodzinowe dla przyjaciela
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4880 |
Raczkowanie
|
Lincia6 i RealGirl89 dzięki bardzo z całą pewnością się przydadzą
![]() opisy: Chciałam Ci tylko powiedzieć, że Cię kocham Udręka zaczyna się gdy kończy się miłość To cierpienie jest początkiem posiadania nadziei Jest nas troje na świecie: Ty. ja. i szczęście ;* Z przeciętnej kobiety łatwo zrobić wyjątkową. Wystarczy ją pokochać.
#4881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaa ![]() kradneee ![]() mogę? ![]() __ Cóż tobie imię moje powie? macie jakies aroganckie, wredne i ironiczne? już prosiłam ale bez odzewu, niestety. prosze wrzućcie coś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Raczkowanie
|
Coś ode mnie:
nad horyzontem błyska się... teraz. kiedy przyszłam na twój świat. cała jestem w twoich rękach... pomieszane oddechy, urywane zdania... zamieszanie z potarganiem. pomieszanie z poplątaniem. latawce dobrych dni nienasycenie zgubiłam się między tobą a mną jestem zachłanna wspólnego snu a więc to nie ty. ty. nie. Ty nie jesteś. Ty bywasz.
Zarezerwowany dla mnie. Pachnący tylko mną. Nie szuka innej. http://suwaczki.slub-wesele.pl/200808313538.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120602060120.html PS. zaczynam chudnąć! Jest: 53,5 kg Marzę o 48 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4883 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziekuje Drogie! i juz skradlam i czekam na wiecej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4884 |
Raczkowanie
|
ii coOśŚ ze szCzꌜliwyCh.!
![]() _Ty dla mnie.. ja dla Ciebie.. _Gdzieś głęboko w sercu... Jesteś Ty... ;* _bo to takie moje.. i Twoje.. ![]() _`Nawet nie zauważyła, kiedy pokochała.._;* _Czas na uśmiech. Jest dla kogo. ![]() _..słońce nie ucieka, tylko czasem śpi.. ![]() _MóÓj Książę.. z Turkusowymi oczami..mm.!.;* _..wymyśliłam sobie Ciebie ..i jesteś!_;* _`Jesteś Jedynym..Jesteś tym,którego szukałam..`..;* .__;]]
#4885 |
Raczkowanie
|
RealGirl89 I tu Cię zaskoczę bo już wtedy nie mam żadnego opisu
![]() Ojeeej. ![]() Tak samo jak nikt nie broni mi o takie opisy zapytać, coś się nie podoba to zostaw to dla siebie ![]() pozdrawiam ![]()
#4886 |
Raczkowanie
|
ktoś chciał z piosenek, chyba Dominisia4
Tęsknię choć wiem, nie powinienem. zostałem sam jak stoję. z rozsznurowanymi butami. mam pełen słoik słonych wspomnień. o tobie. smaku twego nie znam. choć tak często cię mam. na końcu języka. oto dlaczego tak nisko upada, kto nie wypełnił swego czasu w pokorze. bo tyle się znam ile z oczu twych wypatrzeć zdołam. dokąd tak biegniesz przecież wiesz, że przed sobą nie uciekniesz. tylko ty i ja. szczęśliwi tym dniem. nic mi więcej nie powie. niż wzruszone ramię. już nigdy więcej nie tańcz ze mną. amfetamina ma gorzki smak. dzień dobry, kocham cię. mokrzy od stóp do głów. nie tracimy nadziei. szukaj mnie. cierpliwie dzień po dniu. nie mówmy o marzeniach. to nie jest dobry temat. miałeś kochać mnie. czy nie czujesz, że jakoś tak. do siebie bliżej nam. starczy miejsca na miłość. i sztukę. Edytowane przez niewieotymnikt Czas edycji: 2008-11-04 o 20:30 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Zakorzenienie
|
heeej. ;**
macie coś o tym, że było między nami dobrze. ale jakieś laski puściły o mnie super plotki i teraz jest źle! tak nijak. ;(( byłabym wdzięczna ! ;*** ![]() ![]() ___ . coś ode mnie: [` teraz możesz już odejść . to nie Twoja decyzja .]
