|
|
#1891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
cześć Dziewczynki
wczoraj Tż sie wkońcu odezwał i co uslyszałam - jakoś nie pomyślałem, że się martiwsz, ale przeciez wiedziałaś, że jestem w sklepie ![]() ehh.....Ci faceci ![]() i potem mieliśmy taką sotrzejszą wymianę zdań, a nagle (kiedy ja ciągle prawiłam mu swoje morały ) nic z gruszki ni z pietruszki Tż do mnie pisze - dobra, dawaj dziubka na zgodę i już Zaskoczył mnie tym, ale bardzo pozytywnie Cytat:
wiecie jaka ja jestem zdolna, poszłam do sklepu bo były takie fajne koszyczki i chciałam sobie 1 kupić na moje duperelki a wrócilam do domu z metrową szafką na 4 szuflady teraz wszystko mi się pomieści (kupiałm ją przede wszystkim z myślą o moich rzeczach do karteczek, zaproszeń, albumów itp rzeczy) Ale jestem zadowlona z zakupu ![]() ![]() ![]() a najlepsze jak szłam z nią przez osiedle, mysłałam ze padnę po drodze ale byłam twarda
|
|
|
|
|
#1892 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też wyskoczy w środku(kiedy ja mam najlepsze agrumenty do powiedzenia akurat) coś podobnego np: "Kochanie i tak Cie kocham " z takim zadowoleniem jakby mistrzostwo świata zdobył no i mnie ręce opadają wtedy i jest już wszystko dobrze bo co takiemu mam zrobć![]() niezły pomysł z ta szafeczka Ty strong women chyba jesteś jak dałaś radę ja kiedyś z mama tak kupiłam szafkę na 5 szuflad,też nie zamierzenie i niosłyśmy to i co chwilka se przystanki robiłyśmy hehe
|
|
|
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
plecki piękne... sama z siebie też.. choć to nie mój styl
|
|
|
|
|
#1894 |
|
Zadomowienie
|
Kobietki a robicie wieczór Panieński? bo myślałam już o tym i nie wiem.Jeśli robicie to jak to będzie wyglądało?
|
|
|
|
#1895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, nie da sie ![]() a szafka nie była aż taka ciężko bo to taka jakby pleciona z bambusowymi poręczami (czy jak to się nazywa) kuede, zginął mi tel, tzn gdzies go zuciłam i nie moge znależć zadzwoniłabym z domowego ale swojego nr nie pamiętam |
|
|
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
świadek powinien organizować wieczór panieński/kawalerski. Przynajmniej jak ja byłam świadkiem to organizowałam. Jak się moja świadkowa nie poczuje to zrobie z koleżankami jakiś babski wieczór. Chociaz nie wiem, bo uważam, że powinno odbyc sie to tak jak ja zrobiłam koleżance - dała mi namiary na dziewczyny, które chce mieć na wieczorze i ja się z nimi kontaktowałam, wszystko ustalałam i załatwiałam.
|
|
|
|
#1897 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny!Z radością dopisuję się do Waszego wątku
Mój ślub 26.06.2010!!!!!Mamy już zarezerwowaną salę i zespół. Oglądam się już cały czas za sukniami chociaż wiem, że zostało jeszcze bardzo dużo czasu i czasami się tak trochę głupio z tym czuję. Ale widzę, że Wy też już jesteście bardzo w temacie!
|
|
|
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapewniam Cię, że nia masz powodu aby czuć się głupio, posiedz z nami tutaj a sama zobaczysz jak czas szubko leci i będziesz się cieszyć, że tak wcześnie zaczęłaś przygotowania |
|
|
|
|
#1899 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym razie mój TŻ ostatnio też nauczył się textu: I tak CIę Kocham...także jest ciekawie Czasami mam wrażenie że nic go nie intersuje że ja mam z czymś problem i chcę żeby on coś zmienił...
|
|
|
|
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wieczorem się pewnie spotkamy w jakimś klubie![]() Witaj Pati1920 dopisałam Cię do listy i tym sposobem jest nas już 59
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-11-08 o 13:25 |
|
|
|
|
#1902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() więc nie wiem, czy jej nie będę insturować co i jak.. choć jak znam życie skończy się na tymże będzie to babski wieczór w zależności od tego gdzie będę wtedy ieszkać ( z rodzicami czy z TŻ) odbędzie się on odpowiednio w domu bądź w knajpeczce.. ale jestem w zajefajnym zabawowym nastroju Jutro z TŻ-ciekiem idę na imprezkę
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-08 o 13:31 |
|
|
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczynki zapraszamy Was do naszej google grupy... będziemy tam wklejały asze fotusie czy to z wesel czy ot tak wiecie zapoznawcze.. zapraszamy: wysyłajcie do mnie bądź do merrielki wasze maile to Was zalogujemy i zapraszamy: poznajmy się .. będzie nam się lepiej gaworzyło
|
|
|
|
|
#1904 |
|
Zadomowienie
|
No knajpa to fajny pomysł
a hmm ..w domku? to jakby to miało wyglądać? tzn coś będziecie gotować?jakieś zabawy przygotujecie czy co? kurde ja w tym trochę zielona jestem,wybaczcie
|
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym chciała swój wieczór panieński mieć u mnie w domu pod miastem
domek piętrowy, działka ogomna, ogrodzona, można robic co się chce i nie patrzeć czy glośno czy nie bo sąsiedzi i tak nic nie powiedzą
|
|
|
|
#1906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W kanjpie to różnica polegałaby.. żarełka jako takiego by nie było bo to w końcu dyskoteka, otwarty rachunek.. powiedzmy do kwoty ja wiem 400-500 zł no i te prezenciki może nie aż tak wyexponowane Ja sma osobiście nie iwem bo jedyny wieczór panieńsko - kawalerski na jakim byłam odbywał się w dyskotece i miał dużo więcej wspólnego z wspólnym wyjściem przyjaciół w dużej mierze składających się z rodzeństwa państwa młodych z parami.. nic specjalnego i mnie isę takie coś nie podoba.. chcę imprezki na moją cześć (czyżby szczyt megalomanii??) |
|
|
|
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam co prawda koleżankę która mieszka z dala od "cywilizacji" ale jakoś nie mogę sobie wyobrazić, że wyprosi rodziców na jeden weekend z domu.. więc pozostaje mi moje mieszkanko i ewentualne wyexmitowanie rodziców (lub też nie - moi rodzice są spoko i czasem wręcz aż bardziej dogadzają moim gościom niż ja sama - w sensie kulinarno trunkowym |
|
|
|
|
#1908 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jest super coś takiego by było niezłe i chyba tak też zrobię i to nie szczyt megalomanii ,że taki sposób wieczoru panieńskiego czy panieńsko-kawalerskiego Ci nie odpowiada,po prostu wolisz inaczej spędzić ten "wieczór" ,który ma być TWÓJ![]() też nie mam odosobnionego domku ale co tam Jakoś da się rade ale Onaella masz fajnie nie ma to jak brak stresu,że komuś coś nie będzie odpowiadało;]
Edytowane przez szana Czas edycji: 2008-11-08 o 13:45 |
|
|
|
|
#1909 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1910 |
|
Adwokat diabła
|
hmm wieczor panienski? nie mam pojecia co i jak, a szczerze mowiac nie wiem kogo bym zaprosiła na takie coś..
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
buu zżarło mi posta
![]() u mnie będzie pewnie tak: moje 2 najlepsze przyjaciółki, siostra TZ i koleżanka ze studiów czyli 5 osób. Pewnie będziemy siedziały w domu jadły czipsiki, one lody(bo ja nie lubię), banany w czekoladzie itd i pewnie jakiś horror włączymy no chyba, że te moje 2 wariatki mi jakieś zabawy wymyślą podejrzewam, że będzie odjazd![]() no ja też bym chciała tak jak Kubusewa strój króliczka ![]() Nati02 a ja sie boję tych koronek jak to TZ siostra wczoraj podsumowałą "suknia z lat 40" haha
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-11-08 o 13:50 |
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi właśnie przygotowuję zalewajkę.. powoli zaczynam się w niej specjalizować
![]() Powiem Wam, że strasznie nie mogę się już doczekać całego tego zamieszania.. wybierania(realnego już ostatecznego), kupowania, wieczoru panieńskiego, ślubu Taka adrenalina we mnie się toczy jak o tym myślę, że aż obłęd W sumie troszkę żałuję że to dopiero za półtora roku ruszy tak na prawdę, ale z drugiej strony... gdyby nie to to bym Was wszystkich nie poznała a fakt jest faktem.. warto.. jesteście super psiapsiólki Wszystko ma swój cel to wiem na pewno
|
|
|
|
#1913 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki. Wczoraj cały dzień mnie nie było a tu praca potem szkoła, potem trudne chwile z tż. i Tak mi zleciał cały dzień. Dziś od rana wojowałam w szkole. Wczoraj na jeden egzamin się spóźniłam i musze go pisać za dwa tygodnie, a drugi sam profesor nam przelozyl za dwa tygodnie.
Wczoraj mój Tz napisał mi sms ze czuje ze go olewam. Popłakałam sie bo napisał mi tego sms w czasie jak moja kumpela zrywała z chłopakiem a chciała żebym była blisko żebym mogla ja pocieszyć po rozmowie. a ja jak czekałam napisałam Tz sms ze dobrze ze m takich problemów nie mam. a tu z takim sms mi wyskakuje. Zamiast ja pocieszać koleżankę, to ona pocieszała mnie. Potem była rozmowa z Tz i powiedział ze juz jest ok i wogole. ale stresow wtedy sie najadlam... ehh juz myslalam ze to koniec ze... szkoda gadac... ale tak jest minimum raz na dwa miesiace. Dzis przyjedzie na szczęście bo bardzo tęsknie. jeszcze tylko godzinka Pisałam do kuzynki która jest wokalistka w zespole który chcemy na wesele i napala mi ze termin już zarezerwowany dla mnie będzie <jupi>. Przyznam sie bez bicia nie wiem o czym pisalascie wczoraj bo 4 stron do cztania to katastrofa z kazdej stron co ktors post przelecialam tlko:P Ja wieczór panieński nie wiem gdzie będę mieć. Mysle ze pojedziemy do mojej swiadkowej na wies do domu i tam cos zorganizujemy.
