|
|
#1621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
Cytat:
![]() w mlodosci mialam inne zainteresowania ![]() no a potem kolonia w Bulgarii, TZcik juz od autokaru zaczal do mnie 'podbijac' i tak tydzien za mna latal, po czym na plazy nad Morzem Czarnym patrzac na droge mleczna stwierdzilismy, ze mozemy sprobowac a mielismy po 15 lat (no ja w sumie mialam jeszcze 14) ale z nas dzieciaczki slodkie byly a potem TZ mi malinke zrobil glupek na szyi i byla afera i wychowawczyni mnie od ladacznic wyzwala i powiedziala, ze bedzie wstyd jak wroce do domu i co sasiedzi powiedza Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-06 o 16:37 |
|
|
|
|
#1622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1623 |
|
Wtajemniczenie
|
Piękne rzeczy lain
Ja jak 15 lat miałam to nawet buziaka żadnemu chłopakowi nie dałam a ta tu o malinkach pisze
|
|
|
|
#1624 | |
|
Zakorzenienie
|
nio, juz na poczatku byly jaja jak jakies problemy z przydzialem pokoi byly. no to my wymyslilismy (jeszcze nasza kolezanka z nami byla), ze my to wlasciwie mozemy miec w trojke pokoj, bo nam to w zupelnosci nie przeszkadza. a wychowawcy nam od razu zaczeli przejeci tlumaczyc, ze po ich trupie, bo oni alimentow placic nie beda... a potem ta malinka... ehh to byly czasy
![]() ale pojechalabym jeszcze na taka kolonie/oboz. super bylo ![]() jak rok pozniej pojechalismy razem na oboz do Chorwacji to spalismy razem. tzn. raz ja u TZa, raz on u mnie. raz wpadla w srodku nocy wychowawczyni (naloty antyalkoholowe ) i zobaczyla mnie wystajaca zaspana z lozka TZ - krzyknela tylko "Bój się Boga!" i byl wypad do siebie Cytat:
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-06 o 17:02 |
|
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
Lain to Ty diabełek jesteś
|
#1626 |
|
Raczkowanie
|
Ja jeszcze nigdy włosków nie farbowałam, jakoś na razie nie mam dość swojego koloru, może kiedyś (pewnie jak siwieć zacznę..
) zaszaleję i się zrobię na sexi blondi albo na czekoladowy brąz Dziewczyny jak wam się chce to powysyłajcie zdjęcia jeszcze raz na grupę, fajnie byłoby miec was wszystkie razem Oglądałam dzisiaj nasze zdjątka jeszcze raz i już prawie zapamiętałam która jest która Jozia, a co to za cudowne bebiko w twoich objęciach? Aż mi się instynkt macierzyński odzywa....
Edytowane przez merriel Czas edycji: 2008-11-06 o 17:23 |
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
a ja farbowałam ale teraz juz mam swoje naturalne i farbowac już nie zamierzam
mam pytanie gdyby chciała zrobic się ne jeden dzień na brunetkę to jaki szampon na pewno po tym jednym dniu zejdzie
|
#1628 | |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba z głodu
![]() Cytat:
Ja też w sumie miałam 14 lat jak zaczęlismy I mi sie przypomniało teraz...z racji odległości pisaliśmy do siebie listy, jakos w te wakacje przeczytałam kilka z nich, bo mnie wzięło na wspomnienia i wiecie co - wywnioskowałam, że matka tżta czytała albo te które ja do niego pisałam, albo te, które on pisał Wiadomo, że tam sobie równo jechaliśmy z koksem no i w jednym liście od tż pisał cos w stylu, że miał pogadanke z matką, zupełnie jakby wiedziała co nam po głowie chodzi...ale sie wkurzyłam...bo kurde oczywiście, że wiedziła skoro bezczelnie czytała...Zadzwoniłam do tżta i mu mówię, że ona czytała, on mówi, że nie sądzi to sie pytam a gdzie je trzymałeś, a on, że w szufladzie w biurku...już pomijam to, że jak pisaliśmy na gg to sie skradała, stawała za nim i czytała...My tez byliśmy niezłe ziółka, dobraliśmy się Mielismy też historię z moimi rodzicami jak miałam 15 lat, ale to nie będę na forum pisać...
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-06 o 16:56 |
|
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa z tego co wiem to Twój TZ jest z nad morza
to jak Wy sie poznaliście?![]() kurcze Wy takie małolatki byłyście ja miałam 16 lat jak zaczełam być z TZ haha
|
#1630 |
|
Wtajemniczenie
|
O jaaaaa Lain to miały z wami faktycznie wychowawczynie przeżycia
O wy łobuzy heheheheKaśka a co do jednodniowego farbowania włosów to nie wiem czy szampony koloryzujące się przydadzą bo te "krótkotrwałe" się zmywają po 4-5 myciach ale z tego co pamiętam to są jakieś pianki koloryzujące do włosków i już one są zmywalne
|
|
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NIe przewidywaliśmy, że cos z tego będzie, chcieliśmy podtrzymać kontakt, żeby w przyszłe wakacje poszaleć Aż tu od jedengo telefonu do drugiego, od smska do smska Widywaliśmy sie co kilka miesięcy, aż w końcu przyszedł tu na studia i wtedy to juz z górki Jak ja miałam 16 lat to juz wkroczylismy w kolejny etap związku![]() ja wysłałam wczoraj, nie doszło czy doszło???? |
|
|
|
|
#1633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i malym pozarze (chlopcy robili sobie grzanki i sobie o nich zapomnieli- mieszkalismy w takich aparatamentach z kuchniami ) to nasze wybryki to byly wybryczki ![]() dlatego ja wiem, ze nigdy nie bede wychowawczynia kolonijna. za dobrze znam to od drugiej strony i wiem jak dzieci potrafia dac po dupie szczegolnie na obozach nastolatki pod 18-ke, ktore wszelkie zakazy maja gleboko w powazaniu
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-06 o 17:08 |
|
|
|
|
#1634 |
|
Raczkowanie
|
chyba nie doszły
A adres dobrze wpisałaś? panny-mlode-2010(at)googlegroups.com
|
|
|
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu to zebysmy widziali to trzeba wyslac na ten adres podany przez Merriel, a najlepiej na stronie grupy w 'watku' o tytule zdjecia daj odpowiedz i dac je jako zalaczniki
|
|
|
|
#1637 |
|
Raczkowanie
|
Kasiu wejdź na swój adres gmail i z niego wyślij maila na nasz adres, albo znajdź w swojej skrzynce odbiorczej jakieś maile gdzie dziewczyny przesyłały zdjęcia, kliknij "odpowiedz"(na dole pod wiadomością) i wpisz maila
Jakby co to pytaj![]() Lain mnie ubiegła
|
|
|
|
#1638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kto Ci to mówił ?Cytat:
A co do farbowania włosów to naturalne mam czarne(bardzo czarne), jakiś rok temu wzięła mnie chęć na blon i tak powoli, małymi kroczkami frzyjerka robial mi pasemka-raz taki kolor blondu raz inny wymieszany z brązem, czekoladą itp. kombinacje. W sierpniu fryzjerka zafarbowała mi na jeden kolor-czekoladę, a ponad miesiąc temu SAMA(dacie wiarę ) na fioletowy brąz L'oreala i w tym tyg planuje rownież ten kolor nalożyć, ale jakos nie mam chęci![]() A okresie świątecznym tez coś wykombinuje, już pewien plan mam ![]() Co do kierowcy to MY bardzo bysmy chcieli jechać samochodem cabrio i TŻ kierowca a Ja pasażer- tak lajtowo Ale to na razie pomysl, może Nam się odmienić![]() Znikamy teraz w posuzkiwaniu prezentu na moje urodzinki, to już w niedzielę buuu
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze moge usunąc moje forki bo 2 razy mi się na nasza poczte to samo wysało zamist 2 różne
|
#1641 |
|
Raczkowanie
|
usunąć już nie możesz, ale doślij po prostu tą brakującą fotkę w następnym mailu
![]() Jeju dziewczyno, ale ty masz oczyska
|
|
|
|
#1642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem?? czy nie
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-11-06 o 17:30 |
|
|
|
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to dziwne, bo dałam odpowiedz i miałam w odbiorcy ten adres... sa już ![]() Tancereczko - pod tematem jest opcja dołącz plik
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-06 o 17:47 |
|
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
Tancerka wchodzisz na swoje konto szukasz jakis zdjęć i dajesz "odpowiedz" tam wklejasz ten nasz adres i dajesz "załącz plik" czy jakoś tak
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
chyba cos mi sie wysłało ale nie jestem pewna... dałam jedno na próbe
![]() a jak zrobic zeby sie nie ukazywalo moje imie i nazwisko tylko nick tancerka??? zaraz spadam na zajecia ale potem cos pokombinuję... matko jak mi sie przez tą @ nic nie chce oprócz spania.. ja nie wiem chyba o tej godzinie to kajtne na ławce jak nic! haha na tym zdjęciu wyglądam jakbym biustu nie miała!!!!????!!!! dziwne... mam mały ale bez przesady hehehe na tym zdjeciu jestem płąska ale w koncu o buzie chodzi a nie o cycki
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2008-11-06 o 17:50 |
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
Tancerka mi nie doszło, może za chwile
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
znajdz jakies fotki i tam daj odpowiedz i załącz pliki i wyślij
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

A tż na mnie zwrócił uwagę później niż ja, bo wcześniej uważał, że jestem za młoda

ale z nas dzieciaczki slodkie byly 
) i zobaczyla mnie wystajaca zaspana z lozka TZ - krzyknela tylko "Bój się Boga!" i byl wypad do siebie
) zaszaleję i się zrobię na sexi blondi albo na czekoladowy brąz

Wiadomo, że tam sobie równo jechaliśmy z koksem

A adres dobrze wpisałaś? panny-mlode-2010(at)googlegroups.com