|
|
#4261 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Czy stanik musi być przekleństwem?
Cytat:
(bo reszta nie dosc ze za mała to za luźna znacznie pod biustem) co do szeroko fiszbinowców to jestem przekonana , ale w stacjonarnym moze przymierze wąskofiszbinowe Cytat:
mozę faktycznie nie ten rozmiar, bo ja już złgupiałam i totalnie nie weim co i jak a jeszcze nie spakowałam więc jutro moge porobić fotki ![]() heh chyba bardziej szczęśliwa byłam przed uświadomieniem :P bo mi to tak bardzo nie przeszkadzało zwęziłam czasem obwód i było ok , a teraz jestem załamana że jakaś niewymiarowa jestem i że nic na mnie nie leży a stare staniki wydają mi się koszmarne jak założe wszystko sie wylewa, lata i wogóle :P
Edytowane przez b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe Czas edycji: 2008-11-04 o 21:57 |
||
|
|
|
#4262 |
|
Wtajemniczenie
|
Galeria jest z zasady ukryta. Tu są linki do regulaminów:
dużobiuściasta: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...203&w=79525208 małobiuściasta: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...580&w=82215844 Wybierz tę, którą wolisz. ![]() Jak wyślesz zdjęcia to wówczas otrzymasz porady w specjalnym wątku na forum. Jak zabaczy Cię wiele doświadczonych stanikomaniaczek to na pewno coś mądrego doradzi. A co do half-cupa to możliwe, że to jest Twój krój i on będzie leżał najlepiej. Musisz tylko kupić odpowiedni rozmiar.
|
|
|
|
#4263 |
|
Konto usunięte
|
agta85 dziękuję ... ale w sumie nie wiem gdzie mam pisać :P ja to raczej średniawka
70DD / 65F to gdzie ?:Pale to troche głupie .. wyśle fotki żeby inne babeczki mogły oglądać a ja innych pooglądać nie moge :/ i potem nawet nie mam kontroli nad tym co się z moimi fotkami dzieje hmmm takie mało fajne
Edytowane przez b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe Czas edycji: 2008-11-04 o 22:35 |
|
|
|
#4264 |
|
Rzabbocop
|
Dlatego nie kazdy ma dostep do galerii, tylko te najbardziej doswiadczone i pewne forumki.
W duzej Galerii jest sporo Twojego rozmiaru Ja tez kiedys wysylalam fotki do Galerii nie majac do niej dostepu |
|
|
|
#4265 |
|
Konto usunięte
|
no ok a jak wyśle fotki to ktoś mi pomoze z tym? odeślą mi maila czy mam gdzieś sobie szukać na forum ;/ czy wogóle nikt nie pomoże a tylko sobie fotki do galerii wrzucą :|
heh mój tż dzielnie zaoferował się że ze mną do wrocławia pojedzie bo już mu marudze i płacze hehe
Edytowane przez b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe Czas edycji: 2008-11-04 o 23:13 |
|
|
|
#4266 |
|
Rzabbocop
|
kiedy fotki zostana umieszczone w Galerii, zostanie zalozony dla Ciebie watek pomocowy na forum
|
|
|
|
#4267 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;9556026]najlepiej w wyszukiwarke wpisz rozmiar i tyle
a widze że jest tylko teraz wyszukiwanie po obwodzie, a wczesniej miseczki też były .. dziwne[/quote]o własnie dziwnie jakoś to teraz zrobili, że można szukać tylko po obwodzie, a miseczki już nie można wybrać. Cytat:
Dziś idę na zakupy po pracy, więc wstąpię do paru butików w poszukiwaniu swojego właściwego rozmiaru. Aha i dziękuję za stronkę, bardzo przydatna |
|
|
|
|
#4268 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny!
Mam pytanie- co sądzicie o stanikach sprzedawanych w ESOTIQ? Jest tam teraz promocja dotycząca kompletu firmy Rene Vilard - Viviane, jak oceniacie ten stanik ? http://www.esotiq.eu/ na zdjęciu po prawej. Pozdrawiam |
|
|
|
#4269 |
|
Konto usunięte
|
bielizne mają bardzo ładną niestety standardowa rozmiarówka .. miałam komplecik jeden kupiony na all , ładnie się układał ale masakrycznie rozciągliwy obwód miał - zwęziłam, ale założyłam go pare razy tylko
|
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak sobie radzić z tymi drutami od miseczek wbijającymi się w środek mostku?
|
|
|
|
#4271 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
a chwilowo podloz sobie wacik kosmetyczny
|
|
|
|
|
#4272 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- CH Promenada na Ostrobramskiej: 2 sklepy: Chatte i Buduar (oba na 1 piętrze w okolicach lodowiska) (w Chatte bardzo miła krąglejsza pani brunetka i drobniejsza blondynka w okularach - pomagają dobrać, ale nie są nachalne) - Buduar w Złotych Tarasach (ale trzeba trafić z obsługą) - w Piasecznie w outlecie jest podobno sklep gdzie mają starsze kolekcje staników typu Freya itp. - na puławskiej 24b (ja tam nic nie znajdę dla siebie, ale biuściaste koleżanki są zadowolone) http://www.satine.pl/ ooo... widzę, że na mazowieckiej też się otworzyli... Te sklepy znam "z autopsji" lub sprawdzone przez znajome Mam nadzieję, że coś znajdziesz.
