Sposoby na przyspieszenie porostu włosów-kontynuacja - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-31, 12:39   #4681
szugarbejb
Zakorzenienie

Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu włosów-kontynuacja

No ja przepraszam, ale jak Ty płaczesz z powodu włosów, to chyba mała przesada. Są większe tragedie na świecie niż krótkie włosy.

Zrób sobie sztuczne, jak w taką paranoję wpadłaś.

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 17:33   #4682
Giga10
Rozeznanie

właśnie wróciłam z apteki z seboradinem lotionem do przetłuszczajacych - ach ten zapach... Brakowało mi go. Zaczynam wcieranie i dziś zmierzę włosy. Zobaczymy czy się łaskawie ruszą z miejsca. Ostatnio farbowałam je 28 lipca i mam 2,5 w porywach do 3 centymetrowe odrosty. Postanowiłam wrócić do naturalnych i powoli będę pozbywać się farbowanych końcówek
Giga10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 18:00   #4683
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankankank Pokaż wiadomość
błagam pocieszcie mnie, ze z wlosow po dwa-trzy centymetry z tylu. u gory dluzsze, no z rihanny bede mogla zrobic kitke na swieta!? błagam, bo inaczej sie załamie. chodze i płącze. ;( i nie wiem co robic. na wakacje chce juz swoje dlugie, nie wiem jak ale chce. swoje do łopatek w najdluzszym miescju, najkrotszym scieniowane. chce i musze miec, inaczej nie wiem. ;|
Stary 2008-10-31, 19:55   #4684
mariolasl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
ja dokładnie tak samo. Nie ufam fryzjerom, jeszcze nigdy w życiu nie wyszłam zadowolona z zakładu, nawet jak chodziło tylko o podcięcie końcówek. Obcinam w domu raz na kilka miesięcy
Ja miałam szczęście do fryzjera. Ścina mnie młody chłopak, który naprawdę ma obsesję na punkcie niszczenia włosów . Za każdą wizyta musiałam niemal przysięgać, że nie prostuję moich włosów w domu (zawsze prosiłam, aby on mi je wyprostował, gdy mnie ścinał, bo moje loki nie wyglądają ładnie, gdy fryzjerzy je suszą suszarkami itp). Często nawet mówił, że nie trzeba ich ścinać, bo końcówki są w dobrym stanie , a gdy mówiłam, żeby mi coś poprawił z tyłu, to mówił, że wydziwiam

Od marca tego roku mnie nie widział i mam nadzieję, że gdy mnie zobaczy w marcu w przyszłym roku , to będzie dumny ze stanu moich włosów
Stary 2008-10-31, 21:24   #4685
Kiniolek91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nimrodel Pokaż wiadomość
ja tez zaczynalam od brody dokladnie rok temu teraz mam prawie do lopatek, a i podcinalam regularnie co te 3 miechy
Jak to zrobiłaś...?
ja jakbym miała chociaż do ramion to byłabym w 7 niebie =)

"Trudno jest złapać wiatr,
brać na żarty ten szalony świat.
Trudno jest, przecież wiem,
wierzyć w bajki, jeszcze w życie wplatać je..."

"To, czego tylko chcę - ja z Tobą w chłodnym deszczu"
Kiniolek91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 21:50   #4686
nimrodel
Rozeznanie

eeh, cierpliwość "niestety"

po prostu o nich zapomniałam. wydaje mi sie ze mamy kryzysy z wlosami, gdyz w danej fazie zapuszczania nie podoba nam sie nasza FRYZURA. przede wszystkim oprocz pielegnacji staralam sie zawsze jakos ladnie uczesac, zrobic ladny koczek, grzyweczke na skos, klosika czy cos w tym stylu. uzyc jakis nowych srodkow stylizujacych.

czekanie w stylu- jak zapuszcze to zrobie fajna fryzurke- nie wyjdzie. trzeba przez zapuszczanie jakos przebrnac +wygladac jak czlowiek, hehe

na razie i tak nie jestem zadowolona z dluglosci moich wlosow
nimrodel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 12:14   #4687
Kiniolek91
Raczkowanie

Cytat:
eeh, cierpliwość "niestety"

po prostu o nich zapomniałam. wydaje mi sie ze mamy kryzysy z wlosami, gdyz w danej fazie zapuszczania nie podoba nam sie nasza FRYZURA. przede wszystkim oprocz pielegnacji staralam sie zawsze jakos ladnie uczesac, zrobic ladny koczek, grzyweczke na skos, klosika czy cos w tym stylu. uzyc jakis nowych srodkow stylizujacych.

czekanie w stylu- jak zapuszcze to zrobie fajna fryzurke- nie wyjdzie. trzeba przez zapuszczanie jakos przebrnac +wygladac jak czlowiek, hehe

No tak masz rację =) tylko jak zapomnieć o tych nieszczęsnych włosach gdy się codziennie ogląda to w lustrze...=/ narazie z tych moich krótkich włosów nie moge zbyt wiele wykombinować... i zaczesuje je w opaskę, alebo z grzywką wypuszczoną albo wszystkie do tylu... jakoś nic innego mi nie chce wyjsc... =/

Stary 2008-11-01, 12:53   #4688
kosmarka
Wtajemniczenie

Ja tez przechodzę kryzys długości włosów-niby rosną ale nie widać - zapuszczam od grudnia, a jeszcze nikt mi nie powiedział od tamtej pory, że mi wlosy urosły .
Sama powiem szczerze tez nie widzę równicy-nie pamiętam juz tamtych - to tez fakt . Liczac regularne podciecia końcówek u fryzjera i likwidację trójkąta z tyłu na lopatkach moich włsoów przybyło 9 cm, których nie widać , w dodatku bardziej sie kręcą .
Moj kryzys w zapuszcaniu i niefarboaniu spowodował zachcianki w postaci chęci zmiany kokoru - nawet farbę kupiłam, ale się opanowałam - kolor na paseku wyszedł za ciemny . No i dobrze.

kosmarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 14:09   #4689
nimrodel
Rozeznanie

no wlasnie- to codzinne patrzenie w lustro hehe to wlasnie nasza zguba! staram sie nie patrzec. w dodatku nie przejmuje sie juz tym, ze musze prawie codziennie myc wlosy. wole myc codziennie i miec swieze.

jak nie mylam codziennie to mialam mysli typu- o matko swieta, wygladam jak ofiara- musze isc do fryzjera! okazywalo sie ze po umyciu fryzjer juz byl niepotrzebny bo wlosy byly znowu ok
Stary 2008-11-01, 17:33   #4690
Oliwkaaa80
Raczkowanie

Ja również zapuszczam, ale wydaje mi się, że bardzo wolno rosną. Zapuszczam już jakieś pół roku, ale z takich bardzo króciutkich. Miewam kryzysy, ostatnio jakiś tydzień temu podcięłam i pozwoliłam fryzjerce więcej ciachnąć z grzywki. W ten sposób mam jako taki fryz, bo wyglądałam już naprawdę beznadziejnie. Zapuszczam nadal, nie zależy mi na jakichś tam bardzo długich włosach, tak do łopatek gdzieś chciałabym mieć i pocieniowane do tego. Mam nadzieję, że tym razem też wytrzymam jakieś pół roku bez podcinania, dbałam o nie i nie rozdwajały się tylko nie mogłam ich w ogóle ułożyć.
Oliwkaaa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-01, 17:46   #4691
skemmtun
Zakorzenienie

Cytat:

bardzo mi zależy na dłuższych włosach, dlatego nic z fryzurą nie robię (nie podcinam), a myślę, że udaje mi sie wyglądać jak człowiek trzeba tylko troche pokombinowac nie twierdzę, że jest łatwo (bo jest trudno ), ale moim zdaniem - da się. i bez skracania
Stary 2008-11-01, 22:37   #4692
nimrodel
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez skemmtun Pokaż wiadomość
bardzo mi zależy na dłuższych włosach, dlatego nic z fryzurą nie robię (nie podcinam), a myślę, że udaje mi sie wyglądać jak człowiek trzeba tylko troche pokombinowac nie twierdzę, że jest łatwo (bo jest trudno ), ale moim zdaniem - da się. i bez skracania

no pewnie. jak jestem bardzo zdesperowana to farbuje wlosy. ale nie czesciej niz co 4 miesiace wiec spoko. no i pomaga jak TZ wpija swoje paluszki w moje kudelki, mruczac przy tym :P az chce sie zapuszczac

