Wasze małe irytacje - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-06-08, 17:22   #511
Slonko7777777
Raczkowanie

Dot.: Wasze małe irytacje

Cytat:
Napisane przez mary_alice_young Pokaż wiadomość
a mnie strasznie irytuje dosc nietypowa rzecz szczegolnie w filmach.. jak są sceny w ktorych ktos kogos.. glaszcze;p np mężczyzna kobietę tak smyra po ręce odgarnia jej wlosy itp.. nie wiem czemu tak mnie to wkurza ale MUSZĘ wtedy przełączyć bo aż mnie cos bierze

Powiem szczerze, że pierwszy raz się z czymś takim spotkałam, niemniej jest to bardzo ciekawe
Slonko7777777 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-08, 19:13   #512
HelenaTrojańska
Rozeznanie

Strasznie denerwuje mnie gdy osoba stojąca za mną w kolejce w supermarkecie trąca mnie wózkiem w tyłek Albo gdy ktoś zbyt blisko mnie stoi, nie cierpię tego!! No i takie standardowe pożyczanie, częstowanie się bez pytania itp.
Stary 2008-06-08, 19:26   #513
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HelenaTrojańska Pokaż wiadomość
Strasznie denerwuje mnie gdy osoba stojąca za mną w kolejce w supermarkecie trąca mnie wózkiem w tyłek

taaak! ostatnio robiłam zakupy i facet za mną w kolejce 3 RAZY !!!!!!! dźgał mnie w tyłek wózkiem, jakby specjalnie. Ja się odwracałam i patrzyłam wściekle a on takim dziwnym wzrokiem... Facet po 50stce, może jakiś napaleniec -_- ble...

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-08, 19:53   #514
april:)
Zakorzenienie

moje irytacje:
- osoby (zazwyczaj kilka dziewczyn) zajmujące całą szerokość chodnika, tak że nie idzie ich wyminąć ani z lewej ani z prawej
- kierowcy, którzy jadą do samego końca przy robotach drogowych i zwężeniu drogi, a potem wymuszają by ich wpuścić
- osoby, które opowiadając coś nie potrafią się wysłowić, co chwilę przerywają wypowiedź i się zawieszają (moja mama posiada taką zdolność )
- osoby, które relacjonując coś co chwilę, mówią " no i wiesz" lub "co nie?" i nie pójdą dalej z wypowiedzią, do póki nie odpowiem "no wiem"/ "no tak"
april:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-08, 22:22   #515
ania_z_wzgorza_marzen
Zakorzenienie

niby irytujący wątek ale strasznie śmieszny
mnie jak u większosci irytuje:

-mokra podłoga i ręczniki w łazience
- niepodomykane kosmetyki
- dotyk pewnych osob
- pytania bardzo osobiste (jestem juz królowa odpowiadania zagadkami)
- intymne zwierzenia pewnej znajomej z pracy, która mi albo mowi na ucho, ze jej się chce (cytuję) "czekoladkę" w ubikacji, albo jak sie kochala z mężem w wweekend, zresztato jedyna osoba, która mnie irytuje cała swa osoba
-przekladanie spotkan na 5 minut przed
- niedomykanie szafek
itp itd

Przerzuć kartkę, zaryzykuj, bądź dziwakiem
Nie idź ścieżką, własną depcz, otwórz głowę
Zanim powiesz, zrozum, bądź
Nigdy nie burz, buduj, twórz
Smakuj, milcz, myśl i czuj
ania_z_wzgorza_marzen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-08, 22:31   #516
anusiaa89
Zadomowienie

ee mnie wkurza chrapanie...no masakra.. nie zasne za nic ja słysze ze ktos w sasiednim pokoju chrapie, wtedy zebym nie wybuchla ratuje mnie mp3 no i w efekcie czesto zasypiam z tym w uszach
a druga rzecz..gdy ktos okrutnie mlaszcze przy jedzeniu-chamsko je z otwartymi ustami wrrrrrr..
anusiaa89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-08, 13:29   #517
Mallutka
Zadomowienie

