|
|
#991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio włosomaniaczki mają szczęście do pracy Cytat:
Będę bardzo wdzięczna Zgubiłam się - przeglądam te wszystkie witryny i mój blond móżdżek już się powoli przegrzewa ![]() |
||
|
|
|
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
Mam nadzieje, że wróci |
|
|
|
|
|
#993 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wróci, ja wierzę, że wróci...Cytat:
Emilko usiłuję zagadnąć mego Żona, ale zapatrzony w Top Geara Chyba trzeba będzie poczekać do jutra.
Edytowane przez virka Czas edycji: 2008-11-07 o 23:35 Powód: dopisek |
||
|
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję- wczoraj łaziłam do 3 nad ranem z latarką i nic- strasznie się o niego martwie
![]() Marzenko gratuluję rozmowy o pracę- trzymam kciuki- uda się [jak coś co na pw bo gg jeszcze nie miałam czasu zainstalować - komp świeżo po formacie]
|
|
#995 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wołaj go często, może w końcu Cię usłyszy... Cytat:
Oki w wolnej chwili skrobnę PW, chyba, że może będzie lepiej, jak się dostanę (lub nie) ?
|
|
|
#996 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba już się położe, bo jutro nie wstanę na tą 8 ![]() Dobranoc Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
|
#997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak, coś w tym jest ![]() Ja chyba też zmykam, bo już oczy mnie pieką, a gębę mi chyba zaraz rozedrze ![]() Dobranoc Emilko
|
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#999 |
|
Wtajemniczenie
|
Pati, i wszystko jasne, juz rozumiem wszystko
![]() Kasiu (H)-pieeekny kot Emilka (P)- oj taak! ja narazie mam tylko jeden wf do odrobienia z naciskiem na NARAZIE ale po tej magicznej nocy nie zaluje, oj nie...Marzenko, trzymam kciuki za prace Kasiu, ciesze sie, ze kot sie znalazl ![]() dzien dobry stalo sie cos magicznego... chyba poznalam material na przyszlego tz... stalo sie w banalny sposob, bardzo nieostrozny, ale warto bylo zaryzykowac. poszlismy ze znajomymi wtedy w czwartek na piwo do baru, ale ze miejsca byly tylko w takim drogim to po drinku i do monopola i pic na plaze ], ja go tanczyc czacze, przegadalismy cala noc! nawet nie zauwazylam kiedy moi znajomi sie zmyli...![]() ![]() myslalam ze on to traktuje jednorazowo, ale potem wyobrazcie sobie zaprosil mnie na randke!! jestem w szoku, jeszcze tak naprawde nigdy nie bylam na oficjalnej randce i tak sie ciesze... ma na imie Piotr, jest studentem psychologii, mieszka z bratem, ale pochodzi z koszalina, i jest perkusista! i jest MEGA przystojny, ma takie urocze czarne loczkiskonczylo sie to tak, ze odwiezlismy jego kolege na lotnisko[bo ten lecial do norwegii] i objeci wrocilismy na wrzeszcz, gdzie on odprowadzil mnie na skm i sie rozstalismy. ojej, jestem teraz taka rozkojazona!! wiem, brzmi to wszystko banalnie, ale... i teraz czekam na to, az sie odezwie. mam nadzieje, ze bardzo niedlugo [mielismy umowic sie na dzis wieczor, ale mozliwe ze wraca na weekend do domu. zobaczymy]trzymajcie kciuki
|
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ej no to super ! Trzymam kciuki, a ja się snuję po chałupie, ale zaraz sobie to odbiję bo zasiadam do genetyki, muszę się dziś z wami pożegnać, bo wyjeżdżam, gdzieś tam to pisałam, wyżej do mieszkania swojego... tylko, że teraz na tydzień, nie wiem czy to wytrzymam bez mamy, telefonów do babci[mam darmowe wieczory i week.] a nabijać nie będę sobie abonamentu w kom. więc ehh to będzie dla mnie sprawdzian. ![]()
|
|
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodzenia ![]() My dziś mamy 2 lata i 5 miesięcy bycia razem z moim TŻ ![]() ![]() Udanej soboty dziewczyny Trzymajcie się |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także ja też chcę wiedzieć- koniecznie- czekam na PW [gg dalej nie mam zainstalowanego- mimo, że sobota- ale zaraz idę pomagać ciąć drewno kuzynowi]Cytat:
|
|
|
#1003 | ||||||||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Cytat:
skupiam się na jednej kwestii, no i niestety, uciekają mi inne...Przepraszam, jakoś ostatnio jestem strasznie roztrzepana, chyba dzień mam za krótki i za dużo rzeczy chcę robić naraz. Otóż: szampon jest nawet fajny, taki gęsty, oleisty, lepi się do dłoni [tzn nie splywa] i ładnie się pieni. Zmywam nim oleje z długości. Jestem w miarę zadowolona z niego. Maskę odradzam. W opiniach na KWC dziewczyny pisały, że tłusta, ale oczywiście ja wiem swoje . Najpierw myślałam, że to źle zmyty olej, ale testowałam potem bez użycia oleju przed i efekt taki sam. Masce mówię nie.Odżywka z serii natomiast bardzo fajnie się sprawdza, jest naprawdę OK. Serum na końcówki trochę ciężkawe, ale to pewnie przez to, że ja je kładę na potęgę, grubą warstwą, kilka psiknięć dozownika, po wysmarowaniu włosy świecą się, takie mokre, bo tyle kładę. Ale w normalnej ilości kładzione jest spoko. Mam wrażenie, że końcówki naprawdę mniej się rozdwajają i kruszą. Spray jest silikonowy, stosuję jako zabezpiecznie zewnętrzne, podoba mi się, ładnie rozpyla, pięknie pachnie [choć zapach całej serii jest dość specyficzny, przypomina mi morele], ogólnie dobrze go oceniam. A ten Herbal to spray do włosów, u nas w kraju niestety niedostępny, a z tego co wiem, to producent też go wycofał już z produkcji. Cytat:
![]() Może jeszcze będą te torebki? Głowa do góry Cytat:
Heh, ja też mogę powiedzieć, że kupuję do włosów tylko potrzebne rzeczy ![]() ![]() Cytat:
Żałuję tylko, że nie zamówiłam sobie Bumbli z truskawy, kiedy dolar był po 2 złote Cytat:
i winko jeszcze A ostatnio sezon na grzańca Cytat:
Bądź dobrej myśli Cytat:
A domenę jaką byś chciała? Czasem w necie można dostać darmowe. Cytat:
Ale słyszałam, że kocury to właśnie potrafią na takie wycieczki chodzić, nawet na kilkudniowe wyprawy. Trzymam kciuki za szybki powrót Cytat:
Cytat:
Nie muszę chyba dodawać, że czekamy na opis dalszego rozwoju wypadków ![]() Cytat:
... możesz mnie zbadać ![]() Też mam dużo roboty na ten długi weekend. Kolejne zamówienia. Ach i nie "pochwaliłam się" jeszcze... Odblokowali konto temu beztalenciu
|
|
|
|
#1004 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wiem, co przeżywałaś, bo mój staroć potrafił na tydzień znikać, a później przychodzić wyschnięty jak rodzynka ![]() Cytat:
![]() Zdawaj relacje na bieżąco ![]() Cytat:
Swoją drogą, pierwsza myśl, to, że nasza koleżanka dostała bana i teraz ją odblokowali Miłego dnia wszystkim!
|
|
|
#1005 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
![]() Dziś humor lepsze niż wczoraj - obijam się przy Manu Chao. Kasia - cieszę sie z odnalezienia Kubusia! Pogłaskaj Go ode mnie ![]() Iza - ciekawa historia, trochę szalona, trochę romantyczna. Trzymam kciuki ![]() Evangeline - gratuluję rocznicy Estelle - liczę właśnie, ze torebka przyjdzie, wzięłam numer do sklepu i w poniedziałek będę dzwonić Jeśli nie będzie będę ich regularnie nachodzić, aż będą mnie mieć dość![]() Od rana czytam wątek o nafcie kosmetycznej, jestem dopiero na 9 stronie Marzenko, bo Ty ekspertką od nafty jesteś, jak myślisz, czy naftę z olejkiem rycynowym Anny muszę tuningować żółtkiem i olejkiem? Czy sama wystarczy?Edit: Przeczytałam jednak, że nafta, którą miałam ochotę kupić ( z olejkiem rycynowym) przyciemnia włosy Czy jest może jakaś inna, dla blondynek?Pisałam już o ym, że naszło mnie naukę tanga lub salsy... weszłam dziś na stronę szkoły, do której kiedyś chodziłam i się zastanawiam nad powrotem ![]() http://www.novaszkolatanca.pl/krakow/zajecia/
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Edytowane przez Porcelainnn Czas edycji: 2008-11-08 o 14:45 |
|
|
|
|
#1006 | ||
|
Zakorzenienie
|
blonndee to bardzo fajne uczucie taki miłosny zamęt w głowie
, trzymam kciui za pozytywny rozwój sytuacji.Sweet_Jelly gratuluję pięknych zakupów. To mi przypomniało, ze muszę zrobić porządek w kolorówce, posprawdzać daty ważności, a to, czego nie używam komuś oddać W tym roku ambitnie trzymam się planów, aby mieć tylko to, co naprawdę używam i co się sprwdza u meni w pielęgnacji, kolorówce itp. Pielęgnację ogolna mam już ustawioną, kolorówkę też, specyfiki do pielęgnacji włosów powoli sie klarują ... Będzie dobrze Gratuluje pierwszego etapu i trzymam kciuki za drugi! Cytat:
Chyba też sobie dzisiaj ugotuję (albo jutro)Dzisiaj mam w planie zrobić tuńczyka na grillu. Cytat:
-------------- Dziś mam dzień włosowy. Właśnie siedzę z henną na głowie. Od wczoraj mam Polly Jest słodka i bardzo przytulankowa.Beauty nie boi się jej, ale aż kipi z zazdrości i nie omieszka na nią prychnąć przy każdej nadarzającej się okazji W nocy była walka o łóżko. Zasypialiśmy z Polly, a obudziłam się nad ranem z Beauty na swoim brzuchu, która walczyła jak lew, aby Polly nie znalazła się w łóżku z nami Na szczęście Polly się jej nie boi, tylko ją ignoruje. Na razie aklimatyzacja Poli przebiega dobrze. Wieczorem była bardzo ożywiona, siedziała mi na kolanach, chodziła po mieszkaniu. Teraz odsypia nocne przygody za sofą. Mam ogromną nadzieję, że Beauty wkrótce zaakceptuje Polly. Trzymajcie kciuki.
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
jaka śliczność
na pewno się szybko zżyją- moje na poczatku też nie były przekonane do siebie nawzajem- ale wszystko szybko się poukladało między nimi. Bywa, ze Kubas goni Zuzę [jak poczuje wolę bożą] ale po kilku minutach sobie odpuszcza
|
|
#1008 |
|
Gość
|
Witam dziewczyny, po przerwie
Wreszcie mam domowy komputer na nogach (jeszcze będzie trzeba to i owo poustawiać i będzie jak dawniej). Pozdrawiam Werka |
|
|
|
|
#1009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko mój rudas ma mniejsze uszy Na pewno zwierzaki wkrótce polubią się i obydwie będą spać na łóżku
|
|
|
#1010 |
|
Gość
|
Moja buba ma podobną mordkę i też ma taki biały nosek i krawacik - niedługo dam zdjęcia, bo komp żyje! Oczy ma dwukolorowe - jedno zielone, a drugie brązowe (strasznie się ropa leje), chore.
|
|
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
Czyście powariowały, no nie ma szans, żebym nadrobiła ...
No nic, może do jutra dam radę A spróbujcie dziś wyprodukować więcej niż 2 strony to ... Zaprzyjaźnie się wiecie z kim ![]() Buziaki |
|
|
|
|
#1012 |
|
Gość
|
Ja też mam problem z nadrobieniem
- nie było mnie od wczoraj wieczorem, a tu już tyle nastukane. |
|
|
|
|
#1013 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję bardzo
![]() a ja myślę nad tym by zapisać się na zajęcia aerobiku! I nawet tanio wychodzi za miesiąc zajęć..Przydałby mi się ruch Ale obawiam się że osoby które tam będą chodzić będą w lepszej kondycji ode mnie i im do pięt nie dorównam i jeszcze te moje problemy z kolanami łłłłoooo matko ...dziewczyny ..rozwalacie mnie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziś znowu byłam na zakupach-ale kupiłam tym razem superową spódnicę -chyba jedyna którą mam zamiar nosić i bluzkę już z myślą o sylwestrze a także przyszłych egzaminach! Z kosmetykową listą tych "dobrych i wypróbowanych" to ja swojej jeszcze nie mam ![]() I nawet nie klaruje mi się gdzieś tam w zakamarkach głowy Mam nadzieję że dojdę chociaż do takiego ładu że nie będę wydawać tyle kasy na te mazie i buteleczki! Mój problem że uwielbiam nowości..i dość szybko się nudzę!!! Jak coś użyję 2 razy pod rząd to sukces i oznacza "ukochany produkt" ale nawet jak coś mi PASUJE to i tak po tych 2 zakupach mam ochotę wypróbować innych produktów i kupuje nowy.. A ten nowy nie zawsze jest tak dobry jak poprzednik i potem się męczę!!!!!! Też mam zamiar pozostawiać na półce tylko to co rzeczywiście używam! Ale to oznaczałoby zostawienie 4 cieni do powiek (z kilkunastu) , 3 kredek do oczu(z koło dziesięciu) 1 różu, 1 brązera..wywalenie 3 pudrów i 2 podkładów... Chociaż w pielęgnacji mniej mam na półce i rozsądniej dobrane!
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1014 |
|
Gość
|
Jolie - wróci zobaczysz, moja kluska wróciła po bagatela 11 dniach.
Nerwy mam straszne. W domu 2 wariatów (trzeci na szczęście mieszka w Wawie) - trudno mi żyć...
|
|
|
|
|
#1015 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak naprawde moje wlosy faluja wowczas, gdy same tego chca, (na szczescie bez efektu puszenia czy "filcowania" sie). Pomimo, ze wygladaja na podatne na stylizacje- moge zapomniec o probach "fryzowania" ich. Zachowuja sie jak zywe, sa niesamowicie sliskie i czesto uciekaja z najciasniejszego nawet splotu ![]() Na zdjeciach w moim profilu nie sa nawet przeczesane grzebieniem, (bo rozpuszczajac je z koka w stajni, nie mialam przy sobie zadnych narzedzi fryzjerskich ), a nie splatal sie nawet najmniejszy kosmyk.Cytat:
Jeszcze nigdy nie widzialam tak pieknych mocno kreconych wlosowCytat:
. Dla mnie to naprawde nic wielkiego- wiekszosc takich adopcji, odbywa sie u mnie calkowicie spontanicznie i gdybym miala warunki, zapewne mialabym juz wlasne "schronisko", (tak naprawde, to moje zyciowe marzenie- miec wielkie ranczo, a na nim mase zwierzakow, ktorych nikt inny nie chcial....)Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
(i btw, wiem dokladnie, gdzie sie poznalisci )Cytat:
Gratuluje dokocenia. (przepraszam bardzo, ale musialam okroic swoja wypowiedz z emotek, poniewaz nie chciala mi sie wyslac) Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-11-08 o 19:36 |
|||||||||||
|
|
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mi ulżyło- mogłam spać spokojnie a dzisiaj rano obudzić się w objęciach kubaska- on jest taki agent, ze zamiast zwinąć sie w kłębek i spać to się do mnie przytula- układa się wzdłuż mnie i łapkami obejmuje np. szyję. Nie wiem gdzie był- ale gdzies blisko- tylko bał się psa cioci- mimo, że piesek w kojcu- dzisiaj go zaznajamiałam z moimi kociakami- jakoś im sie to nie spodobało za bardzo- ale z czasem przywykną
|
|
|
#1017 |
|
Gość
|
Dziewczyny z wielką radością prezentuję wam zdjęcia moich kotów (jak będę miała lepszy aparat to też dam) - Kluska (Pyniek) i Buba.
|
|
|
|
|
#1018 |
|
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=313
EKHE Edit: idę przeczesać mój moherowy beret
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Edytowane przez Porcelainnn Czas edycji: 2008-11-08 o 19:52 |
|
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Wy***ane mam na was i na wasze pkt karne co mam napisac to napisze ..siedzicie tylko i włazicie po palcu do dupy tym co maja troche wieksze pojecie o wlosach jednym słowem ***ac was same szmaty i wieśniary z włosami jak mocherowe berety starszych pań NARAwłazcie sobie nadal bo mnie az mdli od panienek milych az do przesady tylko po to żeby im ktokolwiek odpisał
Estelle i sz...(mata)ugarbejb... pozdrawiam was srodkowym palcem...hahaha Wkleiłam dla potomności ![]() ![]() EDIT: Co to znaczy "w....e mam na was" ? Bo jestem już chyba za stara na takie teksty i nic nie skumałam
Edytowane przez szugarbejb Czas edycji: 2008-11-08 o 19:52 |
|
|
|
|
#1020 |
|
Gość
|
Ale ktoś jadem rzuca, no cóż.... czasem niektórzy przesadzają.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.

, do tego będę miała wystawione pierwsze w swoim życiu referencje...
Ostatnio włosomaniaczki mają szczęście do pracy

Wróci, ja wierzę, że wróci...
[jak coś co na pw bo gg jeszcze nie miałam czasu zainstalować
- komp świeżo po formacie]

jestem w szoku, jeszcze tak naprawde nigdy nie bylam na oficjalnej randce
. Najpierw myślałam, że to źle zmyty olej, ale testowałam potem bez użycia oleju przed i efekt taki sam. Masce mówię nie.

Marzenko, bo Ty ekspertką od nafty jesteś, jak myślisz, czy naftę z olejkiem rycynowym Anny muszę tuningować żółtkiem i olejkiem? Czy sama wystarczy?