Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-04, 18:23   #61
soffera
Zadomowienie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Cudowne zdjątka Rany, sofferko, ależ Ty jesteś śliczna!
Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
sofferko przepiekna para na cudacznych zdjeciach
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Madziczku i Sofferko piękne fotki
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
extra foteczki
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Sofferko, śliczne zdjęcia
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Widać, że mieliście profesjonalistę-fotografa. Ładne zdjęcia.
Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Fotki cudne! Jestem w Was zakochana... piękna para
Kurczaki ale słodzicie Normalnie się rozplyne Dzieki

Przechodzac do rzeczy! Precz z zakupami, znow stracilam czas w sklepach i nic nie kupilam. Musze sie zapuscic w Allegro tam moze cos upoluje.

Mili wieje grozą z tego Waszego mieszkania - mam nadzieje ze cos znajdziecie i to szybko, szkoda ze nie mam zadnych mieszkaniowych znajomosci w Kce

Lilka naprawiaj ten sprzet i wracaj!!

Czekoladka nie tylko Twoj kamerzysta gra nieregulaminowo! Juz opowiadalam Wam co u nas sie stalo. POza tym do dzis jeszcze filmu nie mamy....!

Izazusia Twoj maz chyba sie naogladal programow o urzadzaniu wnetrz - owszem czesto widuje w nich kuchnie biale - ale jak dla mnie totalnie niepraktyczne, poza tym kuchnia jest pod czyim wladaniem Twoim czy jego?! Apropo bylam ostatnio u kolezanki w nowym domu i ogladalam wlasnie kuchnie - dala za nia 50 tys zl

Katarzinka za konferencje

Daget moze i do Nas wpadniecie te kolki w sciane powbijac bo my od 3 miesiecy dalej z golymi sicanami jestesmy

Ide do meza bo jakis nabzdyczony jest Trzeba go udobruchac

P.S Ten przepis na pieguski to na takie suche czy mokrawe? Bo szukam takich ciastek jakie jadalam w londynie - takie wielkie piegusy i one byly takie mokre - delikatne; rozne rodzajez malinami, czekolada, orzechami itd Tesknie za smakiem tych ciachow
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 18:33   #62
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Soferko jesteś śliczna dziewczyna!!! Zjawiskowa wręcz. Masz delikatną urodęi cudny uśmiech!!!
Z mężem się dziś pokłóciłłam, mam dosyć remontu- dopiero się zaczyna a jeszcze okaże się tak że do jego końca się rozwiedziemy. Poszło o kominiarzy że niby o coś tam nie zapytałam!!! A skąd mogłam wiedzieć że trzeba o to zapytac skoro mi nie gadał!!! Zresztą prosiłam by ewentualne pytania zapisał mi na kartce.
Poza tym w dużym pokoju stoi zamówiona umywalka z półką do łazienki I nowe krzesło do biurka
Idę sobie zrobić rooibosa na poprawę humoru. Z pomarańczą i cynamonem. A mąż przysypia na kanapie. Jak zwykle

Oddam męża w dobre ręce- tak na 2 dni.
Kasieńko mam pomysł- tych dwóch foszejących się facetów zamknijmy w jednym pokoju a ty się do mnie wprowadź. Przyniosę ci kwiaty i zrobie pizze w kształcie serca. Z tym że jemy przy świetle bo inaczej nie przełknę
Stary 2008-11-04, 18:56   #63
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dziewczyny jestem sama w domu z dużym Heinekenem. Ma któraś ochotkę? .
Do męża przyjechali koledzy mieli razem coś załatwić. Kupowałyście dzisiaj totka? Bo ja tak i to nie jeden zakład w dużym lotku jest dzisiaj kulminacja 25 000 000 zł.

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-11-04 o 18:58
m.a.r.t.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 19:08   #64
dzasta110
Wtajemniczenie

Hej Misie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Dzięki za buziaka...
Z kinem nie wyszło.
Skonczyło się na ... fochu i siedzeniu w domu.
Rocznica superowa!
Nie będę się rozpisywała, bo słów szkoda...
Ciche dni
uuuu... no to niedobrze znów Mężuś narozrabiał?? czy Kasienka roztrwania rodzinną fortunę??

