![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Kurczaki ale słodzicie
![]() ![]() ![]() Przechodzac do rzeczy! Precz z zakupami, znow stracilam czas w sklepach i nic nie kupilam. Musze sie zapuscic w Allegro tam moze cos upoluje. Mili wieje grozą z tego Waszego mieszkania - mam nadzieje ze cos znajdziecie i to szybko, szkoda ze nie mam zadnych mieszkaniowych znajomosci w Kce ![]() Lilka naprawiaj ten sprzet i wracaj!! Czekoladka nie tylko Twoj kamerzysta gra nieregulaminowo! Juz opowiadalam Wam co u nas sie stalo. POza tym do dzis jeszcze filmu nie mamy....! Izazusia Twoj maz chyba sie naogladal programow o urzadzaniu wnetrz - owszem czesto widuje w nich kuchnie biale - ale jak dla mnie totalnie niepraktyczne, poza tym kuchnia jest pod czyim wladaniem Twoim czy jego?! Apropo bylam ostatnio u kolezanki w nowym domu i ogladalam wlasnie kuchnie - dala za nia 50 tys zl ![]() Katarzinka ![]() Daget moze i do Nas wpadniecie te kolki w sciane powbijac bo my od 3 miesiecy dalej z golymi sicanami jestesmy ![]() Ide do meza bo jakis nabzdyczony jest ![]() ![]() P.S Ten przepis na pieguski to na takie suche czy mokrawe? Bo szukam takich ciastek jakie jadalam w londynie - takie wielkie piegusy i one byly takie mokre - delikatne; rozne rodzajez malinami, czekolada, orzechami itd Tesknie za smakiem tych ciachow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
Soferko jesteś śliczna dziewczyna!!!
![]() Z mężem się dziś pokłóciłłam, mam dosyć remontu- dopiero się zaczyna a jeszcze okaże się tak że do jego końca się rozwiedziemy. Poszło o kominiarzy że niby o coś tam nie zapytałam!!! A skąd mogłam wiedzieć że trzeba o to zapytac skoro mi nie gadał!!! Zresztą prosiłam by ewentualne pytania zapisał mi na kartce. Poza tym w dużym pokoju stoi zamówiona umywalka z półką do łazienki ![]() ![]() Idę sobie zrobić rooibosa na poprawę humoru. Z pomarańczą i cynamonem. A mąż przysypia na kanapie. Jak zwykle Oddam męża w dobre ręce- tak na 2 dni. Kasieńko mam pomysł- tych dwóch foszejących się facetów zamknijmy w jednym pokoju a ty się do mnie wprowadź. Przyniosę ci kwiaty i zrobie pizze w kształcie serca. Z tym że jemy przy świetle bo inaczej nie przełknę ![]()
#63 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestem sama w domu z dużym Heinekenem. Ma któraś ochotkę?
![]() Do męża przyjechali koledzy mieli razem coś załatwić. Kupowałyście dzisiaj totka? Bo ja tak i to nie jeden zakład ![]() ![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-11-04 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej Misie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a tak apropos kuchni to ja właśnie mam takie białawe fronty ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a z tym totkiem to ![]() ![]() byłam dziś na zakupach z siostrą i ona sobie kupiła kurtkę a ja nie ![]() ![]() a tak w ogóle to wymyślam już prezenty pod choinkę i na urodziny (oczywiście sobie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#66 | ||
Wtajemniczenie
|
dziękuję bardzo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kobietki moje kochane! Ratujcie! Na ustach zrobiło mi się "zimno" ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Izazusia no normalnie
![]() Co do remontu to potrzebujecie duuuzo cierpliwosci.... Swojego nawet sobie nie chce przypomniec ![]() Marta ja dołączam z winkiem, ajerkoniakiem, rumem, i curacao ![]() ![]() Dzasta ty agentko! czytam czytam i mysle jaka z Ciebie dobra dziewczyna juz o prezentach mysli po czym doczytuje ze dla siebie ![]() Agunia szkoda ![]() Totek - prosilismy gosci o kupony totka - dostalismy - wygralismy 16 zł ![]() Mautka z tego co wiem to raczej nie... ekspertem nie jestem -> znalazlam cos takiego http://www.biomedical.pl/uroda/opryszczka-62.html Moze pojdziesz do apteki i zapytasz...? Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-11-04 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opryszczka to jedno z najczęstszych przewlekłych schorzeń wirusowych skóry i błon śluzowych. Istnieją dwa typy wirusa Herpes simplex (HSV) 1 i 2. Pierwszy atakuje jamę ustną i skórę twarzy – jest mniej groźny dla kobiet w ciąży, pod warunkiem że nie zostanie przeniesiony na narządy płciowe. wygląda na to, że nie masz czego się obawiać, jedynie dbać bardzo o higienę. A dla 100% pewności możesz zadzwonić do lekarza i się dopytać telefonicznie ![]() sofferko to my więcej, bo jakieś 35zł czy coś koło tego ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-11-04 o 19:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do pieska marzy nam się mały jamniczek miniaturka bądź typu króliczego (jeszcze mniejszy) ![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-11-04 o 19:34 Powód: litery zaczynają mi się mylić :)) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nam się marzy większy piesek, myślimy o białym owczarku szwajcarskim, ale to jeszcze nic pewnego. Na pewno chcemy pieska z rodowodem, bo im więcej czytam o takich "zwykłych" hodowlach, tym bardziej jestem tym zniesmaczona. To już lepiej kundelka ze schroniska zaadoptować
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Agunia fiu fiu niezly majatek
![]() Malutka znalazlam jakies podforum o opryszce i tam radza wizyte u lekarza jesli nie mozesz isc szybko do gina Agunia jakiego pieska chcecie? Co do miniaturyzacji psow to sprawa jest kiepska - o alko nie slyszalam, wiem ze wybiera sie specjalnie najmniejsze psiaki do rozrodu, potem takie psiaki sa slabe, chorowite itd. Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-11-04 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
patrz wyżej
![]() ![]()
#73 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bardzo lubie duze psiaki, ale niestety mieszkamy w bloku, nie mamy czasu na 3 godzinne spacery itd. wiec wybralismy psiaka ktory pasuje Nam a my jemu ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-11-04 o 19:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-11-04 o 19:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a już myślałam że to my wygraliśmy "parę groszy", bo 80 zł, ale Wy nas bijecie na głowę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() martuś to widać jamniczki takie są i rodowodowe. Ale z tego co widzę, to one nie takie malusie jak te miniaturki o których ja myślę ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-11-04 o 20:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Dobra Kochane ja lecę mężulek wrócił, kazał mi chuchać
![]() Dobranoc pszczółki, papa ![]()
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#79 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() M.in moja rase jak i yorki, chihuhahua etc. miniatyryzuja... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#81 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
hejo hejo
malz zaskoczony i ucieszony czyli prezenty trafione ![]() gosiunia a to do mnie to o tych zdjeciach i o tym dziewczeciu?? ![]() ![]() sofferko ja tez uwielbiam te "mokre" angielskie pieguski ... z checia Ci podesle kilka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jak najszybciej szukajcie czegos i uczekajcie z tego mieszkania bo to chore... Cytat:
![]() do kamerzysty napisalam i to wczale nie wulgarnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#85 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Po 1 przeczytalam najpierw sikania na stol w kuchni ![]() Po 2 wlasciwe znaczenie ![]() Takiego szkolenia to ja nie fundowalam mojej psince ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() EDIT Zmykam spac ![]() Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-11-04 o 21:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
My też za wiele nie wygraliśmy 32 zł ot wystarczylo na zakupy spożywcze w środku tygodnia
![]() Mili zwiewaj słoneczko!!! Szukajcie czegoś bo facet z Was zdziera. My mamy 46 m i czynszu płacimy 130 zł ( w tym zimna woda za 1 osobę reszta czyli niedoplata za 3 miesiace 57zl wiec doliczmy 20 zl miesiecznie) opłaty-prąd ok 50zl miesiecznie (ciagle włączone kompy, piec z pompą elektryczną) gaz zalezy od sezonu 100-270zl za 2 miesiace (ogrzewanie gazowe)internet plus telefon 80 zl. I to wszystko Strasznie dużo odstępnego musicie dawać ! No i te rachunki to aż mnie dziwią
#87 | |
Zakorzenienie
|
no to super że mąż ucieszony
![]() Cytat:
![]() Dobranoc ![]() Izuś ceny wynajmu są naprawdę spore teraz. Własne mieszkanie to marzenie, naprawdę dużo się oszczędza. My na takim zadupiu jak Kielce płacimy za 50m2 950zł odstępnego z czynszem plus do tego prąd, gaz, no i wiadomo kablówka, internet. I to jest jedna z mniejszych cen! Koszmar...
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-11-04 o 21:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
Hmm naprawde straszycie tymi cenami!!! W sumie racja co ja wiem
![]() A kumpel wynajmuje od znajomego i odstępnego daje 100zl Ps. szukam zmywarki...co polecacie?
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
O kurczaku ja tylko raz wynajmowałam mieszkanie- ze znajomymi na studiach- 5 lat temu i płacilismy 800zl za 52 m.
We Wrocławiu za jedna osobę w pokoju dwuosobowym płacilibyśmy tyle, ile za własne mieszkanie w Obornikach ze wszystkimi mediami. Te ceny są straszliwe- ale juz np w Nowym Sączu jak widzialam ogloszenia to byłam w szoku 650 zl za 60m- badz co bądz to bylo miasto wojewódzkie Aha Wy tu mówicie o kozakach a ja...ja na wyprzedazy w Raciborzu (likwidacja sklepu-przeprowadzka, ostatnie pary) zakupiłam dwie pary pantofli wiosennych ![]() Dobrze że miałam mało czasu( po wyjsciu z sądu o 16.40 sklep do 17.30 wcale nie takblisko sądu)bo cos mi się wydaje ze zostawiłabym tam troszkę więcej gotówki ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.