![]() |
#61 | |
Rozeznanie
|
Dot.: najchętniej wszystko - totalny remament mojej łazienki :D
Cytat:
dzięki, więc chyba będe szukać dalej pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
LRP Podologics krem do stóp, 100 ml, zuzycie jakieś 10%
Hipp oliwka pielęgnacyjna, nowa, 200 ml pianka nawilżająca do stóp Scholl, 125 ml, ważna do 04/2009, ubytek szacuję na max 15 %, użyłam zaledwie kilka razy, ledwo chlupie przy wstrząsaniu Galenic Elancyl pianka nawilżająca i rewitalizująca do mycia ciała , ubytek 20 % z 200 ml, seria z wyciągiem z bluszczu Farmona, Magic SPA, Wygładzający miód do ciała ubytek ok. 15 % z 200 ml krem do stóp Farmona Nivelazione - zapobiega pękaniu i poceniu się stóp - tubka 75 ml, ubytek w granicach 15 % zapraszam: __________________ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Rabarbarowy ubytek jest niewielki, mierząc butelkę i porównując poziom płynu z pierwotnym zakładam, że ok 3 ml, ale napiszę, że 5. ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
czarna248 niestety nic dla siebie nie znalazłam
Sabbath w takim razie jutro jeszcze potestuję Gothic dziewczyny mi porównały i Camelia zupełnie nie dla mnie, więc dziękuję za zainteresowanie, ale nic sobie nie wybiorę PS. dokładki w pierwszym poście Edytowane przez Madlaine Czas edycji: 2008-11-06 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Rozeznanie
|
królestwo za...
Cytat:
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288933 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
Podoba mi się
![]() puder jedwabny Hauschka - czy to jest taki zwykły puder sypki do twarzy? Jaki ma kolor? I jak na twarzy wygląda? puder sypki Shu Uemura puder matujący Make-Up Studio Professional Translucent Powder nr 1 podkład Clarins True Comfort Foundation Light Reflecting SPF 15 odcień 03 pędzle Sephora XXL i dużo cieni do powiek mi się podoba pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
lakier Inglot Pro 538 - odcień brudnego różu zmieszany z capucino, raz uzyty, pojemność 11 ml,
oliwka do skórek i paznokci IBD o zapachu lawendy - 14 ml - użyta 2 razy, Bumble and Bumble - Creme de Coco - 250 ml, ubytek ok.30 % pędzle Sephora XXL - kupiony wiosną zeszłego roku, używane, w stanie wręcz idealnym, oczywiście wyprany, również zdezynfekowane jakimś płynem dzięki uprzejmości mojej kosmetyczki PROVEGOL płyn micelarny do twarzy i ciała - z 500 ml brakuje ok. 25 % coś u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
szampon Bain Divalent Kerastase balansujący do włosów mieszanych, tłustych u nasady, suchych i wrażliwych na końcach - 250 ml, zostało ok. 20 %
Rene Furterer -z serii Curbicia, szampon regulujący do skóry głowy skłonnej do przetłuszczania została polowa tuby spray kontrolujący do tłustej skóry głowy Rene Furterer z serii CURBICIA - ubytek wynosi ok. 25% ze 100 ml, moje włosy znowu są bardziej suche, więc już mi się nie przyda, tutaj można o nim sporo poczytać odsypka cienia Gosh w kolorze Sunstone, Cinamon, Pineapple każdego 1/4 łyżeczki od herbaty coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
![]()
drei, bianeczkaa, przykro mi dziewczyny, ale nic
![]() słonik znalazłam GlamBronze i peeling kawowy, ale puder L'oreala musiałabym najpierw obejrzeć w jakiejś drogerii Cytat:
Hauschka to puder do twarzy i ciała mocno matujący, ma biały kolor, na twarzy niewidoczny raczej, tutaj można o nim więcej poczytać https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...idenpuder.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
odlewka 10 ml w szklanym atomizerku Idole de Lubin
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za:
- maska relaksująca do włosów Wella SP 3.0 Enrich z pochodnymi kaszmiru - ubytek ok. 25% z 200 ml, Wzmacnia strukturę włosów, Nadaje włosom miękkość i aksamitną delikatność, Ułatwia rozczesywanie włosów oraz zapobiega mierzwieniu się włosów - CHANEL maskara Exceptionnel intense volume and curl nowa miniatura 3 g w kartoniku z instrukcją nakładania, odcień czerni 10 smokey noir - podkład rozświetlający Giorgio Armani odcień 02 - kartonik w komplecie, kupiony w ZT, zużycie 1/9 z 30 ml - - Borghese błoto do twarzy i ciała Fango Brillante - różowe, 500 g, ubytek w graniach 10-15 % Najbardziej zależy mi na błocie ![]() ![]() Po za wątkiem mam też nowy tusz Badgal Benefitu w kolorze czarnym. Link do mojego wątku w podpisie ![]()
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
a na czym najbardziej by Ci zależało , bo wymieniłaś sporo rzeczy
Narni, niestety tym razem nic mi nie wpadło w oko, bo to co interesujące - np.Kenzo już wymienione Cytat:
![]() Badgal nie dla mnie, nie umiem się posługiwać dużymi szczoteczkami, ale zainteresowały mnie kosmetyki z Twojego wątku - przy okazji zapytam, w którym Douglasie w Trójmieście można dostać Dianne Brill, będę 13 listopada, chętnie potestuję ![]() - Givenchy Prismissime Mat&Glow, limitowana kolekcja * 71 natural - Smashbox paleta cieni - na Twoim zdjęciu po prawej - te z zielenią - - Stila, kolekcja limitowana, kolor Acapulco (połączenie trzech kolorów: beżu, brązu, zieleni), produkt nowy w kartoniku. - jaką mają strukturę, są z połyskiem, mają drobinki, czy mogłabyś opisać trochę te cienie oraz Smasboxa powyżej ? - Thierry Mugler Angel 15ml limitowana edycja + kartonik, pozostało ok9ml. - czy różnica tylko we flakoniku w stosunku do klasycznej gwiazdki ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
Bardzo bym chciała:
podkład Clarins True Comfort Foundation Light Reflecting SPF 15 odcień 03 pędzle Sephora XXL pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
za podkład Clarins zapłaciłam ok. 150 zł, pędzel Sephora kosztował 99 zł, więc niestety nijak ma się to do wartości Twojego szamponu
PS> dokładka w pierwszym poście |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
Wiem, napisałam tylko co mi się podoba. Nie proponowałam tych dwóch rzeczy za szampon. Myślałam, że może chociaż do jednej z nich coś sobie dobierzesz jeszcze. Jest szansa?
Jeżeli nic poza szamponem Cię nie zainteresuje, to co byś proponowała na wymianę z tych rzeczy które mi się podobają? Może pół podkładu (jeżeli w takie przelewanie się bawisz) albo nie wiem, pół pudru sypkiego. Zaproponuj coś proszę. Aha, skoro pędzel był używany już od jakiegoś czasu to może właśnie za ten pędzel i jakiś tańszy cień do powiek, ale odrobinę podkładu się wymienisz? Nie wiem na ile pędzel wyceniasz, dlatego proponuję. pozdrawiam Edytowane przez kolory Czas edycji: 2008-11-07 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
czy zainteresowałoby Cię Douce Amere za UbV ?
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Kochana jednka Kenzo wolne
![]()
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
kolory, nie robię odlewek z rzeczy, przeznaczonych do wymiany, jednak podziękuję za szampon, w sumie mam tego wszystkiego od groma, a taka ilość szamponu zmarnowałaby się u mnie
Sabbath, przepraszam za zawracanie głowy, ale jednak na Rhubarb się nie zdecyduję, za bardzo ulotne są na mnie ![]() dziękuję, DA nie dla mnie napisałaś w wątku , że Kenzo jest nowe, czy masz kartonik, bo chciałabym na prezent dla przyjaciółki PS. przy okazji kolejne dokładki w pierwszym poście |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
Rozumiem. Mam nadzieję, że to nie moje nieprecyzyjne odpowiedzi Cię zniechęciły. Ja mogłabym wybrać coś innego z Twojego wątku, tylko prosiłabym żebyś określiła rzecz o jakiej wartości mogę wybrać. Wtedy będzie wszystko jasne. Napisz czy to Twoja ostateczna decyzja.
pozdrawiam Edytowane przez kolory Czas edycji: 2008-11-08 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Szukam FM Musc Ravageur, L'Artisan Safran Troublant, ![]() Edytowane przez Narnijkar Czas edycji: 2014-02-20 o 13:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
a co byś mogła oddac za te dwie rzeczy? ( o ile glambronze bedzie Ci odpowiadał?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za Clinique High Impact nowa maskara, pełnowymiarowa, kartonik, odcień 01 black ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |||
Zakorzenienie
|
kolory, nie chodzi o wymianę, tutaj się zawsze można dogadać, po prostu przejrzałam swoje zapasy szamponów i naprawdę nie powinnam przyjmować kolejnego, zanim czegoś do końca nie zużyję, za bardzo spontanicznie podeszłam do Twojego wątku, muszę rozważniej się wymieniać, bo znowu skończę z ogromna ilością nieużywanych kosmetyków
![]() Cytat:
Cytat:
tylko szampon HIPP, ale niestety nie opłaca się przesyłać pojedynczych rzeczy o niskiej wartości Cytat:
PS> kolejna dokładka w pierwszym poście ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.