|
|
#2911 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Niemcy :)
Majka kociaki swietne, chociaz te budze we mnie troche strachu
.POwiedzcie mi dziewczyny co to wlasciwie ta truskawa i czym ona sie tak wyroznia od innych stron ? cos mi sie juz o uszy obilo z ta truskawa ale co tam takiego jest , ze tyle ludzi o niej mowi? |
|
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
no tak moj przy tym wyglada jak pluszak kanapowy i dokladnie jest taki len na jakiego wyglada... a do tego muchy nie skrzywdzi... pewnie tez z lenistwa
ja sie na truskawie nie znam wiec nie pomoge
|
#2913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Cie douglas potraktowal Ja klocilabym sie o ten rabat...Cytat:
Kitta przyslowiowej muchy nie skrzywdzi,a felix ma charakterek,jak to kocur ![]() Truskawa,to strona z kosmetykami wysokopolkowymi w korzystnych cenach,dlatego tak cierpie nad brakiem dostepu do niej. -> www.strawberrynet.com Na wizazu jest pare czesci watku o tej stronie
Edytowane przez *majka* Czas edycji: 2008-11-04 o 18:40 |
||
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
dali mi Gutschein na 5 euro
... juz sie zastanawialam czy tam zadzwonic ehhha tak przy okazji mi sie przypomnialo, mam pare probek z pielegnacji (dwa roze kremy Chanel, Clinique 3 Step Skin Care, dwa dozne Estee Lauder i podklad Biothermu) i wlasciwie nie wiem co z nimi zrobic a szkoda mi ich wyrzucic. Emigrantki nie maja chyba zadnego takiego watku gdzie bym sie mogla tego pozbyc
Edytowane przez desti Czas edycji: 2008-11-04 o 20:19 |
|
|
|
#2915 |
|
Konto usunięte
|
ja mam 10% gutschein na zakupy online, ale pewnie znow nie wykorzystam.
Jak by ktos chcial to moge podac Couponnummer. Coupon jest wazny do 22.11.08 |
|
|
|
#2916 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie mi sie przypomnialo,ze ja tez mam ten kupon na 10% rabat do Douglas online-kto chce,kto chce palec pod budke...
Moj wazny do 31.01.09...Niestety,emigrantki watku wymiankowego nie posiadaja... |
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
Majka ja sie kuponem chetnie zaopiekuje
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
przy okazji wstawiam zdjecia probek... oddam w dobre rece ... jakby ktos byl zainteresowany
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
Majka nie ma sprawy
... ja tego nie potrzebuje a wyrzucic szkoda... jest jeszcze podklad Biothermu ale podklad jak podklad wiec mu zdjecia nie zrobilam adresik tylko potrzebuje mam jeszcze Gutschein (10 euro) na www.goertz.de wazny do 15.12. Code: XD678
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
Desti,jestes pewna,ze nie sprawi Ci klopotu wyslanie tych probek?
![]() Za znaczek trzeba zaplacic,na poczte pojsc... Pochwal sie,co zamowilas w Douglasie? Ty chyba tez jakas kosmetyko-maniaczka? Ja dzis wrocilam do domu z pudrem EL Lucidity.Sprawdzilam sobie kod z opakowania i sie okazalo,ze zostal wyprodukowany 10.07 Opakowanie tez stare.I tak sie zastanawiam czy wymienic na nowy,czy zostawic ten.Jak myslicie,taki roczny puder jest tez ok?
Edytowane przez *majka* Czas edycji: 2008-11-05 o 21:34 |
|
|
|
#2924 |
|
Przyczajenie
|
Majka wedlug mnie puder jest jak najbardziej w porzadku. Gorzej jest jak sie zostawi otwarty na dluzszy czas i nie uzywa , ale jesli byl zamkniety to jest o.k .
|
|
|
|
#2925 |
|
Przyczajenie
|
Majka a wogole to skad jestes?, oczywisice jak moge wiedziec .
|
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
Majka znaczki mam jeszcze z czasu jak wysylalam podania w sprawie szkoly, odliczone z podatku
... mieszkam na "prawiewsi" wiec poczte mam pod nosem ... a pozatym wiadomo, ze nie oczekiwalam odbioru osobistego ![]() Na razie nic nie zamowilam (mam chwilowy uraz do online shopu )... jutro jade do Dougasa pomacac pare rzeczy . Douglas ostatnio robil swoja strone ze sklepem na nowo i na razie nie funkjonuje tak jak powinno ... chyba jednak do nich zadzwonie i powiem co o tym mysle Teraz mam EL AeroMatte i w sumie dobrze matuje ale jak zbladlam to kolor przestal mi sie podobac, jakos szaro wygladam . Szukam dobrego pudru w kamieniu... nie wiem dlaczego nie potrafie sie przekonac do sypkich... i jakiegos rozswietlajacego. No i jak mi cos jeszcze w oko wpadnie ![]() A co do Twojego pudru to jestem tego samego zdania co rudabroda, poki nie jest otwarty to jest ok. W koncu waznosc kosmetykow liczy sie od otwarcia... wiadomo nie powinien byc strasznie wiekowy ale rok nie powinien byc problemem.
Edytowane przez desti Czas edycji: 2008-11-05 o 21:29 |
|
|
|
#2927 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam drogie Wizażanki-Emigrantki
![]() Mam pytanko: niebawem wybieram się w odwiedziny do brata do Niemiec, a dokłądnie do Dortmuntu i chciałabym tam zrobić zakupki ciuszkowe. Proszę powiedzcie jakie centra handlowe polecacie??
|
#2928 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Chyba faktycznie z tym puderem wszytsko powinno byc ok,wiec nie bede wymieniac
![]() Mieszkam w Neuss pod Düsselodrf ![]() A Ty skad do nas klikasz? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
no i na wizazu tak go chwala,ze nie moglam sie oprzec ![]() Cytat:
Edytowane przez *majka* Czas edycji: 2008-11-06 o 13:28 |
||||
|
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
Majka mi dalas jakis kod do Douglasa na 10 % ... ale ja przyjme kazdy kod
![]() I musze przyznac szczeka mi dzis w Douglasie opadla do kolan. Kupilam sobie puder Lancome... ma matowic i byc trwaly ... zobaczymy ... aleee... chcialam tez roswietlajacy i upatrzylam sobie Diora... i sprzedawczyni szukala i szukala... w koncu szukaly trzy... okazalo sie, ze nie ma... a mi by sie nie oplacalo jechac specjalnie do nich jakby mi zamowila... i na to jedna ze sprzedawczyn wydlubala praktycznie nowy tester co byl zamonotwany i po macaniu ktorego nabralam ochoty na niego... zawinela w chusteczke i dala mi mowiac, ze tak przynejmniej nie przyjechalam na marne .W ten sposob zaoszczedzilam 36 euro ![]() ps. adres mam... probki zapakowane jutro pojda poczta
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
Oprocz tego,ktory Ci wyslalam mam jeszcze jeden,tez wazny do 31.01.09 -Kod wysle na PW
![]() Normalnie szczesciara z Ciebie,zazdroszcze Ja musze zawsze sepic o jakies probki,a tu Ci caly tester daly...Pedze na KWC zerknac na tego Diora... Edit: o jakim pudrze Diora mowa?
Edytowane przez *majka* Czas edycji: 2008-11-06 o 18:04 Powód: :D |
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
zrobilam zdjecie... to jest Diorskin Shimmer Powder 003 Copper Diamond
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa,to ten,tak zwany na wizazu Shimerek-sliczny jest,juz go macalam
Tylko na ta pore roku nie dla mnie,ostro wyblaklam po lecie i moglabym sobie zrobic nim krzywde ![]() Mamo,mialam w planach schudnac,a wlasnie wcinam Malage (czekoladki) polska Musze sie jakos pozbyc tych kalorii,moze poszaleje zaraz z zelazkiem
|
|
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w sumie tez nie za ciemna ale probowalam jak sie delikatnie nalozy to prawie go nie widac, tylko ladnie rozwietla a kolory sa troche jasniejsze jak na zdjeciu. To byla chyba jakas limitowana seria... ale co tam... i tak ja chetnie przygarnelam
![]() Moge Ci podrzucic moje prasowanie ... jakos mi sie nie chce za nie zabrac Ja juz sobie zalozylam watek na odchudzaniu bo jakos za duzo sie mnie zobilo ehhh...
|
#2935 |
|
Konto usunięte
|
a na jaka cene online zamawiasz?
ja dwa razy opnline w Douglasie zamawialam i placilam cos kolo 21€ i nic oprocz wybranych przeze mnie probke nie bylo. Chyba musialabym odrazu za 50€ zamowic, ale tez pewnosci nie mam czy yb cos dolozyli. Majka poszalej z mezem wiecej kalorii stracisz niz przy prasowaniu. |
|
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
przewaznie czekam az mi sie wiecej rzeczy uzbiera (zamawiam tak raz na kwartal), kupuje w douglasie produkty do wlosow i kosmetyki Biothermu wiec czesto zamowienia mam okolo 200 euro.
|
#2937 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesli chodzi o odchudzanie,to zamierzam kupic sobie ksiazke Sonji Bakker,podobno holendererskiej guru od odchudzania.Jest tez wersja niemiecka tej ksiazki,tylko ostatnio w Mayersche jej nie znalazlam... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A powiedz jakich uzywasz kosmetykow do wlosow? Edytowane przez *majka* Czas edycji: 2008-11-06 o 20:55 |
|||
|
|
|
#2938 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... kiedys jeszcze nie cierpialam wycierania naczyn ... nie zebym polubila ale teraz na szczescie nie musze ![]() Cytat:
z wielu kosmetykow co przetestowalam (a mialam tu na poczatku straszne problemy z wlosami a potem ze skora glowy) najlepiej sluzy mi Kérastase... w sumie ze wszystkich produktow jakie do tej pory mialam bylam zadowolona.
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
Z Kerastase mialam chyba tylko dwa produkty-oleo relax szampon i Ciment.Ten drugi wspominam tak sobie,moze dlatego,ze kupilam na ebay i nie do konca byl od Kerastase
no a szampon super,moze znowu sie na niego skusze... Ja jestem wierna Loreal prof i od lat kupuje kur od Pantene... |
|
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
profesjonalna serie Loreal tez przetestowalam, niestety nic mi nie odpowiadalo
... coby te moje kudelki troche mocnej odzywic.wstawialam juz na inny watek wiec moge wykorzystac... to co mam, z tym ze cementu jeszcze nie uzywalam ![]() Edit: Dziewczyny widzialyscie, ze Truskawa jest dostepna na niemieckim ebay... wybor calkiem calkiem
Edytowane przez desti Czas edycji: 2008-11-06 o 21:37 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.

.

-> co sroce w oko wpadnie
... zeby w ogole na cos takiego wpasc 

Kitta przyslowiowej muchy nie skrzywdzi,a felix ma charakterek,jak to kocur 
... juz sie zastanawialam czy tam zadzwonic ehhh

... chyba jednak do nich zadzwonie i powiem co o tym mysle
. Szukam dobrego pudru w kamieniu... nie wiem dlaczego nie potrafie sie przekonac do sypkich... i jakiegos rozswietlajacego. No i jak mi cos jeszcze w oko wpadnie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ehhh...
... kiedys jeszcze nie cierpialam wycierania naczyn