|
|
#2101 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 1994
ja też nosiłam ruchomy kiedyś, ale nic mi nie pomógł.
a nie bój się zakładania aparatu, ja na początku myslałam , że będę w tym wyglądać, jak durna, ale potem już się przyzwyczaiłam i teraz ciągle jak patrzę w lustro to moje zęby mi się wydaja takie dziwne ;] a ja nosiłam górę ponad rok, a dół w grudniu mi ściągną już, a złożony miałam rok temu |
|
|
|
#2102 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja co, jedyna co nie miała?
A podobno pierwszy tydzień się umiera z bólu? Nie, żebym strszyła! Poprostu pytam z czystej ciekawości.
|
|
|
|
#2103 |
|
Raczkowanie
|
ja mialam . mialam go zakladac na noc ale mi sie nie chcialo i teraz tez jest zly.
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
miałam to samo xd
3 aparaty ale malo je nosilam xd takie na noc ;P |
|
|
|
#2105 |
|
Raczkowanie
|
Ja nawet się nie boję samego zakładanie, lecz tych pierwszych dni... później idzie się przyzwyczaić (jakoś). Druga sprawa to że, nie wiem jak zaakceptują mnie w szkole, bo jak zauważyłam nie ma jeszcze osoby która miałaby aparat, choć właściwie- nie przejmuję się tym, ważne, że będę mieć proste zęby.
|
|
|
|
#2106 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale na przednich zębach to jest takie wrażenie jakby Cię ciągnęli za ząb, nie boli, ale jest nieprzyjemne. To było o górze. Na dolnej szczęce bolało mnie o wiele bardziej (chociaż może dlatego, że miałam tam bardziej krzywe zęby). No i z pierścieniami tak samo, bolało bardzo. Przez pierwsze dni noszenia powinno się jeśc same miekkie rzeczy- jogurty, serki itd, bo z gryzieniem jest problem. Nie powinno się też gum do żucia jeść (żuć ). Miałam zakładany na zeszłoroczne wakacje, więc szłam do 1 gimnazjum wtedy i jakoś moi dawni znajomi polubili mnei w aparacie Ciekawe tylko, co będzie, jak pójdę w poniedziałek do szkoły hehe :P
|
|
|
|
|
#2107 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że przeżyję na fotelu...
|
|
|
|
#2108 |
|
Raczkowanie
|
Jej, dobrze, że nie jestem sama w tym temacie. Ja będę miała zakładany aparat stały chyba za rok jakoś, bo na razie mi powiedziała, że jeszcze nie może na moje zęby czy coś takiego. Chyba chodzi o siódemki, jeszcze nie do końca wyrosły.
A ja już bym chciała teraz mieć zakładany...Zdejmowany miałam. W ogóle nie chciałam nosić, tylko w nocy. Ale już go nie ma wśród żywych aparatów. Dostał za swoje...
![]() Kuracja włosów: * prostowanie keratynowe 21.07.10, 15.01.11 * długość: 50 cm ![]() Voila! Forget Saturday morning cartoons! - I watch ShaneDawsonTV "Uśmiech to pół pocałunku. Uśmiechnij się do mnie dwa razy. " |
|
|
|
#2110 |
|
Rozeznanie
|
A ja nie musze nosić ;D miałam taki na noc, ale rożnie z tym noszeniem bywalo ;D z czasem same mi się wyprostowały.
![]() może teraz nie mam jakiś idealnych, ale na serio są ok. |
|
|
|
#2111 |
|
Wtajemniczenie
|
Boziuu laski... Ja już łapię schiza... Jutro koncert...
![]() Ja tu już mam stany przed-zawałowe, to co to bedzie jutro?! |
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki!
jestem taka wnerwiona! ![]() ![]() ![]() idzie sobie "koleżanka" przez osiedle zadowolona jakby 6 w totku wygrała patrzy na mnie, odsłania kurtkę, i co widzę? MOJĄ NERKE! Identyczną... Matko, jacy ludzie są wścibscy! Na Allegro roi sie od roznych wzorow kolorow, ale nie! Ona musiała kupić IDENTYCZNĄ!!! ![]() ![]() ![]() wrrr... ludzie są tacy nieoryginalni!!! |
|
|
|
#2115 |
|
Rozeznanie
|
chyba też nie zrozumialam. Nerkę? ;D
DontAsk, jak było? czekamy na odpowiedź )
|
|
|
|
#2116 |
|
Wtajemniczenie
|
O matko, o córko i w ogóle...
![]() Jestem z siebie dumna, bo pierwszy raz mi nie drżał głos. (w zespole zawsze mi się to zdarzało)Poza tym... Rodzice mi powiedzieli, że cały koncert wyglądałam, jakbym miała zaraz zejść na zawał. Za to kumpele powiedziały, że jakoś wybitnie ładnie wyglądałam na scenie. xD Także... Nie wiem. Ale wydaje mi się, że występ udany jak na pierwszy raz. ![]() ![]()
|
|
|
|
#2117 |
|
Zakorzenienie
|
noo, nie wyjaśniłam
![]() ale wiecie, zawsze mozna w allegro wstukać ![]() a więc nerka [saszetka] to taka jakby torebeczka co ja sie zaklada na biodro ![]() takie, wiecie jak babeczki na straganach mają http://allegro.pl/item473912693_sasz...ka_kratka.html to moja
|
|
|
|
#2118 |
|
Wtajemniczenie
|
Chodzi się u was w takim czymś? Ja naprzykład zdecydowanie wole torebkę.
|
|
|
|
#2119 |
|
Wtajemniczenie
|
mi się takie cos nie podoba. Wole torebke. ;p
|
|
|
|
#2120 |
|
Wtajemniczenie
|
Noo ja wlasnie też jakoś tak nie bardzo z takim czymś... Bo ani tam nic specjalnie ci się nie zmieści prócz kasy i pieniedzy czy tam kluczy... To jeszcze jakoś mi się to nie podoba, jak ci coś dynda przy pasku. Poza tym u mnie to poza targiem to się nie spotkałam, żeby ktoś to nosił.
|
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
DontAsk94 - właśnie o to chodzi, że się NIE nosi u nas, tylko ja zaczelam, bo dla mnie to ladne i praktyczne, ale jakies dzieci odgapiają...
Pewnie, też lubie torebki, ale chyba na deske z torebka nie wyjde A jak mam np. getry bez kieszeni to musze gdzies komorke wsadzic, portfel ew. sluchawki, kasy, klusze, musli, balsam do ust, to wbrew pozorom duzo miesci ![]() I nie lata przy pasku, przeciez to sie zapina ![]() ja sie przyzwyczailam i mi sie ok chodzi w tym, wygodne to tylko siegasz, a torebke trzeba cala przeszukiwac, w szkole trzeba z plecaka portfel wyciagac a tak to masz wszystko w jednym miejscu ![]() no mi sie tam to spodobalo, wiec zeczelam nisic [jakos wczesniej na moim osiedlu ani w szkole tego nie widzialam] a teraz prosze! jakieś dzieci kupują identyczne i bądź tu człowieku oryginalny
|
|
|
|
#2122 |
|
Wtajemniczenie
|
haha Lisa, wiem co masz na myśli^^
też jak sobie coś kupie, czego nikt nie ma to potem pół wsi w tym łazi
|
|
|
|
#2123 |
|
Raczkowanie
|
Nerka? Nie wiedziałam, że takie coś się tak nazywa.
Ja nie mam czegoś takiego, zwykle noszę torebki, jak większość. Ale jak byłam mała to miałam coś takiego.Fajnie, że ci dobrze poszło na koncercie Haniu. Ja też niedługo będę miała, ale będę grała, a potem chyba z chórem się jakiś szykuje. Albo nawet dwa. Robią u was już jasełka? Bo już coś wspominali, chyba nasza klasa będzie robiła.
![]() Kuracja włosów: * prostowanie keratynowe 21.07.10, 15.01.11 * długość: 50 cm ![]() Voila! Forget Saturday morning cartoons! - I watch ShaneDawsonTV "Uśmiech to pół pocałunku. Uśmiechnij się do mnie dwa razy. " |
|
|
|
#2125 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja się ponoć załapałam do jasełek szkolnych.
|
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
![]() p.s. Byliśmy dzis z chorem na konkursie, ale lipa bo liceum przyszło i nas w ziemie wryło |
|
|
|
#2127 |
|
Raczkowanie
|
Czego dot. tenże konkurs? ;0
|
|
|
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
no na śpiewanie
piosenki patriotyczne xPmy mieliśmy "bywaj dziewczę zdrowe" [debilne ]i "Białe róże" |
|
|
|
#2129 |
|
Raczkowanie
|
ale chyba nie było tak źle?
|
|
|
|
#2130 |
|
Rozeznanie
|
nie noszę ani nerki, ani torebki, najlepiej to plecak ;D a tak właściwie to upycham wszytsko co musze w kieszenie ;D albo nie zabieram wcale ;P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:22.

Ale na przednich zębach to jest takie wrażenie jakby Cię ciągnęli za ząb, nie boli, ale jest nieprzyjemne. To było o górze. Na dolnej szczęce bolało mnie o wiele bardziej (chociaż może dlatego, że miałam tam bardziej krzywe zęby). No i z pierścieniami tak samo, bolało bardzo. Przez pierwsze dni noszenia powinno się jeśc same miekkie rzeczy- jogurty, serki itd, bo z gryzieniem jest problem. Nie powinno się też gum do żucia jeść (żuć
). 

A ja już bym chciała teraz mieć zakładany...

.

Ja nie mam czegoś takiego, zwykle noszę torebki, jak większość. Ale jak byłam mała to miałam coś takiego.