|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
Witajcie Kochane. Dawno mnie nie było, ale mialam tyle zajęc żę
. coraz częściej prześladują mnie sny o ślubie. dzis np śniły mi sie przygotowania na sali do wesela, kucharki ubieranie sali itd. gdy odpoczywałam na zewnatrz z siostra tz usłyszałyśmy muzyke i ona powiedziała "zobacz jutro będziemy sie bawić" a ja wtedy zdałam sobie sprawę że TO MOJE WESELE i sie przeraziłam, ze przeciez nic nie uszykowane ze mialam zadzwonic do zespolu zeby wybrac piosenke na pierwszy taniec itd. Ten strach był tak realny że gdy sie obudziłam czułam się jak by to było naprawdę. Coraz częściej niemoge sobie wyobrazić jak ja dam radę tego dnia... mam słabe nerwy . Wszystko przez te sny...Musze zaraz zadzwonic do kamerzysty żeby sie umówić na podpisanie umowy, chyba w poniedziałek pojedziemy. CZy uważacie że wypada kamerzyście sugerować swoje uwagi i pomysły co do płyty? Bo Ogólnie kamerzysta jst ok tylko mam małe uwagi do szczegółów. Ja mam natłok zajęc ale teraz na szczęści długi weekend i biore sie za pisanie pracy Aha w totka tez nie wygrałam
|
|
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
myszka jak najbardziej wtypada, jeśli chcesz bn coś zrobił po twojemy na odwrocie umowy mozesz zapisac swoje pomysly i oboje to podpiszecie.
![]() Ja tak mialma ze swoim kamerzystą, Popropstilam go oz robienie tego teledysku z najlepszymi momentami ze ślubu - nie obil do tej pory takiego. A ja chce taki filmik dac kazdemu z rodziny. No i on się zgodzil. I kazał to napisać na odwrocie, żeby potem nie bylo watpliwości za co tak na prawdę placimy.
|
|
|
|
#3243 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
Myslę że nawet trzeba mu zwrócić uwagę na szczegoły ... przecież to Wasz film
![]() Ja z moim też będę rozmawiała na temat tego co chcę ile chcę i jak... normalne jest to wedłóg mnie. Acha no ja też nie wygrałam ale ponoć było 5 wygranych 1stopnia ... czyli po jakieś 8 mln -podatek od wygranej 10%... całkiem nieźle. |
|
|
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
Samba --> ślicznie.
Ja tez chyba nigdy nie znajde dla siebie sukienki ![]() Ale od jutra na SB i przymierzanie dopiero w styczniu.
|
|
|
|
#3246 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słyszałam o niej ale nie stosowałam jej ... Ja bym się chciała zapisać na jakis fitnes albo cos ale jak pracuję 10-18 więc tak nie za bardzo mam jak... a jak przyjdę do domu to nie che mi się ćwiczyć, chociaż kiedyś ćwiczyłam naprawdę dużo. |
|
|
|
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy mój TZ stosowal ja jeszcze kilka dni temu (teraz mamy jedzenie z Polski wiec na chwiel zaprzestal hehe) ale przez pierwsze 2 tygodnie schudł 4,5 kg i musiał pasek i 2 nowe dziurki dorobic bo mu spodnie spadały
a nie cwiczyl nic bo go kregosłup po pracy bolał
|
|
|
|
#3249 |
|
Wtajemniczenie
|
Scio spokojnie znajdziesz napewno
Wiecie co ... jak oglądałam tą nową kolekcje to tak naprawdę się zbytnio nie zmieniła Co to jest ta dieta SB?
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3250 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2008-11-07 o 10:51 |
|
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy dieta SB to nei tyle dieta co sposób odżywiania - który stosujesz już zawsze. Czyli zdrowy. Dyżo warzyw itp.