Edytowane przez freyah Czas edycji: 2008-11-05 o 15:08 |
|
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4274 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4275 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
Obawiam się bardzo zakupów przez internet stanika, ponieważ mam "problematyczny biust" i nie wszystko mi nawet w danym rozmiarze pasuje ![]() Mam prośbę do osób z Gdańska, gdzie można kupić dobry stanik w sklepie. Noszę 70 D - jak mi tu podpowiedziano. Pozdrawiam |
|
|
|
#4276 |
|
Wtajemniczenie
|
Przymierzyłam Portie i wcale nie jest dobrze. Fiszbiny są w porządku ale miseczki już nie. Koronka odstaje. Stanik zostaje bo w czymś chodzić muszę. Zszyłam sobie tą koronkę trochę i jest lepiej. Sam stanik ładny. Tylko już nie wiem o co chodzi, jak miseczki są dobre to fiszbiny za wąskie, jak fiszbiny są dobre to brzeg koronki odstaje.
|
#4277 |
|
Zadomowienie
|
muszę pochwalić sklep dopasowana.pl - kupiłam tam niebieskiego aragona, który pasuje cudnie
no ale odnośnie sklepu - wszystko szybko i bez problemu;]
|
|
|
|
#4278 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki byłam wczoraj w Poznaniu i nie znalazlam sklepu Yoshi
![]() Błagam napiszcie jak dokładnie do niego dojść np od Starego Browaru. Jestem z dosyć daleka i kosztuje mnie ta podróż. Natomiast jestem tak zdesperowana, że jestem w stanie jechać jeszcze raz. Przez internet nie chcę kupować, wolę poprzymierzać i wtedy już bedę mogła zamawiać ![]() Dziękuję za pomoc moje kochane
|
|
|
|
#4279 |
|
Wtajemniczenie
|
Od Starego Browaru idziesz prosto deptakiem, aż do końca. Po prawej będziesz miała Kupiec Poznański, Tego Starego Marycha ( czy jak mu tam)- ten posąg dziadka z rowerem. Po lewej budki z jedzeniem, parking i jakiś plac. Przejdź na tą stronę gdzie są budki. Musisz iść do góry wzdłuż tego placu ulicą Św. Marcin. Jak będziesz już szła do góry po lewej mając ten parking i plac, po prawej jakiś szary biurowiec spójrz przed siebie. Po lewej będzie kamienica. W tej kamienicy w piwnicy jest Yoshi. Będziesz to miała przed sobą po lewej. Nad Yoshi są okna od jakiejś restauracji która ma na drzwiach napiś "fontanna czekolady"
|
|
|
|
#4280 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje slicznie
![]() A Stary Browar mam miec po prawej czy lewej stronie? Tj nie wiem w którą górę mam iść |
|
|
|
#4281 |
|
Wtajemniczenie
|
Po lewej i idź tą długa ulicą która pójdzie mnóstwo ludzi. Półwiejska się nazywa. Na to się właśnie deptak mówi.
|
|
|
|
#4282 |
|
Wtajemniczenie
|
Mapka
|
|
|
|
#4283 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4284 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Ci pięknie
![]()
|
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Ja już dawno zbieram się na zakup stanika dobrego. mam wymiary 73 pod biustem i 93 w biuście http://spreadsheets.google.com/pub?k...-aEKk9Hw&gid=0 no a na stronie jest napisane ze jest mocno rozciagliwy... i nie wiem, taki wyszlo ze ma byc 28GG ale troche strach a oto ten stanik http://www.dopasowana.pl/product-pol...ache-4459.html poradzicie cos?? |
|
|
|
#4286 |
|
Rzabbocop
|
Frilly Intimates i tak sa tylko do G a obwod 30 przy Twoich wymiarach powinien byc ok
one przewaznie sa malomiseczkowe |
|
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
O dzięki
a to że małomiseczkowe to dobrze że FF czy G lepiej? chociaż w bra-fitterze już przy obwodzie w biuście przy 92 wychodzi F
Edytowane przez inutil Czas edycji: 2008-11-07 o 23:03 |
|
|
|
#4288 |
|
Zadomowienie
|
poszukaj, o tym staniku na lobby małobiuściastych jest sporo całkiem, na duże lobby nie zaglądałam. dziewczyny piszą, że rozciągliwy, czyli lepiej byś wzięła sześćdziesiątkę... a na dopasowanej nie ma... musiałabyś poszukać, bo nigdzie nie widzę. możesz zaryzykować z 65FF, ale pewnie będziesz musiała podszyć jak się rozciągnie. najwyżej odeślesz, jak coś nie podpasuje, nie ma problemu;]
|
|
|
|
#4289 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio przymierzyłam stanik, który poleciłyście mi na moje rozmiary. Szczerze mówiąc wątpiłam, bo bałam się, że będzie niewygodny, a tu same plusy! Wygodniej, ładnie biust wygląda i nawet wzór stanika nie był tandetny! Przy napływie gotówki będzie mój!
|
|
|
|
#4290 |
|
Winter is coming
|
OOO clarissa
Fajny model, ale baaaardoz rozciągliwy i miski należy brać co najmniej rozmiar mniejsze niż normalnie. Ja ten stanik uwielbiałam, dopóki z niego z nie wyrosłam. Według mnie to udany model, poza tym koszmarnym obwodem grrr... Z tego modelu nie produkują 60-tek(buu) ani misek powyżej G(buuu jeszcze większe). Przy 73 pod biustem 65 będzie na bank za luźne
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:30.

(bo reszta nie dosc ze za mała to za luźna znacznie pod biustem)