|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
Ja się z Wami jednak ciut nie zgadzam.. nasz wątek jest wyjątkowo pragmatyczny
![]() My tutaj rozbijamy śub i wesele na czynniki pierwsze: POczynając od filozofii (no niech Wam juz będzie choć troszkę filozofii :P) wyboru sukni i doboru do neij całej reszty wystroju włączając w to garnitur TŻ, kolor serwetek, repertuar orkiestry, menu weselna nie mogąc zapomniećrónież o zabawach oczepinowych, fotografach, kamerzystach, kierowcach, ozdobach samochodowych, kościelnych salowo weselnych.. KOchane to jest sama pragmatyka ![]() Joziu ja CI powiem tak: oni by to zrozumieli raz dwa gdyby każdemu z osobna i wszystkim na raz przyśnił się taki niezorganizowany nie dowizażowany ślub i kompletnie nieudane wesele DDDDDD
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-05 o 20:27 |
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
a ja włąsnie zrobiłam referat na jutro
teraz zjem kolacje i idziemy do mnie oglądac YCD
|
#1473 |
|
Rozeznanie
|
Kasiu no właśnie YCD, przypomnialaś mi
![]() wiecie co, ja nie nadążam za Wami wydaje mi się, że już się uzależniłam od tego wątku ale skoro tak to co o Was można napisać Mega uzależnione Kobiety, ileż wy piszeciea Kasia87 jesteś leaderem :P |
|
|
|
#1474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1475 |
|
Rozeznanie
|
why ???? ty masz nadmiar wizazu we krwi
![]() ide się kapać papatki
|
|
|
|
#1476 |
|
Wtajemniczenie
|
haha Kasia popatrz tylkona ilośc swoich wiadomości a będziesz wiedziec dlaczego
![]() A w ogóle to macie rację z tymi TŻtami niech się cieszą że w ogóle wizaż isnieje... Bo biedni by byli jakby musieli oglądac z nami te miliony naszych buciczków kwiatuszków sakieweczek i wszystkiego innego Osiwieliby młodo
|
|
|
|
#1477 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1478 |
|
Wtajemniczenie
|
Kaska oczywiście przoduje
ja już po ćwiczeniach wykąpana,pachnąca w ogóle jakos fajnie się teraz czuję.. życie jest piekne.. a co do diety to ja schudnę wczęśniej i nie będę czekać na suknię.. tylko zabrałam się teraz żeby potem móc powybrzydzac i nie przejmować się figurką
|
|
|
|
#1479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Przebrnęlam przez dziejsze posty i przeżyłam...uff
![]() Cytat:
![]() o, to faktycznie młodzi jesteście. NIe wkurzajcie się na mamę, ona po prostu ma obawy, że Wam się odwidzi ![]() Cytat:
O Już odpisałam na cały dzień![]() Wiecie co, byłam dziś pierwszy raz na uczelni i od razu z buta - nie wyrobili mi legitki nie wiedzieć czemu, brzydko wypełniłam indeks a jeszcze brzydziej sie podpisałam na pierwszej stronie i do tego mam brzydkie zdjęcie, jak poszłam zostawić nr konta, żeby mi przelali stypendium naukowe to baba na mnie z ryjem, bo do 13 mozna tylko a była 14...ch tam, że ja chodzić nie mogę, ona głupiej karteczki nie weźmie, pin..a jedna. No, już mi lepiej Pierwszy raz w życiu kupiłam bilet normalny, dziwne doświadczenie![]() Ja tam uważam, że wizaż dobra sprawa, bo moje koleżanki juz słyszały to co napisałam wyżej, a tak to jeszcze tu się mogę powkurzać Poza moja przyjaciółka z którą sie dzis widziałam jest przeciwna ślubom, więc nie cieszy się jak jej mówię, że suknie sobie upatrzyłam![]() Zaraz rozpracuję tą naszą grupe gmailową i wrzuce zdjęcia, nie wiem jak, ale zrobię to
|
||
|
|
|
#1480 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przynajmniej mi nigdy nie powie że 22 to za wcześnie na małżeństwo ![]() Jeszcze się dziwiła że to nie już za rok jak jej powiedzieliśmy o oświadczynach hehe |
|
|
|
|
#1481 |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że zaglądacie w filozofię wątku Panny Młode 2010 ![]() Wiadomo, czasem tematy poważniejsze, czasem mniej... ale potrzebne bo możemy wymienic się pomysłami, pogadac o kieckach, bucikach, bukietach A przy okazji...o dupie marynie pogadac od czasu do czasu![]() Samoa tak to niestety jest, że te wszystkie szanowne panie w sekretariatach i dziekanatach robią łaskę, że cokolwiek Ci podbiją, powiedzą ![]() Kasiu wpisz mnie jak możesz na ).Aaa... bukiecik chyba nie musi pasowac do wystroju sali ![]() Czekam z niecierpliwością do piątku ![]() I tak w ogóle to witam nowe PM2010
|
#1482 |
|
Raczkowanie
|
Problem z data rozwiązal sie sam, bo nasza kucharka miala wolny tylko 19.06.2010
tak wiec jest to oficjalne nasza data slubułoj, juz nie moge sie doczekac ![]() ![]()
|
|
|
|
#1483 |
|
Raczkowanie
|
Witam was wszystkie
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wreszcie się wykąpałam i zabalsamowałam swoje zwłoki i stwierdzam że może jeszcze troszkę pożyję
![]() kurna ja to nie wiem co bym bez wizazu zrobiła kto by mi podsuwał miliony pomysłow na slub??? przeciez ze nie tż... jak on tylko wie ze trzeba suknie, ze trzeba wszystko zalatwic ale samo to sie nie wybierze i nie zalatwi przeciez![]() ehhh nie wiem kurcze o czym pisac bo ostatnio nie przeglądam zadnych slubnych rzeczy zeby wam tu cos pokazac... dzisiaj oglądałam obrączki na necie z yes i z kruka i nic mnie nie zainteresowalo.. z apartu tulko klasyczny wzór złotej płaskiej obraczki sciętej troszke na brzegach i tyle.. powiedzialam tżtowi ze skłądamy sie po 600zł i sami sobie kupimy obrączki ale chyba jeszcze nie przeczytał hehehe szczerze mowiac to nie wiem jakie są ceny obrączek w innych sklepach niz tylko te markowe typu apart czy yes... bo zapewne tam sobie każą płacc troche za nazwe ale ciekawe ile normalnie kosztują klasyczne złote obrączki![]() jakbyscie mogly to prosze wklejcie linka albo podajcie jakie sa strony z butami slubnymi to sobie popatrze bo nie mam co robic a jeszcze nie zasne jakbym sie chciala polozyc spac
|
#1485 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba dobrą będziesz miec kucharkę skoro taka rozchwytywana![]() NIKICIA witamy serdecznie ![]()
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2008-11-05 o 21:42 |
|
|
|
|
#1486 |
|
Wtajemniczenie
|
No witamy witamy na naszym wątku
kate to ty wynajmujesz indywidualnie kucharke? i to tak wczesnie trzeba tez rezerwowac? A ile ona bierze jesli mozna spytac
|
|
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładnie wygląda ta data A ja właśnie zrobiłam projekt zaproszenia dla koleżanki i jutro zrobię jej niespodziankę Pokazała mi dziś w katalogu jakie jej się podobają abym jej doradziła jak je można zrobić, a ja że miałam chwilkę czasu, a zaproszenia nie były skomplikowane to jej zrobiłam napewno się jutro ucieszy, a mi będzie miło
|
|
|
|
|
#1488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja od razu Ci obiektywnie doradziłam...![]() Cytat:
No raczej, bo jakby kazda z nas miałaby sie zając tylko sobą to by nam mózgi wyparowały, więc będziemy radzić![]() A jeszcze wiecie co - byłam dziś u ortodonty i mam śliczne gumeczki zielone, ale to nic - w styczniu zakładam aparat na dół i sie cieszę I mi sie prostują ząbki ładnie No![]() Aha, a jak ktos chce zobaczyć pare zdjęć ślubnych to mogę zarzucić na priva linka do mojego profilu na nk Mam chyba z dwa zdjęcia ze ślubu na którym byłam świadkiem
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-05 o 21:48 |
||
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie zainterseowane panny mlode prosze o podanie emaili i ponawiam apel o tworzenie kont na gmail
będziemy mogły swobodnie dzielić się plikami... fotkami ... swoją droga mam nadzieje że to nie jest pseudoreklama merriel:P jeśli nie to wklejam bezpośredni link http://groups.google.pl/group/panny-mlode-2010 Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-05 o 21:54 |
|
|
|
#1490 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() w mojej rodzina glownie ona robi wesela i jest juz sprawdzona i sie nie martwie ze bedaie cos nie tak, jestem juz o jedzonko spokojnaCytat:
wiesz co jeszcze Ci nie powiem bo nie wiem, dzwonila moja mama bo to jej znajoma i tylko zaklepalismy termin zeby nikt nam nie zwinal sprzed nosa, jak sie dowiem szczegolow to dam znacale jestem podekscytowana
|
||
|
|
|
#1491 |
|
Wtajemniczenie
|
Daj daj bo ja tak samo jak ty będę miała osobno sala i osobno kucharz i też już raczej jestem na jednego zdecydowana tylko nie wiem dokładnie ile on bierze ale jedzenie pychotka.. A ta Twoja kucharka ma już swoje pomoce kelnerów i w ogóle czy osobno będziesz musiała szukac?
|
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa ja mam krzywe zeby na dole jak płot po zabawie wiejskiej ale jak bylam mlodsza to nie chcialam aparatu za zadne skarby a teraz tż sie smieje ze sie nie opłaca bo dla niego i tak mam najpiękniejszą buzię pod słońcem hehehe no i chyba w koncu sobie nie zrobie aparatu.. ale za to przydałoby mi sie wyrwać ósemkę jedną bo kurcze cos mi ośnie na poziomo zamiast do góry!!!!!! ale ostatnio dentystka mi powiedziala ze to juz chirurgicznie sie robi no i jak to usłyszałąm to na samą mysl mi słabo
![]() wiecie co mówicie że wam się tak strasznie te butki nie podobają białe a ja jak obejrzałam sobie jedną stronkę tą niepolską to powiem szczerze że mogłabym miec kazde z nich! no prawie kazde ale 90% bym przygarnęła ale ze mną własnie nie ma tego problemu bo kazde na mojej stópce ładnie wyglądają
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2008-11-05 o 21:59 |
|
|
|
#1493 |
|
Adwokat diabła
|
ale się rozpisujecie
![]() witam nową osóbkę
|
|
#1494 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja z ząbkami mam tak że górne idealne a dolne nie za bardzo idealne ale ich tak nie widac u mnie nawet jak się uśmiecham i nie będę też prostowała bo aż tak źle z nimi nie jest
|
|
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta piękność okupiona jest ogromnym bólem.... Ból ów jest nie tyle silny co po prostu dokuczliwy... ale po 1 roku idzie się przyzwycaić.. a koszt... zależy od jakości ortodonty, zamków i od trwałości efektu końcowego a co się z tym wiąże z długością leczenia... czy polecam... w sumie ja przeżyłam... samoa już nogami przebiera z radości na dolne zamki... chyba jednak warto D...ale w sumie to już lekko za późno jeśli ktoś by chciał przed ślubem wyskoczyć z zameczków.... bo to zżera 2 lata z życia tancereczko to do Ciebie gdybyś chciała :P ale pewno nie chcesz skoro TZ tak CI śłodzi ![]() ide oglądać pogrom realu doblanoc
|
|
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie wiem ze to 2 lata minimum a ze jestem juz dorosła kobieta a nie dziecko to moze i nawet dłuzej by to trwało.. na slub absolutnie zadnego aparatu nie pozwole sobie założyc bo chybabym umarła albo sie w ogole nie usmiechala
a tak dolnych zebow nie widac a gorne są w porządku a tżcik kocha mnie taka jaką jestem i wcale mu mój płot z dolnych zębów nie przeszkadza![]() a jak juz jestesmy w temacie zębów to na pewno kazda z nas na slubie chce miec piękne i białe ząbki mozecie mi powiedziec czy bedziecie prowadzily jakąs akcję wybielającą ząbki????????/ a moze juz je czymś czyscicie specjalnym??? ja bym z przyjemnością zakupiła sobie coś do wybielenia ząbków- nie duzo ale zawsze moze byc lepiej ale nie chce jakis silnych preparatow ktore spowodują nadwrażliwosc... poleccie mi cos jak cos fajnego znacie no i działającego!
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam nie wiem,ale bez wizażu to MY byśmy rady nie dały
|
#1498 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z tego co wiem to ona juz ma swoj sklad i juz chodzi z nimi po wszystkich weselach. Znaja sie i sa zgrani i tak najlepiej moim zdaniem, bo kazdy juz wie co nalezy do jego obowiazkow
|
|
|
|
|
#1499 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zdejmę przed slubem. NIe miałam jakoś bardzo krzywych zębów, takie tam nie proste były, ale bez tragedii Mimo tego podobaja mi się proste ząbeczki i takie chce mieć![]() Cytat:
Mnie wlaśnie nie boli a chciałabym Ja będę nosić ok. dwóch latek. Dobrze, że to juz za Tobą skoro tak źle wspominasz Ja tam ciągle sie w zęby gapię A jak zdejmę aparacik to wybiele i juhuuuuu Będę wybielać u dentysty - jakies tam wybielanie w 30 minut, to jest chyba lampa beyond czy cos, nie wiem konkretnie, bo jeszcze się nie wczuwałam w temat, ale na pewno u dentysty.A odnośnie tz i aparatu - on powiedział, żebym już wreszcie założyła, bo on nie chce co rok słuchać mojego jęczenia, że aparat chcę mieć ![]() Co to pogrom realu
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-05 o 22:16 |
||
|
|
|
#1500 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale jak nasi tacy rozchwytywani to są dobrzy iżadnych takich sytuacji nie będzie na pewno![]() Co do polecenia czegos wybielającego to ja też zainteresowana jestem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.

A przy okazji...o dupie marynie pogadac od czasu do czasu

kto by mi podsuwał miliony pomysłow na slub??? przeciez ze nie tż... jak on tylko wie ze trzeba suknie, ze trzeba wszystko zalatwic ale samo to sie nie wybierze i nie zalatwi przeciez
doblanoc