![]() |
#2581 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
kode
![]() Żarty się skończyły, idę spać ![]() Edytowane przez puchatkowa Czas edycji: 2008-11-06 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2582 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Kode wciagnely robutki wczoraj na dobre ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2583 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Witam all! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2584 |
Zakorzenienie
|
Susanna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2585 |
Zakorzenienie
|
Archi mam cholerne problemy w pracy i nie mogę za bardzo pisać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2586 | |
Zakorzenienie
|
Sas co ty mówisz? jaka stara
![]() Mam nadzieję że nie czujesz sie na 40-stke bo to nie za dobrze ![]() Osko i jak? czy jesteś jedną z tych 5 osób które trafiło szóstkę ![]() Cytat:
![]() ![]() wolne? ale masz super Puchatko..ja już w pracy siedzę a ty sobie śpisz ![]() oglądałam z TŻ Hausa a potem jakos tak wyszło że już nie weszłam na neta ![]() ![]() ![]() ![]() jakie zdanie? ![]() ![]() nie no dziewczyny jesteście niemożliwe ![]() jestem jestem...a ty gdzie jesteś? ![]() ![]() Archi ja się bałam że przed ślubem nie będę się wysypiać z nerwów i zarzywałam jakieś zioła na sen...ale nie wiem czy pomagały ![]() informuję iż wczoraj nie wyszywałam ..film oglądałam a potem TŻ się przyplątał ![]() ![]() Witaj Suzanno..mam nadzieję że problemy w pracy się rozwiążą ![]() Dziewczyny mamy piątek i czeka nas dłuuuugi weekend ![]() Ale się cieszę ![]() Macie jakieś plany? Mysmy mieli jechać do teściów ![]() ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-07 o 07:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2587 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2588 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zadziora to ze mnie okropna ![]() Dziękuje ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuje ![]() Cytat:
Czemu nie za dobrze ? ![]() Ja mam plany przeczytać wertera i poćwiczyć troche bo od dwóch dni się lenie ![]() Dzień DObry Koziczki ![]()
![]() |
#2589 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() I już mnie nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2590 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi z powodu Twojej pracy Susanno
![]() Ten dzien u mnie tez sie dobrze nie zapowiada ![]() Sas jakie zmarszczki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-07 o 08:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje za porade! bo ja już myślałam o tym żeby jakiś krem przeciwzmarszczowy kupić ![]() ![]() Uciekam do szkoły zaraz, przyswajać wiedzę ![]()
![]() |
#2592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję,że wszystko dobrze się skończy ![]() Ja jestem zła, wściekła, wkurzona, smutna, chce mi się ryczeć ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2593 |
Zakorzenienie
|
madziu, niestety taki typ człowieka jest ciężki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2594 |
Zakorzenienie
|
puchatko tylko niestety po4 latach słuchania że jestem zła,wszystko źle robię, wszystko,co złe jest przeze mnie,(tutaj dodatkowo jest to,że przez rok czasu wywoływał u mnie wyrzyty sumienia przy byle okazji,bo ja jestem, zła, wszystko psuję, a on jest w porządku i zawsze taki był! i nigdy nic złego nie zrobił... a jak się okazało po pewnym czasie, zrobił
![]() ![]() ![]() Miłość powinna pomagać przezwycieżąć pewne rzeczy,ale nie tylko z jednej strony! dlaczego jego miłość nie przewycieży jego egoizmu i tyranizmu? dlaczego chociażby ze względu na miłość ten człowiek nigdy nie przyzna się do błędu?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co mu chodzi tym razem? moze to nie najlepsza rada ale jesli on sie nie zmieni to chyba powinnas odejsc...... ![]() gadalas z nim o tym? Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-07 o 09:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2596 | |||
Zakorzenienie
|
uuu to nie ciekawie
![]() nie znam moich teściów za dobrze ![]() zameldowała się i uciekła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Madziu mój TŻ tez nie jest typem człowieka do rany przyłóż. Wystarczy że coś nie idze po mojej myśli a od razu wyżywa się na mnie a głownie na jednej rzeczy..ciekawe jak to się zmieni to czego będzie się czepiał ![]() Cytat:
![]() Może to gorszy dzień... Jesteście już długo...możecie szczerze porozmawiać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2597 |
Zakorzenienie
|
Okropne tak sie na kims wyzywac.....
![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-07 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2598 |
Zakorzenienie
|
kode szczerych rozmów ten temat przeprowadziłam z nim tysiące!!
Efekt jest wiecznie taki,że się obraża i oczywiście i tak obróci kota ogonem i wyjdzie na to,ze to moja wina wszystko to,co się źle dzieje... Ja już tyle razy próbowałam mu wytłumaczyć...Ale nie da się... On jest tak wychowany, jego siostra zachowuje się dokładnie tak samo, tylko u swojej siostry on widzi to zachowanie... idę się wyleżeć w gorącej wodzie,bo na dodatek choróbsko do mnie wraca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2599 | |
Zakorzenienie
|
Ja na szczęście wiem jak z nim postępować
![]() Potrafi przyznać się że przesadził i przeprosić ![]() Cytat:
![]() Korci mnie coś poradzić ale nie wiem czy wypada ![]() edit: czy Monia dzisiaj ma wolne? ![]() ale ciiiiisza. Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-07 o 12:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2600 | |||
Zakorzenienie
|
Póki co nie. Z 2 powodów:
- chcę skończyć studia bo w piątki i soboty mam wykłady a czasem trzeba pracować np. w sobotę to klapa - ważniejsza sprawa: po NR będziemy ubiegać się z TŻ o kredyt na remont domu więc muszę mieć zaświadczenie iż pracuję. Ewentualnie za nową pracą mogę się rozglądać gdy otrzymamy kredyt bo tak to nie ![]() Ehh pracuję tu już 6,5 roku i po prostu mam dość takiego traktowania. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [edit] Dziewczyny wczoraj byłam w lumpeksie i kupiłam takie baaardzo szerokie spodnie, czarne w kantkę. Trochę je przerobię i pokaże Wam czy mogę w nich wyjść na ulicę nie robiąc pośmiewiska ![]() I co myślicie o tej torebce? Nie jest tandetna? Ale tak szczerze i od serca poproszę o opinie: Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-11-07 o 13:29 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2601 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciężko jest teraz mieć dobrze płatną, satysfakcjonująca pracę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wydaje mi się że jest idealna na sezon jesienno-zimowy ![]() pikowane torebki są chyba teraz modne ![]() szkoda że jest do ręki a nie na ramię..ale za to wydaje się baaardzo pojemna ![]() Moim zdaniem jest ok ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2602 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem jest fajna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2603 |
Zakorzenienie
|
Archi co porabiasz?
![]() gotujesz coś dobrego? |
![]() ![]() |
![]() |
#2604 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Witam!
Cytat:
![]() ![]() Ja wysłałam kupon za 20pln jakieś 20minut przed głosowaniem ![]() ![]() Cytat:
![]() Mój jest starszy ode mnie dokładnie o 3lata i 11 miesięcy bez tygodnia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Powiedz mu to co nam tutaj napisałaś. Kocha Cię, więc na pewno to przemyśli ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() archi, co to spódnica babka ![]() agniesiu, zdjęcia kapitalne! A już to na łódce to w ogóle wymiata ![]() Melduję się jakaś padnięta taka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2606 |
Zakorzenienie
|
bąbka
![]() Pracuje dzielnie a pozatym gadalam z mezem przez skajpa. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Puchatko a co ty taka padnięta? ![]() A ja mam nie całą godzinę leniuchowania w pracy...zostałam sama a muszę czekać na TŻ ![]() yyy patrzcie co mi na poczte wysłano ![]() kobieta z najdłuższymi paznokciami na świecie ![]() okropne! ![]() http://e-paznokcie.info/index.php?id...tki_najdluzsze Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-07 o 15:16 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To bardzo produktywnie spędzasz czas archi ![]() Ja się zaraz biorę za ćwiczenia kuzyna TŻ z angielskiego... kode, doszedł już mp3? ![]() Żebym to ja wiedziała ![]() Pogodę brzydką mam już od paru dni, ciągle mgła - to przybijające. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2609 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Torebka jest przeboska! bardzo mi się podoba! Gdzie takie cudo upolowałaś ![]() Cytat:
![]() Ojj ja moich znajomych też zaniedbałam... odkąd mam Tżta...^^ ale coś za coś. Mój tez się czasami ze mną kłóci jak nie ma racji, albo ja sie z nim kłóce jak nie mam racji ale to całkiem normalne, fajnie się potem przepraszać ![]() Cytat:
![]()
Przygody dwóch labradorów - czarnego Rico i biszkoptowej Heleny ![]() Będzie im miło za odwiedziny ![]() ![]() ![]() Edytowane przez saslycek Czas edycji: 2008-11-07 o 15:27 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tez ledwo zyje ale nie spie od 4 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.