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4888 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
a. nie potrzebuję słów. ty wiesz, czego ja ci życzę. cii, posłuchaj, serce moje składa ci życzenia. w oczach moich wypisane mam życzenia dla twoich oczu wybacz, ja nie umiem składać życzeń, ryba ![]() b. po powiekami milion kolorów mam. w rzeczywistości niestety szaro tak... marzenia moim domem są jak ciepłym kocem przed zimnem, tak marzeniami przed klęską chronię się wciaż to widzę, wciąż czuję, wciąż chcę to mieć. I mam to wszystko, jak tylko zamknę oczy. tuląc do siebie rzęsy- marzę... w dłoniach wciąż ślady po ciepłych chwilach w tamtym świecie serce kołysze się leciutko, gdy zamknę oczy i pomarzę krótko na skrzydłach marzeń wznoszę się ku mojemu niebu trzymaj sie cieplutko, pampuszek (: kiedyś przestaniesz myśleć o tym chłopaku, zobaczysz.. a na wziażanki liczyć możesz zawsze <3 ;*** Cytat:
smutno jakoś tak w moim śnie czy wiedziałaś, że kryształki cukru lśnią smutkiem? buty smutku na stopach mych tkwią. przeglądam się w kłuży deszczu. smutek faluje mi smutek wyziera z każdego kąta mojego pokoju. nawet pod kocem chowa się. na śniadanie dwie łyżki smutku dziś szare okulary na nos dziś założyłam jakoś tak nie chcą zejść między kartkami zeszytów smutek ukrył się po kieszeniach szukam jakichś uśmiechów, a sutek tylko mam smutkiem płaczę dziś nie jest tak, jak byc powinno. niedobrze memu sercu jest. bujany fotel przyprawia mnie o smutków sto echem odbija się ten żal w głowie mej rośnie we mnie ten żal. rośnie szybko, gdy jestem sam. na powiekach zbieram kropelki smutku z nieba mruga do mnie księżyc niewesołym okiem. mruga smutno tak znowu w życiu mi nie wyszlo nie całkiem tak, jak było wczoraj. smutniej jest. nawet truskawki czuć smutkiem ? pyszczek ![]() bardzo mnie to cieszy (: ja twoje też kradnę często, niach ![]() ![]() _ pożyczysz mi swoich skrzydeł? czas już iść... boję się kolejnego śladu, kóry zostawi stopa moja zaciskam palce na okrągłych cierpieniach mych. wyciekają powoli. pomożesz mi? nie umiem sama byc... proszę, chodź i zabierz mnie do domu. nie podoba mi się tutaj... w słuchawkach od mp3 dudni mi wczorajszy dzień sucha skóra na policzkach słyszysz jak serce moje drży? z tęsknoty zakwiliły moje dłonie Boże, przecież ja też czuję... spragniona jestem miłości. dlaczego ta kur.wa mnie unika?! 25 lat juz w tym samym miejscu śpię brutalnie wpychasz mnie pod rozpędzone koła miłości skończ z tym, musimy już iść! odebrali mi najwięcej, bo odebrali mi ręce, które były narzędziem, bo pisały to, co czuje serce.
![]() |
#4889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() świetne ![]() ___ Lecz gdy ci będzie smutno - wspomnij
![]() ![]() |
![]() |
#4890 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
at.2) Bo najpiękniejsze w życiu są marzenia,bajkowy,kolorowy świat Chciałbym zabrać Cię daleko...do krainy moich marzeń Marzenia-ujrzeć nierzeczywiste w rzeczywistym Tak tylko marzę… nieśmiało… po cichu… Tylko w swoich marzeniach człowiek jest tak naprawdę wolny ...bo mam marzenia z których nie wyrastam. i niech mówią 'naiwna' ..nie ma ograniczeń, nie ma rzeczy nie możliwych...nawet mur można zniszczyć.. Trzeba Tylko mieć marzenia i trzymać się ich ...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.