|
|||||||
| Notka |
|
| Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Kreski na twarzy :<
Bardzo,bardzo gnębią i przyprawiają o komplexsy mnie moje dziwne nietypowe coś na twarzy,które zauważyłam że występuje u otyłych ludzi :< .
A ja nie jestem gruba,jestem chuda warzę 45 kg brzy 157 cm Ale przez długi okres życia jadłam słodycze i mam wrażenie że wszystko osadziło się na mojej buzi :< HELP JA UMIERAM. Mam 15 lat!I zmarszczki pod oczyma!Co mam robić?! Rok temu nie miałam jeszcze tego tłuszczu |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kreski na twarzy :<
nie wygłupiaj się - twarze jak maski i rzeźby są tylko w Photo Shopie
![]() masz ladną cerę, zmarszczek i tłuszczu- jak u osob otylych nie widzę - te kreski to naturalne granice między ruchomymi częściami twarzy - między mięśniami spójrz - ile mięsni jest na naszej twarzy - http://thumbs.dreamstime.com/thumb_6...66411Cr3zt.jpg http://portalwiedzy.onet.pl/60342,1,...k_1,haslo.html wszystkie pracują - przy każdym wypowiadanym słowie, grymasie itp. masz 15 lat - gwarantuję CI, że Twoja twarz będzie się zmieniać - chwilowo na lepsze
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Moja mama jest tego samego zdania.
Mam nadzieję że moja twarz będzie dla mnie idealna. Dzięki za odpowiedź. Nie wiedziałam o tych mięśniacj.Pozdrawiam:cmok : |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
buhahaha, powiedz ze zartujesz
przeciez "takie coś" ma kazdy normalny człowiek, dziewczyny ! Jak ktos napisał wyzej to są granice mięsni. bardzo szczuple osoby maja tylko zapadniętą twarz |
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
oj ja tez mam takie kreski, ale nigdy nie pomyslalam, ze to moze byc problem
![]() taka uroda powiem ci ze jestem w gorszej sytuacje bo mam blizny po ospie, jedna na policzku ciętą, ale krotka i malo widoczna, po kolczyku na lewej brwi i na prawej po zderzeniu z klamką zyje i czuje sie atrakcyjna
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
masz chyba kompleksy. "tluszcz osadzajacy sie na twarzy''??
.... |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
a ty nie masz zadnych kompleksow?
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
przeciez w tym wątku już wszystko zostało wyjaśnione.. o kompleksach jest mowa w pierwszym zdaniu pierwszego postu - więc po cóż to zdanie?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Błagam! Poradźcie mi co mam zrobić. Mam podobny problem jak moja przedmówczyni, tyle, że ja mam 20lat. A moim zdaniem to i tak za mało, by mieć już takie zmarszczki na twarzy (tak naprawdę to nie wiem jak to nazywać, może 'bruzdy'). Jeszcze parę lat temu nie miałam tego. Wygląda to okropnie, inne dziewczyny w moim wieku tego nie mają, a już na pewno nikt nie ma podkrążonych oczu. Z opuchlizną jeszcze jakoś walczę (używam żeli z FlosLeku), ale największym moim kompleksem są dosyć mocno zarysowana 'kreski' pod oczami. Mam to od paru lat. Nie mam pojęcia co może być przyczyną. Być może dlatego, że kiedyś chadzałam do solarium (ok. raz na dwa tygodnie, trwało to 2 lata), albo dlatego, że popalam papierosy. Może da się to jakoś zniwelować?? Może wystarczyłoby schudnąć? (ja też nazywam to tłuszczem
)http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...9e24f9ddd.html
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.