![]() |
#1831 | |
Raczkowanie
|
Dot.: You Can Dance-TRZECIA edycja
Cytat:
a emocje potrafi wyrażać niesamowicie. Mam wrazenie, że ludzie bardziej oceniają wizerunek, a mniej taniec co powinno być na odwrót, bo Anita Izie do pięt nie dorasta moim skromnym zdaniem ^^ no ale chyba inaczej tez widzą tancerzy ludzie, którzy sami tańczą/tańczyli... ![]()
![]() |
![]() |
#1832 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1833 |
Zakorzenienie
|
To i ja sie wypowiem, bo ogladam namietnie od poczatku.
Bardzo podobaly mi sie dzis 2 tance: gabrysia i pauliny i marcina i ady. Nie kupuje natomiast Wioli i nie rozumiem ciaglych zachwytow nad nia. Wydaje mi sie, ze wszystkie choreografie sa robione pod nia i zaczyna mnie to juz draznic, choc wiem, ze ona dobrze tanczy, jednak drazni mnie jej osobowosc. Bardzo podobala mi sie tez dzisiaj solowka Izy. Do tej pory jakos nie zwracalam na te dziewczyne zbyt duzej uwagi, ale dzis pokazala, ze tanczy naprawde swietnie i wielkim grzechem byloby gdyby odpadla. Uwazam, ze dobrze sie stalo, ze odpadl Kamil, Anite natomiast zdazylam polubic, choc przeczuwalam, ze dzis odpadnie. Najbardziej chcialabym zeby z facetow wygral Kuba, albo Gabrys, natomiast z dziewczyn obstawiam Ize albo Pauline. W kolejnym programie bedzie jeszcze gorzej z eliminacja, poziom coraz wyzszy. Niesamowity program, a najlepsze jest to, ze nie ma w nim moim zdaniem chorej rywalizacji, a przynajmiej ja nie odczuwam takiej presji siedzac przed tv.
![]() |
![]() |
#1834 |
Zakorzenienie
|
tam byl Kuba?!
![]() ![]() ![]() Ps: nie wiem czemu, ja to mam dziwne skojazenia, Kubus wydaje mi sie diealnym aktorem do obsadzenia w roli Cyryla (geja) albo jego kolezki ze spektaklu Mayday ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Maripossa Czas edycji: 2008-11-05 o 23:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1835 |
Konto usunięte
|
A ja wiem kto wyyyyygraaaaaa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1836 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1837 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1838 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1839 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1841 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1842 |
Zakorzenienie
|
oj, ja tez skomentuje wczorajszy odcinek.
po pierwsze ciesze sie, ze odpadl Kamil, choc jego solowka nie byla najgorsza. Anita out i bardzo dobrze. w koncu!!!! uwazam, ze w programie sa lepsi od niej. i zaczela mnie denerwowac. widzialyscie jak wycierala wczoraj Izie rozmazany makijaz i jak ja obejmowala. tak jakby uwazala siebie za lepsza i jakby wiedziala, ze Iza odpadnie, a nie ona. to bylo wg mnie takie sztuczne. odebralam ta sytuacje jako litowanie sie nad Iza. ponadto wypowiedzi Anity draznily mnie niemilosiernie. Iza - zawsze ja lubilam i mam nadzieje, ze bedzie w czolowce. tanczy niesamowicie. Wiola - nie podobala mi sie w ragge. bylo nierowno. solowka jej natomiast.... (niestety musze to napisac) podobala mi sie. uwazam, ze w jazzie i tancu nowoczesnym jest naprawde niesamowita. jednak nie chce, zeby Wiolka wygrala pomimo, ze bardzo dobrze fika ![]() Pauliny i Gabrysia taniec - bomba ![]() niech Kuba odpadnie ![]() Michal poleci tez niedlugo pomimo jego dobrych checi. o reszcie nie pisze, poniewaz mnie nie ujeli wczoraj. no i na deser - choreografia Piróga - fajna ![]() Edytowane przez AaniaA Czas edycji: 2008-11-06 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1843 |
Zadomowienie
|
Anita i Kamil - czyli kolejny raz się nie pomyliłam i bardzo się cieszę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1844 |
Przyczajenie
|
Odcinek na wysokim poziomie.
Anita i Kuba - podobało mi się, ale zgadzam się z Pirógiem - Anicie brakuje techniki. Kubunia całkiem nieźle. Ada i Marcin - to było świetne!:O Najlepsze jest to, że pierwszy raz od Marcina podobała mi sie bardziej jego partnerka - i to w dodatku Ada, która chyba pierwszy raz mnie do siebie przekonała. I ślicznie wyglądała (te włosy, te legginsy...). Michał i Iza - nie podobało mi się. Taniec nudny. Wiola i Kamil - no niestety, Wiolka jest mistrzem jednego tańca ;/ Chociaż, w jej obronie napiszę, że chyba miała podniesioną poprzzeczkę przez to, że w każdym odcinku była najlepsza - teraz wszyscy patrzyli na nią bardziej krytycznie. Paulina i Gabryś - pięknie! Gabryś też pierwszy raz mnie do sibie przekonał, a Paula - wychodzi na to, że to ona jest najbardziej "wszechstronną" tancerką w tym programie. Solowki: Najbardziej podobal mi się Michał - świetne solo, reszta tak sobie, z wyjątkiem Anity - drugie solo i drugie wtf? Mimo, że w ładnej sukience tańczyła. Odpadli: Kamil - znowu się oburzyłam, bo znowu chciałam żeby wywalono młodego Piróga, a jemu się znowu upiekło. Szkoda Kamila, był bardziej charyzmatyczny od Kubuni, a już na pewno sympatyczniejszy. Anita - wreeeszcie. Jak mnie jej głos drażnił ("Pozdrawiam kiełczów..." brrr). Była ostatnią osobą, która musiała odpaść, od przyszłego tygonia będą odchodzić same dobre tancerki ![]() W przyszlym tygodniu mam wrażenie, że odpadną osoby, które po prostu nie trafią na swój taniec - boję się tylko o Wiolę, bo nadal jej kibicuję. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1845 |
Raczkowanie
|
no to teraz ode mnie :
najlepsza solówka Izy, po prostu świetna, baaaaardzo mi się podobała. taka prawdziwa dziewczyna z krwi i kości, nikogo nie udaje, nie przymila się (patrz Aneta czy tam Anita). chciałam, żeby odpadł Michał, jest takim półgłówem że aż nie mogę na niego patrzeć ! Kamil był fajny, super tańczył, bardzo charyzmatyczny. i Kubuś mój najulubieńszy przeszedł !! ![]() haha, chyba mnie znielubicie za tego Kubę ^^
![]() |
#1846 |
Zakorzenienie
|
Mi sie wydaje, ze nastepnym razem wyleci Michal i... chyba niestety Ada
![]() ![]() Jeszcze slowko o choreografii Piroga - podobala mi sie bardzo ![]()
![]() |
![]() |
#1847 |
Zakorzenienie
|
Powiedzcie mi, dlaczego odpadli Anita i Kamil, którzy przepięknie odgrywali emocje, a została taka Iza, która choć pięknie tańczy, to jest kompletnie wyzuta z emocji?
Co za popieprzony kraj... Niech mi zostawią choć Wiolę i Marcina. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale zaraz pewnie wyklad od kogos dostaniesz, ze tu chodzi tylko o taniec ![]() ja tak nie uwazam, ale jak juz pisalam, nie uwazam tez ze Iza tanczy gorzej od takiej Wioli - bo ta wczoraj sie nie popisala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1849 |
Raczkowanie
|
Witam. Jestem na tym forum nowa tzn czytam wasze posty <głównie w tym wątku
![]() Moje wrażenia z wczorajszego odcinka: 1. Krumping Ady i Mroożka mega! jak dla mnie bomba i mimo że jestem fanką Marcina moim zdaniem u Ady widać było większy kop. ale obydwoje mieli energieee ![]() 2. Anita i Kuba- nie powaliło. chociaż ostatnie podnoszenie fajne 3. Wiolka i Kamil- obydwoje mnie drażnili. Wiolka jest b. dobrą tancerką ale chce ją zobaczyć w innych stylach może jakieś tango albo latino? bo w ragga sie nie sprawdziła <jak dla mnie> dali z siebie wszystko ale to nie było to... 4. Michał i Iza- nie lubie takich standardowych tańców jak foxtrot dla mnie nuuuda. tancerze ok. Michał się stara i rozwija a Iza ma wielki potencjał też jest świetna ale osobowościowo do mnie nie przemawiają 5. Gabryś i Paulina, wczuli się, choreografia i pomysł baaardzo mi się podobały... 6. Choreo Piróga jak dla mnie przereklamowane. Drażniło mnie to, ze kamerka zamiast pokazywać taniec od poczatku do końca skupiała sie na szpilkach czy innych bzdetach. Artystycznie pewnie to było kozackie. Ogólnie nie jestem aż takim znawca współczesnego ale jako przeciętny widz show mi się nawet podobało. Często gęsto było nierówno ale widać że sie narobili tancerze ![]() Tyle uwag moim subiektywnym okiem a no i filmik rewelka wkońcu więcej Marcina ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1850 |
Raczkowanie
|
Drażni mnie Kuba i to,ze ciągle pozostaje w programie.Ciekawe czemu hip hop nigdy nie tańczył? Moze nie umie?
![]() |
#1851 |
Zakorzenienie
|
Wczorajszy odcinek był naprawde na wysokim poziomie... Tylko taniec Izy mnie nie przekonał i dlatego uważam że wczoraj powinna polecieć out..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę widać, że wkłada w solówki mnóstwo siebie i jej występy są przesiąknięte wachlarzem emocji - wczoraj było to idealnie widać! Może Iza nie ma medialnego usposobienia i parcia na szkło, ale na pewno potrafi okazywać emocje w tańcu. Zaskoczyła mnie tym, bo wcześniej tak naprawdę nie zauważałam tej dziewczyny. Szczerze Wam powiem, myślałam, że odpadnie, ale jej solówka trochę mnie zaskoczyła i udowodniła, że wkłada w taniec dużo serca. Na taniec Kamila też nie zwracałam uwagi, chłopaka kojarzyłam tylko ze względu na podobieństwo do Hakiela ![]() Anita zaczęła mnie irytować, choć solówkę miała przyjemną (i ładną zwiewną kreację). Tak naprawdę myślę, że gdyby potańczyłaby jeszcze trochę w programie, rozwinęłaby skrzydła maksymalnie, zresztą już zaczęła udowadniać, że potrafi się odnaleźć w innych technikach.
![]() |
![]() |
#1853 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiem jednak,że nie wygra bo będzie to Iza. We wcześniejszych postach trochę żartowałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo się cieszę, że odpadła Anita. Sprawia wrażenie bardzo sztucznej i zapatrzonej w siebie idiotki, która umie się tylko mizdrzyć przed kamerami i pozdrawiać wszystkie wiochy ze swojej okolicy. Nie lubię ludzi, którzy się wiecznie szczerzą :/ W następnym odcinku pewnie odpadnie Iza, choć jest bardzo utalentowaną tancerką. Niestety, zupełnie brak jej parcia na szkło, nie zwraca na siebie uwagi, jest mało wyrazista.
![]() |
![]() |
#1855 |
Zakorzenienie
|
Mi już na castingach spodobała się Iza i Wiolka, nawet to gdzieś pisałam. I jak Iza odpadnie to na prawdę będzie wielka strata.
warszawianka skąd wiesz, że Iza wygra?
![]() |
#1856 |
Wtajemniczenie
|
Nie, nie!
![]()
![]() |
#1857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1858 |
Rozeznanie
|
Jako podglądacza wątku wreście się przyłączam
![]() Anitę i Kamila uważam za doby wybór widzów, za to ostatnim odcinku naprawdę podobali mi się Gabryś i Ada, a co do Kuby (mimo że go lubię) - staje się monotematyczny, obroty i obroty. Zastanawia mnie jedno: co Piróg miał napisane na tej koszulce ?;D
zdrowe odżywianie → ładna cera → nauka, nauka - LO czeka! Ograniczamy kupowanie mazideł do ust i zużywamy stare! kupionych - 1 zużytych - 1 House Addict. Poniedziałek, wtorek, środa, House, piątek, sobota, niedziela. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1859 |
Zakorzenienie
|
O matko nie miałam prądu cały dzień i nawet nie zajrzałam
![]() Więc cieszę się z takiego obrotu sprawy, gdyż ponieważ ![]() Choreo. Piróga dziwna. Może on zatańczył by to lepiej. W ich wykonaniu nie bardzo mi to przypadło do gustu.
![]() |
#1860 |
Raczkowanie
|
pokazali to rano w DDTVN bez cenzury, ale za chiny nie pamiętam co tam było napisane ^^ ale chyba coś baaaaardzo z podtekstem, z tego co mi się wydaje
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.