Cytat:
Napisane przez Oliwkaaa80 Pokaż wiadomość
Ja również zapuszczam, ale wydaje mi się, że bardzo wolno rosną. Zapuszczam już jakieś pół roku, ale z takich bardzo króciutkich. Miewam kryzysy, ostatnio jakiś tydzień temu podcięłam i pozwoliłam fryzjerce więcej ciachnąć z grzywki. W ten sposób mam jako taki fryz, bo wyglądałam już naprawdę beznadziejnie. Zapuszczam nadal, nie zależy mi na jakichś tam bardzo długich włosach, tak do łopatek gdzieś chciałabym mieć i pocieniowane do tego. Mam nadzieję, że tym razem też wytrzymam jakieś pół roku bez podcinania, dbałam o nie i nie rozdwajały się tylko nie mogłam ich w ogóle ułożyć.

no wlasnie- to jest ten problem. po jaims czasie wlosy sie gorzej ukladaja.... wiadomo, po fryzjerze fryzura to fryzura a nie jakis przypadek.

ale zawsze mozna znalesc jakis sposob a im dluzsze wlosy... tym tych spospobow wiecej

Edytowane przez Jolie2601
Czas edycji: 2008-11-02 o 21:07 Powód: post pod postem- proszę korzystać z edycji i multicytowania
Stary 2008-11-02, 20:56   #4693
MonaG
Przyczajenie

usiłuję zapuszczac od dawna, ale farbowanie robi swoje.

mam w planach szampon dermena, picie naparu z pokrzywy, drożdże i płukankę z nafty, olejku rycynowego, cytryny i piwa. wax odstawiam, za bardzo obciąza moje cienkie pasma.

czy to aby nie za dużo? ;P
Stary 2008-11-04, 18:56   #4694
ankankank
Przyczajenie

GG do ankankank
haha! pisałam tu kilka razy załamana. dwa tygodnie temu ścięłam moje włosy (byłyz a łopatki) byly znoszczone, chocdzilam i płakałam i ...
od tamtego czasu urosly mi juz prawie 1cm. nie wiem czy mam takie fajne włosy, czy to Bóg się zlitował, czy moze one dostaly takiego kopa i odwdzięczjaą się za to, że teraz o nie bardzo dbam ?

więc co 3 dni nakładam naftę z żółtkiem na 15 minut na suche włosy, potem myje je radicalem dwa razy i lorealem do pielęgnacji po koloryzacji a na końcu nakładam wax dla brunetek na to ręcznik, termofor pod główkę i oglądam sobie telewizje czy czytam przez pół godziny. włosy są po tym śliczne, miękkie, błyszczą się i łatwo się układają.

może i mi nie wierzcie, że już mi urosły cm, ale ja wiem swoje. pozdrawiam!

aaa ! no i powiedziałam papa prostownicy.

skądwiem ze tyle urosly ? odrost mnie o tym informuje ;D

Edytowane przez 'Estelle'
Czas edycji: 2008-11-05 o 09:21 Powód: Post pod postem, proszę edytować wypowiedzi.
ankankank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 19:42   #4695
CzerwonyKolczyk
Rozeznanie

wax dla brunetek

nie ma waxa typowo dla brunetek ;p

Dziewczyny doradźcie, mam nisim fast , stosuje go już tak od 20 września, zostało gdzieś hm ponad połowę butelki nawet, a myję codziennie...i teraz nie wiem używać normalnego szamponu,a za np miesiąc znów nisim czy nadal używać , aż się skończy ?
CzerwonyKolczyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 20:33   #4696
Kiniolek91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ankankank Pokaż wiadomość
haha! pisałam tu kilka razy załamana. dwa tygodnie temu ścięłam moje włosy (byłyz a łopatki) byly znoszczone, chocdzilam i płakałam i ...
od tamtego czasu urosly mi juz prawie 1cm. nie wiem czy mam takie fajne włosy, czy to Bóg się zlitował, czy moze one dostaly takiego kopa i odwdzięczjaą się za to, że teraz o nie bardzo dbam ?

więc co 3 dni nakładam naftę z żółtkiem na 15 minut na suche włosy, potem myje je radicalem dwa razy i lorealem do pielęgnacji po koloryzacji a na końcu nakładam wax dla brunetek na to ręcznik, termofor pod główkę i oglądam sobie telewizje czy czytam przez pół godziny. włosy są po tym śliczne, miękkie, błyszczą się i łatwo się układają.

może i mi nie wierzcie, że już mi urosły cm, ale ja wiem swoje. pozdrawiam!
A mi w ciągu dwóch tygodni urosły 3mm, pod spodem dochodzi do 5mm =/
eh... widze po odroście, a arczej odrościku... A stosuje szampon skrzypowo - rozmarynowy, ale za jakieś 3-4 mycia mi się skończy, więc kupię jakiś z czarną rzepą, bo czystej rzepki nigdzie w mojej mieścince nie moge dostać =/, ze 2-3 razy w tygodniu robię sobie maseczkę z olejku rycynowego, zołtka i odorbiny cytryny (nakładam to na wilgotne włosy, wmasowuję w skore, trzymam około 3 godzin w ręczniku - może trzymam za długo?), codziennie, po kazdym myciu stosuję seboradin lioton, i od pary dni dodaje tak co drugie mycie do szamponu pokrzywowego kilka kropel olekju rycynowego, a potem splukuje i nakladam moj szamponik i znowu splukuje ale zimna woda, bo slyszalam, ze splukiwanie koncowe wzimnej wodzie pomaga na porost wlosow, poniewaz cebulki się zamykają pod wplywem zimna, a potem znow od ciepla zaczynają pracowac na szybszych obrotach...
Ale juz sama nie wiem...=/ jak sobie czytalam, ze niektorym rosną po 2cm na miesiąc, nawet po 3, a mi...? w ciągu dwoch tygodni 3mm =/ a mialam andzieje, że do Sylwestra podrosną chociażby tak 1.3 cm za brodę...=/

Stary 2008-11-04, 21:29   #4697
6a7e0cf2eda2bda4316abe84f76a420338a84d81_65555ccf31198
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kiniolek91 Pokaż wiadomość
Ale juz sama nie wiem...=/ jak sobie czytalam, ze niektorym rosną po 2cm na miesiąc, nawet po 3, a mi...? w ciągu dwoch tygodni 3mm =/
Może zmierz je w dłuższym odstępie czasu. Mi rosną na miesiąc 2 cm, ale co mi z tego jak się skręcają.
A zimna woda to chyba zamyka łuskę włosa, a nie cebulkę.
6a7e0cf2eda2bda4316abe84f76a420338a84d81_65555ccf31198 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 21:36   #4698
carlo_rossi
Rozeznanie

Zgadza sie. Zimna a w zasadzie chlodna woda to na włosy. Skalp lepiej omijac bo moga byc problemy z zatokami. Nie polecam
carlo_rossi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 22:22   #4699
tasiaaa
Rozeznanie

A masujecie głowę podczas mycia?? Podobno to pobudza mieszki włosowe i szybciej rosną .. To prawda? Rosną wam szybciej po takim masażu?
tasiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 22:33   #4700
alexz johnson
Zadomowienie

Witajcie dziewczyny
Moje włoski ruszyły i odżyły po wcierce z ekstraktów ze skórki jabłka i pestek winogron+woda pokrzywowa, oleju kokosowym+oleju rycynowyum+witaminie E, SEBORADINIE szamponie i lotionie niger z rzepa i masazu głowki naprawde jest nieźle ;>
alexz johnson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 22:59   #4701
Patryka
Wtajemniczenie

Dziewczęcia moje kochane, tak się zastanawiam... Wpadł mi dziś w ręce olej z pestek winogron, naszła mnie więc myśl, czy gdyby urzadzać sobie z niego masaż (i dawać też na włosy na długości), mógłby mieć jakiś wpływ na porost włosów, jak np. ekstrakt z pestek winogron?

Patryka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 16:16   #4702
dziuniaaa
Zakorzenienie

Tak z ciekawości... te szampony z rzepą czy ze skrzypem dają w końcu jakiś efekt przyśpieszenia? (kiedyś skrzypowego używałam, ale nie pamiętam co tam było z nim:P).

włosy - zapuszczanie i dbanie
dziuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 17:56   #4703
Anecka
Zakorzenienie

Wiecie co nie wierze w te przyspieszacze.. moze tez jest to sprawka genow czy wlosy nam rosna szybciej czy wolniej?
Mnie sie ciagle wydaje ze wlosy stoja w miejscu, nawet ich nie podcinam co miesiac czy jak tylko tak co pol roku.. bo chce miec dlugie. Jednak tak to jest ze jak sie ma dlugie wlosy to nie widac czy rosna czy nie
Mam wlosy takie ze jak do przodu je dam to mam za piersi gdzies 5cm, ale te 5cm jest okropne i musze sciac..

Powiedzcie mi.. czy to nie jest jakies bledne kolo.. urosnie 2cm wlosow i zaraz to scinamy bo koncowki powinno sie podcinac wiec stoimy w miejscu..

Nie wiem od czego to zalezy, ale moja mama nie chodzi do fryzjera, nie podcina wlosow, myje zwyklymi szamponami z biedronki i ma bardzo ladne koncowki i bardzo ladne wlosy.. i rosna jej jak na drozdzach a ja musze myc lepszymi szamponami np Gliss kurem, bo po umyciu mam koltuny.. co pol roku chodze do fryca zeby mi podcinal wlosy, uzywam Waxa itd.. a wlosy mam suche, szorstkie po umyciu i sianowate.. WTF?

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 18:14   #4704
ananonda191
Zadomowienie

ja to, że rosną mi włosy zauwazam dopiero od czasu kiedy zafundowałam sobie grzywkę... gdyż muszą sobie ją fundować co miesiąc, a ścinam ją asymetrycznie i ta krótsza jej połowa sięga do połowy czoła, po miesiącu zaś już do brwi i mam końską grzywę. No i sama jestem w szoku. Pisałam to już w innym watku, ale wspomnę i tu, na poczatku sierpnia moje włosy mierzyły 25 cm, dziś, po trzech miesiącach (!) 35. Sama, patrząc codziennie w lustro, tego nie zauwazam. Jedynie po grzywce widzę. Same włosy dla mnie stoją w miejscu. Ale skoro rośnie grzywka to i reszta, więc to tylko złudzenie. Od zawsze narzekałam, że mi włosy wolno rosną i żeby chociać po 2 cm miesięcznie mi rosły... A teraz... Sama się zdziwiłam.. 10 cm w 3 miesiące!!! A co robię? Poświęcam z 5 minut na samo mycie włosów, dokładnie okrężnymi ruchami (zataczam takie małe kółeczka ALE nie drapię!) masuję sobie wtedy głowę. To ponoć ma wpływ na ukrwienie skóry głowy i pobudza cebulki do wzrostu. Poza tym używam tego szamponu: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=334, zawiera miłorząb, równiez podejrzewany o przyspieszenie porostu włosów, gdyż polepsza ukrwienie. Zresztą polecam ten szampon, jest bezbarwny, a taki właśnie powinien być szampon, bo to znaczy, że nie ma różnych "świństw", tylko to co potrzeba naprawdę włosom. No i poza tym poza licznymi odzywkami drogeryjnymi, używam aprtecznych, które najbardziej sobie chwalę, mianowicie: WAX L'BIOTICA MOC NATURY - wersja do włosów suchych i zniszczonych, i drugi: do włosów wypadających i słabych <-- ten wzmacnia cebulki, pobudza do wzrostu, zapobiega wypadaniu, ma korzystny wpływ na skórę głowy, toteż ów wmasowuję dokładnie w skórę głowy, zaś ten pierwszy nakładam na resztę głowy Aha, i zapomniałam o, być może, najwazniejszym. Od dwoch miesięcy łykam skrzypowitę 2 razy dziennie. Nie polecam łykać jednak tego non stop, bo skrzyp przyjmowany na dłuższą metę może wyrządzić poważne szkody w organizmie (układ moczowy, nerki w szczególności). Dlatego ja robię sobie 2, góra 3 takie intensywne kuracje w roku. To tyle. Jak myślicie, czy to mogło mieć wpływ na tak błyskawiczny porost moich włosów? Moim celem jest 50 cm. Liczyłam, że doczekam się na wakacje, a z tego co widzę, jeśli tak dalej pójdzie, to już w marcu będę tyle miała.
:-|
ananonda191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 20:59   #4705
evelinaa18
Przyczajenie