cóż za wspaniały wątek! w sam raz na mój dzisiejszy nastrój

mnie wkurza mój współlokator, a tak właściwie to jest to dobrodziejstwo inwentarza do mojej współlokatorki jako, że to jej chłopak i z nią się ugadywałam co do wspólnego mieszkania, a on miał byś świetny i bezkonfliktowy. (na spotkaniu zapoznawczym zresztą taki był)
Wspomniany mężczyzna nie stroni od pierdzenia i bekania w towarzystwie, a na mój zaskoczony (początkowo)/ zirytowany (z czasem) wzrok odpowiada "samo się"!!!
Zdecydowanie chłopak stroni od sprzątania jako że nie umie Więc dzielnie zaprzęgłyśmy go z koleżanką do naprawiania i wynoszenia śmieci.
6 miesięcy prosiłyśmy go o naprawienie prysznica. Jak już się lało tak, że można było brać drugą kąpiel po wyjściu z kabiny. To się za to zabrał, rozgrzebał i nie skończył bo to "nie stanowi dla niego priorytetu".
Śmieci nie wyniesie jak się ich nie wystawi przed drzwi!!

Kroplą goryczy była dziś współlokatorka, która mi dziś powiedziała, że to ja muszę walczyć z naszym czyściochem i pracusiem bo to jest jej chłopak i nie chce jazd robić jak on zmęczony po pracy wraca

Ja już nie wiem śmiać się czy płakać!!!
Mallutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-08, 14:16   #518
Arethaf
Wtajemniczenie

Wątek wprost dla mnie. Wkurza mnie :

*gdy ktoś nie wysłucha mnie do końca, tylko przerywa mi w połowie zdania
*gdy ktoś dotyka mojej twarzy
*gdy ktoś bawi się moimi włosami
*mówienie czegoś do połowy i pozostawanie w stanie zawiechy. Po moich "No co chciałaś powiedzieć?", pada "Już nie pamiętam". No po prostu ...
*bekanie
*jak ktoś stuka butem w moje krzesło w szkole
*gdy ktoś chce mierzyć moje ubrania
*jak ktoś używa moich kosmetyków, albo je ogląda
*aha i jak ktoś przegląda moje zdjęcia w aparacie

Przewijam się przez palce czasu,
plączę się w zdradzieckie supły.
Czasami pękam, bo mnie przerywa
niecierpliwość życia.
Arethaf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-08, 18:59   #519
Wenress
Zakorzenienie

Mnie potwornie irytuje naruszanie mojej przestrzeni osobistej
Jeszcze jakoś zniosę zatłoczony tramwaj, bo co poradzić, nikt tego nie lubi, ale jak ktoś obok mnie bardzo blisko stanie, mimo, że ma mase miejsca to :/ A za machanie rękami przed twarzą jestem w stanie zabić po prostu xD

Poza tym nie lubię jak ktoś sie na mnie gapi.

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-08, 19:06   #520
Clarissa:)
Wtajemniczenie

GG do Clarissa:)

Cudny wątek . Jestem mistrzynią irytacji .

Nienawidzę:
-gdy ktoś przegląda moje zdjęcia w aparacie(np. mam z kimś sesje, potem podaje mu aparat żeby siebie pooglądał a ten przegląda wszystko ! to mój prywatny sprzęt)
-gadanie 90 % osób w mojej klasie - temat główny: gdzie, kiedy i z kim ktoś pił i ile pił...
-u nas w szkole ogólnie ustanowiony jest ruch prawostronny jednak zawsze znajdzie się banda za przeproszeniem kretynów, którzy na wąskich schodach idą stroną lewą... Ostatnio po prostu krzyknęłam"K***A!"i zaczęłam atakować (stres przed sprawdzianem robi swoje )
-gdy ktoś maluje się moim błyszczykiem
-koleżanka, która na matematyce potrafi odpisać ode mnie zadanie i iść z nim do tablicy!
-jak ta sama koleżanka bezczelnie ściąga i odpisuje i ma przez to lepsze oceny niż inni(zwala zawsze od kilku osób, więc z reguły ma wszystkie zadania)
-niesprawiedliwie ocenianie
-wzrok sprzedawczyń w sklepie typu: 1. 'Wygląda jak potencjalna złodziejka',2. 'Co ona tutaj robi, przecież jej nie stać', 3.'Jak ona się ubrała'
-przesadnego migdalenia się i okazywania uczuć publicznie...bleh
-dotykania mojego komputera, telefonu, mp3
-gdy ktoś głośno słucha muzyki(włącza w telefonie)..
-bezczelnych żartów
-gwizdania facetów z budowy na mój widok(przechodzę koło tej budowy codziennie.. obrzydliwe uczucie)
-spojrzeń moherowych babć na mnie

Itd...
Clarissa:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-08, 19:11   #521
veronicas15
Zakorzenienie

- wkurzają mnie ludzie którzy idą środkiem ciasnego chodnika i wleczą się niemiłosiernie tak że trzeba ich wymijać po trawniku
- częstowanie mnie wszystkim co się ma, łącznie np. z ugryzieniem jabłka, nawet jeżeli w danej chwili jem lub piję coś zupełnie innego (np. piję sok a ktoś mnie colą czestuje)
- jak idę sobie gdzieś i po drodze sie ludzie na mnie gapią bo wtedy nie wiem co ze mną nie tak,czy mam jakąś plamę czy rozmazany makijaż ,albo nie wiadomo co.

Edytowane przez veronicas15
Czas edycji: 2008-11-08 o 19:13
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-08, 19:27   #522
Wenress
Zakorzenienie

Oh, właśnie, jak ja nie znoszę jak ktoś maluje sie moim błyszczykiem, ble :/
I to jeszcze bez pytania ...

Ćwiczę!
Stary 2008-11-08, 20:14   #523
czesterka
Zakorzenienie

GG do czesterka

Gdy lampa (taka na pokrętło-wiecej kręcisz=wiecej światła, mniej=słabe światło) brzęczy!!
Nie wiem czemu ale u mnie zawsze jak jest ustawiona na słabe słatło to brzęczy ;/ okropnoość...
arkusz
czesterka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-08, 20:18   #524
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Clarissa:) Pokaż wiadomość
Cudny wątek . Jestem mistrzynią irytacji .

Nienawidzę:
-gdy ktoś przegląda moje zdjęcia w aparacie(np. mam z kimś sesje, potem podaje mu aparat żeby siebie pooglądał a ten przegląda wszystko ! to mój prywatny sprzęt)
-gadanie 90 % osób w mojej klasie - temat główny: gdzie, kiedy i z kim ktoś pił i ile pił...

-niesprawiedliwie ocenianie
-wzrok sprzedawczyń w sklepie typu: 1. 'Wygląda jak potencjalna złodziejka',2. 'Co ona tutaj robi, przecież jej nie stać', 3.'Jak ona się ubrała'
-przesadnego migdalenia się i okazywania uczuć publicznie...bleh
-dotykania mojego komputera, telefonu, mp3
-gdy ktoś głośno słucha muzyki(włącza w telefonie)..
-bezczelnych żartów
-gwizdania facetów z budowy na mój widok(przechodzę koło tej budowy codziennie.. obrzydliwe uczucie)

Itd...
To samo mnie denerwuje
O gadaniu w klasie to jeszcze na dodatek ,w jakim stanie wrocil do domu i ze musi to powtorzyc i jak bardzo byl nawalony
Zenada

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-08, 21:09   #525
Arethaf
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
To samo mnie denerwuje
O gadaniu w klasie to jeszcze na dodatek ,w jakim stanie wrocil do domu i ze musi to powtorzyc i jak bardzo byl nawalony
Zenada
U mnie to samo. Również mnie to denerwuje.
Jest się czym chwalić...

Przewijam się przez palce czasu,
plączę się w zdradzieckie supły.
Czasami pękam, bo mnie przerywa
niecierpliwość życia.
Arethaf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-08, 23:24   #526
bowszystkotoiluzjajest
Zakorzenienie

Irytuje mnie:

- jak ktoś bardzo wolno mówi Mam nową fizyczkę i ona tak gada, no normalnie jak Foremniakowa w "Mam Talent" aż mi się nie chce słuchać, a na usta ciśnie się "no mów szybciej!"...

