|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
dzisiaj
![]() adrijah dziękuję ![]() Gok to normalnie super gość Taki kumplo-przyjaciel co to Ci powie w czym źle, a w czym super szkoda, że w naszym kraju takiego Goka nie ma ;(Oddam 3 pensje za jego poradę
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Limo - bo jak ktoś ma dobre serce musi mieć twardą d... i to się sprawdziło nie raz i widocznie na jego przykładzie też się sprawdziło...
Ja ciągle zdycham masakra od operacji nie miałam takiego bólu zatok... ja zawsze jestem chora na swoje urodziny lub na sylwestra - no to przynajmniej jestem pewna, że na sylwestra będę zdrowa ![]() chilanes - sto lat
|
#1743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szalona to dobrze, szaleństwo służy kobietom. każda kobietka potrzebuje faceta, który postawi na nogi.
|
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
dopiero znalazłam ten wątek
|
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twoje zdrowie!
|
|
#1746 |
|
Wtajemniczenie
|
chilanes STO LAT!
![]() ![]() p.s. te emoty są BOSKIE! adekwatne do sytuacji Macie racje GOK jest rewelacyjny do tego programu!!! Zastanawiałam się kogo by wzięli do POLSKIEJ edycji (miała być ale podobno ją wycofali?) na pewno nie Jacykowa bo on jest ANTY PLUS SIZE!
|
#1747 |
|
Raczkowanie
|
witam dziewczynki
![]() jestem szczesliwa bo w koncu czuje ulge... zdjeli mi szwy i poprostu jest o niebo lepiej ![]() oczywiscie wszystkiego naaaajj i sto lat
|
|
#1748 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() ![]() :w inko:ale jest TU edit: kochana te swieczki sie same zrobily wiec nie krzycz za ilosc
Edytowane przez RosesAreRed Czas edycji: 2008-11-05 o 12:47 |
|
|
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.theoworlds.com/birthday/i...p?CardID=26315
Chilanes, sto lat!!! |
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
chilanes 100 lat!!!!!!!!!!
sto lat, sto lat, sto lat niech żyje nam, 100 lat, 100 lat, sto lat niech chilanes zyje nam! i jeszcze jeseden i jeszcze raz 100 lat 100lat niech zyje nam! |
|
|
|
#1751 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Kurcze ale dzisiaj cicho na forum
Oprocz pijanstwa i zyczen jest ciiiiiichutko Gdzie sie wszystcy pochowali?
|
|
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
nie wywołuj wilk z lasu! lepiej jak jest cisza niż plotkowanie o wszystkim i o niczym! bo potem dziewczyny maja tyle do nadrobienia że ręcę odpadają!
![]() ja dziś leniuchuję, zresztą jak ostatnio. przejechałam się na rowerze po gazetkę (wiecie, że już gazety na grudzień są? haha, z pomysłami na prezent itp!) i w sumie tyle z aktywności ale taka piękna pogoda u mnie!!! ciepło było, 20 stopni! w bluzie było mi gorąco. w powietrzu nie było w ogóle czuć żadnego chłodu! wręcz przeciwnie, miałam wrażenie, że lato idzie - ludzie w ogródkach jedli obiad, pili kawkę, a ptaki buszowały w krzakach śpiewając jak na wiosnę! szok!Roses, przy okazji ciszy - bo zjada mnie ciekawośc. jak masz na imię i ty nie studiujesz/pracujesz? bo jesteś chyba najbardziej aktywną osobą na naszym wątku, obojętnie od pory dnia/nocy
|
#1753 |
|
Moderatorka z pazurem
|
No no w Gliwicach wiosna a w Wawie zimno
Na imie mam Marta, studiuje, ale na wyklady mi sie nie chce chodzic Mam malo zajec w tym semestrze wiec duzo mnie tutaj Ale teraz musze uciekac bo od 18 do 21-22 bede pilnowac dzieciaczka
|
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
haha, leniuszek z Ciebie!
![]() no dobra, ja też dużo wykładów olewałam. ale teraz nowa uczelnia to jeszcze nie wiem co mogę olewać a czego nie ![]() oo, fajnie. ja też się chcę dzieciaczkiem jakimś opiekować a opiekujesz się jakimś znajomym czy z ogłoszenia?
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
Halo halo
![]() już się odzywam i mogę narobić trochę hałasu, jak wam tutaj jest za cicho ![]() Siedzę sobie w pracy i właściwie nic nie robię, nawet jakoś ruchu nie ma. Tylko mam niezadowoloną minę, bo u tż w domu były kluski z mięsem, a ja w pracy pożywiam się bagietkami i mój ból jest straszny
|
|
#1756 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale fakt dzisiaj tutaj nadzwyczaj spokojnie Mischoko nie ma i to chyba dlatego? p.s. śliczny avatarek Cytat:
przynajmniej mniej kalorii na dzisiejszy dzień Właśnie skończyłam pakowanie do szpitala....... co chwilę mi się przypomina co jeszcze mam zapakować... za chwilę będę musiała wziąć całą torbę podróżną ogólnie panika ale jeszcze się trzymam żeby było już PO....
|
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkie o tobie będziemy myslały i tęskniły, bo komputera chyba nie bierzesz ze sobą? Jak wrócisz i się dorwiesz do wizażu to tydzień ci przeleci i nawet nie będziesz wiedziała kiedy. Buziaki malutka dużo zdrowia i szybko wracaj!
|
|
|
#1758 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
komputera niestety nie biorę ale w niedzielę mam nadzieję wrócę do domu więc proszę nie plotkować za dużo bo nie nadążę z czytaniem tego wszystkiego!!! uzależniłam się... będę tęsknić
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() podejrzewam, że dawno mnie tu powinno wwiać, ale no niestety dopiero teraz mnie tu przygnało, ale jestem ![]() Trochę czasu minie, zanim choć w ułamku was nadrobię, ale chciałam się przywitać i spytać, czy się mogę dokleić ![]() Pozdrawiam
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
Faficzkowa, trzymamy za Ciebie kciuki!!!
dzolls - witamy, witamy doklejaj się! a jaka żesz plus size? jaki rozmiar nosisz?
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
dzolls - za***iaszczy podpis no masakra
![]() Faficzku - będzie gut, mi się obeszło narazie z zatokami tzn. bez ściagania płynów, ale jest coraz gorzej jestem opuchnięta, nos mnie boli, szczęka, policzek - nadal jestem napuchnięta... napiernicza mnie cała twarz, zatoka itp. 3 lata od operacji był spokój a tu teraz no masakra. Nie martw się będzie dobrze w szpitalu - pan doktor może przystojny jakiś nowy będzie albo asystent ![]() masakra dzisiaj cały dzień szukałam rzeczy na uczelnie masakra nie chce mi się nic przez to...
|
#1762 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
radzę czytać na bierząco bo jak Cię nie będzie kilka dni KONIEC p.s. BOSKI podpis i avatarek Cytat:
to proszę za mnie przekazać Mischoko i Roses żeby się nie rozpędzały Cytat:
hihihi ja mam mieć usuwany jakiś płyn z zatoki szczękowej... w sumie nie mam żadnych objawów tylko to wykrył mój dentysta-przystojniak na zdjęciu... ja wolałabym to zostawić w spokoju ale laryngolog twierdzi że może przez to się zrobić jakiś przerost ślinianek itp... ale mam nadzieję że przez to nie będę musiała tego powtarzać za parę lat... ![]() współczuje Ci z powodu tych zatok bo to straszny ból.... móiłaś że byłaś u lekarza zrobili Ci coś z tym? jakieś leki czy coś?
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
faficzku - no nie wiem czasami jak sie raz zbierze płyn to potem też się lubi zbierać, ale może pomogą wtedy naświetlania... ja też mam właśnie płyn na zatoce szczękowej - narazie mam go nie ściagać mam grzać bo to pewnie przez tą chorobę... byłam w wtorek - dostałam antybiotyk, obkurczający jeszcze nos jakiś tabletek, cirus, krople do nosa, syrop i mam grzać tę zatokę, jutro idę bo robiłąm wymaz z gardła i nosa i zobaczymy co to urośnie... ale boli mnie szczęka na maxa, cały nos i wogóle... ale nie narzekam narazie... jutro idę do lekarza...
|
#1764 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
osz kurcze no to nieciekawie... mi ten lekarz powiedział że jak wyczyszczą to nie powinno się tam nic więcej robić bo to wygląda na to że to jest TYPOWE od zęba... (poprzedni dentysta spartaczył mi 6... i tam się jakieś bakterie zrobiły i z tego ta zatoka) więc mam nadzieję że jak to zrobią, potem wyleczę porządnie tego zęba to będzie OK! Łudzę się bo nie chcę tego znowu robić... no to Tobie kochana też życzę duuużo zdrowia!!!!!! oby okazało się wszystko ok po tych lekach! zmykam spać bo jutro wcześnie pobudka i na 7:30 do szpitala....... trzymajcie kciuki i do zobaczenia!!!!
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
Fafi, dobranoc. Wyśpij się i do napisania niedługo
|
|
#1766 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
Nawet bardzo znajomym Zaplotlam jej dzisiaj 14 warkoczykow takich przy skorze, bosko wyglada ptyś mój Jutro mam rozmowe o prace, ale musze zadzwonic czy moge przyjechac po 14 bo rozmowa jest na 12 a ja do 13 musze byc na uczelniGdzie jest Mischoko????? |
|
|
|
|
#1767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez pilnuje 2 i trafiły mi się w miare spokojne :P choc starszy juz różki pokazuje haha a Mischoko pewnie bałamuci męża albo śpi już o tej porze hihi ![]() dobranoc na mnie tez juz pora! |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1768 | |||
|
Moderatorka z pazurem
|
Dzien dobry wszystkim pięknotki wy moje
![]() Cytat:
Ładny avatarek, a podpisik...no no jestem pod wrazeniem Tez powinnam sobie taki strzelic ![]() Cytat:
Dzisiaj bedziecie mialy spokoj, zaraz wychodze na uczelnie, pozniej mam nadzieje na rozmowe o prace o ile uda sie przelozyc godzine. Czas sie czyms zajac ![]() Cytat:
To corka mojej przyjaciolki. ma 4 lata i 3 miesiace i jest taaaaaka slodka. Kocham ja jak smok smoka normalnie
|
|||
|
|
|
#1769 |
|
Wtajemniczenie
|
Czooooooooooooooooooooooł em
Chilanes: (spóźnione, ale zawsze!) STO LAT STO LAT STO LAT!!!!! Limonatko: świetne zdjęcie fotogeniczna jesteś ![]() Wiadomości z ostatniej chwili: postanowiłam zerwać się z basenu ![]() ![]()
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem jestem - mala wtopa byla ale sie zbieram juz do "kupy"
![]() Limonatka slicznie wyszlas na tym zdjeciu i widac ze wyszczuplalas bardzo ![]() Chilanes spoznione ale serdeczne zyczenia 100 i nowej pracy ![]() Witamy nowa kolezanke Dzolls rozgosc sie
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.

Taki kumplo-przyjaciel co to Ci powie w czym źle, a w czym super 

szalona 

a opiekujesz się jakimś znajomym czy z ogłoszenia?
jaki rozmiar nosisz? 
fotogeniczna jesteś