Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-07, 15:26   #3331
popscene
Wtajemniczenie

Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
popscene ale Ci sie fuha trafiła fju fju

Ja się żegnam na dwa dni.
Dzięki

Miłego weekendu Kliwiuś
Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
GARTULACJE
Dzięki

Ogłaszali jako "sekretarka handlowa" żeby nie odstraszać ludzi a tu się okazało, że to koordynator. Poszłam na rozmowę, dała mi jakieś testy z worda i excela, takie pisemne jednokrotnego wyboru i miałam jeszcze napisać pismo. Potem przyszła dziewczyna, umówiona na późniejszą godzinę i mówię jej, że trzeba pismo napisać, a ona mówi, że ona pracowała w biurze poselskim i się pism napisała. Pomyślałam sobie, że niezła konkurencja a tu taki numer Nie no fajnie, że już nie będę sekretarką. Zakres obowiązków duży, dużo można się nauczyć. Kasa trochę mała, ale bardziej cenię sobie możliwości nauki.
Stary 2008-11-07, 15:32   #3332
sas
Wtajemniczenie

widze, ze piszecie o zareczynach hehe u mnie bylo podwojne wogole to we wrzesniu zeszlego roku zabral mniedo centrum handlowego nio i pwiedzial zebysmy razem wybrali piescionek zebym byla adowolna bo on sie boi ze zle wybierze i wybralam ale schowal go i oowiedzial ze da mi go dopiero w zareczyny a zarezcyny mial w weekend po moich urodzinach zabral mnie nad morze na romantyczna kolacje a potem na plaze uklaknal nio i sie tak ladnie zapytal: powiedzial ze mnie kocha itp
a drugi raz zrobil niespon mi i rodzicom w wigilie tuz prze lamaniemoplatkiem zpytal wpirew taty potemmamy nio i znowu ukleknal przede mna ehhh to bylo cudne
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 15:39   #3333
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
A ja właśnie zostałam poinformowana, że dostałam pracę
Od czwartku będę koordynatorem ds. logistyki
Super, gratuluję
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 15:48   #3334
martucha84
Zakorzenienie

wyrralam w totka!! trojke ale bede bogata

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
spróbuje Wam jeszcze raz pokazac obiecane fotki mnie w sukni slubnej Przypomnialo mi sie ze mamy jeszcze jedna przegladarke Moze ta nie bedzie mnie wywalac
piekna bardzo mi sie podoba
i jescze ja bym zostawila dtapowania.. sa drapiezniejse przelamia romantyczosc tej sukni;D

Baja sto lat, duzo duzo milosci, wytrwalosci i zdrowak iii zebys dostala prace w tym przedszkolu

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Baja, ale masz fajnie też bym chciała już pracować w przedszkolu obojętnie kiedy można odrobić staż? bo nam nikt o tym jeszcze nic nie powiedział miarkuję w przyszłym roku zacząć się rozglądać (bo tak w ciągu roku szkolnego to pewnie nie przyjmują), a poza tym to chyba troszkę za wcześnie na pierwszym roku studiów.
Chyba, że mylę staż z praktykami? nie orientuję się za bardzo, ponieważ nigdy jeszcze czegoś takiego nie odrabiałam, a to dlatego, że chodziłam do LO
Ana ja pracuje w przedszkolu... sa 2 rodzaje stazu.. jeden taki jak ma baja czyli z urzedu pracy a drugi to etap w rozowju karierowej nauczyciela - czyli taaki jak mam ja jestem naczycielem stazysta.. ten staz zaczynasz 1 wrzesnia i ani dnia pozniej.. i trwa 9 miesiecy potem masz egzam i jestess nauczycielem kontraktowym... wiec pewnie ci o taki staz chodzilo;D

Cytat:
gratluje!!!!

kasiaher chyba zle mnie odebralas... poprostu sie o ciebie martwie.. wiem ze sprzeczki zdazaja sie czesto... ja bym tylko chciala zeys sobie niedala wejsc na glowe i bedzie dobrze... trzymam za was kciuki

bylam dzis z dzieciakami w teatrze.. zaskoczyli mnie na plus... ikt nieplakal wszyscy grzecznie siedzieli... ach moje perelki
a teraz dlugiiii weekend.. i do pracy w srode

ajesli chodzi o moje zareczyy to byly 11 listopada 2006 roku tz przyniosl flache dla taty kwiaty dla mamy dla mnie bukiet i pierscionek.. zapytal o reke rodzicow.. tata powiedziala a gdzie wy bedziecie mieszkac i pobladl.. mama powiedziala ze ona niema nic przeciwno ale mnie ma zapytac.. wtedy kleknol przedemna i zapytal.. bylam sino blado purpurowa ale bylo pieknie.. juz niedlugo 2 rocznica zareczyn

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2008-11-07 o 15:51
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 15:53   #3335
śliweńka
Zakorzenienie

ja wróciłam od TŻ dlatego mnie tu nie było byłam dwa dni u niego dziś przyjedzie i będzie 4 dni ach już się doczekac nie mogę

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 15:58   #3336
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
o nie! ja jestem zboczona na punkcie tortów dawaj kawałek
częstuj się

Cytat:
Baja, ale masz fajnie też bym chciała już pracować w przedszkolu obojętnie kiedy można odrobić staż? bo nam nikt o tym jeszcze nic nie powiedział miarkuję w przyszłym roku zacząć się rozglądać (bo tak w ciągu roku szkolnego to pewnie nie przyjmują), a poza tym to chyba troszkę za wcześnie na pierwszym roku studiów.
Chyba, że mylę staż z praktykami? nie orientuję się za bardzo, ponieważ nigdy jeszcze czegoś takiego nie odrabiałam, a to dlatego, że chodziłam do LO
staż dostaniesz po warunkiem, że będziesz bezrobotna i jak znajdzie się placówka, która będzie potrzebowała stażysty. Można samemu poszukać firmy, ale wcześniej trzeba spytać w UP czy będą mieli fundusze by opłacić ci stypendium(czyli to stażowe). Moje przedszkole same zgłosiło się do UP z informacją, że chce mnie przyjąć na staż, więc uniknęłam tego chodzenia po placówkach i pytania czy mnie chcą, czy też wybierania często kiepskich ofert stażu z listy, które ma UP. Bo staże są różne, w różnych miejscach. mi akurat udało się trafić do przedszkola, przynajmniej coś zbliżonego do mojego zawodu.

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dziewny czy wasz TZ klekal podczas oswiadczyn ?
mój nie klękał, oświadczył mi się podczas romantycznej kolacji, a w restauracji było trochę ludzi i gdyby uklęknął czułabym się chyba bardzo skrępowana za to mamy zdjęcie w domu jak mi sie niby oświadcza i właśnie na nim klęka

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc kochane
ale wy naprodukowalyscie od rana
Baja wszytskiego najlepszego przede wszystkim zdróka, Miłości i spełnienia marzen aha i chetnie pisze sie na ten torcik i imprezke
dziękuje oczywiście zapraszam do częstowania się

Cytat:
Aha czyli w sumie staż można odrabiać kiedy się chce, na drugim roku też mogę? -studiuję zaocznie

Daysy85 chodziło mi o to, że staż chyba będę musiała zacząć od września- początek roku szkolnego- ze względu na to, że to ma być w szkole lub przedszkolu nie jestem pewna... o ile mnie pamięć nie myli, baja tak zaczynała, chyba że to przez zwykły przypadek
nie musisz od września, jak będą chcieli stażystę to mogą go przyjąć kiedy tylko chcą, obojętnie w którym m-cu.
w twoim przypadku martwiłabym się jedynie o to, że Up może niechętnie wysłać się na staż z powodu tego, że teraz finansują ci ten kurs. wszystko zależy od tego ile mają środków finansowych. mogą stwierdzić, że jest więcej osób, którym bardziej niż tobie należy się ten staż, bo jeszcze nigdy nie pracowali, dopiero co skończyli szkołę etc. Na twoim miejscu spytałabym przy najbliższej możliwej okazji czy po tym kursie masz szanse na dostanie stażu.
Aaaa i mam wrażenie, że ty myślałaś o stażu na stanowisku nauczyciela przedszkola, tzn robieniu I stopnia awansu zawodowego nauczyciela, jakim jest właśnie nauczyciel stażysta. Tego w tej chwili dopiero studiując na I roku nie ma szans zrobić w żadnym przedszkolu. Dopiero jak będziesz miała dyplom i dostaniesz etat w przedszkolu rozpoczniesz ten awans.

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
wogóle to mam doła za tydzień z TŻ'tem mieliśmy iść na ślub, a dziś się okazało, że TŻ'ta nie będzie bo ma z pracy ważny wyjazd .. ehh... wiedziałam, że tak może byc ale jednak cały czas miałam nadzieje, że może jednak nie, no cóż trudno się mówi, pójde z bratem i też się będe dobrze bawić, ale wiadomo, że to nie TŻ
o jaka szkoda

Cytat:
super gratuluje

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
popscene ale Ci sie fuha trafiła fju fju

Ja się żegnam na dwa dni.
Jadę na zajęcia :/ echhh nie cierpię już studiowania. Jeszcze z 9 miesięcy mnie to czeka Bosh. Magister i nic więcej!
do następnego, miłego weekendu mimo wszystko

martucha dziękuje
super, że dzieci poczuły powagę sytuacji i dobrze zachowywały się podczas tego przedstawienia

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2008-11-07 o 16:01
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 16:25   #3337
agnes208
Zakorzenienie

No dziewczyny zeby za Wami nadażyc trzeba by tylko przed komputerem siedziec Widze ze nawinół sie temat zareczyn, któras z was niesmiało niewidocznym pismem zapytała czy tz klękał. Mój klękał ale tylko przy mnie pomijajac fakt ze oświadczał sie na dziedzincu zamku to pewnie jeszcze ktos te scene widział. My nie mielismy zareczyn z rodzicami bo nie chcielismy jakos wolelismy sam na sam.

Abstrachujac od tematu buszowałam sobie dzis po miescie bo mam wolny dzien i wstapiłam do salonu sukien slubnych ceny mnie powaliły, teraz tez sa przeceny jak w polsce. Ceny w promocji wahaja sie od 1000-1600euro a przed promocja to widziałam też i za 3800 euro to nie zaden jakis ekskluzywny salon, firm z metek niestety nie znam a co do sukienek to nie powalajace takie sobie naciapane wszystkiego na nich kwiatkow cekinkow zakladeczek listków kokardek i jakies takie workowate itd Tak ze wrazenia nie zbyt pozytywne po tej wizycie.
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 16:32   #3338
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Super, gratuluję
Dzięki
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
gratluje!!!!
Dzięki
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
super gratuluje
Dzięki

Jak TŻ wróci z pracy, jedziemy do tej nowej sali popatrzeć i podpytać i w ogóle. Ale będzie numer, jak się okaże, że ślub będzie dwa miesiące wcześniej
Stary 2008-11-07, 17:01   #3339
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

martucha dziękuje
super, że dzieci poczuły powagę sytuacji i dobrze zachowywały się podczas tego przedstawienia
nie wiem czy to tak same przez sie.. czy moze sprawilo to zolte serduszko czekajace na naklejenie na blueczke w nagrode ze byly grzeczne

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Abstrachujac od tematu buszowałam sobie dzis po miescie bo mam wolny dzien i wstapiłam do salonu sukien slubnych ceny mnie powaliły, teraz tez sa przeceny jak w polsce. Ceny w promocji wahaja sie od 1000-1600euro a przed promocja to widziałam też i za 3800 euro to nie zaden jakis ekskluzywny salon, firm z metek niestety nie znam a co do sukienek to nie powalajace takie sobie naciapane wszystkiego na nich kwiatkow cekinkow zakladeczek listków kokardek i jakies takie workowate itd Tak ze wrazenia nie zbyt pozytywne po tej wizycie.
ojj... drogo... a do kraju kiedy wracasz

Cytat:
Dzięki

Dzięki

Dzięki

Jak TŻ wróci z pracy, jedziemy do tej nowej sali popatrzeć i podpytać i w ogóle. Ale będzie numer, jak się okaże, że ślub będzie dwa miesiące wcześniej
bylo by zabawnie
Stary 2008-11-07, 17:08   #3340
Daysy85
Zakorzenienie

O jejku ja jeszcze prawie godzinę w pracy, zgłodniałam już...
Stary 2008-11-07, 17:13   #3341
gold-fish
Zakorzenienie

Dziękuję za wszystkie opinie. Mi tez się najbardziej podoba ta pierwsza.
Zwariowałam od 3 dni siedzę na zagraniczych stronach i przeglądam
wariatka, I know

Mój niestety nie klęknął Szkoda, ale cóż... Podobno mozna mieć albo cudowne zaręczyny, albo cudowny pierścionek. Mam pierścionek, a zaręczyny były cudowne na 95 %

Baja, wszystkiego najlepszego

Miłego weekendu. Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 17:14   #3342
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ojj... drogo... a do kraju kiedy wracasz
Moze za jakies 3-4 lata na stałe a tymczasem w styczniu na urlop i w Polsce zamówie suknie.
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 17:34   #3343
Daysy85
Zakorzenienie

Jejku ale mi się senno zrobiło...
Ale już niedługo idę do domku i zjem flaczki... wiem, wiem zaraz będa głosy obrzydzenia ale ja lubię
Stary 2008-11-07, 17:46   #3344
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Podobno mozna mieć albo cudowne zaręczyny, albo cudowny pierścionek. Mam pierścionek, a zaręczyny były cudowne na 95 %
Ja mam cudowny pierścionek i miałam cudone oświadczyny

Baja!!! Sto lat i morze miłości

Popscene gratuluje znalezienia pracy!!! ja wlaśnie wysłałam kolejne cv na bardzo fajną ofertę pracy...zobaczymy

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 17:58   #3345
Daysy85
Zakorzenienie

No i już kończę pracę, ale się cieszę...
Spotkam się dziś z TŻ może koło 19 bo jest w pracy, był na nocy i musiał zostać na dzien... co za shit!!!!
Ale cóż takie jest życie .
Może jeszcze późnym wieczorkiem zajrzę do Was a póki co
papatki moje kwiatki
Stary 2008-11-07, 18:05   #3346
kasiaher
Wtajemniczenie

hey
martucha wszystko w porządku

Wpadłam na chwile zaraz jadę zrobic przegląd samochodu z TŻ-em.
Narazie TŻ zaczął się odzywać, narazie nie było rozmowy
Niestety muszę dzisiaj chyba ją zacząć tzn rozmowę.

daysy ja uwielbiam flaczki ale bym zjadła

Kurcze muszę jutro posprzatać, a tak mi się nie chce...
Może jutro się troszkę wyluzuje robimy małą imprezkętakże trzeba coś przyszykować dla naszych jutrzejszych gości, także zapowiada się ciekawy weekend.
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 18:54   #3347
karothka
Raczkowanie

GG do karothka

Dziewczynki, pozwolicie, że się do Was przyłącze, bo na kieleckim wątku jakoś cicho ostatnio...

22.08.2009-to był Ten dzień
karothka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 19:14   #3348
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karothka Pokaż wiadomość
Dziewczynki, pozwolicie, że się do Was przyłącze, bo na kieleckim wątku jakoś cicho ostatnio...
witaj z nami napisz cos wiecej o sobie, o was o przygotowaniach do tego wielkiego dnia
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 19:15   #3349
n.ik.a
Zadomowienie

Cytat:
pewnie
dziewczyny kochane coraz rzadziej do was zaglądam bo non stop w pracy....czasem 10 czasem 12 godzin i gdy wracam nie mam na nic siły ale pisze bo mam ostatnio same problemy...w końcu zdecydowaliśmy sie TZ ( po kilku latach) na slub...wszystko juz zaplanowane lista gości zrobiona a tu z dnia na dzień umiera babcia mojego TŻ, teraz moja laduje w szpitalu, bo traci przytomnosc i na dodatek bratowa TŻ przeszła bardzo cięzką operację i wymaga rehabilitacji aby wróciła do zdrowia...fakt ze do września jeszcze mase czasu ale mysle sobie, że może gdybyśmy nie zdecydowali sie na to wesele albo zrobili to wcześniej nie byłoby tyle problemów...masakra...cod ziennie modle się aby wszystko wróciło do normy

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 19:40   #3350
karothka
Raczkowanie

GG do karothka

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
witaj z nami napisz cos wiecej o sobie, o was o przygotowaniach do tego wielkiego dnia
Dziękuję.
Jak widać poniżej nasz wymarzony dzień to 22.08.2009r. Trochę się martwię, bo mamy tylko salę, fotografa, kamerzystę i godzinę w kościele ''zaklepaną''. Jak kilka dziewczyn udzielających się na wątku przebywam za granicą, co znacznie utrudnia przygotowania. Prawdopodobnie suknię kupię w grudniu, a mam na to tylko 3 dni, (należę do wybradnych niestety)! Pocieszcie mnie, że te kilka dni mi wystarczy. Jak długo szukałyście swoich sukien?

Co do zaręczyn, to nasze odbyły się w pokoju hotelowym na urlopie w Tunezji. TŻ klęknął i zapytał standardowo "Czy za mnie wyjdziesz?", odpowiedź oczywiście "TAK". Nie było w tym jakiegoś powalającego romantyzmu - pierścionek wybrałam kilka dni wcześniej, ale TŻ schował go i powiedział, że sam wybierze moment. W każdym razie wiedziałam, że nastapi to wkrótce.

Stary 2008-11-07, 19:55   #3351
eliza1984
Zadomowienie

Witam wszystkie przyszłe panny młode.Ja również do Was dołanczam ,jako ze będę miała slub w czerwcu.Co prawda juz jesteśmy małżeństwem , ale to był ślub cywilny,teraz przyszła kolej na kościelny.Załatwiliśmy wszystko jednego dnia , tzn sale kamerzyste i fotografa w jednym i DJ,wiec nam się nieżle pofarciło,widocznie jesteśmy sobie pisani i musimy wziąść ten ślub. Cieszę sie , że do Was dołączyłam <jupi>
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 20:28   #3352
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie przyszłe panny młode.Ja również do Was dołanczam ,jako ze będę miała slub w czerwcu.Co prawda juz jesteśmy małżeństwem , ale to był ślub cywilny,teraz przyszła kolej na kościelny.Załatwiliśmy wszystko jednego dnia , tzn sale kamerzyste i fotografa w jednym i DJ,wiec nam się nieżle pofarciło,widocznie jesteśmy sobie pisani i musimy wziąść ten ślub. Cieszę sie , że do Was dołączyłam <jupi>
Witaj
Dziewczyny zajrzyjcie tu: www.ti-amo.pl , myślicie że to też chińskie?

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 20:52   #3353
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj z nami kochana

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
pewnie
dziewczyny kochane coraz rzadziej do was zaglądam bo non stop w pracy....czasem 10 czasem 12 godzin i gdy wracam nie mam na nic siły ale pisze bo mam ostatnio same problemy...w końcu zdecydowaliśmy sie TZ ( po kilku latach) na slub...wszystko juz zaplanowane lista gości zrobiona a tu z dnia na dzień umiera babcia mojego TŻ, teraz moja laduje w szpitalu, bo traci przytomnosc i na dodatek bratowa TŻ przeszła bardzo cięzką operację i wymaga rehabilitacji aby wróciła do zdrowia...fakt ze do września jeszcze mase czasu ale mysle sobie, że może gdybyśmy nie zdecydowali sie na to wesele albo zrobili to wcześniej nie byłoby tyle problemów...masakra...cod ziennie modle się aby wszystko wróciło do normy
Wszystko bedzie dobrze, poza tym jak przelozycie slub to jaka masz pewnosc ze pozniej nic sie nie wydarzy poza tym nikt z tych biednych poszkodowanych na pewno by nie chcial byscie rezygnowali z ich powodu ze swoich planow i marzen

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Witaj
Hejka Ja jestem z lodzkiego i w niedziele lub poniedz wybieram sie do Rzgowa na polowanie na suknie slubna, takze jak cosik to dam znac jak to wyglada w przktyce i jak bedzie mozna to wkleje jakies fotki!

co do zareczyn to na naszych prywatnych zareczynach w Wielkim Kanionie TZ klekal i nie bylo kwiatow bo mialo byc zaskoczenie i tak pieknie i gornolotnie powiedzial: czy zrobisz mi ten zaszczyt i zostaniesz moja zona ooooooo matko tak pieknie z tym zaszczytem
a pozniej po powrocie do PL w 2-gi dzien swiat byla kolacja z moja mama, dziadkiem, bratem+zona i jego rodzicami i rodzenstwem i wtedy TZ poprosil mamcie i byly kwiaty dla mnie i mamci (pozniej caly wieczor sie klocilysmy ktora dostala ladniejsze ) ale nie bylo juz klekania!

JUTRO JESTEM UMOWIONA W KILKU SALONACH Z SUKNIAMI Przygotujcie sie na doradztwo w niedziele
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 20:58   #3354
karothka
Raczkowanie

GG do karothka

Cytat:
Witaj
Trzeba przyznać, że wieczorowe godne uwagii, ale ceny powalające...

Stary 2008-11-07, 21:02   #3355
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość

Popscene gratuluje znalezienia pracy!!! ja wlaśnie wysłałam kolejne cv na bardzo fajną ofertę pracy...zobaczymy
Dzięki, nie znasz dnia ani godziny

Zmieniliśmy salę i termin
Sala piękna, większa, jest gdzie zaparkować i są pokoje i w ogóle mieliśmy farta, bo w tej samej chwili przyszła inna para ten termin rezerwować i wpłacać zaliczkę (a to jedyny wolny termin naszego Dja) no i jakoś przez znajomości udało nam się zatrzymać salę, ufff
Stary 2008-11-07, 21:04   #3356
ewelinka3f
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
pewnie
Trzymaj się,czasem tak się dzieje,że wszystko sprzysięga się przeciwko nam
A ja we wtorek miałam urodziy i Tzt kupił mi perfumy Ale Tzt ma ostanio jakieś dziwne humory i działa mi tylko na nerwy
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 21:08   #3357
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj

suknie co niektóre ładne a te sukienki dla kobiet grubszych modelki chyba poszerzyli bo śmiesznie wyglądają z twarzy chude a ciało szerokie jakby komputerowe poszerzone chyba że zdaje mi się

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 21:34   #3358
jaga_2001
Zakorzenienie

Dziewczyny, co do tych kiecek tanszych na allegro, to ponoc jest sprzedawczyni z Czarnej Bialostockiej i jej suknie ponoc nie odzwierciedlaja tego co ma na aukcji. Sprzedaje "chinszczyzne". Takze ja na te tanie suknie to bym nie byla taka "lakoma".

TZ kazal mi pokazac pierscionki jakie mi sie podobaja, kazal spisac i pomiedzy nich wybierze ten jedyny. Powiedzialam mu, ze nie chce by sie oswiadczyl w jakiekolwiek swieta, bo dla mnie zbyt 'oklepane' i mozna przewidziec a ja jednak wolalabym niespodzianke. TZ zdziwony, bo planowal jak nie teraz to w swieta sie oswiadczyc. No i mowi, ze chytra jestem, bo tak to nie dosc, ze dostane pierscionek to jeszcze prezent na swieta.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 21:38   #3359
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

wróciłam wlasnie z TZ z zakupów i padam ze zmeczenia. Tz poszedl sie kapac a potem wskakujemy do łózka i oglądamy jakis film uwielbiam to
Cytat:
ooo gratuluje

Martucha gratuluje 3 w totka duzo to kasy bedzie??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 21:42   #3360
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję.
Jak widać poniżej nasz wymarzony dzień to 22.08.2009r. Trochę się martwię, bo mamy tylko salę, fotografa, kamerzystę i godzinę w kościele ''zaklepaną''. Jak kilka dziewczyn udzielających się na wątku przebywam za granicą, co znacznie utrudnia przygotowania. Prawdopodobnie suknię kupię w grudniu, a mam na to tylko 3 dni, (należę do wybradnych niestety)! Pocieszcie mnie, że te kilka dni mi wystarczy. Jak długo szukałyście swoich sukien?

Co do zaręczyn, to nasze odbyły się w pokoju hotelowym na urlopie w Tunezji. TŻ klęknął i zapytał standardowo "Czy za mnie wyjdziesz?", odpowiedź oczywiście "TAK". Nie było w tym jakiegoś powalającego romantyzmu - pierścionek wybrałam kilka dni wcześniej, ale TŻ schował go i powiedział, że sam wybierze moment. W każdym razie wiedziałam, że nastapi to wkrótce.
Witaj z nami!
Pociesze Cie ze ja tak samo jak Ty zamierzam kupic sukienke w okresie swiatecznym jak bede na urlopie w Polsce.Wierze w to ze nam sie uda!!!A gdzie przebywasz na emigracji?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości