![]() |
#1291 | ||
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
![]() W kurtkach do bioder lub dłuższych wyglądam za to jak metr czterdzieści siedem ![]() Cytat:
![]() A dnia bez kawy to sobie nie wyobrażam nawet ![]() --- Zmykam pucować łazienkę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Zakorzenienie
|
Gryksiu, co ty mi sugerujesz?
![]() ![]() No baaa.... ![]() Ja też ![]() MoniaK - kleik ryżowy jest naprawdę całkiem, całkiem ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-08 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Zakorzenienie
|
teraz tak wlasnie zrobilam bo nie chcialo mi sie parzonej robic. Rozpuszczalka, kielonek B i mleczko.
i mniam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1294 | |
BAN stały
|
Wiesz, to Twoje "z wiekiem" zabrzmialo jakbys mial 60tke na karku
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ps. dziewczyny, jakby któraś z Was chciała się pozbyć Stelli in Two albo choćby odlewki to dajcie znać ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2008-11-08 o 17:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
niecnotliwa dziewica
|
Zapraszam - świeżutki, gorący, właśnie wyłączyłam
![]() Gryksiu, to tak jak i ja - myślałam, ze piję kawe tylko dla przyjemności jej smaku, ale któregoś dnia w pracy nie miałam czasu na kawę rano i tak około południa zaczęłam się zastanawiac, czemu jestem taka ospała i nic mi się nie chce? Czy to juz podpada pod uzależnienie? ![]()
#1298 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Normalnie trafia mnie jak o tym pomyślę...EOT wrrr... Cytat:
![]() ![]() mniam ![]() ![]() ![]() , kleiki i kaszki, najlepiej owocowe, są pyszne, szczególnie na diecie ![]()
![]() |
#1300 | |||
Zakorzenienie
|
z makaronem i pietrucha? oraz pieprzem?
moja ulubiona wersja! No nie? ![]() Cytat:
Ja tam w zaleznosci - na mroczne balety chodze nieraz w barbiowo rozowym gorsecie i moga mi skoczyc ![]() Cytat:
Cytat:
Mam zaraz isc na balety pourodzinowe i nie wiem w co sie ubrac ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na balety iść w tym na co masz ochotę... albo wersja hardcore: zamykasz oczy, wkładasz rękę do szafy, wyciągasz co się nawinie, a potem w tym idziesz, obojętnie jak będzie wyglądał zestaw...Czasem ze znajomymi robimy takie imprezy, można się posikać ze śmiechu jak się zobaczy kto w czym przyszedł ![]()
![]() |
#1302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja ulubiona czekolada (nie wiem czy dalej jest produkowana),to kokosowa z Goplany - z wiórkami. Nie z nadzieniem, ale z wiórkami upchanymi w całej tabliczce. Mniammm...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-08 o 17:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niedługo czekać, a w nic się nie zmieszczę ![]()
![]() |
#1305 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Tez wychodze, tylko nie wiem gdzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1306 |
BAN stały
|
Ja po 3 kielonkach i mam humora
![]() ![]() A piesio już biega normalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do krwi, faktycznie może to być niedotlenienie, chociaż ja taką miałam w czasie urlopu, gdzie większość dnia spędzałam łażąc po górach... A kawa i herbata odwadniają, więc się nie liczy ![]()
![]() |
#1308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cudownie, że piesio już zdrowy ![]() Joasiak - tzn., ja już przystopowałam, bo w końcu zorientowałam się z czego to chyba mam. Ale dwa tygodnie jadłam jak opętana ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
niecnotliwa dziewica
|
Bez pieprzu, ale poza tym się zgadza
![]() Narobiłyście mi smaka na coś słodkiego, a kawę i kruche ciasteczka już dziś jadłam... chyba sobie na pocieszenie jabłko zjem....
#1310 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Piesio jeszcze musi byc zamknięty, ale wypuszczamy go od czasu do czasu aby pohasał sobie...cieszy sie wtedy strasznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1311 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale na domowke raczej - musze sprzedac ten pomysl ![]() Cytat:
Raz, ze taki klimat dwa, ze goraco jak w piekle. A w sumie dzis mam dzien, ze poszlabym w jeansach. Sk8r boi pewnie bedzie ubrany jak zawsze... Mialam sobie kiecke kupic wczoraj ale jakos nie kupialm bo juz mi sie nie chcialo mierzyc. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1312 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio wylądowałam na takiej imprezie w czerwonym gorsecie, na to czarnym koronkowym topie, polarowej bluzie, jednej koronkowej rękawiczce za łokieć i beżowych, flanelowych spodniach od piżamy w misie
![]() ![]() ![]() ![]()
#1314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeden problem - alergicznie reaguje na domowki ![]() ![]() znalazlam juz ciuchy, schudlam, obwislam, reszta piersi w zaniku to si ubrac ciezko. ide sie zapisac na basen to sie nieco mam nadzieje wyrzezbie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1315 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj jestem obłędnie sexowna w dresowych spodniach i lekko wyciągniętej koszulce z błyszczącym napisem Million Dollar Girl ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam wyciągnięte na maxa na kolanach dresowe spodnie, poplamiona sosem pomidorowym bluzkę i dziurawą bluzę Everlast mojego faceta,ha! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam na sobie wściekle różowy, rozciągnięty i pomechacony golf, wełniane getry z dziurą na udzie, z przodu i wełniane skaprety - naciągacze. Do tego lekko potargane włosy i zero makijażu, co oznacza, że mam oczy jak szparki i straszę trupią bladością ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z tym, ze nie jestem ubrana w dres- dlatego, ze mam cieplo w domu i pomykam sobie jeno w szorcikach HelloKitty- "zamaseczkowana" blotkiem juz od pepka ![]() A co do golfikow- rowniez mam tak jak Ty ![]() Moje ulubione "wdzianko imprezowe", to nader skromna, dopasowana sukienka mini, z golfem wlasnie. Robi piorunujace wrazenie ![]() ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-11-08 o 19:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | |
Zadomowienie
|
Yoono, madziczko- macie racje
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Błotko też u mnie pójdzie w ruch dzisiaj- strasznie lubie Rivage, produkowane w Jordanii i na strefach bezcłowych, jak tylko je dopadam, to robie zapasy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak naprawde, zazwyczaj czuje, dosc bolesnie, ze nie pasuje do kobiet, ktore widuje na co dzien ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.