|
|
#1921 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
U mnie bedzie kameralnie ja, kuzynka, 3 najlepsze pprzyjaciółki i to wszystko.
|
|
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
Kubusewa też miałam na nk ten podpis pod fotką
ale już nie ma tego zdjęcia
|
#1923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo rzeczywiście my we 3 tworzymy jakis specyficzny tercet.. nikt nas nie rozumie jak się zbierzemy do kupy .. takie 3 wariatki.. Kocham je za to, że są... dzięki nim nie czuje się kosmitą w tym świecie
|
|
|
|
|
#1924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
sąsiedzi chyba się już przyzwyczaili i problemow nie robią, choć kiedyś była nieprzyjemna sytuacja ale to przez pewną panią, niby wielka dama co przyjechała za miasto odpocząc a tu akurat brat impreze robil ale poza tym to ok już sobie wyobrażam, te nasze tańce, spiewy i wygłupy do białego rana
|
||
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
dobra idę się ubierac bo karetka po mnie jedzie
ehh umieramKubusewa my nawet mówimy czasem takim głosikiem, że nikt nie rozumie haha wredne świnie z nas
|
#1926 |
|
Zadomowienie
|
Ja uciekam dziewczyny, bo nie mam humoru dziś do pisania jakoś tak mi smutno i w ogóle... Chyba jeszcze dalej myślę o tym wczorajszym dniu. Nie wiem boję się tego tematu ale ja dalej takich sms typu bo czuję, że mnie olewasz nie wytrzymam. Pisze i mówi że doskonale wie że go Kocham ale czuje ze go olewam jak tak można. Ehh ale co tam będę Wam pisać macie swoje sprawy z Tz. Więc papa jak mi się humor poprawi to wejde. I zapewnie bede Was przepraszać za te słowa że Wam o tym pisze.
|
|
|
|
#1927 |
|
Adwokat diabła
|
Ja chciałabym zaprosić te dziewczyny które są mi najbliższe, a nie pierwsze lepsze koleżanki..
z tym będzie problem, nawet nie wiem kto będzie swiadkową, bo świadka to wybierze tz
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe Kasiu jaka karetka ?? |
|
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
Dr Tadzik po mnie przyjedzie i jedziemy do niego
|
#1931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zaszywaj się sama w kącie bo będzie Ci jeszcze gorzej. Masz buziaczka na pocieszenie i głowka do góry a masz jeszcze jednego i jeszcze lepiej troszkę?? |
|
|
|
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przejmuj się..chłopy tak z reguły mają że nie potrafią dobrze opisać tego co czująwięc może wiesz napisał tak a potem pomyślał... Jak znam kobietki nas na pewno nie olewamy naszych TZ wręcz bardziej od nich się staramy i tka dalej WIęc Joziulko główka do góry a jak coś no to przychodz na wizaż i pisz do nas .. ogólnie lub na priva do mnie na przykład |
|
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
Czułam specyficzny humorek w tym zdanku.. Ty pieronku Ty
|
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
Jozia nie irytuj(słowo klucz
) mnie! po to tutaj jesteśmy by się także pocieszać w trudnych chwilach naszego związku a nie tylko gadać o sukniach i takich innychgłówka do góry i nie przepraszaj bo nie masz za co
|
#1935 |
|
Zadomowienie
|
Onaella
Lepiej mi lepiej już Dziękuje Ale naprawdę coś się źle czuje, płakać mi się chce.... Kubusewa Jest tak, że ja wiem co on czuje, ale boli mnie że on mi takie rzeczy zarzuca... Kaska87 Dziekuje, ale naprawdę wejde później bo łezki mi się kręcą. A musze się uspokoić bo zaraz Tz wróci z pracy, i nie może widzić, w jakim jestm stanie.... Ehh jak dobrze, że Was mam Dziekuje
|
|
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak miałam i to w chwili gdy leżałam chora z gorączką .. przyjechał do mnie i zaczął mi mówić że ma wyrzuty co do tamtej i tak dalej.. leżał mi w ramionach jakieś 3 godziny po czym zebrał się i pojechał do domu.. Jka tylko dotarł przez telefon mówi mi tak: muszę Ci powiedzieć, że zadecydowałem ( tu było 10 sekund ciszy podczas których myślałam ze serce mi wyskoczy - bo kocham drania nad życie) a on do mnie wiesz wybiore Ciebie bo to ICebie KOcham a nie ją Przepraszam, jeśli ktoś uważa że się wynurzma przed Wami jak przed księdzem a to nie miejsce ( moze i powinnam jozi napisać to na priva .. ale cóż) Jozia trzymaj się kobietko i pamiętaj.. facet to skomplikowanie proste urządzenie w obsłudze.. i becz przez niego bo i tak nie warto Matko aż wstyd się przyznawać, że TŻ jest obrońcą .... płakać mi się chce ze śmiechu.... dobrze, że TŻ od nich odchodzi już w przyszłym tygodniu ( KOniec rundy mają we wtorek i wtedy TŻ im powie asta la vista ( tak się to pisze ??)
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-08 o 14:38 |
|
|
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Panny Młode 2010.
Dołączam do Was. Ślub planowany na 2.01.2010r. Mamy już zarezerwowaną salę, wiemy w jakiej cukierni będa robic nam tort i ciasto. Mam nadzieję , że z reszta tez sobie poradzimy ![]() Kto mnie z wizażu zna, ten wie , ze wpadłam jak śliwka w kompot
|
|
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu dziś mamy równo 60 panien jak sądzę??oooo manolitko Ale fajna data.. skąd taki pomysł?? chcesz być pierwszą panną młodą w 2010 ?? No i gratulacje maluszka Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-08 o 15:07 |
|
|
|
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak Kubusewa, jest nad dokładnie 60 jestes pierwsza na liście
|
|
#1940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super data, mi się kiedys marzył ślub zimową porą i zdjęcia w śniegu ![]() ale balam się zaryzykować bo każdy wie jakie te nasze zimy potrafią być ![]() i widzę, że mamy pierwszą (przyszłą) Mamusie na wątku, serdeczne gratulacje |
|
|
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
kubusewa mam takie pytanko odnośnie Twojego podpisu, tam jak ktoś nie jest zapisany do naszej grupy na gmailu to może sobie ogladać te nasze zdjęcia, czy możemy tylko my zapisane do grupy
|
|
|
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli my PM 2010.. zapisane do tej grupeczki.. włąśnie zapraszamy do tej grupyTo fajne jest http://www.google.pl/url?sa=t&source...NqDxAXCNTun0hw
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-08 o 15:13 |
|
|
|
|
#1943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak otwieram ten link co podałas to jakas posenka na wrzucie sie pojawia Edytowane przez onaella Czas edycji: 2008-11-08 o 15:15 |
|
|
|
|
#1944 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak śliwka w kompot? A ile masz lat? My z TŻ mieliśmy kiedyś w liceum ogromnego stresa, ale teraz gdyby coś się przypadkiem zmajstrowało, to TŻ by się nawet baaardzo cieszył. Ja bym wolała trochę później (tak w wieku 28 lat). Edit: A czy da się wejść na te fotki nie mając konta w google? Bo mnie cały czas przekierowuje na zakładanie konta. Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2008-11-08 o 15:22 Powód: nie mogę wejść na fotki grupki |
|
|
|
|
#1945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie usłyszłam ją w radiu taka fajna wolna.. ja wiem na pierwszy taniec czy na cokolwiek.. fajna.. lubię wolne .. od razu TZ mi sie przypomina a dziś będzie trzeba głaskać niuśka bo tak 7: 0 dostać w ciry to szok ..ale mnie tam sięśmiać chce.. jakoś mi ich nie żal... tylko ten mój TŻ ..... ![]() Eliciu Ja w dniu ślubu będę miała 28 lat a już dziś tak mam, ze jakby coś no to ok. choć z drugiej strony ustaliliśmy, że skoro już mamy termin to będziemy bardziej uważać.. Powiedzcie mi Czy ja aby nie zgłupłam do reszty...?? Poprosiłam TŻ o mały celibacik tak na 3 miesiące przed ślubem... na początku trochę foszył.. ale chyba to zaakcpetował.. choć ostatnio mówił że tak 3 miesiące przed ślubem chciałby zacząć się starać o dzidziusia... Odmówiłam z racji tego mojego celibaciku przedweselnego... Czy to moja wina, że tak bardzo bym chciała jakoś jeszcze uspecjalnić tę naszą pierwszą noc???
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-08 o 15:22 |
|
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
Kubusewa daj na luz
nic się nie stanie jeśli będziecie się zabezpieczaćManolita a to juz Wasz drugi dzidziuś?
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz prawo
|
|
|
|
|
#1948 |
|
Zadomowienie
|
Ja też bym chciała dzidzi od razu po ślubie
tzn mam taki plan ,że będę nadal studiować zaocznie i mieć dzidzi małego Mój TZ też tak chce więc jesteśmy zgodni ale jak to wyjdzie to zobaczymy
|
|
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
No ja to wolalabym troszke poczekac tak z pol roku chociaz.....
|
|
|
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

ale już nie ma tego zdjęcia

ehh umieram