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Z mężem się dziś pokłóciłłam, mam dosyć remontu- dopiero się zaczyna a jeszcze okaże się tak że do jego końca się rozwiedziemy. Poszło o kominiarzy że niby o coś tam nie zapytałam!!! A skąd mogłam wiedzieć że trzeba o to zapytac skoro mi nie gadał!!! Zresztą prosiłam by ewentualne pytania zapisał mi na kartce.
Poza tym w dużym pokoju stoi zamówiona umywalka z półką do łazienki I nowe krzesło do biurka
Idę sobie zrobić rooibosa na poprawę humoru. Z pomarańczą i cynamonem. A mąż przysypia na kanapie. Jak zwykle
nie będzie tak źle zobaczysz
a tak apropos kuchni to ja właśnie mam takie białawe fronty (tzn. kolor biały w taką bężowiutką krateczkę, a po bokach olcha) i jakoś jeszcze nie marudzę wiadomo, że jak się czymś zaleje czy pobrudzi to na każdym kolorze będzie widać

Cytat:
Do męża przyjechali koledzy mieli razem coś załatwić. Kupowałyście dzisiaj totka? Bo ja tak i to nie jeden zakład w dużym lotku jest dzisiaj kulminacja 25 000 000 zł.
za tym piwkiem nie przepadam, ale z chęcią Ci potowarzyszę i malusią szklaneczkę poproszę
a z tym totkiem to już się rozmarzyłam co bym z taką kasą zrobiła

byłam dziś na zakupach z siostrą i ona sobie kupiła kurtkę a ja nie sama nie wiem czego chce
a tak w ogóle to wymyślam już prezenty pod choinkę i na urodziny (oczywiście sobie ) i jeszcze brak mi paru pomysłów, pomoże któraś?? moje zachcianki: skórzany portfel, zegarek

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 19:08   #65
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość

P.S Ten przepis na pieguski to na takie suche czy mokrawe? Bo szukam takich ciastek jakie jadalam w londynie - takie wielkie piegusy i one byly takie mokre - delikatne; rozne rodzajez malinami, czekolada, orzechami itd Tesknie za smakiem tych ciachow
na suche słońce

Cytat:
no proszę, jakiś sezon kłótni czy jak Ja z moim jakoś się powoli dogaduje, ale jeszcze są momenty że mam ochotę go udusić Oj on też potrafi fochy mieć. Faceci, na kobitki tak gadają a sami jeszcze gorsi

Cytat:
ja poproszę Totka nie puszczaliśmy, chociaż mężuś chciał. Ale że z kumpelą musiałam pewne sprawy obgadać (bo planujemy zakup pieska, a ta kumpela ma hodowlę), a ona dzwoniła do mnie na raty (ma małe dziecko które ząbkuje no i była rozmowa przerywana ) to nie zdążyliśmy pójść. Zresztą, ja w wygrane w totka już nie wierzę, mam wrażenie, że to teraz to tylko jedno wielkie oszustwo i sposób na wyciąganie od ludzi kasy. I nic więcej

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 19:16   #66
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
malutka chyba miałaś imieninki, uciekło mi dla Ciebie
dziękuję bardzo

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
ja się z Wami żegnam na kilka dni - jutro o jakiejś pogańskiej porze wyjeżdżam do Wrocławia - oczywiście nie przyniosę Wam wstydu na tej konfie
a jak wróce to w poniedziałek - PANIEŃSKI
to miłego wyjazdu i powodzenia na tej konferencji

Cytat:
Kupowałyście dzisiaj totka? Bo ja tak i to nie jeden zakład w dużym lotku jest dzisiaj kulminacja 25 000 000 zł.
mi by wystarczył 1% z tej wygranej, nie mam dużych wymagań, akurat byśmy mogli spłacić nasz kredyt mieszkaniowy

Kobietki moje kochane! Ratujcie!
Na ustach zrobiło mi się "zimno" Czy to może być niebezpiecznej dla dzidzi Do lekarza idę dopiero w przyszłym tygodniu
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 19:27   #67
soffera
Zadomowienie

Izazusia no normalnie dziekuje
Co do remontu to potrzebujecie duuuzo cierpliwosci.... Swojego nawet sobie nie chce przypomniec Ale efekt wynagradza wszystkie niedogodnosci.
Marta ja dołączam z winkiem, ajerkoniakiem, rumem, i curacao Po weselny zbior

Dzasta ty agentko! czytam czytam i mysle jaka z Ciebie dobra dziewczyna juz o prezentach mysli po czym doczytuje ze dla siebie

Agunia szkoda

Totek - prosilismy gosci o kupony totka - dostalismy - wygralismy 16 zł hihi Na razie nie gramy...

Mautka z tego co wiem to raczej nie... ekspertem nie jestem -> znalazlam cos takiego http://www.biomedical.pl/uroda/opryszczka-62.html Moze pojdziesz do apteki i zapytasz...?

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2008-11-04 o 19:30

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-04, 19:30   #68
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

Na ustach zrobiło mi się "zimno" Czy to może być niebezpiecznej dla dzidzi Do lekarza idę dopiero w przyszłym tygodniu
znalazłam takie info:

Opryszczka to jedno z najczęstszych przewlekłych schorzeń wirusowych skóry i błon śluzowych. Istnieją dwa typy wirusa Herpes simplex (HSV) 1 i 2. Pierwszy atakuje jamę ustną i skórę twarzy – jest mniej groźny dla kobiet w ciąży, pod warunkiem że nie zostanie przeniesiony na narządy płciowe.

wygląda na to, że nie masz czego się obawiać, jedynie dbać bardzo o higienę. A dla 100% pewności możesz zadzwonić do lekarza i się dopytać telefonicznie

sofferko to my więcej, bo jakieś 35zł czy coś koło tego

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2008-11-04 o 19:32
Stary 2008-11-04, 19:32   #69
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość

za tym piwkiem nie przepadam, ale z chęcią Ci potowarzyszę i malusią szklaneczkę poproszę
a z tym totkiem to już się rozmarzyłam co bym z taką kasą zrobiła
Nie przepada a jednak ślinka cieknie no to masz -->

Cytat:
ja poproszę Totka nie puszczaliśmy, chociaż mężuś chciał. Ale że z kumpelą musiałam pewne sprawy obgadać (bo planujemy zakup pieska, a ta kumpela ma hodowlę), a ona dzwoniła do mnie na raty (ma małe dziecko które ząbkuje no i była rozmowa przerywana ) to nie zdążyliśmy pójść. Zresztą, ja w wygrane w totka już nie wierzę, mam wrażenie, że to teraz to tylko jedno wielkie oszustwo i sposób na wyciąganie od ludzi kasy. I nic więcej
Wiesz co. Już częściej wygrywałam w losy typu "rybka" czy "kółko i krzyżyk". Kiedy funkcjonowały "Tribolo" zgarnęliśmy za jednym zamachem 50 zł a kupon kosztował 1 zł.

Co do pieska marzy nam się mały jamniczek miniaturka bądź typu króliczego (jeszcze mniejszy) .

Cytat:
mi by wystarczył 1% z tej wygranej, nie mam dużych wymagań, akurat byśmy mogli spłacić nasz kredyt mieszkaniowy
Ja też nie jestem taka zachłanna, każda wygrana by mnie ucieszyła. (tylko nie te 16 zł za trójkę ).

Czas edycji: 2008-11-04 o 19:34 Powód: litery zaczynają mi się mylić :))
Stary 2008-11-04, 19:36   #70
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

Co do pieska, marzy nam się mały jamniczek miniaturka, bądź typu króliczego (jeszcze mniejszy) .
dzisiaj czytałam, jak się osiąga takie miniaturki. Ponoć szczeniaczki poi się alkoholem, żeby nie rosły. Bo nie ma "rasowych" miniaturek. Okropność.
Nam się marzy większy piesek, myślimy o białym owczarku szwajcarskim, ale to jeszcze nic pewnego. Na pewno chcemy pieska z rodowodem, bo im więcej czytam o takich "zwykłych" hodowlach, tym bardziej jestem tym zniesmaczona. To już lepiej kundelka ze schroniska zaadoptować

Stary 2008-11-04, 19:38   #71
soffera
Zadomowienie

Agunia fiu fiu niezly majatek

Malutka znalazlam jakies podforum o opryszce i tam radza wizyte u lekarza jesli nie mozesz isc szybko do gina

Agunia jakiego pieska chcecie? Co do miniaturyzacji psow to sprawa jest kiepska - o alko nie slyszalam, wiem ze wybiera sie specjalnie najmniejsze psiaki do rozrodu, potem takie psiaki sa slabe, chorowite itd.

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2008-11-04 o 19:40
Stary 2008-11-04, 19:39   #72
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

Agunia jakiego pieska chcecie?
patrz wyżej Ewentualnie jeszcze myślimy o shar-pei, ale to w drugiej kolejności

Stary 2008-11-04, 19:42   #73
soffera
Zadomowienie

Cytat:
patrz wyżej Ewentualnie jeszcze myślimy o shar-pei, ale to w drugiej kolejności
Ale ze mnie slepota
Bardzo lubie duze psiaki, ale niestety mieszkamy w bloku, nie mamy czasu na 3 godzinne spacery itd. wiec wybralismy psiaka ktory pasuje Nam a my jemu

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2008-11-04 o 19:48
Stary 2008-11-04, 19:51   #74
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
dzisiaj czytałam, jak się osiąga takie miniaturki. Ponoć szczeniaczki poi się alkoholem, żeby nie rosły. Bo nie ma "rasowych" miniaturek. Okropność.
Nam się marzy większy piesek, myślimy o białym owczarku szwajcarskim, ale to jeszcze nic pewnego. Na pewno chcemy pieska z rodowodem, bo im więcej czytam o takich "zwykłych" hodowlach, tym bardziej jestem tym zniesmaczona. To już lepiej kundelka ze schroniska zaadoptować
Ostatnio na jakieś stronce był do sprzedania jamniczek miniaturka za 1500zł. Jak wynikało z opisu właściciela jego rodzicami były Championy. Na zdjęciach piesek był taki śliczny, że normalnie miałam ochotę go porządnie wytarmosić.

Czas edycji: 2008-11-04 o 19:53
Stary 2008-11-04, 19:52   #75
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
musisz poczzytać w necie, ale na stronach medycznych

Cytat:
Dzasta ty agentko! czytam czytam i mysle jaka z Ciebie dobra dziewczyna juz o prezentach mysli po czym doczytuje ze dla siebie
hehe dla innych oczywiście też myślę i już mam kilka pomysłów

Cytat:
Totek - prosilismy gosci o kupony totka - dostalismy - wygralismy 16 zł hihi Na razie nie gramy...
o jaaa...
a już myślałam że to my wygraliśmy "parę groszy", bo 80 zł, ale Wy nas bijecie na głowę

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 19:57   #76
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ze mnie slepota
Bardzo lubie duze psiaki, ale niestety mieszkamy w bloku, nie mamy czasu na 3 godzinne spacery itd. wiec wybralismy psiaka ktory pasuje Nam a my jemu
no tak, to prawda że psiurka trzeba brać takiego, jakie mamy możliwości. My chcemy właśnie psa bardziej wymagającego, żeby zmusić się do ruchu, do częstszych spacerów, aktywności. I lepsze to niż aerobik, bo na świeżym powietrzu Bo tak bez celu chodzić to lubię, ale raz na jakiś czas. Ale też wybieramy psa, który jak już jest dorosły, to można mu poświęcać około godziny dziennie jeśli zajdzie taka potrzeba i który sam w domu wysiedzi długo.

martuś to widać jamniczki takie są i rodowodowe. Ale z tego co widzę, to one nie takie malusie jak te miniaturki o których ja myślę Te pieski tzw "torebkowe", czyli miniaturki już naprawdę malutkich psów, tam o takich była mowa

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2008-11-04 o 20:00
Stary 2008-11-04, 20:05   #77
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dobra Kochane ja lecę mężulek wrócił, kazał mi chuchać .

Dobranoc pszczółki, papa
Stary 2008-11-04, 20:12   #78
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra Kochane ja lecę mężulek wrócił, kazał mi chuchać .

Dobranoc pszczółki, papa
Tak Cię pilnuje skubaniec?

Dobranoc

Stary 2008-11-04, 20:36   #79
soffera
Zadomowienie

Cytat:
no tak, to prawda że psiurka trzeba brać takiego, jakie mamy możliwości. My chcemy właśnie psa bardziej wymagającego, żeby zmusić się do ruchu, do częstszych spacerów, aktywności. I lepsze to niż aerobik, bo na świeżym powietrzu Bo tak bez celu chodzić to lubię, ale raz na jakiś czas. Ale też wybieramy psa, który jak już jest dorosły, to można mu poświęcać około godziny dziennie jeśli zajdzie taka potrzeba i który sam w domu wysiedzi długo.

martuś to widać jamniczki takie są i rodowodowe. Ale z tego co widzę, to one nie takie malusie jak te miniaturki o których ja myślę Te pieski tzw "torebkowe", czyli miniaturki już naprawdę malutkich psów, tam o takich była mowa
Szczerze to "zmusic" do ruchu wychodzi roznie Mojemu starcza 20 min dziennie Co nie znaczy ze gdy przekroczy limit juz z nim nie wychodzimy Mimo ze jest malutka to wysiedzi caly dzien bez podsikiwania tu i owdzie

M.in moja rase jak i yorki, chihuhahua etc. miniatyryzuja... Potem te psinki sa chore
Stary 2008-11-04, 20:50   #80
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze to "zmusic" do ruchu wychodzi roznie Mojemu starcza 20 min dziennie Co nie znaczy ze gdy przekroczy limit juz z nim nie wychodzimy Mimo ze jest malutka to wysiedzi caly dzien bez podsikiwania tu i owdzie
no ale są pieski, z którymi trzeba wyjść na dłużej i koniec, bo inaczej zamęczy Wiem, że czasem jest ciężko i się nie chce, przerabiałam to już A ja jestem taka, że lubię ruch, ale sama nie potrafię się do niego zmusić. No taki "trudny" charakter i tyle

Stary 2008-11-04, 20:59   #81
soffera
Zadomowienie

Cytat:
no ale są pieski, z którymi trzeba wyjść na dłużej i koniec, bo inaczej zamęczy Wiem, że czasem jest ciężko i się nie chce, przerabiałam to już A ja jestem taka, że lubię ruch, ale sama nie potrafię się do niego zmusić. No taki "trudny" charakter i tyle
No tak bedziecie miec wielgasnego psiurka i jak zacznie drapac drzwi i szczekac to skutecznie Was zmusi by pedzic z nim na dwor
Stary 2008-11-04, 21:11   #82
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
No tak bedziecie miec wielgasnego psiurka i jak zacznie drapac drzwi i szczekac to skutecznie Was zmusi by pedzic z nim na dwor
nie strasz nawet Ja chciałam kota najpierw, ale jak mój mąż usłyszał, jak jego kumpel oduczał kota skakania na stół w kuchni i wyjadywania jedzonka, to powiedział, że on woli psa jednak. Otóż zdesperowany kolega wziął blender, podłączył pod fotokomórkę, do tego dołączył stroboskop i jak kotek wskakiwał na stół to się to włączało i kota straszyło. i dopiero to zadziałało No cóż, jakby nie było, psa się łatwiej szkoli niż kota

Stary 2008-11-04, 21:15   #83
kotekk81
Zakorzenienie

hejo hejo

malz zaskoczony i ucieszony czyli prezenty trafione

gosiunia a to do mnie to o tych zdjeciach i o tym dziewczeciu??

sofferko ja tez uwielbiam te "mokre" angielskie pieguski ... z checia Ci podesle kilka

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 21:27   #84
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Witam w nowej części !

@ przyszła więc żadnej niespodzianki nie będzie....
Natomiast po powrocie do tego przeklętego mieszkania mieliśmy neispodzianke Informacje, że od grudnia czynsz wzrasta o 150 zł Jestem tak zła, że nawet nie wiem oc powiedzieć.... 850 zł za dwa pokoje bez kuchni w dodoatku z awanturami, przeklenstwami za ścianą i w dodatku opłaty z sufitu (co miesiac ponad 150 - 200 zł) kiedy my nocujemy tam tylko 15 dni w miesiącu i jak przyjezdzamy to tylko 2 godziny maxymalnie palimy światło, szybki prysznic i spać) Nie gotujemy, nie mamy telewizora, nie uzywamy tam komputerów więc skąd takie opłaty to ja nie wiem

Jestem wściekła tak, że aż się trzęsę... Przepraszam, że tak chaotycznie ale musiałam to z siebie wyrzucić
przygarnac Was mozemy mamy wersaleczke wolna??

jak najszybciej szukajcie czegos i uczekajcie z tego mieszkania bo to chore...

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość

Pochwal sie zakupami.....

Kurcze ale wy macie sie z tymi kamerzystami... My juz odebralismy swoje plytki... i to nawet juz poprawione
piekne kozaczki i szary plaszczyk... jak cos cykne to wkleje

do kamerzysty napisalam i to wczale nie wulgarnie o dziwo nawet milo wyszlo ale jeszcze nie raczyl odpisac

Cytat:
taaaak ciekawe kto wygral??? hia hia
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 21:34   #85
soffera
Zadomowienie

Cytat:
nie strasz nawet Ja chciałam kota najpierw, ale jak mój mąż usłyszał, jak jego kumpel oduczał kota skakania na stół w kuchni i wyjadywania jedzonka, to powiedział, że on woli psa jednak. Otóż zdesperowany kolega wziął blender, podłączył pod fotokomórkę, do tego dołączył stroboskop i jak kotek wskakiwał na stół to się to włączało i kota straszyło. i dopiero to zadziałało No cóż, jakby nie było, psa się łatwiej szkoli niż kota

Po 1 przeczytalam najpierw sikania na stol w kuchni
Po 2 wlasciwe znaczenie
Takiego szkolenia to ja nie fundowalam mojej psince Chociaz z sikaniem sie napracowalysmy

Cytat:
sofferko ja tez uwielbiam te "mokre" angielskie pieguski ... z checia Ci podesle kilka
Słonko Ty mi tu nawet nie obiecuj bo sie zaraz napale na nie ze hej Kiedys je nawet na Allegro szukalam

EDIT
Zmykam spac

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2008-11-04 o 21:35
Stary 2008-11-04, 21:37   #86
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

My też za wiele nie wygraliśmy 32 zł ot wystarczylo na zakupy spożywcze w środku tygodnia

Mili zwiewaj słoneczko!!! Szukajcie czegoś bo facet z Was zdziera. My mamy 46 m i czynszu płacimy 130 zł ( w tym zimna woda za 1 osobę reszta czyli niedoplata za 3 miesiace 57zl wiec doliczmy 20 zl miesiecznie) opłaty-prąd ok 50zl miesiecznie (ciagle włączone kompy, piec z pompą elektryczną) gaz zalezy od sezonu 100-270zl za 2 miesiace (ogrzewanie gazowe)internet plus telefon 80 zl. I to wszystko
Strasznie dużo odstępnego musicie dawać ! No i te rachunki to aż mnie dziwią
Stary 2008-11-04, 21:41   #87
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
hejo hejo

malz zaskoczony i ucieszony czyli prezenty trafione
no to super że mąż ucieszony

Cytat:
Po 1 przeczytalam najpierw sikania na stol w kuchni
Po 2 wlasciwe znaczenie
Takiego szkolenia to ja nie fundowalam mojej psince Chociaz z sikaniem sie napracowalysmy

w sumie to co za różnica, ponoć przy okazji sikał do kwiatka na parapecie, więc można powiedzieć, że przeczytałaś dobrze

Dobranoc

Izuś ceny wynajmu są naprawdę spore teraz. Własne mieszkanie to marzenie, naprawdę dużo się oszczędza. My na takim zadupiu jak Kielce płacimy za 50m2 950zł odstępnego z czynszem plus do tego prąd, gaz, no i wiadomo kablówka, internet. I to jest jedna z mniejszych cen! Koszmar...

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2008-11-04 o 21:43
Stary 2008-11-04, 22:08   #88
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Hmm naprawde straszycie tymi cenami!!! W sumie racja co ja wiem Tylko tyle że w Raciborzu kolezanka ma mieszkanie 72m2 i bierze za wynajem 700zl ...hmm
A kumpel wynajmuje od znajomego i odstępnego daje 100zl

Ps. szukam zmywarki...co polecacie?
Stary 2008-11-04, 22:12   #89
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm naprawde straszycie tymi cenami!!! W sumie racja co ja wiem Tylko tyle że w Raciborzu kolezanka ma mieszkanie 72m2 i bierze za wynajem 700zl ...hmm
A kumpel wynajmuje od znajomego i odstępnego daje 100zl

Ps. szukam zmywarki...co polecacie?
rany, co ja bym dała za takie ceny tu w Kielcach! 700zł to za kawalerki ludzie biorą :/ Padło im na główki totalnie

Stary 2008-11-04, 22:48   #90
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

O kurczaku ja tylko raz wynajmowałam mieszkanie- ze znajomymi na studiach- 5 lat temu i płacilismy 800zl za 52 m.
We Wrocławiu za jedna osobę w pokoju dwuosobowym płacilibyśmy tyle, ile za własne mieszkanie w Obornikach ze wszystkimi mediami.
Te ceny są straszliwe- ale juz np w Nowym Sączu jak widzialam ogloszenia to byłam w szoku 650 zl za 60m- badz co bądz to bylo miasto wojewódzkie

Aha Wy tu mówicie o kozakach a ja...ja na wyprzedazy w Raciborzu (likwidacja sklepu-przeprowadzka, ostatnie pary) zakupiłam dwie pary pantofli wiosennych Skórzane , polskich firm- brązowe i czarne i zaplaciłam za obie w sumie 98zł!!!!! Psiapsióła sprzedała mi te informacje bo sama z mamą zaopatrzyły się w sumie w 6 par butów płacąc 290zł
Dobrze że miałam mało czasu( po wyjsciu z sądu o 16.40 sklep do 17.30 wcale nie takblisko sądu)bo cos mi się wydaje ze zostawiłabym tam troszkę więcej gotówki

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości