![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: hulajnoga- czy to obciach?
Wolę buty,które mają pod podeszwą kułka i guziczek ,dzięki któremu można zawsze je schować i "normalnie chodzić".
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Super pomysł
![]() ![]() http://www.allegro.pl/item414636945_...hit.html#photo http://www.allegro.pl/item416006432_...lka.html#photo A poruszanie się po Krakowie autobusami to koszmar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
moja hulajnoga leży w garazu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
moze w jakims mniejszym miasteczku ludzie patrzyliby dziwnie, ale w Krakowie raczej obeszloby sie bez sensacji
![]() chociaz wydaje mi sie, ze jakis rower typu Holender bylby praktyczniejszy - zawsze mozesz wrzucic ksiazki do koszyka, a rower zostawic przyczepiony do czegos przed budynkiem uczelni. no a hulajnoge to chyba trzeba by za soba nosic, bo nie wiem jakbys ja miala zaparkowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
po prostu Łinli
|
nie rozumiem opinii pod tytułem "myślę że to obciach". Dlaczego obciach? bo mało kto na niej jeździ? bo jeżdżą na niej dzieci? to akurat nie jest argument
hulajnoga moim zdaniem jest takim samym środkiem transportu jak wspomniane rower czy rolki, przy tym duuużo wygodniejsza - rower dużo miejsca zajmuje, trzeba mieć gdzie go 'parkować', rolki - też musisz mieć spory plecak żeby je schować (do tego jeszcze torba na twoje rzeczy, które musisz mieć przy sobie; więc śmigasz obładowana jak wielbłąd), no i nosić buty. A hulajnogę złożysz i weźmiesz do ręki, prawie jak parasolkę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
czytalam niedawno chyba w cosmopolitanie, ze hulajnogi sa teraz bardzo modne i byly zdjecia gwiazd, ktore na nich jezdza
![]() ![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
jak sie zdecydujesz i wyjedziesz na miasto, to zdaj relacje
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
postanowiłam kupić hulajnogę! to zawsze szybciej niż na pieszo!
tylko trzeba wybrać model ![]() ![]() ha! będę na hulajnodze jeździć i chyba nie obchodzi mnie to, że ludzie będą dziwnie patrzec ![]() tylko doradźcie mi, bo nie wiem którą wybrać ... http://www.allegro.pl/item417581339_...uze_kolka.html http://www.allegro.pl/item416006432_...lka.html#photo http://www.allegro.pl/item414636945_...hit.html#photo
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez zkrainyoz Czas edycji: 2008-08-21 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam dopiero 16 lat, ale już bym nie wyszła na ulice z hulajnogą, a co dopiero osoba, która studiuje. Ale jak już wyżej pisałam, to tylko moje zdanie. I przeciez i tak zrobisz jak bedziesz chciala. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie znam się na hulajnogach, ale moim zdaniem nr2 jest najładniejszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
właśnie mam 2 w piwnicy zakurzone i myślę je wprawić w ruch:P hmmm mam w sumie mieszane uczucia...
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Chodniki,drogi są często pełne wertepów.O wiele lepiej sprawdziłby się tutaj rower moim zdaniem.
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
w mojej okolicy jezdzi kobieta na moje oko po 60tce na takiej ciut masywniejszej hulajnodze
Jezdzi i niczym sie nie przejmuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Hulajnoga - fajna sprawa, tylko większość polskich chodników chyba uważa, że to obciach jeździć hulajnogą i robi w sobie dziury utrudniające.
Za granicą owszem, w Polsce częściej bym ją nosiła niż miała równą powierzchnię, żeby się rozpędzić ![]() Ale dla chcącego nic trudnego ![]()
![]() |
#45 | |
po prostu Łinli
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
no ale osoba, ktora stworzyla ten post jest osoba studiującą i sie zapytała 'czy to nie obciach' ;D .. więc jej odpowiedziałam po prostu. ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
Hej, zkrainyoz
![]() Wybrałaś już hulajnogę? Czy może się jednak rozmyśliłaś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Moja hulajnoga (pierwsza z resztą i obecnie jedyna) leży samiuśka podrdzewiała w garażu, można powiedzieć: antyk
![]() No i co z nią zrobić w szkole? Złożyć i... Nosić w ręce? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
dla mnie to nie obciach. co to w ogole za myslenie w tych kategoriach? w Polsce jest jednak malo tolerancji dla innosci i doslownie byle pier.dola jest w stanie wzbudzic sensacje.
ja gdybym spotkala dorosla osobe na hulajnodze to obejrzalabym sie za nia z zainteresowaniem ![]() ![]() (ale niskie temperatury i slaba kondycja moga byc problemem, myslalas o tym?)
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Kamiletta - kondycja z czasem się wyrabia, a nawet jak na początku nie rozwijasz zatrważających prędkości to i tak jesteś szybciej niż piechotą
![]() Mnie jedynie zima i śnieg martwi... Bo co wtedy? Edit: a może osoby które uważają to za obciach ![]() Bo malo dorosłych jeździ? Bo im się to nie podoba? Ciekawa jestem ![]() Edytowane przez rosiek Czas edycji: 2008-08-27 o 07:00 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Konto usunięte
|
Hehe... kupiłam sobie hulajnogę i w poszukiwaniu innych "hulających" dziewczyn trafiłam na ten wątek
![]() Właśnie dlatego, że jestem dorosła uważam, że mogę jeździć na czym mi się podoba ![]() Hulajnogę kupiłam z myślą o dojazdach na uczelnie - mam ponad kilometr do dworca, za to w miarę równo i z górki. Taką hulajnogę w pociągu poprostu składam i nie płacę jak za rower ![]() Śmigam na niej po mieście już drugi dzień i jakoś nie zauważyłam, żeby kogoś to specjalnie obchodziło. Za to znajomi chcą wypróbować ![]() Ps: chyba przy żadnej innej formie ruchu tak nie czułam mięśni pośladków, jędrniejszy tyłeczek to też jakiś plus ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
A moim zdaniem nie ejst to jakiś straszny obciach, tylko niektórzy by się dziwili.
A co do butów z rolką - miałam i nie polecam, trzeba naprawdę okropnie dużo trenować by pojechać, bo tak to jedziesz tylko na jednym bucie, a o tych co mają i z przodu i z dołu podeszwy buta rolki to masakra :/ - mialam osobiscie te drugie, a pierwsze dwa razy pożyczałam od koleżanki.
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Nie widzialam doroslego na hulajnodze, i jakos nie wyobrazam sobie pana w garniturze, jadacego tak do pracy.
Za dziecka mialam hulajnoge, i pamietam, ze nie byla jakas szybka czy wygodna...
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
Ja osobiđcie nie odwazylabym sie pojezdzic na hulajnodze.. Troche glupio byloby mi.. Ale jesli masz odwage i checi to czemu nie. Do odwaznych swiat nalezy
![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Konto usunięte
|
Nie miałam pojęcia, że hulajnoga wzbudza takie kontrowersje
![]() ![]() Więc jak? Jeździ któraś z was? Ja dopiero nabieram rozpędu, ale spokojnie, dojdę i do trików ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Nie no... zabawne! Jeśli coś jest praktyczne i może pomóc w szybszym przemieszczaniu się, to wszystko jedno czy jest modne czy nie i co pomyślą ludzie! Dziewczyno, bądź sobą i rób co chcesz
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Konto usunięte
|
Ok, jeśli ktoś się waha to zrecenzuję moją hulajnogę.
Tempo w jakim jadę odpowiada mojemu szybszemu truchtowi (takie leniwe odpychanie) lub biegowi (jak się przyłoże). Reakcja ludzi jak na razie tylko jedna - jakiś starszy pan zapytał, czy go podwiozę ![]() Jadę spokojnie po nierównych płytach chodnikowych, kostce, nawet po udeptanych ściężkach. Poddaję się jedynie przy takim żwirowatym asfalcie. Na takiem miękkim jedzie praktycznie sama. Minusy - moja kondycja! Poza tym sport kontuzjogenny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę wypytac dokładnie, bo niebawem moje urodziny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
hehe
pamietam odcinek Ally Mc Beal w ktorym jechala hulajnoga ![]() ja jestem za, na krotkie i srednie dystanse super sprawa one sa dosc lekkie, wiec mozna zabrac ze soba, a jak nie, to trzeba wywiercic w plycie dziurke i normalnie zapinac jak rower ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.