|
|
#811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
czekam co przyniesie mi los...
|
|
|
#812 |
|
Wtajemniczenie
|
ooo, nowa wlosomaniaczka
kojarze cie z pewnego rodzaju watkow, nie jestem pewna czy dobrze, ale tak mi sie zdaje. ale tam akurat sie nie wypowiadam, nie mam tyle odwagi tylko podczytuje.pzdr
|
|
|
#813 | |||
|
Zakorzenienie
|
A jednak mąż mnie na wizazyk wpuścił
![]() Teraz humor mi się poprawił i myślę że chociaż dobrze bo się na tą rozmowę przygotowałam -będę mieć większą wprawęna następnych rozmowach! Cytat:
nie wydaje mi się by ten facet był wart tego jak teraz cierpisz.Zakończenie związku przez gg to w podstawówce się zdarza .... A dorośli ludzie spotykają się i prowadzą rozmowę! Sposób w jaki sie zachował świadczy tylko o tym że nie jest w stanie stwić czoło trudnym sprawom i problemom. Woli uciekać od odpowiedzialności i problemów... A to nie przejaw dorosłości! Więc chyba nie ma kogo żałować? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#814 |
|
Zadomowienie
|
Witam
paprif --> Pamietaj ze jestesmy z Toba Witam nowa wlosomaniaczke Weronike ![]() No i musze Wam cos powiedziec... Jak bedziecie miec kolejne spotkanie w Krakowie to mne powiadomcie bo za tydzien juz .... bede w Polsce!! Strasznie sie dzisiaj wqrzylam w pracy i ja rzucilam, a do swiat nie znajde nowej pracy wiec szybko postanowiam ze zrobie sobie dluzsze wakacje w Polsce No i musze o siebie zadbac- zdrowa dieta, silownia itp a tutaj wiecznie brak na to czasu. Mysle ze jak w Polsce przez 2 miesiace bede cwiczyc to mi to wejdzie w nawyk i jak tu wroce to nikt mnie do tego nie bedzie namawial nawet jak spedze w pracy 8 h. No i ciesze sie ze was zobacze na zywo bo chyba bede mogla dolaczyc do spotkan towarzyskich wlosomaniaczek? Ahh i w ogole mam znowu klopoty ze zdrowiem- wiem ze nie powinnam pracowac fizycznie dlatego tez postanowilam ze zdrowie stawiam na 1 miejscu bo ma sie je tylko jedno. Myslicie ze bardzo zle zrobilam?? Co prawda strace wszystkie oszczednosci ale jakby na to nie patrzec mam cale zycie przed soba zeby zaczac oszczedzac Jakos tak mi cieplej na sercu jak mysle o tym wyjezdzie. Ciesze sie ze wreszcie postawilam wszystko na jedna karte, nie boje sie i nawet mysl o tym co chce zrobic sprawia mi radosc.
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
Veni, vidi i struchlałam ! Jejku, stało się ! To się jakoś tak po polsku mówi : dostałam obuchem w łeb ! Uciekam, to dla mnie za mocne - muszę się odreagować i złe uroki odczynić. które ktoś zapewne na mnie rzucić musiał : jeden z moich koszmarów mnie dopadł. Do jutra Dziewczyny !
blonndee - za Twoje eufemizmy : chapeau bas ! |
|
|
|
|
#816 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mieszkasz gdzieś koło Krakowa (w Krakowie), czy z daleka będziesz do nas dojeżdżać?? Cytat:
Jakiś odpoczynek też się człowiekowi w życiu należy. Tak więc korzystaj, bo zasłużyłaś sobie na ten wypoczynek, doprowadź zdrówko to porządku i z nowymi siłami wszystko zaczniesz od początku, a wtedy może być już tylko lepiej Cytat:
|
|
|
#817 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak BTW to ze swietokrzyskiego jestem ![]() Cytat:
![]() Przylaczam sie do pytania
|
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
witam "stare" maniaczki i nową- witaj Werko
|
|
#819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I słusznie ![]() Witam
|
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#821 |
|
Zadomowienie
|
Ja ju\ uciekam spac.
Dobranoc maniaczki
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Z nami nie może być Ci nie miło ![]() Dobranoc
|
|
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest oczywista oczywistość, że z Wami nie może być nie miło !!! Mea culpa, mea maxima culpa, że przez oka mgnienie zwątpiłam ! Ale błądzić jest rzeczą ludzką. Już nigdy, przenigdy nie zwątpię i pazurami oraz - o ile będzie potrzeba - zębami będę tej atmosfery bronić ! |
|
|
|
|
|
#824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wdrożyłaś się w temat ![]() Cytat:
No i to mi się bardzo podoba Cieszę się, że będziesz atmosfery bronić, bo gdyby (tfu, tfu przez lewe ramię), zaszła taka potrzeba, to będę miała sojusznika Ale wierzę, że u maniaczek nie będzie takiej potrzeby
|
|
|
#825 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Kasiu... poplotkujmy trochę...może by tak jakieś małe info na PW? A tę 'koleżankę' tu na śniadanie zjemy, nie bój nic Dziewczyny - ustalmy może jakiś nowy termin spotkania? Bo widzę, że każda ma ochotę, ale tak się to rozmywa...
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||
|
|
|
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
??
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
ja narazie odpadam- nie dam rady się zjawić w kraku- na pewno nie w listopadzie
![]() ale mną sie nie przejmujcie- jak nie tym razem to następnym
|
|
#828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pierwsze było ustalone, że WSZYSCY to wszyscy, nie kombinować proszę... ![]() Po drugie kto powiedział, że to ma być listopad ??Po prostu mniej więcej spróbuj się określić na jakiś pierwszy wolny termin i tyle.
|
|
|
#829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale na ten moment nie jestem w stanie się określić- nie jestem w stanie podać żadnego terminu ![]() w każdym razie listopad raczej cały odpada
|
|
|
#830 |
|
Gość
|
Dzień dobry dziewczyny.
Jolie - tak to ja. Blondee - jak mówisz o metamorfozach, to tak, tam byłam. Ale gucio z tego wyszło - spełnię swoje odwieczne marzenie o rudych lokach, a o pannie Rhiannie nie wspominajcie, bo poprostu mi się same przekleństwa cisną. Virka - muszę zmienić coś w przeglądarce, nie chcę tego robić, bo nie wiem co mam ruszać (z angielskiego nie jestem na tyle kumata) - nie piszę z komputera, tylko z komórki, ale postaram się coś pokombinować. Tigreska - witam panią również. Paprif - proszę bardzo, piszę z punktu mojego doświadczenia w kontaktach z facetami. Co do Gerdiego to mam na jego punkie prawie 6 letniego fioła. Niestety tylko w jedną stronę, ale mam nadzieję, że się to zmieni. Jadę do Warszawy, więc proszę się nie dziwić pory. Pozdrawiam Werka. Witam też inne dziewczny o których nie wspomniałam. |
|
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
O matko... ale jestem naiwna
właśnie podczas wczorajszej rozmowy uzmysłowiłam sobie, że chyba ktoś życzył mi b.źle... tym kimś była "przyjaciółka".Podczas zwykłej rozmowy na gg, przekonałam się TERAZ [?] po tylu latach [?] jaka jest... wszystko neguje...[jeśli chodzi o mój związek], a teraz dała sobie jeszcze chamski opis na gg coś, że woli nie mieć nic niż mieć coś na niby !...[to aluzja do mnie, nawet mama się zdziwiła... stwierdziła, że nie potrzebnie jej opowiadałam]BOli... bo ludzie dookoła[mama,babcia,brat,kuzynka-chyba jedyna prawdziwa przyjaciółka] wierzą w dobre zakończenie, ale... po czasie. A ta, znowu próbuje mi go na siłę obrzydzić ![]() Może to jest ta zła karma o której kiedyś wspominała Iza[Blonndee] ? Bo ją rzucił chłopak dla innej. To ona karze mi sobie to samo wkręcić... Ok, jeśli dowiem się, że tak się stało, to po prostu nie był mnie wart, ale... wydaje mi się, że i ja i ona miałyśmy do czynienia z dwoma różnymi ludźmi.Opowiedziałam mamie i stwierdziła, że nie wolno jej ufać, a ja zbyt często ufam ludziom... tak już mam ![]() Gdy napisałam, że takie rozstanie może nam dużo pokazać, stwierdziła, że "daj spokój...to h***** jest ;/ " wtedy zauważyłam, że coś tu nie gra... Dziewczyna nie życzy mi dobrze ;( a ja jej jak głupia ufałam... Głównie rozmawiam z mamą, jest moim wieeeeeelkim oparciem teraz i ona uważa, tak samo jak ja... że to może dużo dać[kuzynka twierdzi tak samo]... poza tym opowiedziałam jej, że B był u mnie w mieszkaniu na weekend, że zrobił mi niespodziankę i stwierdziła, że to zmienia w ogóle postać rzeczy...[jej zdaniem na +]. Wiem też, że Wam ciężko jest cokolwiek napisać ;] nie znacie do końca i mnie i jego, więc głównie powołuje się na zdanie bliskich mi osób, które nas znały, widziały jak wyglądał nasz związek... Nawet pamiętam jak mama mojego ex tż opowiadała jak on źle znosił nasze kłótnie, jak się pokłóciliśmy to chodził smutny itd... to chłopak- ale też człowiek, też ma uczucia... Postanowiłam sprawy nie roztrząsać... nie opowiadać, nie maglować... Moje życie nie zmieni się ani jutro, ani pojutrze... ale być może KIEDYŚ. nie wydaje mi się by ten facet był wart tego jak teraz cierpisz.Zakończenie związku przez gg to w podstawówce się zdarza .... A dorośli ludzie spotykają się i prowadzą rozmowę! Sposób w jaki sie zachował świadczy tylko o tym że nie jest w stanie stwić czoło trudnym sprawom i problemom. Woli uciekać od odpowiedzialności i problemów... A to nie przejaw dorosłości! Więc chyba nie ma kogo żałować? Na wstępie dodam, NIE BRONIĘ GO, bo to ja chciałam zerwać ;( ja o tym pisałam na gg nie ON i to ja przez tel. zapytałam czy to koniec, on chciał do mnie przyjechać... dlaczego to zrobiłam? -bo lubię mieć czarno na białym [?] ;/ chore... [Mama jednak twierdzi, że to nie jest zerwanie...]Być może żałuję, być może on tęskni[tak mówił przez tel.] być może "dorośniemy" i uznamy, że nie możemy/możemy ba MUSIMY być ze sobą, być może... wiele się może zdarzyć. Ja już nie płaczę, nie lamentuję, tylko OTWIERAM SZEROKO OCZY bo niestety wiele chamskich ludzi dookoła...a ja przez to co mnie spotkało jestem teraz bardziej delikatna, wrażliwa... chyba same wiecie o co chodzi...
Edytowane przez paprif Czas edycji: 2008-11-06 o 09:58 |
|
|
|
|
#832 |
|
Gość
|
Paprif - masz podobny charakter jak ja. Też za mocno ufam ludziom. I niestety już mocno się o tym przekonałam. Między innymi dlatego mam mocno ograniczoną liczbę znajomych na NK - kilku największych znajomych. Uważam, że nawet najlepsi przyjaciele okazują się źle życzyć. U mnie jest nawet gorzej. Mam tylko jedną osobę, która mi tak na serio pomaga - moja sis - Luniek. I przyjaciółkę - Ewi, która zawsze doradzi dobrze, choć zawsze się potem upewniam u siostry. Ale nigdy mi źle nie radzi, choć czasem mamy różnicę zdań, ale mogę na nią liczyć. Piosenki, czy inne rzeczy. Ja dopiero niedawno znalazłam, więc mam nadzieję, że niedługo ty też znajdziesz przyjaciółkę, ale taką, która nie będzie zawistna, tylko prawdziwa.
|
|
|
|
|
#833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale już chyba to dobrze, że widzę jaka jestem... postaram się zmienić... My[Ja i ex tż] często rozmawialiśmy o tym jak siebie traktujemy, on był cudowny, obskakiwał mnie dookoła, a ja wrzeszczałam, nic dziwnego, że miał dość... kiedyś powiedział, że kocha mnie tak, że nie znajdzie sobie nikogo innego... ale musi mnie wychować, bo jestem zapatrzona w siebie, a przecież tworzymy związek. Miał rację...[teraz każdy mi to mówi... najlepsze jest to, że kuzynka o której wspominałam w poście wyżej ma podobny charakterek i tez jest w związku hmm "burzliwym"... ale stopuje, stara się stopować... i myślę, że ona radzi mi dobrze... jest szczera, w końcu to rodzina, znamy się od dziecka, jesteśmy w tym samym wieku...] być może to jest to wychowanie ?Mama mi powiedziała wczoraj, że co on mógł innego zrobić, tłumaczył wiele razy mi to, starał się olewać, żebym zobaczyła, że on też istnieje w tym związku a nie tylko ja, więc zdecydował[jej zdaniem nie przyszło mu to tak łatwo], że postawi mnie pod murem... i za jakiś czas się przekona czy się zmieniłam. Chcąc czy nie chcąc, dalej sprawę roztrząsam... i widzę teraz, że [chyba] to nie był definitywny koniec... ale być może stwierdzi, że bezpieczniej będzie nie odzywać się do mnie. No cóż, już nie powinnam Wam tu marudzić bo ja i tak czekam na ruch z jego strony. Podczas rozmowy powiedziałam co czuje i on wie, że cierpię. A najlepsze, czy powiedziałam/napisałam Wam za co strzeliłam ostatniego focha ?Teraz patrząc na to z perspektywy już nie co innej widzę, że to było mega żałosne... i ja gdzieś tam napisałam, że jestem DOROSŁA, ha nie prawda ![]() Werka a wierzysz w to co napisałam w poście wyżej ? Czy ona naprawdę mogła mi źle życzyć ? Patrząc po tym opisie jaki ma, to najwidoczniej przejechałam się na niej... ;/ ;/ ;/ Tak z innej beczki[żeby nie było, że cały czas się zamartwiam ] to robię notatki z genetyki i ... posprzątałam Gutkowi w akwarium Gutek- to żółw.
Edytowane przez paprif Czas edycji: 2008-11-06 o 09:47 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
jakaś połamana dzisiaj jestem muszę coś porobić w domu i zbierac się do pracy![]() paprif- za bardzo to wszystko rozpamiętujesz- szukasz przyczyn, powodów- lepiej będzie jesli szybko o tym zapomnisz- łatwiej będzie Ci przez to przejść jeśli nie będzesz zaprzątać sobie głowy całą tą sprawą- wiem, że to nie jest łatwe- ale da się. Trzymaj się
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Jolie2601
Staram się w jakiś sposób staram... właśnie czytam chromosomowo-genową teorię dziedziczności, bo przerobiłam 2 grubsze działy z genetyki a notatki żadnej ![]() Ciężko zapomnieć jak dodatkowo ludzie rzucają kłody pod nogi...
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, wierzę- dlatego najlepiej odciąć się od takich ludzi i takiej sytuacji- idź dzisiaj na jakiś shoping, wyciagnij znajomych do knajpy- albo zrob sobie dzień tylko dla siebie z mazidłami i maseczkami- zrelaksuj się i zostaw to co złe daleko za sobą
|
|
#837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To mnie w jakiś sposób wzmocniło, dało dużo do myślenia, gdyby się inaczej potoczyło może dalej robiłabym te wszystkie głupoty [?] Ciężko będzie się od niej odciąć, hmm... tyle lat się znałyśmy, ale najważniejsze, że mam mamę. Teraz zaczęłam to doceniać to jest smutne... ale chyba musiało się tak stać... nic nie dzieje się bez przyczyny !Pytam i pytam o tą karmę, to jednak przesadziłam ? Ten opis z gg ? Jestem przewrażliwiona? Wczoraj pokazała mi co o tym wszystkim sądzi... jakaś dziwna była. EDIT: dzisiaj jeszcze muszę Koce sprzątnąć w klatce jakiś dzień dobroci mam dla zwierząt Tak, tak mazidło... nareszcie nałożę rzepę
Edytowane przez paprif Czas edycji: 2008-11-06 o 10:27 |
|
|
|
|
|
#838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
jak to słodko brzmi Stare Maniaczki! ![]() Cytat:
I kto mnie w Piernikowie odwiedzi!!??? Cytat:
......................... ................. Kochane wypróbowałam wreszcie mój nowy zestaw pianka i lakier SILK_FLEX TAFT'a Suuuuper sprawa Włosy nie są takie sztywne i jak ładnie błyszczą Zostały mi z okresu farbować 2 tubki odzywki od farb Loreal, myślicie że na niefarbowane włosy też nie zaszkodzą jak się będzie używać??? Słyszałam że te odzywki od farb są bardzo odżywcze i są silniejsze niż te zwykłe! I mam ochotę zrobić sobie "maseczkę" z tych resztek
|
|
|
#839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja używałam takich odżywek, też słyszałam, że są lepsze, ale kto to wie... ![]() Ja teraz z Loreala przerzuciłam się na farby Garniera, bo... farba Loreala strasznie potem śmierdziała przez kilka dni na mojej głowie, czułam taką chemie.... ![]() Z Garniera jest lepiej, o wiele lepiej...
|
|
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To prawda! Loreal straszliwie śmierdzi! Ale ja cenie ich farby bo zawsze kolor wychodził mi równiutko i dokładnie taki jak na opakowaniu! A nie farbowałam na naturalne więc efekt mógł być różny... Teraz mam twarde postanowienie odhodować naturalne włosika... Ale jest tyle fajnych -koszących farb hihiCiężko się oprzeć! A stosowałyście może ten Nowy dove z odbudowującym serum-granatowy??? ![]() NIE chce zrezygnować z pianek do włosów więc trzeba będzie się zaopatrzyć w coś regenerującego!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.

Część z nas ma nowe, SZCZĘSLIWSZE związki. "Nie ma tego złego...", pamiętaj! Ściskam mocno

tylko podczytuje.
chyba więcej tłumaczyć nie muszę, wiadomo o co chodzi...
Mam karę...
Cóż zrobić, firmy są różne, można się tylko pocieszać, że u tak nieodpowiedzialnych ludzi nie warto było pracować..
? Z nami nie może być Ci nie miło