![]() |
#4921 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Podobno ci zależało...
A jeśli myślisz że nie działasz na mnie...to jesteś w błędzie Chodź...spójrz mi w oczy...i pokaż jak ci zależy... i taki jeden z wizażu: Niedostępna to nie znaczy nieosiągalna... takie cuuś może byĆ ? ![]() _________ Super są. Dziękuję ![]()
![]() |
#4922 |
BAN stały
|
Trochę ode mnie:
*Pociągi stąd do wieczności omijają nasze stacje.. *To wszystko zależy od ciebie - za co i kogo będziesz umierał.. *Krok po kroku tracę własne punkty odniesienia.. *"Przykryj mnie szeptem na koniec dnia i powiedz,że kochasz..." *You can do anything you set your mind to, man .!!. *poznaj mój sposób na życie, dobry jest na doły i dobry na szczycie. *i'm gonna be like you, dad. you know i'm gonna be like you *Poczuj w sobie sile i rob tak, zeby zabic *Niebezpiecznie jest wierzyć w to że coś trwa wiecznie *Przeciąg trzaska złudzeniami *Ty też masz tą siłę by zmieniać na lepsze wszystko co możliwe *Pamietaj, nic nie musze. * z a d u ż o w i d z ę, z b y t m o c n o c z u j ę. *nie jestem tym, który zwątpił, i tchórzem co się poddał. *Accidents happen in the dark. *Słony piach tak bezczelnie Burzy przestrzeń między nami. *spalmy wszystkie dokumenty, stare fotografie. *the past is gone. *Jak mogłes odejśc stąd w taką nieludzką noc ? *Przez chwilę pomyśl sobie, że Świadomie niszczysz mnie. A macie moze jakies opisy, ktore mowia o tym, ze nie jest dobrze, bedzie gorzej, ze nie ma sie na kogo liczyc itp? |
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, macie może coś o fałszywych ludziach ? bardzo ważne.!
*nie banalne, nie wulgarne...*
#4924 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
'na środku staje czasem zazdrość- nie pozwól by zniszczyła nas!' 'Zazdrości, towarzyszko życia niechciana,niepożądana natrętna.' 'Na rozstaju dróg spotkała się miłość z zazdrością.' 'ptaki zazdrości uciekają.. Ufając sobie i wzajemnie kochając.' ![]() Cytat:
![]() cieszę się że się przydało, hehe ja też was kocham ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | |
BAN stały
|
Cytat:
~Nie ma litości, dla zdrajców takich, jak ty ~Czy przypadkiem nie grasz jakiejs roli?! ~Prosto w oczy słodkie słowa, A na plecy przekleństwa ~Wszędzie dookoła fałszywe twarze, czekające na mój niefortunny ruch ~Dwulicowi ludzie, za plecami rozgadani, przyjaciele fałszywi... nie wiem czy o to chodzilo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4926 |
BAN stały
|
Gdy się kogoś kocha, można czekać na niego wieki.
Kiedy się miało szczęście które sie nie trafia.. Nagle coś się stało, świat stracił kolory.. kłamałeś że… będziesz zawsze jej i nie zostanie sama. Dzisiaj płaczę świat się śmieje.. nie było Cię gdy płakałam, nie było Cię gdy się śmiałam..więc dlaczego miałabym tęsknić za Tobą? i chciałam bez słowa Cię znów pocałować , lecz w Twoje ramiona wtuliła sie ona... miłość to takie nic które może być wszystkim.. zostały tylko Twoje pocałunki które zastygły na moich ustach. Byliśmy razem,choć osobno wciąż wspominam ja byłam Twoja... ale Ty nigdy nie byłeś mój. chce poznać co to szczęście wykreślić słowo ból . Ona.bez marzeń. ------ -dziewczyno,wydoroślej! -a Ty... odmłodniej! ![]() hmm..wiecie tak sie zastanawiam czy ktoś wogole korzysta z tych moich opisów? bo chyba zrobię sobie przerwę w pisaniu.bo czuje ze tylko zaśmiecam tu Wam.. pozdrawiam gorąco ;** lof ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#4927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na zazdrości niczego stabilnego nie zbudujesz. W miłości nie może być zazdrości Kochanie ;* Uwierz w moją miłość . Bezgraniczna miłość, nie zniszczy jej nikt. Zazdrość jest pryszcz przy naszej miłości. Ty Ja i miłość , nie ma czasu za zazdrość. takie na szybko ;*** inne. Przez przypadki sie odmieniasz, bo tak jest łatwiej. .lecz nawet w chwilach tak okrutnych, pamiętaj, że nic się nie zmienia że kiedy upokarzam Cię, robię to, by bardziej Cię kochać nie ufaj ludziom, którzy ciągle głaskają Cię, ściągają czapki oni nie dadzą Ci tego co mogę dać Ci tylko ja... zwariujmy! choć na chwilę! jestem szeptem, Twoją modlitwąwstydliwą obsceniczną myślą irracjonalnym spojrzniem na blade słońce i kroplą potu spływającą po Twej skroni ja - wiara w doskonałość prośba o święty grzech w błogosławionym piekle i tylko czasem się boję i czasem uciekam w prorocze sny . wypala sie cos i tak strasznie to boli.. Kochac Cie dalej i z toba byc zyczenie na dzis. Samotnosc mozna wypic do dna choc to bardzo trudne.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4928 |
Raczkowanie
|
a moze ma ktoś o tym ze sie kocha chlopaka.jest sie z nim ponad trzy miesiace ale on nie lubi takich typu opisow i wyznan przez neta cy cos wsrod ludzi.Cos delikatnego ale ładnego ; ) żeby bylo widac ze dobrze jest itp ^^
z goryy dzieeki ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#4929 |
Raczkowanie
|
kochane macie cos o DIABLACH, DIABELKACH... ze lubie jak On mnie tak nazywa (swoim diablekiem) ...
![]() a druga prosba to jakies o tym ze ciesze sie ze Cos drgnelo, ze On sie odzywa, i ze chcialabym aby byl chociaz moim przyjacielem..... jezeli nie moze nikim wiecej z gory bardzo wam dziekuje i przepraszam ze dzis nic ode mnie
![]() |
#4930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje serce mówiło mi, że jestem zakochana i zasnęłam z uśmiechem, szczęśliwa. Nie jesteś królem i bez tego jesteś wart Dla mnie więcej, więcej, niż cały ten świat... Wszystkie wzloty, każdy dół, dzielę z tobą pół na pół. niewiele potrzeba mi. wsytarczy byś obok był! On jest zachodem i wschodem mojego słońca . Każda przy tobie noc I każdy dzień Niebem dla mnie jest . i za ten uśmiech, nie żaden inny tylko właśnie Ten. Cai en tu tentacion / Uległam twej pokusie "_ soba ni inakutemo egao wa todojetai.. - ( i nie ważne gdzie jesteś, mój uśmiech dosięgnie cię wszędzie.. )" Jeśli patrzy się razem w górę, niebo się przybliża <3 Je serai ton reve, je serai ton amour, je serai tout ce dont tu as besoin // Bede twoim marzeniem, bede twoją milością, bede wszystkim tym czego potrzebujesz
![]() |
#4931 |
Raczkowanie
|
Hej jestem nowa na tym forum
![]() Mam nadzieję, że moje opisy które będe dodawać bedą się podobać ![]() Odrazu mam do was prośbę, a mianowicie chodzi o opisy do pewnej sytuacji... Miałam dobrego kumpla, ale skończyło się bo on chciał czegoś więcej... Jak ja go straciłam to zrozumiałam jaki popełniłam błąd i ze on jest dla mnie kimś ważnym, ostatnio znowu z sobą piszemy, ale wiecie to nie to... On ma dziewczyne, ale mówi, że nic do niej nie czuje... CHce aby mój opis dał mu do myślenia... Ehh macie może jakiś pomysł? Szary świat rzeczywistości pokryty słonymi łzami. Najtrudniejsze to kochać człowieka a nie swoje wyobrażenie o nim ...chciałam zdobyć rzecz bez sensu, mając szczęście w zasięgu ręki... Powróciło...? - raczej nigdy nie minęło ... Nie zawsze jest dobrze - czasem jest źle Twoje życie jest kolorowe jak tęcza, a moje los zapisał w czarnych barwach Pozdrawiam serdecznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4932 |
astro-loszka
|
Z moich zbiorów, tematyka różna:
- Całe życie z wariatami ![]() - Lepiej być kanciastym CZYMŚ, niż okrągłym NICZYM - B. I. T. C. H. - Babe In Total Control of Herself - Stop looking at me, you're wasting your time - 2 hot 4 U - Osoba poniżej stawia piwo ![]() - Szanuj szczęscie. Jest tylko wypożyczone - A teraz idziemy na jednego ![]() - Pórystom jenzykowym stanofczo dzienkójem - Diabeł nie śpi...z byle kim. Ja też. - Patrz, ale nie dotykaj Dotykaj, ale nie smakuj Smakuj, ale nie połykaj - Prawdziwy seks, to taki, po którym nawet sąsiedzi wychodzą zapalić ![]() - Co komu do tego, skoro mniejsza o to - Dziewczyny niedorosłe do seksu bawią się w miłość, faceci niedorości do miłości bawią się w seks - Nie rozmiary, nie technika, lecz figlarność zawodnika:0 - Z każdym dniem nieuchronnie rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d*pę - Nieżyczliwym prącie w odbyt i kotwica w plecy - Dno, wodorosty i 5 metrów mułu... - Kto z was jest bez grzechu...niech pierwszy nadrobi stracony czas ![]() - Gdy wabi cię ognik, idź za nim. Byc może zabrniesz na manowce, ale nigdy nie będziesz sobie wyrzucać, że być może to była Twoja Gwiazda - A. D. I. D. A. S. - All Day I Dream About Sex - Zatrzymaj się przez chwilę...zanim wszystko nie zginie...zanim wszystko zabijesz... - Obiecanki, cacanki...a głupiemu stoi ![]() - Wolę spać z problemem, niz z facetem, który ma problem - Taneczny wieczorek z piątku na wtorek ![]() - Nie ma ludzi niewinnych. Sa tylko źle przesłuchani (Feliks Dzierżyński) - Nie trać czasu z kimś, kto go nie ma, aby go spędzac z tobą - Tylko niekochani nienawidzą - To se ne vrati - Kobieta jest jak lilia: subtelny nie osmieli się jej tknąć, ale przyjdzie osioł i ją zeżre - Kobiety dzielą się na te, które się bzyka i te, które się wielbi. Problem większości mężczyzn polega na tym, że wciąz mylą te pierwsze z tymi drugimi. - Nigdy nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu, potem wykończy doświadczeniem. - Miłość ci wszystko wypaczy. - Płynę zawsze pod prąd, z prądem płyną tylko śmieci - Przy białym winie myśli się o głupstwach, przy czerwonym winie mówi się głupstwa, przy szampania robi się głupstwa ![]() - Opis w remoncie - Przyrzeknij, że nie spóźnisz się o całe życie... - Dobrze widzi się tylko sercem, ale niektórzy potrzebuja przeszczepu... - Kobieta ma tyle lat, na ile wyglada, mężczyzna ma tyle lat, na ile pozwala mu poczucie humoru ![]() - Obelgi sa argumentem tych, którzy nie mają innych argumentów - Ten dzień to była kompletna strata makijażu ![]() - Odwal się. Ja tu dalej żyje długo i szczęsliwie - Spadaj z mojej planety! - Zaczęłam od zera. I sporo mi jeszcze zostało. - Nie jestem w twoim typie. Nie jestem nadmuchiwana. - Niech sie wstydzi ten, kto widzi :P - Amatorka scen śmiałych ![]() - Są ludzie, klamki i całe zamki ![]() - Kobieta nie umiera z miłości, lecz z jej braku - Fragment nieba zgasł... ![]() - I've got my mind set on you
#4933 |
Raczkowanie
|
DyDool , realgirl89, bananowalaska, WhenYouComeBackToMe, PaperLove -- oj laseczki opisy boskie ^^ wszystkie pokradłam . dzięki
![]() ![]() ![]() Aa.. no i zauważyłam, że podajcie opisy na urodziny, ale dla kogoś.. a ja bym tak śliczniutko prosiła o jakieś opisy, że mam urodziny [jutro ![]() jakbyście coś niebanalnego wygrzebały, to byłabym wdzięczna ![]() No i parę ode mnie : *Thetypeofguywhodoesn'tsee Whathehasuntilsheleaves | Typ faceta, który nie widzi co ma, dopóki ona go nie opuści *Life is good I can't complain I mean I could but no one's listening | Życie jest dobre, nie mogę narzekać, mam na myśli, mogłabym, ale nikt nie słucha *You're like a tattoo that I can't remove | Jesteś jak tatuaż, którego nie mogę usunąć *Like I'm walkin' on broken glass | Jakbym chodziła, bo pobitym szkle *Kaleidoscope of colors | Kalejdoskop kolorów. *I don't ask much of you, just need your love | Nie proszę Cię o dużo, tylko potrzebuję Twojej miłości *I need you more than you'll ever know | Potrzebuję Cię bardziej, niż kiedykolwiek będziesz wiedział *Silence is everything | Cisza jest wszystkim *I will forgive if you forget | Wybaczę Ci jeśli zapomnisz Buziaki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
Raczkowanie
|
agattee
"nie pierwszy raz przyglądam się życiu jak przemija stojąc obok gorączkowo sam się przeklinam." - czy to fragment jakiejs piosenki?? ![]() *i`m lonely in my life, help me to survive *i najdluzsza droga zaczyna sie od jednego kroku *znalazłam sny z dziecięcych lat przewiazane białą wstazka, nie taki w nich zmyslilam świat, nie tak miałam żyć.. *marzenia są po to by je realizowac, a nie po to by je miec
#4935 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale do tej sytuacji konkretnego takiego opisu jeszcze nie znalazłam [moj kolega kilka miesiecy temu powiedzial mi cos... o sprawach powazniejszych... a teraz wnioskując z jego postępowania [wobec innych] wszystko co powiedział sprawdza się, ale na odwrót. nie ma nawet cienia prawdy w tym co mówił. np. mówił, że nie szuka dziewczyny na 3 miesiace ale na 3 lata, a teraz.. co chwila sobie zmienia laski.. ] trudna sprawa.. i nie wiem czy mozna to ująć w opisie, ale jak komuś by coś przyszło jeszcze do głowy to bym była baaaardzo wdzięczna ![]() a opisów tego rodzaju potrzebuję bardzo bardzo bardzooo! liczę na Was <3 ![]()
![]() |
#4936 |
Raczkowanie
|
no to ja mam wielgaśną prośbę ;d
jest pewien chłopak, u mnie w klasie. i chyba coś jest między Nami. tzn możliwe że mi się tylko tak wydaje. ;dd bo na początku jakoś tak nie wyszło. każde z nas znalazło sobie kogoś innego ;dd a teraz znów jakoś Nam bliżej do siebie. tzn spotkaliśmy się. 'przypadkiem' w parku ![]() później byliśmy w kinie z klasą. i jakoś tak wyszło że cały film siedzieliśmy przytuleni. kilka osób się pytało czy jesteśmy razem. i słyszę co chwilę że to kwestia czasu że będziemy ze sobą.. i w sumie czasami widać po Nim że jest zazdrosny o mnie. ale facet chyba jest trochu niezdecydowany ![]() w ogóle boję się że On mnie oleje ;S jakieś opisy do tej sytuacji? ![]() kolega z klasy więc pasowałoo by trochę bardzo dyskretnie ; d coś nie bezpośredniego. coś nakierującego. żeby wiedział że Mi troszku zależy ; ) ojej ale się rozpisałam. mam nadzieję że któraś mi pomoże. ![]() _________________________ _________________ xxedkaxx, TiScatteroUnaFoto, destinyxB, happysadowa, oranzadkawproszku, AnusiaPn, cysia, Frizzelicious, Domiiniisiia, Sabiina, kiah xd, rOzunia, Michalinka89, styrana, nastychick, snowball, AnnWroc, RealGirl89, Zadziczona, TwOjaImaginaCja, WhenYouComeBackToMe, abunee, 12 Stonka, kee, Plotkaraaa. <33 niektórych to sto lat tu nie widziałam. ale i tak kocham ;D
#4937 |
Raczkowanie
|
Chciałabym się zapytać czy ma ktoś może takie długie życzenia na urodziny które kiedyś ktoś dodał? bo szukam szukam i znaleźć nie mogę.. i w ogóle będę wdzięczna za wszystkie takie teksty związane z urodzinami jak by ktoś posiadał
![]() Don't you cry tonight... Idz po prostu obok mnie i badz moim przyjacielem.. czasami to czego unikasz , jest tym czego szukasz.. A serce zacznie bić.. NA ZAWSZE! Oszczędź mi bólu Dopóki jest życie jest cierpienie
#4938 |
Raczkowanie
|
yyyy. ale czego tytuły.? xD
![]() |
#4939 |
Raczkowanie
|
nasza pierwsza wspólna jesień .
niebo znów jest niebieskie . a słońce grzeje tak jak dawniej . ;* Na koniec świata z Tobą iść . wydeptałam drogę do szczęścia <33 Dla Ciebie słońce zmienię w deszcz ;*. wole kochać samą siebie niż potem znów cierpieć kochać to nie znaczy zawsze to samo . Czasem jest tak, że się po prostu nie udaje .. Obiecałeś Niebo Nie Słuchałeś Ja Mówiłam Że Mam Lęk Wysokości hyh może Wam się spodobają [ wątpie ] Buziaki KOCHAM ;**
;**** Edytowane przez TwOjaImaginaCja Czas edycji: 2008-11-05 o 16:43 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4940 |
Zakorzenienie
|
Rozsypałam sie jak ziarenka.Wypadłam z własnego worka i leże na Ziemi
wiem ,ze słucham częściej serca niż rozumu i chce żyć jak najmocniej. Wyruszyłam przez świat autostopem i sama nawet nie wiem kiedy będę z powrotem. Czas udało się zatrzymać na zdjęciach. Ust czasem nie udało się zamknąć z przejęcia. Szukając szczęścia -czy je znajdę? Nie wiem. Wiem, że wspaniale jest być człowiekiem pod błękitnym niebem. Życie? Nie narzekam, a u ciebie co słychać? Sarkazm i ironia. nie możesz mnie zmienić.
"Nie masz żadnych wrogów poza tymi w Tobie" rsmt Edytowane przez nastychick Czas edycji: 2008-11-05 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nic dziwnego, że może mieć same dobre sztuki Tak zwane puste su.ki, zwykłe szmaty na raty Piękne dziewczyny, dopiero rozkwitające kwiaty. Stary ona nie chce ciebie, ona jest z tobą dla sianka Twoich pieniędzy fanka, w zamian za to je.banka Chłopak po co się oszukujesz z taką czas, pieniądz marnujesz Czy ty nie widzisz tego, że ona korzysta z ciebie Że twoje zauroczenie nią totalnie ją je.bie. Znowu widzę tamtą obojętność A do domu wiem, że wrócisz ze mną Mam to, czego chcesz, to cię pociąga I dlatego też nie przyszłam w spodniach. Lód w drinie już stopniał, spływa po biodrach Jestem już mokra i gdybym tak mogła Zabrać cię stąd, niech się toczy imprezka Tak by nikt nie zauważył naszego zniknięcia. To na czym zależało ci najbardziej Docenia się to po utracie. Zanim znów go zapytasz, zanim znów uklękniesz Pamiętaj by cierpieć z wdziękiem damy wielkiej. Nie jesteś dla niego zbyt dobra To nie jesteś po prostu dla niego. tak, to jest z piosenki. W.E.N.A. - Nie pierwszy raz.
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2008-11-05 o 17:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Raczkowanie
|
kochane, mozna na ang..? teraz zniknie z mojego zycia i przypomni sobie o mnie za jakis czas.PILNEEE! i jesli ktoras mialaby o podobnej tematyce? nie obraze sie.. :P
__ zawinelam sie w szlafrok. ubywa mnie ze swiata.
#4943 | |||
Wtajemniczenie
|
[quote=SweetAngel121;95909 42]proszee kochana
![]() Cytat:
`plotek wiecej niz zla na swiecie.. `Plotka długie uszy ma..Podsłuchuje co się da. `plotka-pare słow które niszcza zycie człowieka... `"...Plotki są tylko o ludziach na szczycie..." `niewiedza kłamstwo rodzi , dzieciak ej patrz na siebie . `Najwiecej do powiedzenia mają Ci co nic nie wiedzą.. `Zaufanie jest oazą w sercu, do której nie dociera karawana myśli . `Nic bardziej nie wzmacnia człowieka niż okazane mu zaufanie Cytat:
![]() ![]() Kochnie widze ze jestes juz czestoo tutaj ![]() ![]() Cytat:
`Bo Ty,bo z Tobba najpiekniej.<3 `Zakochuje myśli o Tobie. `Pachnę Idealnym. `skarbie, słońce, kochanie <3 `jesteś. jestem Ciebie całkowicie pewna. `Bo on jest taki. Tylko dla mnie. `unoszę się ponad to. na specjalnych efektach. <3 moze takie? ![]() -------------------------------------------------------------------- `Just to hold the hands I love and to be once again with you.. tylko ująć ręce które kocham i być znowu z tobą.. `Każde szczęście ma swoją datę ważności. . `You leave me breathless the way you look at me... Pozbawiasz mnie oddechu sposobem jakim na mnie patrzysz.. `And I swear I dreamt about you all those endless nights I was alone.. I przysięgam, że marzyłam o Tobie w te niekonczące się noce kiedy byłam sama... `You stole my heart before I could say no... Ukradłeś moje serce zanim mogłam powiedzieć nie... `You kiss me listen to me when I'm depressed... Całujesz mnie, słuchasz mnie gdy jestem w dołku.. `Reprezentujesz wszystko za czym tęsknie, wszystko czego pragnę... |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4944 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju.! Gwiazdki z nieba, oceanu radości, niegasnącego optymizmu, błękitu nieba nad głową, szczęścia niczym niezmąconego. Każdej pięknej rzeczy. Życzę Ci : szczęścia w życiu osobistym, dobrego końskiego zdrowia, domku z ogrodem i basenem, eleganckiej limuzyny, samych zwycięstw, spełnienia marzeń, miłych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, uśmiechu na co dzień , drogi usłanej różami, genialnych pomysłów, słodkiego, miłego życia, anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń, świeżości spojrzenia, głównej wygranej na loterii, pozytywnej aury, pogody ducha, pomyślnych wiatrów, gorącej miłości , wygodnych butów, cudownych wakacji, punktualnych pociągów, świętego spokoju, żadnych trosk, powodzenia u płci przeciwnej, wysokich lotów, rześkich poranków, pomyślności, trafnych decyzji, prezentów od losu, dużego łóżka, pękatego portfela, szerokiej drogi, jasności umysłu, niebanalnych wyzwań, miłych snów, pewności siebie, wielkiej fortuny, bogatego wujka, błyskotliwych ripost, romantycznych wieczorów, udanych łowów, szansy na sukces, dużo słodyczy, szampańskiej zabawy , mocnego dachu nad głowa, samych pozytywnych wibracji, pełni życia, wielu niezapomnianych chwil, dużo słońca , olimpijskiej kondycji, jak najmniej zmartwień, wyjścia z każdej sytuacji, pasma sukcesów, niezmiennie zielonego światła, czystego nieba, stu lat życia, sławy, pokaźnego konta, manny z nieba, ciągle nowych rekordów, wielu ciekawych znajomości, taaaakiej ryby, najwyższego miejsca na podium, dobrego fryzjera, radosnych świąt, serca jak dzwon, pewnej ręki, komfortowych warunków, przyjemnych doznań, wielu wzruszeń, mocnej głowy, otrzymania najwyższych odznaczeń, osiągnięcia wyznaczonych celów, pełnego sejfu, szczęścia w kartach, sprzyjającej pogody, dobrych zbiorów, kolorowych chwil, połamania pióra, góry pieniędzy, mnóstwa prezentów, udanych negocjacji, serdecznych przyjaciół, grzecznych dzieci, udanych wakacji, miejsca w Ksiedze Rekordów Guinessa, wesołego towarzystwa, dobrego apetytu , poczucia humoru, wiecznej młodości, licznego potomstwa, nie wieszającego się komputera, sławy i chwały, lekkości bytu, pokojowego rozwiązania wszystkich konfliktów, hojnych sponsorów, korzystnego układu gwiazd, miłosnych uniesień , cichych wielbicieli, mistrzowskich zagrań, dobrej nocy, wielkiej przygody, słodkich snów, zgranej ekipy, pomyślności na nowej drodze życia, pociechy z pociechy, bujnej wyobraźni, interesujących przeżyć, pomyślnych wieści, radości życia, dobrego serca, pełnego szkła, syto zastawionego stołu, złotej rybki, zimnego piwa, zasięgu w każdym miejscu, nieomylnych decyzji, miejsca w historii, kreatywności, podróży dookoła świata , efektywnych poszukiwań, pakietu kontrolnego, bogatej kolekcji, beztroskiego życia, dobrej passy, celnych strzałów, zdobycia Mount Everestu, trafnych wyborów, gradu prestiżowych nagród, spokoju ducha, oddechu od codzienności, szczerych komplementów, codziennych atrakcji, świetlanej przyszłości, hossy na giełdzie, korzystnego horoskopu, zdjęcia na okładce, wiary w sukces, mocy zawsze z Wami, wielu alternatyw, własnego odrzutowca, gorączki sobotniej nocy, piwniczki pełnej wina, silnej woli, wyrozumiałego spowiednika, zamku w Szkocji, ambitnych planów, kilku odkryć i kilku wynalazków, owacji na stojąco, zniewalającego uśmiechu, szczęśliwego trafu, płomiennych uczuć, pomocnej dłoni, niezawodnej pamięci, nieprzemijającej urody, asa w rękawie, nadzienia w pączku, strumieni szampana, recepty na szczęście, zabawy do białego rana, odwagi cywilnej, ptasiego mleczka, przygód z happy endem, długich wakacji, dużo rodzynek w cieście, zmysłowych nocy, gwiazdki z nieba, celnego oka, różowych okularów , zgrabnej figury, zdolności nadprzyrodzonych, własnego sposobu na życie, w zdrowym ciele - zdrowego ducha, podzielnej uwagi, czterolistnej koniczyny. Dzisiaj, gdy słonko budzi sie na niebie i wiatr śpiewa ulubiona piosenkę, i obłoczki na niebie tańczą, i owieczki na łące beczą, no i las szepcze baśnie do ucha i ziemia swoje kółko wykręca, a gwiazdy pstrykają księżyc w nas ... Dzisiaj, przez cały dzień to wszystko jest dla Ciebie! Beee ( tez dla ciebie) ... bo dziś jest Twoje Święto! Wszystkiego Najlepszego ! U mnie zawsze możesz liczyć na: GŁOWĘ do pięknych wspomnień USZY, aby się wsłuchiwać w to ,co mówisz RAMIONA, aby Cię wspierać STOPY, które za Tobą pójdą na koniec świata USTA, na poloty & głupoty wiele SERCA RĘCE, aby Cię mocno uściskać Bo jesteś moim przyjacielem
![]() |
#4945 |
Raczkowanie
|
i have a hungover - mam strasznego kaca
coscik, gdziescik, kombinejszyn don`t trust, don`t be afraid, don`t beg whatever you do with me, i am free jak połkniesz to kanibalizm, jak wyplujesz to aborcja, cóż to jest?? ![]() nawet kiedy nadzieje sa niczym nie usprawiedliwione, a zwatpienie i rozpacz wiecej niz uzasadnione, czlowiek zyje nie swa słuszną rozpacza tylko swoja niedorzeczną nadzieja sa trzy rodzaje kobiet: damy, nie damy i nie wszystkim rzygam dalej niz widze....
#4946 |
Raczkowanie
|
alex1231 :
xx lat temu dołączyłam do świata wariatów x] 'It's my day .. My B-Day.. / to mój dzień.. mój dzień urodzin..' sto lat?? kto ze mna tyle wytrzyma??:P (wizaz) TwOjaImaginaCja: ' hyh może Wam się spodobają [ wątpie ] Buziaki KOCHAM ;** ' co tam robi to 'watpie' ? ! ;D mnie się akurat bardzo przydały . Jeszcze raz tak napiszesz a ![]() ![]() ' różane policzki wypełnione tesknotami .. ' (mój ulubiony za dawnych lat ![]() zmienić się ? próbowałam tysiace razy i nigdy nic nie wyszło . Może to ten tysiac pierwszy ? Wiec, że nawet jak Ty zapomnisz moje imię, jak zawsze bede pamietać Twój zapach . Bo czasem wystarczy tylko lekki powiew wiatru, by poczuć szczęście . Często nawet tona czekolady nie pomaga .
![]() |
#4947 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
podkreslony kradbe xD Kochana jestes xD ii Te Twoje opisy mm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4948 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#4949 |
Raczkowanie
|
`100% bliskości.
`Bo Ty,bo z Tobba najpiekniej.<3 `Zakochuje myśli o Tobie. `Pachnę Idealnym. `skarbie, słońce, kochanie <3 `jesteś. jestem Ciebie całkowicie pewna. `Bo on jest taki. Tylko dla mnie. `unoszę się ponad to. na specjalnych efektach. <3 moze takie? ![]() -------------------------------------------------------------------- `Just to hold the hands I love and to be once again with you.. tylko ująć ręce które kocham i być znowu z tobą.. `Każde szczęście ma swoją datę ważności. . `You leave me breathless the way you look at me... Pozbawiasz mnie oddechu sposobem jakim na mnie patrzysz.. `And I swear I dreamt about you all those endless nights I was alone.. I przysięgam, że marzyłam o Tobie w te niekonczące się noce kiedy byłam sama... `You stole my heart before I could say no... Ukradłeś moje serce zanim mogłam powiedzieć nie... `You kiss me listen to me when I'm depressed... Całujesz mnie, słuchasz mnie gdy jestem w dołku.. `Reprezentujesz wszystko za czym tęsknie, wszystko czego pragnę... [/QUOTE] dziekuje ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
Zakorzenienie
|
A macie może jakieś fajne opisy które mówią o tym że czekam na propozycje na weekend. O jakieś zaproszenia na imprezę albo coś
![]() Wiecie o co chodzi ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.