- jak w szkole po w-fie kupuję sobie butelkę wody do picia, i zaraz się zlatują 'sępy' i proszą "o łyka", głupio mi odmówić, więc ta półlitrowa butelka obleci z 5 osób, tak że mi zostają jakieś dwa łyki na dnie

- gdy siedzę pod salą w szkole, słucham sobie mp3, a tu nagle jakaś koleżanka siedząca obok bez pytania "przytyka" rękę do mojego ucha, żeby ściągnąc mi słuchawkę i zobaczyć, czego tam słucham

- babcie w tramwajach, które narzekają na młodzież, a same nie są lepsze! no normalnie myślałam, że mnie trafi!
Miałam taką sytuację.. pojedyncze siedzenia, siedzę sobie na jednym, przede mną młody chłopak. Do tramwaju wchodzi babcia, staje tak w pobliżu nas. Chłopak podniósł się i pyta, czy ona chce usiąść. Babcia że nie nie, że postoi. No to on usiadł z powrotem. Ja dalej siedzę, no bo przecież jakby babcia chciała usiąść, to już by usiadła. A ta zaczyna do mnie gadać, jaka to ja niewychowana jestem, że chłopak wstał, a ja nie umiem ustąpić miejsca starszym. A po co miałam wstawać jak widziałam, że ona nie chce usiąść?? Nie odezwałam się do niej ani słowem, zbyłam ją uśmieszkiem, a ona dalej swoje, że "ja postoję, ale wypadałoby się zapytac, czy chcę usiąść. chłopak widzisz wstał i się zapytał, a ty to niewychowana jesteś. z jakiej ty rodziny pochodzisz? z nieinteligentnej i niewykształconej chyba, że nie wiesz jak się zachować".. już miałam ochotę burknąć, że ona to rzeczywiście z kulturalnej rodziny, jak tak obcą osobę publicznie obraża

Edytowane przez bowszystkotoiluzjajest
Czas edycji: 2008-11-08 o 23:26
bowszystkotoiluzjajest jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-09, 18:48   #527
ewelinka15
Raczkowanie

Mnie denerwuje:
- gdy jest brudna podłoga w kuchni ( tak - w kuchni, nigdzie indziej ) i pod nogami czuję jakby piaskiem ktoś sypnął. Gdy przyjdę ze szkoły i czuję ten 'piasek' od razu biorę zmiotkę i sprzątam nawet się nie przebierając,
- jak ktoś mówi: "Powiedziałbym ci coś, ale to tajemnica" wrrr..
- denerwują mnie też moje napady pedantyzmu, wtedy sprzątam wszystko co się da, a jak potem ktoś krzywo ustawi krzesło, albo zostawi malutki okruszek to dostaję szału i mam ochotę tej osobie w łeb przywalić ,
- nienawidzę dźwięku mycia szorstkich powierzchni, np. wnętrza starszych garnków
- czasami kiedy przez przypadek przejadę paznokciami po ścianie to aż mnie ciarki przechodzą,
- nienawidzę mycia w wodzie z proszkiem do prania, a szczególnie jak pociera się palcem o drugi palec,
- jak oglądam film i w najlepszym momencie reklamę 15 minutową puszczą to mam ochotę udusić tych całych prezesów stacji telewizyjnych czy kto tam jest

Rzeczy które mnie denerwują jest jeszcze mnóstwo, ale nie chce mi się pisać

"Zaćmienie"

ewelinka15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-09, 19:26   #528
czesterka
Zakorzenienie

GG do czesterka

Zapomniałam dodać:
-denerwuje mnie jak ktoś zostawi jakieś szczątki pomidora na desce do krojenia! Nie nawidze pomidorów, wiec nawet ten taki sosik na maszynie do krojenia mi przeszkadza.
-nie lubie gdy ktoś używa masła nożem od pasztetu...
-zawsze w szkole przed sprawdzianem, jak ktoś mówił, że nic nie umie a potem dostawał 5 ;/
arkusz
Stary 2008-11-09, 19:34   #529
impegata
Rozeznanie

Nienawidzę:
- wielki tłok w tramwaju czy autobusie i pełno wolnych miejsc. Tam gdzie są podwójne praktycznie nikt nie siada przy oknie, wszyscy na brzegu. Totalna masakra! A gdy już ktoś chce tam koło okna usiąśc to zaraz krzyk "co się tak pan/ pani pcha", a jak ma inaczej usiąść?? Dlatego prawie nigdy nie siadam w środkach komunikacji miejskiej.
- Może to dziwne, ale denerwuje mnie kiedy nowo poznana osoba chce mnie całowac w policzek. Np. idę z koleżanką na zakupy, spotykamy dwoje jej znajomych, zostaję przedstawiona, oni chwilę rozmawiają i zaczynamy się żegnac, dlaczego mam całowac kogoś kogo znam 5 sekund na pożegnanie? Zwykle w takiej sytuacji, gdzy ktoś sie już do mnie zbliża podaję mu ręke.
- gdzy ktoś dotyka moich włosów
- wszystkich "włanczac", "chłopacy" itp.
- gdy siedzę z kimś przy komputerze i to ta osoba cos robi, bardzo denerwuje mnie to, ze nie mogę nic zrobić sama.
Jak teraz to czytam, to myślę, że nie nadaję sie do życia w społeczeństwie chyba
impegata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-09, 20:07   #530
mtlk
Zadomowienie

GG do mtlk

hehhehe ooj duzo tego jest no wiec nienawidze:
-dotykania moich wlosow
-odslaniania uszu (uszow?)
-gdy ktos cos robi bardzo wolno to mnie po prostu cholera bierze najchetniej bym wstala i sama zrobila
-gdy siedze z kims przy komputerze i ktos cos robi (a czemu nie ja?)
-gdy ktos korzysta z mojej komorki mp3 czy komputera
-gdy ktos zaglada mi przez ramie albo staje za blisko mnie
-gdy ktos zaczyna cos mowic i nie konczy
-cisza w domu i lampa brzeczy :/ albo zegar tyka :/ -
-puszczania muzyki z telefonu np w autobusie przeciez nie kazdy na ochote sluchac tego samego
-glupich nieprzyjemnych spojrzen
-korzystania z moich kosmetykow bez pytania
-gdy ktos stuka w moje krzeslo

hehe ja chyba tez nie nadaje sie do zycia w spoleczenstwie
Stary 2008-11-09, 21:14   #531
Clarissa:)
Wtajemniczenie

GG do Clarissa:)

Ilona, cieszę się, że nie jestem sama .

Parę rzeczy jeszcze mi się przypomniało:
-gdy ktoś w rozmowie stoi za blisko mnie :/ np. moi koledzy z klasy po wfie...zapach wiadomo jaki...no i tak stają 30 cm ode mnie. Duszę się zwyczajnie(i klaustrofobia i obrzydzenie)
-w związku z powyższym smród w klasie po wfie chłopców... Ludzie nie ma dezodorantów?!
-gdy ktoś robi coś przy komputerze a ja siedzię obok... Momentalnie robię się wściekła - lubię robić wszystko sama
-wcześniej wspomnianego podkradania żywności w szkole człowiek kupi sobie wodę, albo chrupki a po dosłownie 3 minutach nie ma :/ i to nawet nie pytają czy mogą się poczęstować
-dźwięku czyjegoś przeżuwania pokarmów, kiedy w domu jest cicho....tylko takie'chrup chrup' - doprowadza mnie to do szału
-tłumu w sklepach: wtedy wszyscy się o siebie ocierają... okropne
- rozmów dziewczyn w moim wieku...temat:chłopcy(sor ry"chłopaki"), picie, imprezy...i tak w kółko

I kolejny raz przekonałam się o tym, że jestem aspołeczna .
Clarissa:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-09, 21:37   #532
Wenress
Zakorzenienie

Jeszcze nienawidzę jak wysiadam z autobusu/tramwaju i nie mam nawet gdzie nogi na chodniku postawić, bo wszyscy stoją tuż przy drzwiach, żeby im przypadkiem nie uciekł, albo może żeby wepchnać sie pierwszym i zająć miejsce, bo to straszne postać 3 przystanki :/
Aż sie kiedyś wkurzę i podepcze, bo naprawdę czasem białej gorączki dostaję.
W ogóle wkurza mnie jakieś 70% pasażerów komunikacji miejskiej , zwłaszcza stare niewychowane babcie(naprawdę jest ich strasznie dużo...). Eh.

Ćwiczę!
Stary 2008-11-09, 21:42   #533
lapus
Wtajemniczenie

strasznie mnie irytuje jak jest jeszcze spory kawał do następnego przystanku, a babcie już wstają i przepychają się łokciami do drzwi, bo przecież nie zdążą wysiąść, tylko jakoś w tym biegu do drzwi nie wyglądają na wolno poruszające się
i NIENAWIDZĘ obmacywaczy w autobusach, napewno wiecie o co chodzi-stanie taki za mną i albo czuję że gdzieśtam mnie próbuje smyrać, albo przyciska się do mnie, chociaż ma dużo wolnej przestrzeni, takich to tylko bym zabiła

Gonna walk because it would save me
And my fragility could kill me
Is this the best I can be?
Is this the best I can give?
lapus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 11:49   #534
pastelka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lapus Pokaż wiadomość
strasznie mnie irytuje jak jest jeszcze spory kawał do następnego przystanku, a babcie już wstają i przepychają się łokciami do drzwi, bo przecież nie zdążą wysiąść, tylko jakoś w tym biegu do drzwi nie wyglądają na wolno poruszające się
i NIENAWIDZĘ obmacywaczy w autobusach, napewno wiecie o co chodzi-stanie taki za mną i albo czuję że gdzieśtam mnie próbuje smyrać, albo przyciska się do mnie, chociaż ma dużo wolnej przestrzeni, takich to tylko bym zabiła
Jezu, mam to samo. Te babcie, które pchają się przez cały autobus, chociaż teraz jest przystanek- szkoła i wysiada 3/4 ludzi z tego autobusu.

-Hałasy, światło, chrapanie, jak próbuję zasnąć. Masakra. Nawet takie najcichsze chrapanie okropnie mnie irytuje. I pobudzę wszystkich, postawie dom do góry nogami, żeby tylko była cisza.
-Kibole o 1 nad ranem, którzy toczą się nachlani pod moim oknem i śpiewają pieśń ku chwale górnika zabrze
-Kiedy idę sobie w zatłoczonym CH, przede mną idzie jakiś człowiek i nagle ni stąd ni zowąd zatrzymuje sie, a ja, nawet nie zdażę sie "zahamować" i uderzam o owego człowieka.
-Spojrzenia "z góry do dołu"
-Kiedy ktoś chamsko, bez pytania, włazi z buciorami w moja prywatność (pomijając już czytanie smsów w komórce, oglądanie zdjęć, przymierzanie ciuchów), szczytem jest, gdy rozmawiam z chłopakiem, który bardzo mi się podoba, a moje przyjaciółki do tej rozmowy się dołączają, i jeszcze chcą rozmawaić o mnie przy mnie!
-Ogólnianie
-Kiedy ktoś mówi, że nic mu w życiu nie wychodzi, a tak naprawdę nie stara się nic zmienić
Stary 2008-11-10, 12:10   #535
crippled
Wtajemniczenie

-na maksa irytują mnie osoby, które nieuważnie mnie słuchają i co chwile pytają "co?"

-nie trawie też bezsensownych smsów w stylu "co słychać?" "co robisz?" itp

-opisów na gg przedstawiających całe życie danej osoby np "jem obiad", "poszłam na spacer", "oglądam film", "spie", "kocham skarbka" "skarbek u mnie" "pokłóciłam się ze skarbkiem", "tesknie za moim misiem", "maluje pazurki i czekam na misia" itp - emocjonalni ekshibicjoniści
Stary 2008-11-10, 16:18   #536
harpoonka
Przyczajenie

GG do harpoonka

Mnie najbardziej chyba irytuje mama mojego TŻ, kiedy częstuję mnie czymś do jedzenia, ja gryzę kawałek i nawet nie zdążę przełknąć, a ona od razu pyta: "I co, dobre prawda?" Doprowadza mnie to do szewskiej pasji, zwłaszcza, że wspomniana mamuśka nie pyta, a raczej stwierdza fakt, że co ona przyrządziła jest pyszne

Kolejna rzecz, która mnie strasznie irytuje, to odpowiadanie na każde pytanie "tak, tak", kiedy nawet się nie wie, o co chodzi (jestem w Anglii i pracuję ze sporą ilością chińczyków, którzy nigdy! nie proszą o powtórzenie czegoś i ciężko się z nimi dogadać).

Nienawidzę jak ktoś zachwyca się moim psem i bez pytania bierze go na ręce, a potem jest krzyk jak capnie ! (moja sunia nie należy do milusich dla obcych)

Albo jak rodzice dzwonią do mnie i wciąż zadają pytaniaL "jadłaś coś? tak? a co? ugotowałaś sobie jakiś obiadek?" No kurczę i do tego WYMAGAJĄ ode mnie dokładnej odpowiedzi

Irytuje mnie strasznie, jak ktokolwiek zaczyna grzebać w moich prywatnych rzeczach i przeglądać notatki! Wrrrr...

Jest tego trochę, ale co ja będę zanudzać ;P
harpoonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 18:05   #537
Optymistka w trampkach
Rozeznanie

* kiedy ktoś po mnie poprawia
* kiedy ktoś grzebie w moich rzeczach
* kiedy ktoś czyta moje prywatne notatki tudzież nawet głupie zapiski
* kiedy ktoś szpera w moich kosmetykach i je "wypróbowuje"
* kiedy kładę się spać, a moja kołdra jest pognieciona
* kiedy próbuję coś powiedzieć, a druga osoba wciąż mi przerywa
* kiedy ktoś uciążliwie się we mnie wpatruje
i jeszcze trochę tego jest.

Optymistka w trampkach jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 18:59   #538
Olka:)
Rozeznanie

Nienawidzę jak ktoś dotyka, siada a co gorsza kładzie się na mojej pościeli! od razu mi się wydaje, że jest strasznie brudna
Olka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 19:08   #539
czesterka
Zakorzenienie

GG do czesterka

Jejć, teraz ciągle jak mnie coś irytuje, to przypomina mi sie tan wątek, wiec znów dopisuje:
- gdy coś wystaje z szafki/szuflady
arkusz
Stary 2008-11-20, 03:21   #540
srubka
Zakorzenienie

o prosze, idealny watek dla mnie
Irytuje mnie:
- ktos traca mnie w sklepie wozkiem/koszykiem, czy nie mozna stanac troszke dalej, a nie prawie na mnie? albo przynajmniej mozna troche uwazac
- starsze babcie w autobusach, gdy zawsze musza byc pierwsze i wszystko im sie nalezy, a moze ja tez jestem zmeczona, albo sie zle czuje?
- gdy chce wysiasc z autobusu, a tu ludzie z przystanku sie pchaja do srodka wiec jak mam wysiasc skoro nie ma miejsca, bo wszyscy sie pchaja? (na szczescie nie musze juz jezdzic autobusami etc)
- gdy moj pies lize sie! wyprowadza mnie to z rownowagi, tak mlaszcze a jak juz wylizuje sobie futerko w nocy i mnie to obudzi, to taka jestem wsciekla
- spojrzenia "z gory na dol"
- "zdzirowaty" smiech dziewczyn
- piski dziewczyn i rozmowy tylko o kosmetykach, ciuchach, imprezach, a co nie ma innych tematow?
- nadmierne spouchwalanie sie, albo odwrotnie udawanie ze sie mnie nie zna
- gdy ludziom nie chce sie isc do skrzynki po poczte tylko zatrzymuja sie na srodku drogi samochodem i sobie po nia ida, a ja jade za tym kims i moze mi sie spieszy? ale ktos oczywiscie nie pomysli o tym
- zostawianie wozkow sklepowych na calym parkingu, oczywiscie czesto samochod jest poobijany
- jak ktos mlaszcze, siorbie, zuje glosno gume, tak "ciamka", glosno oddycha, sapie etc., jak to jest chorobowe to ok przezyje, ale jak nie, to moge zabic
- probowanie moich kosmetykow, perfum etc.
- powolnosc niektorych ludzi
- obgadywanie, i takie udawanie dobrej osoby
- pytanie sie mnie o cos, a pozniej przerywanie w polowie jak mowie, (to po co sie wogole pytac?)
- uogolnianie
- udawanie erudyty
- niemile spojrzenia pan ze sklepu
- wogole w wiekszosci to mnie denerwuja/irytuja kobiety

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości