![]() |
#751 |
Raczkowanie
|
Dot.: a z 1980?
...że tak wtrącę dygresję...
...dlaczego nie widać mojego podpisu pod postami?? Bo wydaje mi się, że wszystko w ustawieniach jest ok... Edytuję: Widać!! Widać!!! Widać!!! ![]()
"Na zawsze ponosisz odpowiedzialność za to, co oswoiłeś" Antoine de Saint-Exupery Edytowane przez 1listopad Czas edycji: 2008-10-24 o 20:48 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Jak minął dzionek? Ja jestem zmęczona jak pies... No i się zaczęło... Juz dzisiaj miałam starcie z Goliatem we wspomnianej wcześniej kwestii... Az sie poryczałam... Oczywiście w ukryciu... z wściekłosci i żalu... Porąbany dzień... Pocieszam sie tylko tym, że to Goliat poległ... pozdrawiam i miłego wieczorku
![]() |
#753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja spedziłam dzis w pracy10,5 godz - w ramach nadgodzin i jestem padnięta, a w dodatku nie mogłam spać w nocy - nie mogłam zasnąć. usnęłam po 4 a musiałam wstać o 6.10... ![]() miłego wieczoru! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#754 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No ale przynajmniej spałam 4 godziny ![]() Fizycznie jeszcze pociągnę (bo jestem przyzwyczajona), ale psychicznie padłam około 12.30.... Ale znalazłam fajny cytat: "Smutek jest jak pochód - przechodzi" No to cierpliwie czekam... ![]()
![]() |
![]() |
#755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cytat piękny i jakże prawdziwy! przyspiesz ten pochód i szeroko sie uśmiechnij! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Rozeznanie
|
cześć
![]() myślałam, że jak będę spała godzinę dłużej to się wyśpię...a tu nici. cały dzień chodzę jakaś ziewająca. masakra. a jutro muszę raniutko wstać i mam cały dzień zabiegany. jakoś w ogóle nie odpoczęłam...jakiś krótki ten weekend ![]()
![]() |
#757 |
Zakorzenienie
|
witam! ja mam dziś dziwny dzień ponieważ wczoraj zamiast o godzinę to przestawiłam zegarek o 2...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Rozeznanie
|
powiem ci, że ja też, ale z tego powodu, że nie wszystkie zegarki poprzestawiałam
![]()
![]() |
#759 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() gratulacje za powalenie Goliata ![]() a ja łykend spędziłam KULTowo - czyli koncert Kultu w spodku i dzięki późnemu powrotowi w ogóle nie odczułam zmiany czasu. to było nasze ostatnie szaleństwo przed ślubem, teraz to już nie będzie czasu na takie sprawy, oczywiścid do ślubu ![]() a za tydzień konferencja i już mam stresik ![]() dobrego tygodnia dla wszsytkich ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() m,iłego dnia wszystkim! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#761 |
Raczkowanie
|
Ehhhh... leniwy dzień...
![]() Podczas obiadu: Wcinamy kopytka... Mała wywija widelcem na prawo i lewo... mąż: nie wywijaj tym widelcem, bo zrobisz komuś krzywdę... mała: komu? mąż: no na przykład mnie... dziabniesz mnie w oko... mała: i co się wtedy stanie? mąż: no będę ślepy! mała: nie będziesz ślepy... zostanie Ci drugie oko... ![]() miłego wieczoru ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#763 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Raczkowanie
|
Nie no jak zwykle 1listopad twoja coreczka doprowadzila mnie do lez.... ze smiechu!!!
kurcze nie moge z niej, jest przeurocza! masz jakies jej zdjecie? ciekawa jestem jak wyglada, ja nie mialam czasu zajrzec tutaj bo szkola w weekend ale juz czytam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#765 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jaka matka, taka córka ![]() Pewnie, że mam zdjęcia ![]() Z pięć milionów ![]() Miłego wieczorku ![]()
![]() |
![]() |
#766 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() u mnie stresik przed konferencyjny, ale za to jak wróce z konferencji to czeka mnie panieński,a w ogóle to za 3 tygodnie WIELKI DZIEŃ - ale zleciało ![]() ściskam mocno i całuję serdecznie i w przysłym tygodniu w czwartek proszę o trzymanie kciuków za moje wystapienie na konfie ![]()
![]() |
![]() |
#767 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() katarzinka ![]() ![]() ![]() ![]() masz jakieś plany na panieński? czy to niespodzianka? strasznie dużo mam ostatnio pracy i ciągle chodzę niewyspana, ale nie ma co się dziwić jak kładę się spać o 2 czy 3. dziś postanowiłam sobie, że o 22 będę leżeć już w łóżku...aż ciekawa jestem co z tego wyjdzie. mogło by wyjść...marzę o poduszce ![]() pozdrawiam was mocno ![]()
![]() |
![]() |
#768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witam serdecznie i pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#769 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
naprawdę bawi mnie ta piosenka. gdybym to ja wcześniej wiedziała... ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
eeee... nie... treść tej piosenki jest trochę nie teges... Lepiej: "Serca dwa... serduszka małe dwa..." lalalala A na noc poślubną: "Majteczki w kropeczki..." sia lalalalala ![]() ![]() A na konferencję możesz wejść w rytm: "Dziesięć w skali Beauforta!" Powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#771 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() panieński - będzie trochę nietypowo, gdyż najpierw ja się spotykam na parę godzin z dziewczynami, TŻ z chłopakami, a potem sie spotykamy w jednym miejscu i imprezujemy razem. Z tego co wiem to dziewczyny coś kombinują, ale nie chcą powiedzieć co ![]() udało się o 22giej połozyć???? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() buziaki dla wszsytkich
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Rozeznanie
|
cześć
![]() jesteście...? cicho się zrobiło... miałam czwartek i piątek wolne, a dziś znowu w pracy. trzymajcie za mnie kciuki od dziś zaczęłam walkę z 5 kg...ciekawe czy tym razem się uda ![]()
![]() |
#773 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() DOPISEK ZE WTORKU Jako, że nikt się tu nie pojawił od wczoraj to robię dopisek, żeby nie pisac dwóch postów ![]() wpadam się pożegnać na kilka dni, bo jutro skoro świt wyjeżdżam na konferencję - postaram się godnie prezentować nasz rocznik ![]() a jak wróce to w poniedziałek PANIEŃSKI ![]() dobrych zatem dni i zjawiam się po powrocie do rzeczywistości ![]() buziaki ![]()
Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" Edytowane przez katarzinka Czas edycji: 2008-11-04 o 12:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Chyba dopadł mnie jesienny marazm... albo odchorowuję kolejne starcie "na szczycie"... Macie jakiś dobry przepis na nabranie chęci do działania? Co sobie wówczas fundujecie/mówicie??? ...po potrzebuję czegoś na "zapych"... ![]() katarzinka - nie wątpię, że będziesz godnie reprezentowała nasz rocznik ![]() Baw się przy tym dobrze ![]()
![]() |
#775 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a tak patrząc w przeszłość to u mnie dobrze działa butelka wina lub plotki z przyjaciółką...jak sie wygadam, wyżalę to od razu mi lepiej i lżej. 1 listopad napisz koniecznie jak twój humor ![]()
![]() |
![]() |
#776 |
Wtajemniczenie
|
witam wszystkie w ten szary dzionek,
wiem,ze mialam sie wczesniej odezwac..ale cierpie na jaks dziwna dylatacje czasu..znaczy nie wiem jak to sie dzieje, ze dni leca predko,predko a mi roboty nie ubywa ![]() pozniej kilka dni..a wlasciwie nocy w pracy...nie jest to moze najbardziej udany czas..bo niestety 2 nocka pod rzad juz jest meczaca..wizyta na cmentarzu u moich dziadkow..i taka refleksja..ze nie chodzi o to by zmarlych wspominac - tylko zyc tak by byli z nas dumni tu na ziemi..w moim przypadku klania sie kultywowanie tradycji rodzinnych.. no i w koncu wczoraj pierwsza lekcja kursu prawa jazdy..na razie teoria...ale juz widze ze sporo sie zmienilo w formie egzaminu odkad ja zdawalam ostatni raz [czyli jakies 3-4 lata temu]...instruktor mlody,smieszny..chociaz ja jako akademik chcialabym od niego wykladow z mechaniki..wiem,wiem zboczeniec..ale przez meza ogladam sporo programow tv o samochodach i jakies tam pojecie mam. na razie widze, ze bede miala sporo nauki-ale to dobrze-teraz juz musze zdac..bo to przeciez wstyd, zeby miec samochod i nie moc nim jezdzic, co nie;P? katarzinka - zycze wszystkiego najlepszego z okazji dnia slubu.trzymam kciuki by wszystko wyszlo perfekcyjnie..pogoda byla przepiekna,nie mowiac juz o pannie mlodej ![]() 1listopad - to pogoda tak dziala na humor i nic innego. Zdradze ci moje sposoby, nie wiem czy zadzialaja w twoim przypadku-ale probuj: - na duze smutki-dlugi spacer z psem - na srednie smutki: nowy fryz u fryzjera, mietolenie kota, przegladanie stron z fotografiami, szwendanie sie po blogach podrozniczych [np. oliwkowo.pl], czytanie i ogladanie ksiazek podrozniczych [wtedy wymyslam kolejne trasy], czasem czytanie ksiazek milosnych, ogladanie ckliwych romansidel, ogladanie 'House MD'-to goraco polecam, - na male smutki: kawa z kardamonem,herbatka 'Truskawki z Bita smietana'-ostatnie odkrycie w Rossmanie, gupia gadka z moim bratem lub ojcem na gg, przytulenie sie do meza, sex ![]() a czasem po prostu plyta Guano Apes czy tez Massive Attack tak w kolko przez 2h ![]() moze pomoze-wysylam dobre fluidy by zla aura odeszla
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2008-11-05 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#777 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Taaaaakkkkk... To się zgadza - plotki z przyjaciółką dobrze robią - ale moja jest daleko ode mnie... Butelka wina - no cóż... to by chyba musiała być rzeczywiście butelka wina... w całości ![]() Zrzucasz kilogramy? A jaką ilość sobie założyłaś - jeśli to nie tajemnica? Cytat:
Spacer z psem - o tak... mój by się ucieszył... szczególnie jakby mu się kury sąsiadów napatoczyły... ![]() Nowy fryz - no tak... przydałoby się to i owo podrasować... ![]() Miętolenie kota - kota brak... Literatura - i to jest pomysł - własnie przetrawiam "Emmę". Jest pisana w tak naiwnej formie, że człowiek zapomina o niektórych drażliwych aspektach życia codziennego ![]() kawa i takie tam - niezły pomysł - idę sobie zaparzyć zieloną herbatę o smaku opuncji ![]() głupia gadka - no cóż - to mi sie jakoś uaktywnia na co dzień ![]() ![]() przytulenie się do męża itp. - ![]() A może by to wszystko jakoś połączyć? Pójdę na bardzo długi spacer z kotem sąsiadów. Po drodze pomiętolę fryzjera. Wychylę butelkę wina za zdrowie Dr. Housa. A na koniec wysmaruję przyjaciółkę truskawkami z bita śmietaną z Rossmana... A to wszystko w rytm muzyki z malucha niezbyt rozgarniętego sąsiada... um.. cy.. cy...!!! ![]() Dzięki serdeczne za rady - aż się człowiekowi cieplej na sercu robi ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 |
Raczkowanie
|
Ale fajne pomysły.. magdaka13 tylko ze 1listopad troszke opacznie zrozumiała....hihihi... nie ma to jak isc na spacer z kotem i to jeszcze sąsiadow i pomietolic fryzjera! to juz bys wrociła zrelaksowana jak trza!!! Pozdrawiam dziewczyny!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#779 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 1 listopad, widzę, że cię dobry humor do końca nie opuścił... naprawdę rozśmieszyłaś mnie tym połączeniem ![]() tak, tak myślałam oczywiście o całej butelce...najlepiej poprawia humor ![]() dziewczynki dużo uśmiechu i słońca nam wszystkim życzę ![]()
![]() |
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
witajcie! kiepsko u mnie ostatnio z czasem ale postanowiłam ze przynajmniej sie z Wami przywitam abyscie o mnie nie zapomniały
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.