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2008-11-08 o 13:55 |
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
noja też się nie moge doczekać
TZ jednak nie dał się przekonać na przeniesienie ślubu na paździrnik 2009, ale dzięki temu będę tutaj z Wami
|
#1915 |
|
Wtajemniczenie
|
a zdecydowanie pewnie z 20 lasek bedzie zaproszonych i w sumie to raczej powinny przyjsc prawie wszystkie a wizje mam podobna jak kubusewa no ale mi bedzie organizowala wieczor panienski swiadkowa moja crazy kuzynka wiec pewnie bedzie fantastycznie
Kasia bardzo ladna sukieneczka jak ja lubie takie koroneczki Witam nowe PM 2010 ![]() ![]() ![]() CO do maja to piekny miesiac (tez sie wtedy urodzilam ![]() ![]() )sama bym chciala wtedy ale tobyloby tuz przed obrona mojej pracy licencjackiej wiec wolalam zrezygnowac.. ![]() A ja sie aktualnie upiekszam Szampon koloryzujacy na wloskach jest zaraz maseczki beda paznokietki a wieczor wyjscie z michem och och
|
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie widziałam przez okno jak jedzie para młoda
ale im zazdroszczę![]() Gosica masz aż tyle dobrych przyjaciółek ja nie chcę zapraszać takich "zwykłych" koleżanek tylko te najbliższe![]() dlaczego nie moge dostać sie na grupę PM 2010? niby nie jestm tam zapisana?! <foch> dobra już sobie poradziłam jestem członkiem hahamoże mi ktoś powiedzieć jak mam dodać fotki do naszego grona? bo jak wchodzę na Wasze profile to tam są fotki a u mnie nie <foch>
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-11-08 o 13:59 |
|
|
|
#1917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
DDDW douglasie znalażłam jakieś takie szabloniki do malowania wzroków na paznokciach.. więc jutro wypróbuję i (jeśli nie zapomnę) wrzucę efekt końcowy ![]() maaatko już wiem... zamaskuję sobie facjatkę.. na jutro będzie idealna... i może bym się ogoliła.. bo jutor to juz tak lekko za późnawo...... ok już kończę :Ptaki wywodzik straszliwy... idę .. będę Was podczytywać a co ![]() Oj Kasia... ja widoki par młodych przez wakacje miałam niemal co drugi weekend.. i wtedy wychodzi ze mnie prawdziwa wścipskość.. pwyczekuję na pannę młodą i patrzę na przystrojenie samochodu... gorzej jak sam pan młody wyjeżdza... ale co tam popatrzeć zawsze można.. kieydś cały taabun motocyklistów wyjeżdzał spod bloku obok.. huku było co nie miara, ale fajnie to wyglądało Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-08 o 14:00 Powód: do Kasi :D |
|
|
|
|
#1918 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
a Angluka dalej sobie z nami pogrywa i się nie pokazuje
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wieczór panieński: ja moja świadkowa i psiapsiólka w jednym
, nasza wspólna psiapsiółka (takich 2 jak my 3 nie ma ani jednej -patrz n-k) do tego moja psiapsiólka ze studiów... raczej jedna..choć myślę o jeszcze 2.. ale zobaczymy ![]() do tego dziewczyna mojego szwagra - świadka i najprawdopodobniej moją dawno nie widziana siostra.. co prawda jest dość poważnie starsza ode mnie ale ... zobaczymy.. miała być jeszcze dziewczyna tudzież partnerka (kwestia podejścia życiowego) mojego brata ciotecznego ale rozeszli się .. i póki co cisza.. więc nie wiem.. podobno on jej widzieć nie chce.. a nie wiem, czy z ewentualną nową aż tak się zaprzyjaźnię by ją zapraszać.. zobaczymy No i jeszcze zapomniałam o jednym : moja najdroższa psiapsiółka Ayse z Turcji Zarzekła się że przyjedzie na moje wesele więc nie może jej braknąc na moim wieczorze panieńskim Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-08 o 14:23 Powód: Ayse :D |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

Zaskoczył mnie tym, ale bardzo pozytywnie 

plecki piękne... sama z siebie też.. choć to nie mój styl 

Później jak Ty sobie taki wydatek wymyślisz będziesz miała argument
podejrzewam, że będzie odjazd