![]() |
#1771 |
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Dziewczyny mam pytanie, takie trochę może głupie, no ale trudno
![]() Bo ja zwykle chodziłam do lekarzy państwowych, a teraz chciałam się do gina wybrać prywatnie. No i teraz zrodziło się w mojej głowie pytanie, kiedy się płaci? Jakoś na początku do jakiejś rejestracji się idzie? I w ogóle już pomijając płacenie, jakoś się gdzieś zaznacza swoje przyjście? Aż mi głupio takie pytania zadawać, ale kurczę, jakoś niedoświadczona jestem w takich sprawach. Taki to trochę off, ale tylko troszeczkę, a głownie interesuje mnie jak to wygląda u Pani dr Hoffmann na Kłopotowskiego. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Przyczajenie
|
W przypadku przychodni na Kłopotowskiego zaraz po wejściu natrafiasz na przemiłą panią w recepcji. Powiesz ze chodzi o wizyte prywatną i pani poda Ci kwote do zapłacenia. Następnie powie Ci gdzie dr Hoffman ma gabinet i juz. Za ewentualna cytologię płacisz po wizycie.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie zazdroszcze Wam takiej lekarki,wszyscy ja wychwalaja! a ja w Lodzi nie znalazlam jeszcze nikogo tak dobrego....
![]() ![]() |
![]() |
#1774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie Pani w recepcji pytała czy bedzie cytologia czy nie ![]()
![]() |
#1775 |
Rozeznanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy - Warszawa
Warszawa
Maggiee24 ja leczyłam się u dr Berndt i bardzo sobie chwalę to osoba bardzo delikatna w badaniu i zarazem fachowa odpowiada na pytania wyjaśnia na mnie wywarła bardzo pozytywne wrażenie
#1776 |
Przyczajenie
|
![]()
kraków
wczoraj bylam na pierwszej wizycie u dr Springwald. polecam kazdej z Was! zyczliwa, rzetelne i bardzo dokladnie wytlumaczyla mi co i jak. |
![]() ![]() |
![]() |
#1777 | |
Zadomowienie
|
JustMe123, odkopałam Twoją starą nieco wypowiedź:
Cytat:
![]() ![]() A właśnie, Marwari, nie wiem czy to przydatna informacja, ale jak dzwoniłam na Kłopotowskiego, to dowiedziałam się, że na NFZ można się umówić telefonicznie tego samego dnia, ale pani w rejestracji uprzedziła mnie, że to graniczy z cudem ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1778 |
Zakorzenienie
|
a czy jeśli Pani doktor zleci dodatkowe badania, to można je zrobić od razu i na miejsciu? Czy trzeba znowu sie zapisywac i robic? I potem znowu sie zapisac na odbior badan i konsultacje? ( No i placic za lazdym razem jesli prywatnie)?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaz jak na razie to dopiero gdzies w styczniu sie do niej wybieram ![]() od razu i na miejscu raczej nie bardzo, bo najczęściej są to badania krwi wiec musisz iść do laboratorium gdzie Ci je zrobia a potem z wynikami do lekarza.
![]() |
#1780 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Trzymaj sie i daj znać jak Twoje wrażenia bo też jestem ciekawa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1781 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co najwyżej próby wątrobowe, ale je tez mozna co roku robic ![]()
![]() |
#1782 |
Przyczajenie
|
Owszem byłam badana przez endokrynologa ale pod kątem hormonalnym a to czy np z moja wątrobą jest wszystko ok to inna kwestia. Ale tak jak napisałam to są tylko moje odczucia i wrażenia nie musza sie sprawdzac u kogoś innego. Zresztą branie tabletek to nie łykanie witaminek trzeba być odpowiedzialnym i samemu zadbać o własne zdrowie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
Zadomowienie
|
No to tak: Warszawa, dr. Hoffman.
Polecam, bo dr bardzo sympatyczna, odpowiedziała na każde moje "zielone" pytanie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1784 |
Zadomowienie
|
Szczecin
szukam gin który wykonuję laser lub krio nadżerki,ale nic nie mogę znaleźć ![]() może jakieś szczecinianki pomogą |
![]() ![]() |
![]() |
#1785 |
Rozeznanie
|
ŁÓDŹ
dr. Myślińska z NZOZ RENOMA na Sterlinga 16/18 Przemiła pani doktor i najdelikatniejszy ginekolog u jakiego bylam (zna patenty na rozluznienie nawet najbardziej spietej pacjentki, jaka bylam kiedy trafilam do niej po raz pierwszy) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1786 |
Zakorzenienie
|
Tarnów
Polecam dr Chrapustę-Witek ![]() ![]() Gdyby któraś chciała znać szczegóły zapraszam na PW ![]()
#1787 |
Przyczajenie
|
Dot.: poszukuje dobrego ginekologa w Krakowie
Teresa Krzysiak-Krzechka Kraków Aleje Pokoju 4 nie polecam podczas ciąży. Żona mówi do niej jak się czuje to jak by gadała do ściany. Ma ciężkie warunki pracy, pracuje przy komputerze, codziennie bule głowy, zaduch że aż prawie mdlała. Żona przychodziła z pracy z płaczem że nie może wytrzymać, a dla pani doktor ciąża to nie choroba i jak głowa boli to trzeba wziąć paracetamol. Ale codziennie? O wypisaniu L4, nie ma mowy. Jak ktoś pójdzie prywatnie to jest miła o wszystko pyta, żartuje jak koleżanka słychać jak odchodzą śmiechy, podejrzewam że i ze zwolnieniem nie było by problemów. Jak przyjmuje na kasę chorych to powinna mieć podobne podejście do pac jęta, lub prowadzić tylko prywatne wizyty. Takie podstawowe badania jak grupa krwi wypisała z wielką łaską o które trzeba było się upomnieć, a które powinny być wypisane na pierwszej wizycie (robi się to w razie krwotoku). Wizyta tam tak jak za komuny. Jak masz ubezpieczenie tym bardziej jak jesteś na początku ciąży i zależy ci na godnym jej przejściu i to znajdź sobie innego lekarza.
Edytowane przez bsm Czas edycji: 2008-11-03 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Przyczajenie
|
Ja polecam Małgorzatę Sobstyl w Luxmedzie pracuje w Lublinie.Jest bardzo miła o wszystko pyta,wszystko wytłumaczy.Bardzo fajna kobieta.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
Przyczajenie
|
TARNOBRZEG -SANDOMIERZ szukam dobrego ginekologa w tych miastach !!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1790 |
Przyczajenie
|
Łódź - Gadka Stara (samochodem 10 min. od Matki Polki lub z Rudy)
dr Jolanta Gawlik 42 214 21 32 przyjmuje we wtorki wieczorem koniecznie trzeba się umawiać Ginekolog i endokrynolog z kilkudziesięcioletnim doświadczeniem. Pół mojej rodziny do niej jeździ. W ramach wizyty w przystępnej cenie każdorazowo badanie piersi i USG dopochwowe. Normalna kobieta, z którą można o wszystkim porozmawiać i która o swoich pacjentkach lubi wiedzieć więcej niż tylko kiedy miały ostatnio miesiączkę. Na każde, nawet najgłupsze pytanie udziela wyczerpującej odpowiedzi. Gorąco polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 |
Zadomowienie
|
jilca mozesz mi powiedziec ile wynosi taki calkowity koszt wizyty u tej pani doktor ??!!
bede bardzo wdzieczna pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Zadomowienie
|
ale gafa przepraszam JACILA
|
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
Rozeznanie
|
Wrocław
Czy możecie coś powiedzieć o dr Zbigniewie Saczko ?? Może znacie dobrego gina we Wrocławiu??
#1794 |
Raczkowanie
|
Poznań- dr Sosnowska na ulicy Górki, przyjmuje prywatnie.
Wczoraj byłam na pierwszej wizycie i pierwszy raz jestem w pełni zadowolona z wizyty u ginekologa. Fachowo, miło i tłumaczy wszystko bardzo dobrze. ![]()
Jestem żoną ![]() http://s6.suwaczek.com/20090509570713.png Nasz mały skarb- Alicja http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911054965.html Czekamy na Marysię ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20130427724853.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Przyczajenie
|
![]()
Dr. Beata Antosiak z Pabianic woj. łódzkie.
Od pewnego czasu lecze się u niej ,ona jedna rozpoznała u mnie chorobe, jest zawsze pod telefonem i nie są dla niej najważniejsze pieniądze. Przyjmuje prywatnie na ul. Dąbrowskiego. POZDROWIONKA! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Rozeznanie
|
Witam! Jestem studentą w Opolu, chciałam iść do ginekologa bezpłatnie, z wątku dowiedziałam się,że kilku tak przyjmuje, mam tylko jedno pytanie, co jest mi potrzebne,żeby przyjął mnie bezpłatnie, książeczka rumowska i coś jescze, pewnie jakieś ubezpiecznie?? proszę pomóżcie bo mam problem muszę się zbadac, a nie wiem dokłądnie co jest mi potrzebne...
#1797 |
Raczkowanie
|
Nie wiem, czy ta pani doktor Ci pomoże, ale bardzo polecam Ci panią dr Natalię Kołodziej-Wojciechowską, świetny specjalita, świetna kobieta, która podchodzi do pacjentek indywidualnie, badanie nic nie boli, jest przemiłą młodą kobietą, która wie jak rozmawiać z nastolatkami i młodymi kobietami. Numer do rejestracji (przyjmuje na NFZ i prywatnie) to 091 422 87 10. Bardzo gorąco Ci polecam - świetny lekarz i specjalista w swojej dziedzinie.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1798 |
Przyczajenie
|
Warszawa
Polecam dr. Mikłasz-Kupis bardzo dobra lekarka wszystko wyjaśni, jeżeli są niepokojące objawy wysyła na dużo badań a tabletki jak coś nie pasuje zmienia oczywiście pytając o naszą opinię na ten temat, odpowiada na każde pytanie.. jestem jeszcze niepełnoletnią osobą i nie robi jak niektórzy lekarze wielkich problemów z tego powodu że wspołżyje w tym wieku |
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Wtajemniczenie
|
A możesz nać namiary na tą dr.?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Przyczajenie
|
to wygląda tak że jest to prywatna klinika enel-med i pojedyncze wizyty są drogie, ale polecam wykupić tam pakiet płacisz miesięcznie i to nie dużo, a do każdego lekarza możesz się umówić przez internet bądź telefonicznie i nie czeka się na wizyte u lekarza długo... krócej niż miesiąc na pewno... W poczekalni czasami się zdaży że maksymalne obsunięcie to 20 min ale zazwyczaj wchodzisz o tej godzinie na którą jesteś umówiona.... Klinike tą znajdziesz na stronie
www.enel.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.