Ja już na niej schudłam 2kilo - z grzechami słodyczowymi i bez ćwiczeń. No ale po wyjeździe do Anglii nabrałam znowu Teraz znowu jem zdrowo z grzechami większymi ![]() kasiaher Dieta South beach http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=277571 Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-11-07 o 10:52 |
|
|
|
#3252 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziekuję za miłe komentarze
![]() Cytat:
taaak juz ja kupilam No wlasnie zastanawiam się czy ten tiul zostawić tak jak jest, czyli taki drapowany czy jak to się nazywa czy go wyprostowac, bo tez moga to dla mnie zrobic Znalazlam na allegro aukcje gdzie dziewczyna ma wyprostowany ten tiulhttps://ssl.allegro.pl/item448605773...ms_modena.html Cytat:
a w ogole to w rzeczywistosci (w lustrze) bardziej się sobie podobalam niz na tych zdjeciach hehe myslę że poprostu ta babka mi ja tak ubrala a będzie się dalo ją troszkę obniżyć ![]() Mi się najbardziej podoba to, że ta sukienka jest taka leciutka i tak się ladnie mieni hehe ![]() A koło to mialam tylko jedno W jednym salonie babka ubrala mnie w 3 mialam taki kuper ze myslalam ze padne jedno kolo jest dla mnie oki ![]() Zreszta w takich waskich nie za fajnie wygladalam, bo ta mi podkresla wciecie w talii a w tamtych bylam prosta jak deska ![]() Baja wszystkiego najlepszego Neska gratuluje znalezienia pracy Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO Czas edycji: 2008-11-07 o 10:58 |
||
|
|
|
#3253 |
|
Wtajemniczenie
|
samba mi się bardziej podoba tak jak jest u ciebie
A ona jak będzie ecri czy biała??
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
To ja ide sobie szukac przepisików i jadłospis na cały tydzień sobie ułoże
(BTW. właśnie zajadam sie czekoladą - ide szukac silnej woli )
|
|
|
|
#3255 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne sukienki macie i mierzycie.... ja chyba juz sie też zdecydowałam
Ja tez musiałabym się wziąć za swoja figurę. Ogolnie jestem szczupła tzn taka w sam raz , tylko moim problemem jest brzuch. a nie mam wogóle zapału ani silnej woli zeby z tym walczyć. Jestem leń poprostu. I nie potrafię odmówić sobie jedzenia. Zawsze rodzice musiali wmuszać mi jedzenie i potem gdy jadłam za 2 wszyscy sie cieszyli że w koncu bede normalnie ważyć (w dziecińsywie cierpiałam na pewna chorobe przez którą przez dłuższy czas miałam sporą niedowagę i wyglądałam jak dziecko z oświęcimia). Waga sie unormowała jednak nawyki żywieniowe zostały. Po okresie dojżewania przytyłam i teraz wage mam ok jednak przez brak umiejętności odmawiania sobie różnych zachcianek tworzy mi sie "oponka na brzuchu" i co tu zrobić...
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2008-11-07 o 11:16 |
|
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
na jaką ?
![]() Ja wciąż czekam na kolekcjhe 2009 w LF Bo szczerze mówiąć nie chce mi się jeździć do poznania w poszukiwaniu sukni, a potem na przymiarki itp
|
|
|
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam usłyszeć Wasze opinie apropo tych moich typów i niemal cisza
![]() Nie podobają Wam się ? Suknie z ramiączkami mierzyłam i dobrze wyglądałam. Zwykły gorset mnie ,,ścinał", suknie z falbankami tez mierzyłam, więc wiem na co się ewentualnie piszę
|
|
|
|
#3259 |
|
Zadomowienie
|
ja też nie wygrałam, za to może ktoś z mojej rodziny ze Szczecina trafił
![]() A ja dzisiaj miałam ślubny koszmar. Był wieczór przed ślubem i malowałam sobie paznokcie. Nie dość, że były krzywo opiłowane to jeszcze pomalowałam je lakierem z grubym brokatem a to wszystko malowałam potem jeszcze czerwonym lakierem Nagle przypomniałam sobie, że nie mam na jutro ani makijażystki ani fryzjerki, więc dzwonię szybko do naszej organizatorki i pytam co i jak, a ona mi mówi, że zapomniała nam je zarezerwować i muszę sobie radzić sama. Patrzę w lustro a moje włosy wyglądają koszmarnie... nie dość, że jakieś takie ulizane jakby wysmarowane czymś tłustym to jeszcze jakoś tak krzywo poobcinane... z jednej strony krótsze, z drugiej dłuższe, coś tam odstaje... normalnie masakra![]() A wczoraj byliśmy z TŻ na łyżwach z kolegami z pracy. Było śmiesznie, niektórzy jeździli pierwszy raz w życiu A dzisiaj bolą mnie wszystkie mięśnie nóg![]() Samba bardzo ładną sukienkę sobie wybrałaś
|
|
#3260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wlasnie mi się taka podoba Moja mama tylko wyskoczyla z pomyslem zeby to wyprostowac No i jak znalazlam ta aukcje stwierdzilam ze w wersji wyprostowanej tez mi sie podoba W sumie to mi to obojetne Mam jeszcze troche czasu to pewnie przemysle ten temat podczas przymiarek bo babka z salonu powiedziala ze wyprostowac to to najmniejszy problem
|
|
|
|
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wklejam linka z polskimi sukniami na allegro. Moze ktorejs sie przyda, bo ceny konkurencyjne.
Wychodzi 1200 zl na nowa suknie.http://www.allegro.pl/show_item.php?item=476701 330 A ja niby sie odchudza, ale jem wszystko za wyjatkiem slodyczy (tych to juz daawno nie mialam w ustach; ostatnio ze "smieciuchowych zarc" to w niedziele jadlam na miescie w szybkim barze a wczesniej pozwolilam sobie zjesc pol malego popcornu, bo z TZ poszlismy do kina). No i chudne. Za soba mam juz 3 kg. Ja wlasnie od 3 tygodni znow nie wychodze z domu poki nie zjem sniadania i osiagam sukces w dietkowaniu Dlatego kochane sniadanie jedzcie same, obiadem podzielcie sie z przyjacielem a kolacje oddajcie wrogowi.
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
samba ja bym ja wyprostowala
tak na aukcji z all
|
|
|
|
#3263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez ostatnio mialam podobny koszmar Snil mi się ze za godzine mial byc slub a ja nieubrana, nieumalowana, z tlustymi wlosami!!!! jechalam z mama niemal na sygnale do kosciola mama przebierala i malowala mnie w jakiejs salce przyparafialnej z wlosami nic sie juz nie dalo zrobic A na koniec okazalo się, ze wychodze za mojego BRATA!!!! szok heheh ![]() A my dostalismy od tescia 2 obraczki i chyba tez bedziemy przetapiac wlasne zloto
|
|
|
|
|
#3264 | |
|
Zakorzenienie
|
Annais Bridal model kristi
ale zdecyduje sie chybana uszycie bo niechce trenu Cytat:
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2008-11-07 o 11:23 |
|
|
|
|
#3265 |
|
Wtajemniczenie
|
Czytałam, oglądałam musiałabym zobaczyć jak wyglądasz. Mi np. bardzo się podobała trzecia suknia i te zdjęcie gdzie jest tylko góra
|
|
|
#3266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ukatrupilabym na miejscu. ![]() No i predzej bedzie tak, ze on da mi kase i wygoni mnie do sklepu bym sama sobie pierscionek zareczynowy kupila... ![]() Samba, przecudna kieca. ![]() Co do totka, to kurcze, przeczuwalam wczoraj, ze ktos z mego miasta wygra no i nie pomylilam sie.
|
|
#3267 |
|
Zakorzenienie
|
gol-fish suknie są super zwlaszcza 1 i 2. Trójka na zdjęciach allegrowych, na żywo i w kolorze białym, nie powala mnie tak jak na zdjęciach firmowych.
Dekolt otatni może być ryzykowny, bo ten co dałas dość głęboki. ALe takie dekolty koronkowe mi osobiście sie opdobają. ![]() jaga hihihi No bo to jest tak: śniadanie krółewskie obiad książęcy kolacja biedaka!! też zauważyłam że się lepiej czuję jak wciągnę jajeczicę z pomidorem albo na grzybkach. niż jak zjem kromkę chleba z chuda wędliną albo serkiem.
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-11-07 o 11:35 |
|
|
|
#3268 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3269 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja zawsze sobie rano porzadnie dojem, i do tego kakaoko i cacy ![]() bajuś wszystkiego naj z okazji urodzinek, zdrowia szczescia i spelnienia marzen, oraz owocnych przygotowac do slubu |
|||||
|
|
|
#3270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z gruba warstwa hudej wedlinki, majonezem i papryczka, pomidorkiem,, rzodkiewka i natka pietruszki. Jami. ![]() ciekawy artykul o sniadaniu. ![]() http://wyborcza.pl/1,75476,5882944,Jajko_czy _musli_czyli_sniadaniowe_ co_nieco.html
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

. coraz częściej prześladują mnie sny o ślubie. dzis np śniły mi sie przygotowania na sali do wesela, kucharki ubieranie sali itd. gdy odpoczywałam na zewnatrz z siostra tz usłyszałyśmy muzyke i ona powiedziała "zobacz jutro będziemy sie bawić" a ja wtedy zdałam sobie sprawę że TO MOJE WESELE i sie przeraziłam, ze przeciez nic nie uszykowane ze mialam zadzwonic do zespolu zeby wybrac piosenke na pierwszy taniec itd. Ten strach był tak realny że gdy sie obudziłam czułam się jak by to było naprawdę. Coraz częściej niemoge sobie wyobrazić jak ja dam radę tego dnia... mam słabe nerwy

Teraz znowu jem zdrowo z grzechami większymi 

Niech robi co chce, Ty sie nie martw- jest dorosły
Daysy miedzy czerwcem a sierpniem jest wieeele sobót , więc dobrze, ze nie robi na pocztku sierpnia (zachowała odstęp