|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3001 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
moze
![]() sorki nie moge dzis wiecej pisac moze jutro mam problem i musze go szybko rozwiazac sorki musze zmykac ![]()
#3002 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3003 |
Zakorzenienie
|
ja wlasnie sie obudzilam
![]() ![]() Mischoko co sie stalo? ![]() ![]() mam nadzieje ze nic nie dobrego |
![]() ![]() |
![]() |
#3004 |
Zakorzenienie
|
JAne, masz rację, że trzeba trochę odciągnąć myśli od ciąży. "Odciążyć" myśli
![]() Co do moich marzeń, to nauczyć się bardzo dobrze hiszpańskiego, mieć własną siłownię, chudnąć dzielnie jak Mischoko (Mischoko, to norma, że czasem organizm ma przestoje w chudnięciu, grunt, to się nie poddawać). A dziś doszło jeszcze jedno marzenie- wygrać w totka- mąż mnie zachecił i kupił kupony ![]() Kathi, super tekst o tych dwóch babkach na cmentarzu, uśmiałam się po pachy ![]() Mischoko, mam nadzieję, że wszystko jest w porządku i problem sam się rozwiązał? ![]() Blondi, fajnie jest być w ciąży i mieć usprawiedliwienie na jedzenie wielu pyszności ![]()
#3005 |
Zakorzenienie
|
MÓWIŁAM ŻE JAK MI SIĘ NUDZI TO COŚ WYMYŚLĘ,A JUŻ JAK DO TEGO "DOŁY" DOSTAJĘ TO BANKOWO
OTO JA ![]() ![]() ![]() DOJŚCIE DO TEJ FRYZURY KOSZTOWAŁO MNIE 200 ZŁ (A MOGŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM PO PROSTU WŁOSY ZCIĄĆ A POTEM ZAFARBOWAĆ, A TAK CUDOWAŁAM I CUDOWAŁAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3006 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() A jak tam mieszkanko? Kiedy przeprowadzka?Ojej - Wy chyba nie wiecie jaki to fajny temat! wiadomo, że kasę zżera jak Gabi pisała, no i nerwków też niemało, zwłaszcza gdy ma się dop czynienia z różnymi specami, co chodzą sobie do pracy jak chcą badx robią cos inaczej niż wizja człowieka, lub ceny zapoda nagle większe ![]() Załącz focie Ali! a jakie ściany chcecie zburzyć? Napisz o tym napisz - żeby się odciążyć też troszeczkę ![]() ![]() ![]() To wysokich wygranych w totka - w środę będzie, nie? A jaka teraz pula, bo sie nawet nie orientuję obecnie???? |
![]() ![]() |
![]() |
#3007 |
Zakorzenienie
|
Gabiś! Ślicznie! No bosko po prostu!
![]()
#3008 |
Zadomowienie
|
Ła - Gabi! Ale zmiana!`Zupełna! Jak u Kathi!
Serio wyglądasz... - zupełnie inaczej ![]() ![]() ![]() No, gratuluję odwagi - one są serio takie zupełnie króciutkie? Z tyłu nic a nic? Tak samo jak z przodu króciutko? No ja bym się tak krótko chyba nie odważyła, ale Tobie jest fajnie ![]() Dobra - trzymajcie się girls i pamiętajcie o wszystkich dziewczynkach, o mnie też - nawet gdy się uczę - HEJKA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3009 |
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY WY MNIE JESZCZE NIE ZNACIE POD WZGLĘDEM TEGO CO JA NA GŁOWIE POTRAFIĘ WYKOMBINOWAĆ, BO JA ZAWSZE MAM JEDNĄ ZASADĘ to tylko włosy- odrosną i nie boję się niczego z nimi robić
![]() DZIĘKI za Wasze komplementy może to próżne, ale lubię być chwalona ![]() Edytowane przez gabriellao0 Czas edycji: 2008-11-04 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3010 |
Zakorzenienie
|
Gabi wow
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3011 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288971
to adres na watek wizażowy(PODAWANY NA MARCÓWKACH), tam jest link do innej strony, nie chcę go tu bezpośrednio podawać bo nie każdy ma NERWY TO OGLADAĆ SERIO, DZIEWCZYNY JEŚLI KTOŚ MA SŁABE NERWY ALBO ŻOŁADEK NIECH LEPIEJ NIE OTWIERA ZDJĘĆ, BO NA ZDJĘCIACH JEST "PRAWDZIWY PŁÓD" uważam ze babę tą powinni .... za to, bo to bankowo normalne nie jest!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3012 |
Zakorzenienie
|
Ala jem na co mam ochote ale nie jakos duzo raczej normalnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3013 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny jutro jak wiecie mam te szkolenie, ale boje sie płacić z góry, myślę aby jutro wpłacić 300zł i juz przed samym egzaminem resztę. Dobrze myślę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeśli nie musisz nie płać całości od razu, ja zawsze płacę takie rzeczy na "ostatni dzwonek" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3015 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3016 |
Zakorzenienie
|
mam wrazenie ze te zdjecia to fotomontaz czy w szpitalu by pokazli martwy plod i jeszcze bym pozwolili go zabrac do domu.Bez przesady!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3017 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3018 |
Zakorzenienie
|
nie wiem znalazłam to na marcówkach, napisałam "prawdziwego płodu", bo nie wiem czy jest on naprawdę prawdziwy
wiem, że szpital od któregoś tygodnia "wydaje" płód w celu pochowania normalnie w grobie ale czy wydaje go "do ręki" tego już nie wiem (też nie sądze, ale pies wie czy to polski szpital) no i weźcie pod uwagę, ze tam dzieci małe są! Edytowane przez gabriellao0 Czas edycji: 2008-11-04 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3019 |
Zakorzenienie
|
Gabi, zdjęcia są szokujące
![]() Jane, w sumie to się nie wyprowadzam, to moi rodzice zostawiają nam mieszkanie, a sami się wyprowadzają na trochę mniejsze i na niższym piętrze. Jak będę po remoncie to fotki wkleję bankowo ![]() ![]() ![]() Gabi, wyglądasz bardzo sexi!! super fryzurka ![]() ![]()
#3020 |
Zadomowienie
|
WItam Dziewczynki!
wrocilam dzisiaj z warszawy (bylam na tym koncercie Feela w sali kongresowej) i nic nie uklada sie dobrze ![]() Gabi jestem pod wrazeniem nowej fryzurki!! Zuzia powodzenia na kursie! Tola wyslij mi tez tego priva! Jak sie czujecie z Mikusiem? Wiesz, ze wszystkie tu zazdroscimy Ci chodu kaczki itd ![]() Mischoko mam nadzieje, ze nic zlego sie nie stalo tylko jakis drobny problem w pracy? Kasiu a co dokladnie robilas z burakami? Podziwiam, ze w ciazy Ci sie chce szalec z przetworami! Blonyneczko droga ta suknia strasznie. Ale jesli dokladnie taka Ci sie marzy to szalej - to Twoj dzien. Ale buty jednak kupilabym w zwyklym sklepie, zeby zalozyc je pozniej na jakas okazje. Jane moje marzenia sa przyziemnie tak na prawde. Marze o tym, zeby zdobyc tytul neurologopedy i spelniac sie w tym wymarzonym zawodzie. Marzy mi sie dom (albo chociaz mieszkanie), marzy mi sie piekny slub, zdrowe dziecko i spokojna przyszlosc. Tyle tak na prawde chyba.... Domi bardzo sie ciesze, ze juz wracasz ![]() ![]()
#3021 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3022 |
Zakorzenienie
|
Witam laseczki
Doszlam do siebie a balam sie ze lekarzem sie skonczy tak bolalo mnie podbrzusze i glowa ufff nigdy wiecej glupot Gabi wygladaszzjawiskowo normalnie szczena opada jak zalozysz okularki to prosze pani bede mowic do Ciebie Zdjecia masakryczne a raczej zorana psychika matki taka laske powinni leczyc a gdzie sa lekarze???? Straszne nie byly hihi porodowe zdjecia sa troche bardziej extremalne ![]() Iza co sie stalo???? Fruzienka a robilam buraczki z czosnkiem w occie z jablkiem na slodko i cwikle z chrzanem AMEN. J ja ostatnio jakiegos kopa dostalam hihi i mam tysiac pomyslow i tysiac zajec ale moja dzidzia mi nie bardzo pozwala Mnie dzis nie ma caly dzien jade do narzeczonej MAxia (jednej z wielu ) aq potem po farbe , na razie jeszcze nie wiem ktore sciany i jak pomaluje ale farbe miec chce juz w domu hihi Patrzylam na postarzanie mebli ale chyba to nie dla mnie machne je na bialo i czesc a moze ciemne zostawie pozyjemy zobaczymy hiihi |
![]() ![]() |
![]() |
#3023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gabi zdjęcia okropne. Mam nadzieję że to faktycznie jakiś fotomontaż. ![]() Ale dziś sennie ![]() ![]() Hihi udąło mi się wczoraj męża sprowokować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3024 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy? hmmm, może dziś np??? Choć moja mama nigdy w życiu się nie malowała!!! Do fryzjera chodzi jak już musi! Farbowanie włosów robi wtedy jak już wszyscy jej powiedzą, ze wyglada strasznie z odrostami na prawie całą głowę! To nauczyła mnie JEDNEGO: kobieta zawsze MUSI MIEĆ CZAS DLA SIEBIE i "zmarnowanie" godziny aby ładnie wyglądać wcale nie jest marnowaniem czasu ![]() Odłóż więc na bok oglądanie tv, wizaż czy zakupy w markecie TO ZROBISZ JUTRO i idź do fryzjera ![]() ![]() Cytat:
![]() NO I CAŁA KAŚKA wczoraj dostała po tyłku to "już grzeczna będzie" ale dziś ją nie boli to znowu cały dzień zaplanowała sobie!!! Powoli, droga Kasiu jesteś w ciąży i wczoraj bolał Cie brzuszek!!!!!!!!!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3025 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech nam sprzeda ktoś kopniaka abyśmy nabrały ciut energii na dzień cały ;(. Edytowane przez gabriellao0 Czas edycji: 2008-11-05 o 07:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3026 |
Zakorzenienie
|
Kasiu Ty mi się oszczędzaj bo jak nie to ja normalnie tam do Ciebie przyjadę i usadzę na tyłku
![]() Aliszcze Gabi ma rację, najlepiej nie planuj tylko idź do fryzjera. Zobaczysz poczujesz się lepiej. Za mną chodzi wrócenie do kolorku tzn. chodziło w tamtym tygodniu ale w tym już stwierdziłam że nie że zostaję przy tym bo czuję się w nim dobrze, a to najważniejsze ![]() Nosi mnie na pazurki żelowe, ale na razie inne wydatki jak wiadomo ![]() ![]() Kupiłam nowe opakowanie wiesiołka i łykam ![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie bardzo proszę o kopniaka. Bo póki co to jedyne co mnie dziś budzi to jajniki które znów co jakiś czas kłują, a wczoraj wieczorkiem też dawały znać o sobie oj dawały. Byłam wczoraj w kinie na "Max Payne"- pojechaliśmy sp[ontanicznie nawet nie wiedzieliśmy co leci. Szczerze mówiąc film jak dla mnie średni, szwagierce się podobał- kwestia gustu. Dużo akcji i trochę scen ala science fiction. Ogólnie niezły ale nie na odstresowanie, hehe a myślałam o komedii ![]()
Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. — Jan Paweł II (Karol Wojtyła) Kornelcia ![]() ZĘBALE ![]() Edytowane przez olivka_7 Czas edycji: 2008-11-05 o 07:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czuję się różnie, raz lepiej, raz gorzej. Spróbowałam dziś zasnąć bez ranigastu. Nie ma szans. Tak więc jestem już od niego uzależniona... Wiem, że zazdrościcie i doskonale to rozumiem... Ale powiem tak: chciałabym, żeby było już po porodzie. Źle się czuję nie tylko fizycznie, ale i psychocznie. Wkurza mnie to, że głupie założenie butów czy skarpetek to dla mnie nie lada wyczyn. Najprostsze czynności domowe robię 3-4 razy dłużej niż zwykle. No, ale dam radę może jakoś... Wszyscy mi mówią, żebym się wysypiała teraz, bo później będę miała nieprzespane noce. A wiecie co ja Wam powiem? Jestem na 100% pewna, że po porodzie będę się bardziej wysypiać niż teraz. Myślę, że 10 razy w nocy wstawała do Mikiego nie będę, a do kibelka tyle razy właśnie wstaję. I jak tu się wyspać?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3028 |
Zakorzenienie
|
Właśnie
![]() Ale ja Ci kobieto zazdroszczę nawet tego wstawiania na siku i tej zgagi ![]() ![]() ![]() Powiem wam że ja sobie postanowiłam że nic mnie to nie obchodzi ale w tym miesiącu się uda i już choćby nie wiem co!!! Choćbym miała po starankach na rzęsach stawać żeby się chłopakom udało ![]() ![]() A tak serio ten miesiąc przenaczamy na przyjemności i zero ograniczeń że tego mi nie wolnpo czy tammtego. Piszę powoli prackę ale przedłużam termin o miesiąc i dużo czasu poświęcam dla mężusia ![]() I ogłaszam wszem i wobec że teraz mi się uda i już ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3029 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry!!
Tola mejla dostalam poczytam i zobacze co i jak ![]() ![]() Kasiu zaszalalas! Uwazaj na brzuszek!! Zuzia trzymam kciuki mooooocno!! ![]() Mischoko mam nadzieje, ze zaraz tu wejdziesz i napiszesz, ze wszystko ok! Troszke sie martwimy tutaj! Olivka wez Ty cos powiedz tym jajnikom, bo Cie zamecza! Przeginaja cholery! a to stawanie na rzesach chcialabym widziec ![]()
#3030 |
Zakorzenienie
|
A niech bolą, może to jeszcze działa Gonal- oby
![]() ![]() Dziewczyny jakaś taka energia mnie dziś rozpiera- zobaczymy jak długo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.