dziewczyny ja już nie wiem co robić od ok 1,5 tygodnia zażywam tran, tabletki merz spezial i myję włosy szamponem z Vichy przeciw wypadaniu włosów.. Poprawy nie widzę jedynie włosy są coraz rzadsze i na czubku glowy juz widac mi tylko skórę (( załamałam się totalnie. pomóżcie
zaznaczę,że do niedawna prostowałam włosy codziennie, ale od kąd zaczęłam brac tabletki nie prostuję włosów wcale.
evelinaa18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 21:41   #4706
zapaałka
Zakorzenienie

Wszelkie tabletki na wlosy zaczynaja dzialac po ok. miesiacu regularnego zazywania, wiec po 1.5 tygodnia nie ma sie co spodziewac powalajacych efektow

Jesli chodzi o wypadanie to jest specjalny watek, w ktorym mozesz dowiedziec sie jak walczyc z tym problemem, jakie wykonac badania, itd
zapaałka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 23:18   #4707
ewebia44
Przyczajenie

Hey laski ! tylko nie bic śledziłam to forum ale zbyt mało czasu zeby przeczytac wszystko xD Dlatego będę SĘPIC teraz o konkteretne rady na porost włosów preparaty, metody, itp BARDZO PROSZĘ! tak bardzo bardzo bardzo pomózcie sępiacej informacje

Edytowane przez ewebia44
Czas edycji: 2008-11-05 o 23:21
ewebia44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-05, 23:48   #4708
meire
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evelinaa18 Pokaż wiadomość
dziewczyny ja już nie wiem co robić od ok 1,5 tygodnia zażywam tran, tabletki merz spezial i myję włosy szamponem z Vichy przeciw wypadaniu włosów.. Poprawy nie widzę jedynie włosy są coraz rzadsze i na czubku glowy juz widac mi tylko skórę (( załamałam się totalnie. pomóżcie
zaznaczę,że do niedawna prostowałam włosy codziennie, ale od kąd zaczęłam brac tabletki nie prostuję włosów wcale.
mi osobiście na straszliwe wypadanie włosów pomogła maseczka z żółtek, nafty i oleju rozmarynowego... na 15 min przed każdym myciem na suche włosy i pod folię i ręcznik... na porost też zadziałała... śmignęły skórkowane w końcu...

Cytat:
Napisane przez ewebia44 Pokaż wiadomość
Hey laski ! tylko nie bic śledziłam to forum ale zbyt mało czasu zeby przeczytac wszystko xD Dlatego będę SĘPIC teraz o konkteretne rady na porost włosów preparaty, metody, itp BARDZO PROSZĘ! tak bardzo bardzo bardzo pomózcie sępiacej informacje
cały wątek to bardzo konkretne rady... chyba po to jest...
miłej lektury...

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 00:12   #4709
Benek23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewebia44 Pokaż wiadomość
Hm... Chyba przeoczyłaś pierwszą stronę tego wątku....

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774
Benek23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 00:13   #4710
AgiGagi
Raczkowanie

hej od czerwca moje włosy urosły dobre 10 cm jak nie więcej...ogólnie szybko mi rosną ale brałam też przez dwa miesiące Bellise żeby włosy nie wypadały i przy okazji na cerę itp.osobiście uważam że te tabletki za bardzo mi nie pomogły ale może którejś z was... heh a tak w ogóle widziałam już gdzieś na tej stronie zdjęcia włosów jednej dziewczyny która miała specjalny szampon na porost włosów...efekt był niesamowity.jak sobie przypomnę jaki to szampon to napiszę

W byciu wyjątkowym nie chodzi żeby być lepszym od innych tylko żeby żyć w zgodzie ze sobą.

http://www.suwaczek.pl/cache/ce3df95e49.png
AgiGagi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości