|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
Cytat:
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku jakie mnie nerwy złapały... wsio mnie denerwuje a zaczęło się od TŻ ... kurde nigdzie nie wychodzę bo nie mam jak... na tygodniu praca a na weekendy szkoła i teraz trafił mi się wolny weekend od nie wiem kiedy a tu taka MUKA!!!!
Teraz dzwonie do mojej bratanicy w ważnej sprawie ona nie odbiera telefonu... no to po co go Kurdę ma!!!!
|
|
|
|
#3453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.hadrys.pl/index.php?mod=2..._odbyt_szczura
|
|
|
#3454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
Witam moje Gwiazdki !
Ha jestem pierwsza dziś ale się nie dziwnie ... kto by tak z rana na kompa siadał Wyobraźcie sobie że TŻ przyszedł wczoraj z pracy o 0:20 a dziś był już o 8:00 ... jejku tak mi go żal że go tam tak wykorzystują... był na rozmowie chyba 2 dni temu do tego sklepu komputerowego obok mnie ale coś mu nie pasowało... na rękę 1000 a jak się wyrobi to 1100! No trochę nie za bardzo te zarobi biorąc pod uwagę jego umiejętności ... więc chyba nie zdecyduje się na zmianę i posiedzi jeszcze u siebie , jeszcze raz upomni się o umowę a jak nie da mu szef umowy to odejdzie!wtedy ten jelen zrozumie kogo miał i kogo stracił, bo teraz TŻ to po prostu wszystko z siebie dał , żeby wyrobić się w tej robocie chociaż nawet nie musiał bo miał wolne po tych nockach... |
|
|
|
#3457 |
|
Rozeznanie
|
jutro ide na impreze na sali, na ktorej mamy wesele. trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo w porzadku bo jak sie okaze ze zmienilam sale na jakas kiche to sie chyba zalamie!! co najlepsze w tamtej poprzedniej sali jeszcze nie odmowilismy terminu
ale juz przeciez nie ebde wydziwiac i zmieniac spowrotem bo by nas kamerzysta fotograf i reszta wysmiali
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, to trzeba jego sie zapytac.
|
#3459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potrzymacie dzisiaj troszkę kciuki za mnie
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-11-09 o 11:25 |
|
|
|
|
#3460 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ponieważ nie chce mi sie szukać na tym wątku , i nie wiem czy jest , mam pytanie ile płacicie za talerzy w restauracjach i co macie już w to wliczone, bo ja niestety nie jestem zbyt zorientowana , gdyż poszłam z mężem do pierwszej lepszej restauracji ,spodobała nam się i zamówiliśmy ją także nie mam rozeznania.My płacimy za talerzyk 120zł w tym już jest szampan , ciasto.A wesele robimy pod Warszawą.
|
|
#3461 | |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
Cytat:
Kasia- oczywiście, ze trzymamy kciuki |
|
|
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki.U nas od rana wichura i deszcz z gradem
az nie chce sie wychodzic z domu...Kaska 87 bedziemy trzymac a za co ;> |
|
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie dzisiaj piękna pogoda- słonko świeci...
w końcu
|
|
|
|
#3464 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
zastanawiam sie czy nie zmienić daty na 17.10.2009-to nasza pół rocznica
tylko nie wiem czy warto dla tego pół roku, nie wiem co robić
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam cos fajnego... na pewnej stronie internetowe
![]() Nie wiem czy nie naruszam regulaminu... ale skoro dało się skopiować z netu to chyba nie naruszam praw autorskich ... :/ 1. Wesele rozpoczyna się na początku a kończy, gdy młoda para zaśnie. 2. Kto pojawi się na weselu w złym nastroju będzie rozweselany. Jednak jeśli wszelkie próby zawiodą, gość zostanie usunięty z sali. 3. Zabrania się dłubania palcem w nosie sąsiada, dłubania widelcem w uchu, picia przez słomkę napoju sąsiada oraz wycierania tłustych palców w ubranie sąsiada. 4. Podróże poszukiwawcze pod stołem są surowo wzbronione. 5. Osoby mające uwagi dotyczące wesela zobowiązane będą do zorganizowania lepszego w przeciągu pół roku. 6. Nie toleruje się pustych kieliszków. Dlatego będą one od razu napełniane w celu uniknięcia zaglądania do nich zbyt głęboko. 7. Zabrania się rzucania kwiatów w kierunku młodej pary jeśli znajdują się one nadal w wazonie. 8. Osoby, które zgubią wątek nie muszą go szukać. Rano sala będzie gruntownie zamiatana i będzie go można odebrać. 9. Nie należy więcej pić, gdy nie jest się już w stanie wypowiedzieć zdania: „stół z powyłamywanymi nogami”. 10. Osoby niezadowolone ze swoich miejsc przy stole będą miały następnego dnia całą salę do dyspozycji. 11. Radzi się wszystkim panom przynajmniej raz zatańczyć z własną małżonką. Kosztuje to tylko parę minut a unika się w ten sposób kłopotów. 12. Jeśli alkohol wyleje się na odzież prosimy nie panikować! Zostanie przyniesiona następna butelka. 13. Dla osób, które nie znajdują żadnego powodu do śmiechu wisi lustro w korytarzu. 14. Zabrania się kobietom przewracania oczami oraz używania innych znaków w celu zmuszenia mężczyzn do pójścia do domu. 15. Zabrania się zabierania czegokolwiek z wesela oprócz dobrych wspomnień. 16. Osoby idące do domu proszone są o zabranie swoich partnerów. Nie dopuszcza się przy tym jakichkolwiek zamian. 17. Jeśli któryś z gości stwierdzi, że znajduje się sam na sali oznacza to, że zabawa dobiegła końca. Każdy z uczestników jest zobowiązany do przestrzegania powyższych zasad niezależnie od rasy, koloru skóry, płci, wyznania czy przekonań politycznych pod groźbą zmywania naczyń po weselu. |
|
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
kaska, no fajnie by bylo, zebys dolaczyla do nas. No i jesli mialabys taka mozliwosc to ja bym sie nie zastanawiala. Zawsze to o jedna rocznice w roku wiecej.
|
#3468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo od lipca będziemy razem mieszkac więc po co czekać
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo my chcemy w tej konkretnej![]() a tam jest bardzo oblegane a październik wiadomo, że miesiąc weselny, trzeba kogoś wygryźć http://www.europejskihotel.pl/galeria.html
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
czy ja wiem czy pazdziernik to taki miesiac weselny? U nie np. w pazdzierniku sezon slubny sie konczy.
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
No to musicie szybko się dowiedzieć, czy będą wolne terminy
|
|
|
|
#3475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zobaczymy co TZ na to
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
pazdziernik nie jest taki zły Kaska
jak uda sie z pogoda to mozna zrobic zdjecia na tle jesiennych barw.Moi znajomi tak mieli-fotki wyszly piekne-wydaje mi sie ze ladniejsze niz latem.Ale trzeba miec szczescie do pogody...choc latem tez roznie bywa No i fajnie przyspieszyc slub
|
|
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
my i tak będziemy robić fotki w inny dzień niż ślub więc można poczekac az będzie łądnie poza tym u mnie bywały takie sliczne dni na jesień i te liście spadające
ehh sie rozmarzyłam
|
#3478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie tez ![]() Cytat:
|
|
|
#3479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
szybciej żonka zostaniesz, fajnie na pewno wszystko zdążycie załatwić, nie martw się... aż ci zazdroszczę, bo my jeszcze 9m-cy czekać musimyCytat:
zaciskam mocno ![]() Jade dziś do teściów, jutro chyba już wróce, mamy z Tż wolny weekend, więc nie będziemy siedzieć w domu. |
||
|
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam własnie pizze juz zjedliśmy
![]() O 17:30 spotykamy się ze znajomymi... a o 19 na spotkanie do kościoła na kurs przedmałżeński. Jak tylko będę mogła to zgram zdjęcia bo zrobiłam zdjęcia pizzy i dodam na bloga
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

Wyobraźcie sobie że TŻ przyszedł wczoraj z pracy o 0:20 a dziś był już o 8:00 ... jejku tak mi go żal że go tam tak wykorzystują... był na rozmowie chyba 2 dni temu do tego sklepu komputerowego obok mnie ale coś mu nie pasowało... na rękę 1000 a jak się wyrobi to 1100! No trochę nie za bardzo te zarobi biorąc pod uwagę jego umiejętności ... więc chyba nie zdecyduje się na zmianę i posiedzi jeszcze u siebie , jeszcze raz upomni się o umowę a jak nie da mu szef umowy to odejdzie!

bo my chcemy w tej konkretnej