![]() |
#241 |
BAN stały
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę, część 4
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Up!
![]() Oddam: Agent Provocateur (klasyk) Aquolina Pink Sugar Armani Onde Mystere, Vertige, Extase; Emporio She Artisan Bois Farine, Jour de Fete, L’Eau du Navigateur, L’Ete en Douce, Patchouli Patch, Premier Figuier Extreme, Tea For Two, Timbuktu Balmain Balmya L. Biagotti Roma Uomo Bulgari pour Femme Burberry Brit Red, Baby Touch Calypso Ambre Cartier Baiser du Dragon EdP, Must CdG Sequoia, Avignon, Jaisalmer, Ouarzazate, Zagorsk, Dry Clean, Monocle: Scent One Hinoki Chanel Chance Fraiche, No5 EdT Chopard Casmir, Madness E. Coudray Ambre et Vanille, Vanille et Coco CSP Amour de Cacao, Vanille Mokha Demeter Cinnamon Toast, Condensed Milk, Espresso, Gingerbread, Russian Leather, Salt Air, Snow Diesel ++ Dior Miss Dior Cherie Diptyque Philosykos Dunhill Desire Eau d’Italie Eau d’Italie EdT Ellen Tracy EdT Escentric Molecules Molecule 01 Estee Lauder Cinnabar, Knowing Frapin Caravelle Epicee, Passion Boisee Ginestet Le Boise Givenchy Extravagance d’Amarige, Eau de Givenchy, Oblique RWD, Organza Indecence Annick Goutal Eau du Sud, Petite Cherie Gres Cabaret Guerlain AA Mandarin Basilic, AA Winter Delice, AA Gentiana, Mahora, Mitsouko, Shalimar EdT, Terracotta Voile d’ete Heeley Cardinal Hermes Eau des Merveilles, Elixir des Merveilles, Un Jardin En Mediterranee I Hate Perfume Revelations, Russian Caravan Tea Il Profumo Encens Epice Ch. Jourdan The Parfum J.Lo Miami Glow Joop Rococo Kenzo Amour EdP, EdT Lacroix Tumulte Lalique Le Parfum, Eau de Lalique Lolita Lempicka L Lubin Idole Lutens Borneo 1834, Daim Blond, Datura Noir, Fleurs de Citronnier, Muscs Koublai Khan, Rousse, Un Bois Vanille Maitre Parfumeur et Gantier Bahiana Masaki Masaki Mauboussin EdT, Histoire d’Eau Molinard Habanita Montale Greyland, Sweet Oriental Dream Narciso Rodriguez EdT Prada Prada Nina Ricci Les Belles: Amour d’Amandier, Belle de Minuit, Delice d’Epices Occitane Eau d’Iparie R. Piguet Visa Ralph Lauren Hot Satellite A la Figue!, 40’ a l’Ombre Shiseido Feminite du Bois Jil Sander No4 Stella Sheer 2008 Sung Shi Tauer Incense Extreme The Different Company Osmanthus YSL Opium PF Yves Rocher Neonatura Cocon --- Poszukuję: By Killian Cruel Intentions, Straight To Heaven CdG SWEET Spicycocoa; SYNTHETIC: Skai, Soda, Garage, Tar; LUXE: Patchouli Davidoff Zino Dorissima Narziss O. Durbano Jade Eau d’Italie Baume du Doge, Bois d’Ombrie, Paestum Rose, Sienne L’Hiver A. Goutal Ambre Fetiche, Myrrhe Ardente, Encens Flamboyant, Eau du Fier Keiko Mecheri Gourmandises, Mihime, Oliban, Patchoulissime Kenzo Amour Le Parfum Krizia Krazy Lutens Bois et Musc, El Attarine Mac MV3 Montale Black Aoud, Bois Vanille, Wood And Spices Parfum d’Empire Aziyade, Yuzu Fou PG Intrigant Patchouli, Iris Taizo, L’Eau Guerriere, L’Oiseau de Nuit, Psychotrope Profumum Patchouly, Santalum, Victrix SdSA Tobacco Mucho, Voleur des Ciels, L’Eau Nirique
Edytowane przez martwa papuga Czas edycji: 2008-11-10 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
pasi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale proponuję przybyć na następny zlot śląski, na pewno któraś będzie miała. ![]() _______________ Poszukuję do testów: Stelli Sheer 2007 Angel La Rose - już leci... ![]() Oddam co mam. ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2008-11-04 o 06:49 Powód: aktualizacja |
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
szukam rush for men i coze, prosę, proszę , proszę:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zadomowienie
|
Kriss - zrobię Tobie próbkę Rush - niestety Coze jest już tylko na dnie malusiej próbki z Lucky.
Może potestowałbym porządnie Hinoki ![]() Jeśli Deal to proszę o dane na PW.
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
poszukuje kapki BLACK CASHMERE w celu przypomnienia sobie zapachu.
oddam co posiadam( tylko musiałabym zerknąc do pudełeczka z próbkami, wiec moze juz na PW)
#250 |
Zadomowienie
|
Próbki: (męskie, o: oryginalne, o+o: oryginalne z opakowaniem, r: robione)
Poszukuje obecnie Trucizn Diora, słodziaków CSP, Lutensów, Demeterów i wszystkiego innego, co mnie zainteresuje ![]() Edytowane przez canela Czas edycji: 2008-11-05 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
ODDAM:o - oryginał
r - robiona 1. Narciso Rodriguez for her, edp - miniatura 2. Fuel for Life, Diesel - r. Jeśli kogoś interesuje mogę wymienić na próbki nowe opakowane ubranko dzinsowe na 50 ml. 3. Emporio She, Armani - r. (mogę zrobić odlewkę) 4. Kate Moss edt -r. (mogę zrobić odlewkę) 5. Hiver, A. Micallef -r. 10. Black Cashmere -r. 12. Gucci Eau de Perfum II - o. 16. Elixir des Marveilles - r. (mogę zrobić odlewkę) 17. AA Pampelune - r. 18. Serge Noire SL - r. ok. 2ml. 19. Demeter: Cinnamon Bun, 2o. In the Library 21. Cedre SL - r. (mogę zrobić odlewkę do 5 ml.) 22. Chypre Rouge SL -r. 23. Blue Sugar man, Aquolina - o. 24. Cinema, YSL - r. 25. Angel Innocent - r. 26. Arabie, S. Lutens - r. SZUKAM: (podkreślone najpilniej, chętnie odlewkę) - Perfumerie Generale, COZE - Lutens: Five o'clock..., Borneo... - L'artisan: Dzonghka, - Magie Noire, Lancome - kadzidła CdG wszystkie - Chanel no. 5 eau premiere, no. 19. - HP Elixir - Midnight Poison, klasyk i Elixir Proszę o znak na PW, gdybym nie zauważyła odpowiedzi w wątku ![]() Edytowane przez lady_poison Czas edycji: 2008-12-28 o 11:55 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
@ lady_poison mam No19 miniaturkę 3ml, ale nie wiem, czy jeszcze coś byś u mnie znalazła
@ canela Dysponuję cedrem do 4ml, jeżeli nie udałoby się wam umówić |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
canela Podobaja mi się u Ciebie:
Demeter: Snow, Cinnamon Toast i Mulled Cider Wish Choparda In the library Theorema Czy pasowałyby Ci te próbki w zamian za te, które spodobały Ci się u mnie? Mogę jeszcze zrobić próbkę Hypnotic Poison, widziałam, że szukasz trucizn. ![]() pozdrawiam ![]() cshee 3 ml. to dla mnie za dużo, a więcej nic nie dojrzałam więc podziękuję Ci. Edytowane przez lady_poison Czas edycji: 2008-11-05 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Canela, mam na wylocie dwie trutki (PP i PP Elixir), zerknij też na moją listę, jest na poprzedniej stronie. A marzy mi się Omnia i czarna Mania.
#256 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zadomowienie
|
Szukam odlewki TM Angel Innocent ze swoich moge zaproponowac odlewkę:
Pradę Nu YSL EDT Python Trussardi Annayake Miyako edp Celine Oriental Summer Laura Biagotti Roma I z męskich odlewki: Roma uono L. Biagotti Code Armani Antidote Victor&Rolf Kezno Jungle Guerlain L'instant Edytowane przez agu.s Czas edycji: 2008-11-09 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
S. Sssss. SSSSS.
|
szukam Pi, Pi Neo, Code Men, Lacoste Essential i innych ciekawych męskich zapachów (żadne niszowce, chodzi mi o zapachy ogolnodostępne). Oddam co mam.
#259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Raczkowanie
|
Rozpaczliwie poszukuję odlewki Addicta (5-10 ml). W zamian mogę odpsikać:
- Black Cashmere - Bvlgari BLV - Molecule 01 - Statkus - Un Bois Vanille SL
#262 |
Zakorzenienie
|
Interesowałaby mnie koszmara mam akurat 10ml Addicta...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Raczkowanie
|
#264 |
Zakorzenienie
|
wysłałam PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Raczkowanie
|
odpisałam
![]()
#266 |
BAN stały
|
![]()
Dziewczyny, czy któraś może mnie poratować choćby kropelką nawet rzędu 0,2ml Incense Normy Kamali??? Zapłacę, albo odwdzięczę się w próbkach. Ostatnio dużo ich do mnie napływa, więc na pewno coś wybierzecie... Błagam choć o ociupinkę
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
O, jaka szkoda, spóźniłam się
![]() Gdyby ktoś miał na zbyciu trochę Addicta albo jakąś jego odlewkę, to chętnie odpsikam coś od siebie w zamian.
#268 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Paulinko, służę Pi
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
S. Sssss. SSSSS.
|
![]() ![]()
#270 |
Zadomowienie
|
Rozpaczliwie chętnie przetestuję Jealous Sautes D'humeur L'Artisana oraz Fleur de Liane. i jeszcze L'air de Rien by Miller Harris. Prosze o wspomożenie w tymżeż
![]() ![]() Na wymianę na pewno coś się znajdzie. Nolu, czytałaś mojego posta jeszcze chyba na poprzedniej stronie? Jest coś co byś chciała? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.