Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-06, 10:19   #3031
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI

Urwalo mi pol tekstu

Iza, chodzilo mi o wczorajszy film PILE Jak sie ogladalo?? Ja po reklamie wymieklam a co mowic o ogladaniu filmu
Kasiaher moze mowila kiedys przyszla PM o jakiejs dobrej kolezance?? Moze warto postarac sie do jakiejs kolezanki i razem byscie cos zorganizowaly dla Mlodej

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 10:23   #3032
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam\Kasia

wczoraj TZ oczywiscie zasnał w salonie, wiec poszlam po niego, budze go i mowie, zeby szedl do lózka tylko niech wezmie ze soba stolik (ja go uzywalam jak grałam w simsy pod komoputer był a w nocy mamy go jako szafke nocna ) TZ ok. połozylam sie do łózka patrze a ten idzie zaspany i niesie nasze kubki do herbaty pytam sie po co mu te kubki?? a on , że nie wie. myslałam, ze sie ze smiechu posikam. połozył kubki i zasnał

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 10:31   #3033
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Urwalo mi pol tekstu

Iza, chodzilo mi o wczorajszy film PILE Jak sie ogladalo?? Ja po reklamie wymieklam a co mowic o ogladaniu filmu
Kasiaher moze mowila kiedys przyszla PM o jakiejs dobrej kolezance?? Moze warto postarac sie do jakiejs kolezanki i razem byscie cos zorganizowaly dla Mlodej
Marcelinko ja film ten już kidyś oglądałam ale to było dawno, poza tym ja uwielbiam horrory !!!!
Fajnie mi się oglądało ale w ciągu godziny byłam z moim psem na wdorze 3 razy!
Jak już się pies uspokoił to się położyłam i nadal oglądałam... ale zachciało mi się siusiu i musiałam wstać do ubikacji.
Patrze a ja w okularach jak się okazało przysnęłam a na ekranie TV jakieś Panie z gołymi biustami biegały...
Chyba się już film skończył ... ale ja tak mam że czasem usnę w najfajnieszym momencie oglądania a potem budze się z powyginanymi okularami na twrzy w środku nocy
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 10:31   #3034
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

kurde chyba nie pokaze wam tak szybko moich zdjec w sukni slubnej (((( cos mamy spieprzone w komputrze i za kazdym razem jak daje zalacz plik wywala mi przegladarke ;/// ehhh normalnie wkurzylam sie, musze powiedziec Tżtowi zeby go przeinstalowal. Ale teraz Tż od jutra planuje remont i niestety najwczesniej bedzie mogl sie tym zajac kolo 12.11 do duuupyyy...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 10:32   #3035
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Azzis a Wy, tzn. Ty z TŻ, miedzy soba rozmawiacie o czyms na naukach, czy tylko prowadzacy mowi i koniec??
Ksiądz daje takie fajne zabawy
Na pierwszym spotkaniu zrobił nam taki test. Każdy miał swoją kartkę i miał pisać odpowiedzi na pytania, które ksiądz zadawał, m.in. kiedy obchodzi imieniny i urodziny partner/ka, pytania o rodziców, co lubi jeść, słuchać, jakie filmy, jak się zachowa gdy spotka niemiłą panią w urzędzie, jakie przysłowia określają wg mnie mojego pratnera, potem pytania czym jest dla mnie miłość, małżeństwo... I potem ksiądz kazał się wymienić karteczkami i oczywiście troszkę każdy między sobą w parach.

No czasem ksiądz robi jakiąś burzę mózgów...

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 10:33   #3036
kasiaher
Wtajemniczenie

zgadnij_MS wiesz co ja nie znam żadnych jej koleżanek to jest przyszła żona mojego TŻ brata ciotecznego, my tak bardziej ze spotkań rodzinnych się znamy.
Kurcze nie wiem mam jeszcze troszkę czasu, ale muszę coś wymysleć, tylko nie wiem co. Jakby to mialo być u mnie w mieście to spoko mogę cos wykombinować. W sumie powiedziałam że może by przyjechała do mnie. Tylko np. jakbym chciała żeby były też siostry cioteczne to musiałabym zapewnić im nocleg tutaj. Jejku nie wiem
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 10:35   #3037
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

samba a ty masz juz kupioną suknię??

Stary 2008-11-06, 10:37   #3038
kasiaher
Wtajemniczenie

ja to widzę że wy tylko parę spotkan macie z księżami.

Kurcze my mieliśmy 15 spotkań które trwały godzinę. Spotkania były co niedzielę. Bylismy tylko na 10- ciu i piec spotkan z panią z poradni.
Stary 2008-11-06, 10:38   #3039
Daysy85
Zakorzenienie

Kasiaher a nie możecie jechać do niej i urządzić sobie babski wieczór jakieś piżamparty?
Romantyczna komedia, wino, pizza, depilacja woskiem
Jakieś babsie wygłupy, spezetuj jej wibrator... i będzie śmiesznie
Stary 2008-11-06, 10:38   #3040
kaska87
Zakorzenienie

u nas nauki to 4 spotkania w kościele ok godziny i jedno w poradni

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 10:39   #3041
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
ja to widzę że wy tylko parę spotkan macie z księżami.

Kurcze my mieliśmy 15 spotkań które trwały godzinę. Spotkania były co niedzielę. Bylismy tylko na 10- ciu i piec spotkan z panią z poradni.
My mamy 8 spotkań z księdzem + 2 z panią z poradni.
Każde spotkanie trwa 1,5 godz.

Stary 2008-11-06, 10:42   #3042
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 10:43   #3043
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a my mielismy tylko 3 spotkania (ksiądz, pani z poradni i psycholog) co nam zajelo 2 tygodnia, bo raz bylo w niedziele a potem sobota i niedziale i zawsze po ok 1-2 godzinki

Stary 2008-11-06, 10:45   #3044
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
samba a ty masz juz kupioną suknię??

Noooo Wczoraj kupilysmy z mama Niby tylko mialysmy ogladac, ale tak mnie zauroczyla ta suknia ze nie moglam jej nie kupic hehe

Tylko chcialam wam wkleic fotki a tu kurde komp Tżta cos szwankuje bo mi za kazdym razem wywala przegladarke jak probuje dodac zalacznik ;/ ehhh
Stary 2008-11-06, 10:45   #3045
azzis
Zakorzenienie

Ale mieliście fajnie. My aż tyle spotkań. Ale mamy blisko kościół i dni nam pasują więc dlatego tam wybraliśmy. Jakoś przebolejemy jeszcze tych kilka spotkań

Stary 2008-11-06, 10:49   #3046
agnusek22
Wtajemniczenie

Cześć Laleczki

Zaczął się kolejny dzień z cyklu "szukam pracy"...eh..., poza tym muszę coś napisać na zajęcia, a mi sie nie chcę...

Daysy85 ja kiedyś też lubiłam horrory, ale po obejrzeniu Ringu z kinie wymiękłam...normalnie zrobiłam się płochliwa jak sarenka... Na Pile bylam w kinie i było nawet, nawet znośnie, bo tak jakoś jedynka przypominała mi film Siedem...ale potem pojawila się druga, trzecia część, w międzyczasie Hostel i wszyscy się tym zachwycali a ja nawet patrzec nie mogłam jak ludziom moze sie to podobać...Jak torturowanie w tak okrutny sposób może przyciagać do kina??? I wyobraźcie sobie, że zeszłym roku jak wyszła Piła 4 znajomi i tż mnie podeszli i niby mieliśmy iść na coś innego,ale wszyscy zaczęli mnie namawiać i uległam...słuchajcie, to było najgorsze 90 minut...w którymś momencie się rozryczałam, bo nie mogłam sluchać tych odgłosów, tej masakry, i wyszłabym gdyby nie fakt,że balam się spojrzeć co jest na ekranie wiem głupek ze mnie...ale kto widzial ten wie, jak wyglądało spotkanie Jigsaw z facetem odpowiedzialnym za zniszczenie jego rodziny....brrr, a kończąc mój monolog, napiszę jeszcze, że najbardzie mnie w tej części przeraziło,że próbowano go usprawiedliwić...wiem, wiem za bardzo się wczułam, ale moda na gorno jest po prostu chora!!! Przepraszam jeśli kogoś urazilam

Dzisiaj mialam strasznie realistyczny sen, mianowicie,że urodziłam dziecko
Nigdy, przenigdy nic nie śnilo mi się tak,że miałam wrażenie, ze tż tuli naprawdę naszego synka. Oby to nie był sen proroczy...dziecko tak, ale za parę lat...

Poza tym dziewczynki, mam pytanie, czy w swoich restauracjach płacicie korkowe? Jesli tak, to ile?

A żeby zakończyć milym akcentem ten mój lekko przydługi post, to muszę się pochwalić,że dziś jedziemy po obrączki:jupi :

uffff....

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 10:51   #3047
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Noooo Wczoraj kupilysmy z mama Niby tylko mialysmy ogladac, ale tak mnie zauroczyla ta suknia ze nie moglam jej nie kupic hehe

Tylko chcialam wam wkleic fotki a tu kurde komp Tżta cos szwankuje bo mi za kazdym razem wywala przegladarke jak probuje dodac zalacznik ;/ ehhh
oo super i zazdroszcze bo ja tez juz bym chciała miec suknie kupioną. to jest rzecz której boje sie najbardziej (ze nie zdaze, ze nie znajde takiej wymarzonej ech...)

Stary 2008-11-06, 10:51   #3048
kasiaher
Wtajemniczenie

Samba to czekam cierpliwie na zdjecia.

Daysy to tez może być dobry pomysł , muszę jeszcze pomysleć
agnusek22 a co to jest te " korkowe" ?

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2008-11-06 o 10:54 Powód: dopisek
Stary 2008-11-06, 10:51   #3049
Daysy85
Zakorzenienie

Wiecie co się stało
Tżsiostra cioteczna miała brać ślub w maju my w sierpniu. My mieliśmy już załatwione wszystko, termin salę itd.
A tu się okazało , że ona ma w czerwcu, w tej samej sali co my!!!! No ku@@wa szlag mnie trafił.
My byliśmy pierwsi a jeszce jej matka do matki TŻ żebyśmy im dali namiary na oriestrę i wszystko!
A jak się kiedyś z ta dziewczyną spotkalismy na mieście to mówię jej, że my już mamy termin i na kiedy , ona na to , że oni terminu jeszcze nie mają.
No to ok moię jej żeby wzięła jakis taki żeby goście mogłi odpocząć ... a ona no wiem o co chodzi dobra nie ma problemu.
A teraz nie dość , że to tylko 2 miesiące róznicy a w dodatku w tej samej rodzinie, to jeszcze ona wsio tak jak my robi!!!!

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2008-11-06 o 10:52
Stary 2008-11-06, 10:52   #3050
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Korkowe?? a co to takiego??
Stary 2008-11-06, 10:54   #3051
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Daysy przynajmiej przetestujecie swoją salę

Stary 2008-11-06, 10:57   #3052
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Wiecie co się stało
Tżsiostra cioteczna miała brać ślub w maju my w sierpniu. My mieliśmy już załatwione wszystko, termin salę itd.
A tu się okazało , że ona ma w czerwcu, w tej samej sali co my!!!! No ku@@wa szlag mnie trafił.
My byliśmy pierwsi a jeszce jej matka do matki TŻ żebyśmy im dali namiary na oriestrę i wszystko!
A jak się kiedyś z ta dziewczyną spotkalismy na mieście to mówię jej, że my już mamy termin i na kiedy , ona na to , że oni terminu jeszcze nie mają.
No to ok moię jej żeby wzięła jakis taki żeby goście mogłi odpocząć ... a ona no wiem o co chodzi dobra nie ma problemu.
A teraz nie dość , że to tylko 2 miesiące róznicy a w dodatku w tej samej rodzinie, to jeszcze ona wsio tak jak my robi!!!!
Izuś poniekad wiem co czujesz u mnie co prawda nikt nie sciagnal sali, ale mojego TZ kuzynka bierze slub tydzien po nas......rozumiesz tydzien!!!!! malpa wstretna. tez wszystko w tej samej rodzinie dodajmy nie bardzo zamoznej!!!
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 10:58   #3053
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Izuś poniekad wiem co czujesz u mnie co prawda nikt nie sciagnal sali, ale mojego TZ kuzynka bierze slub tydzien po nas......rozumiesz tydzien!!!!! malpa wstretna. tez wszystko w tej samej rodzinie dodajmy nie bardzo zamoznej!!!
o matko , ale macie przeboje to prawda, że z rodziną najlepiej na zdjęciu

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 10:59   #3054
kasiaher
Wtajemniczenie

Daysy nie przejmuj się i nie mów nic jej co juz zaplanowałaś, i powiedz mamie TŻ żeby w żadnym wypadku też tego nie robiła.

A po zatym przecież inni Państwo Młodzi i dlatego juz będzie inaczej, nie ważne że podobni goście. Ale twojej rodziny nie znają a po za tym twoje koleżanki i koledzy. I juz inne wesele. A ty zawsze możesz zrobić to lepiej jak już będziesz widziała jak było u niiej. Będziesz sie wtedy starać żebyście lepiej wypadli w organizacji.
Stary 2008-11-06, 11:03   #3055
Daysy85
Zakorzenienie

Agnusek mój pierwszy horror jaki obejrzałam to "laleczka Chucky i miałm, wtedy 4 lata ! A to przez mojego brata bo mnie chciał nastarszyc co potrafią robić laleczki!!!!
Kurdę bardzo się wtedy bałam ale mi się spodobało.
Jeżeli chodzi o masakry a horrory to sądzę że własnie istnieją 2 gatunki.
Bo horror trzyma w napięciu i jak się go ogląda to aż się podskakuje na łóżku.
A masakra to taka , że oprócz krwi nic innego nie ma na ekranie.
No i ja lubię taką psychodelkę w której nie wiem co zaraz nastąpi a straszne jest w niej nawet wyczekiwaniwe na "ten" moment

Madzialenka
No niby fakt ale wiesz nie chcę żebyście mnie źle zrozumiłały... 2 miesiące to trochę za mało na to żeby goście odkuli się z wesela na wesele a poza tym my mieliśmy tam pierwsi zaklepane ale goście będą myśleli , że to my od nich ściągneliśmy ... a ja tak bardzo chiałam mieć takie wesele i w takim miejscu gdzie jeszcze nikt ode mnie z rodziny nie miał!
Jestem zła bo ja wyczaiłam to miejsce a oni najpierw mieli mnieć gdzie indziej a jak się dowiedzieli gdzie my mamy to od razu tam polecieli!
Ku@@wa!!!!!

Maggie no właśnie i tu też nie mamy do czynienia z zamożna rodziną ale ciotka TŻ robi postaw się a zastaw się i jakież było jej zdziwienie , że my poprawin nie robimy!
Ona na 200 osób szykuje! i w ogole och i ach!
Noooo jestem tak zła że szok!
mama TŻ powiedziała ciotce że Iza nic nie będzie Wam podawac niech sobie tamta dziewczyna cos sama wykombinuję bo ja nie po to tyle miejsc obdzwaniałam żeby teraz tamtej na tacy podać acha i dodała że i tak juz orkiestry nie znajdą bo się za późno obudzili bo oriestrę to się na rok i więcej zamawia!

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2008-11-06 o 11:06
Stary 2008-11-06, 11:04   #3056
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
o matko , ale macie przeboje to prawda, że z rodziną najlepiej na zdjęciu
Nom Najlepsze jest to ze my wiedzielismy ze chcemy slub w 2009 i ze inna kuzynka ma slub we wrzesniu 2008 wiec chcielismy jak najpozniej po niej zeby rodzina odetchnela i swoje wesele planowalismy na 1,5 roku wczesniej a ta malpa nagle tak wyskoczyla-wydaje mi sie ze tylko taka wolna date znalazla bo tj. 13-tego. Najlepiej jak jej matka zwrocila uwage ze jak to zaraz po nas, to ona na to ze wesele organizuje w restauracji i mama ma wziac tylko torebke i tu jej (tzn mamie) i tak nie pasuje....brrrrrrrrr Wogole to bede chyba namawiac TZ zeby do niej na to wesele nie isc! Tylko ze to bliska rodzina, wiec chyba bedzie trzeba
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 11:04   #3057
agnusek22
Wtajemniczenie

Daysy no co za wstręciuch!!! Ja nie mogę, jak mozna coś takiego zrobić!!! Ale spróbuj się uspokoić, bo nerwy już nic nie pomogą...

Dziewczyny, korkowe płaci się wtedy gdy ma się własny alkohol i wtedy płaci się lokalowi od każdej otwartej butelki... nie wiem czy u was tak jest dlatego pytam...

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-06, 11:05   #3058
kasiaher
Wtajemniczenie

Ja swojego brata ciotecznego uprzedziałam. Powiedział mi ostatnio że planują wesele na przyszły rok, ja tylko przypomniałam mu że mam w czerwcu i lepiej by było żeby zrobił w innym miesiącu niż ja bo rodzina może zawieść. Przecież nie każdy może sobie pozwolić żeby isć np. na dwa wesela w jednym miesiącu. Ja tak miałam od 2 sierpnia do 6 września miałam 6 wesel. Byłam na 4, musiałam wybrać jedno wesele bo miałam trzy w jednym dniu więc na dwóch nie byłam.
Stary 2008-11-06, 11:06   #3059
azzis
Zakorzenienie

Mojego TŻ'ta kuzynka też miała wesele 2 tyg. po jego bracie.
Ale to była troszkę inna sytuacja, bo ta kuzynka specjalnie przyjechała ze Stanów żeby zrobić w Polsce wesele i od razu rodzina ze Stanów była na weselu TŻ'ta brata.

Stary 2008-11-06, 11:07   #3060
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, korkowe płaci się wtedy gdy ma się własny alkohol i wtedy płaci się lokalowi od każdej otwartej butelki... nie wiem czy u was tak jest dlatego pytam...
pierwsze słysze o czyms takim

daysy aha to juz rozumiem. no to tez bym sie wkurzyla. a nie mozesz z nimi pogadac??

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości