|
|
#1021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
Widze, ze wiele nas laczy: imie, milosc do kotow i fiol na punkcie wlosow , a jesli Twoj nick zainspirowany jest Angelina Jolie, to takze i to mamy wspolne- tzn. ogromna sympatie do niej![]() A co do kotow-wloczykijow. Ja moich nie wypuszczam z domu, bo chyba bym osiwiala ze strachu Wiem, ze traci to oszolomstwem, ale jak zostawiam je same na dluzej, (czyli ponad 8h), to nie dosc, ze niemilosiernie tesknie, to zaczynam sama sie nakrecac, wyobrazajac sobie, ze stalo sie cos zlego![]() Cytat:
Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-11-08 o 20:15 Powód: kociarze, a nie kocierze |
||
|
|
|
|
#1022 |
|
Gość
|
A dziękować, dziękować, u kluski to normalne.... ona tak codziennie do góry brzuszkiem potrafi leżeć.
Moje to zawsze wrócą, nikt przecież inny nie da pysznego papu (wymagające są - ani saszetki z kremowym sosem, ani z groszkiem czy marchewką nie ruszą), A Angelinę to uwielbiam, a i zobaczcie na najnowsze cosmo - moja bogini - Alicia Keys na okładce. Edytowane przez noname12345TPa Czas edycji: 2008-11-08 o 20:02 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale az mnie z zalu skreca, ze nie bede juz miala okazji zapoznac sie blizej z tak sympatyczna i kulturalna kolezanka![]() ![]() Jestem w szoku i widze, ze jak zwykle Szugar stanela komus koscia w gardle![]() Moze loloita pisala te laurke pod wplywem alkoholu, albo czegos innego? ![]() Werka- Angelina to moja platoniczna milosc I najbardziej zaszokowalo mnie to, ze naturalnie jest/byla blondynka, tylko od dawna farbuje wlosy na ciemno.
Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-11-08 o 20:08 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#1024 |
|
Gość
|
A diabli to wiedzą, czasem nie którym to musi być pod górę.... (wiadomo o kogo mi chodzi - o tą zbanowaną)
|
|
|
|
|
#1025 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
w pierwszej części, gdzieś na samym początku pisałam jego pochodzenie![]() ja moje puszczam- normalnie wracają zaraz jak je zawołam- ale teraz od tygodnia mieskzmay u cioci [ja i moje koty] i nie znają jeszcze terenu- no i do tgeo ten pies- ale przywykną
|
|
|
#1026 |
|
Gość
|
Dziękuję Jolie
|
|
|
|
|
#1027 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nareszcie wyszło szydło z wora ![]() Cytat:
Cuś jej nie podpasowały Estelle i Szugar ![]() Tak w ogóle, witam
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam właśnie ostrzeżenie za rażące słownictwo i atak na naszą Ulubienicę.
Chyba zaraz się przekręcę. |
|
|
|
|
#1029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1030 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż miło się czyta![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#1031 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chyba z rozpedu.....W takim razie podziwiam , pieknie Ci w ciemnym kolorze
Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-11-08 o 21:06 Powód: pokrecilam cos z cytatami |
|||||
|
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
Już. Załatwione.
Idę se meliski zrobić na uspokojenie (no żeby tę Smerfete normalnie .... ughhhhhhhh ..... ) ... |
|
|
|
|
#1033 | ||||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Cytat:
A kotki na pewno się polubią. Jeśli moja Piesacza, wielka przeciwniczka kociego gatunku dała radę z Ryrem się ugadać, to nie ma innej opcji. Z czasem samo przyjdzie Cytat:
![]() ![]() Przypominam, że do nadrobienia masz jeszcze wątek o nowościach kudłowych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jak już napisałam w "Dzienniku", nie wytrzymała ciśnienia. Chyba brak należytej uwagi, którą na siłę próbowała skupiać na sobie, odcisnął swoje piętno na psyche, niedowartościowanie wzięło górę... A tonący, wiadomo, brzytwy się chwyta ... No to chwyciła ![]() Cytat:
BANEm ją, banem Cytat:
...Spełniła się przepowiednia Porcelainnn - Obcy VII [czyli Ko-koleżanka] powrócił ![]() Ja to od dawna jej nie pasowałam Ciekawe dlaczego... tralalalala...
|
|
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buuuuraki Ale to dlaczego wcześniej ją zablokowali? ![]() Właśnie nie wiem czemu?
17.12.2007- Walka o zdrowe i piękne mo-hery Moja pielęgnacja-> klik!Przewodnik po olejowaniu! Profil na Endo TF, CE, obwodówka- zrobione Bieganie + Turbo Ewy Ch. Edytowane przez Narek Czas edycji: 2008-11-08 o 22:26 |
|
|
|
|
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uciekam zmywac blotko, bo za chwile zaschnie na skorupe i nie dojde do lazienki
|
|
|
|
|
|
#1036 | |
|
Zakorzenienie
|
Kattarina, witam serdecznie w naszym gronie
![]() Cytat:
10 godzin siedziałam dzisiaj w tych moich naukowych "sprawach", jestem wykończona... :padam: Ehhh naprawdę coraz częściej chciałabym, żeby te studia już się skończyły... nie wiem czy to zdrowa reakcja.
|
|
|
|
|
|
#1037 |
|
|
Bo złamała ragulamin... i ktoś się o tym dowiedział
![]() Coooo Ty przynajmniej było wesoło ![]() Zawsze chciało mi się śmiać, jak próbowała się panoszyć i podskakiwać
|
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[dziwna jestem ] W rzeczywistości załatwiam sprawy po swojemu
|
|
|
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1041 | |
|
|
Cytat:
Ale ileż ciekawych rzeczy można się o sobie dowiedzieć No, ale już po sprawie I nawet neo jej nie uratuje
|
|
|
|
#1042 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, tak to już jest, ja też często zmywam maskę zaschniętą prawie na kamień, bo się zagadam z dziewczynami ![]() Cytat:
A co studiowałaś Jolie?Cytat:
Niech spada na drzewo.
|
|||
|
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
Jolie od czerca tego roku jest mgr inż. chemii- a konkretniej analitykiem chemicznym
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór
Spadam na szybkie nadrabianko
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cześć viruś ![]() |
|
|
|
|
|
#1046 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
To jedziem
: Cytat:
Super, strasznie się cieszę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
)Cytat:
Może znowu z czasem uda się ją zablokować ?Cytat:
![]() Dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez virka Czas edycji: 2008-11-09 o 00:01 |
|||||||||||
|
|
|
|
#1047 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś jakoś nie potrafie się zorganizować i porządnie odpisywać ![]() Wiecie, tych głupot koko chyba nawet będzie mi brakować (tak, jestem trzeźwa! piszę świadomie) Marzenko w sumie masz rację z tym tuningiem Zamiast olejklu rycynowego będę dodawać oliwę i olej kokosowy/migdałowy.Kattarino - pytałaś mnie ostatnio w galerii o kolor - niestety nie jest naturalny. Ten na zdjęciu to baleyage rozjaśniaczem (teraz przerzuciłam się na farbę). Ja Angelinę do niedawna bardzo lubiłam. Teraz po tych adopcyjnych cyrkach już trochę mniej ![]() Dopadł mnie kryzysowy moment co do włosów. Pisałam już, ze sporo schudłam ostatnio. Odbiło się to na twarzy, a że mam z natury szczupłą, jest teraz superdrobna. I nawet przy mojej średniej ilości włosów twarz niknie, włosy ją przytłaczają. Zastanawiam się nad obcięciem fryzurki do brody, ew. do ramion... przywróćcie mnie do porządku!
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#1048 | |
|
Zakorzenienie
|
[
Cytat:
![]() Ja, która również coraz poważniej rozważa ścięcie... Ale Ty nie masz potrzeby, waga wróci do normy, to i z włoskami wszystko się poukłada. Emilko masz za ładne włoski na ścinanie
|
|
|
#1049 |
|
Zadomowienie
|
Viruś dziękuję
I moje włoski też dziękuję. Tylko... u mnie takie wachania wagowe trwaja nieraz b. długo, a włosy ,maja zdobić właścicielkę, a nie być tylko w miarę ładne same dla siebie...Zdecydowałam, że za miesiąc ide do Agi jaśko robić odrost i się jej doradzę. MOże wystarczy nadać fryzurze kształt. Albo zrobić grzywkę?
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#1050 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Jolie, Narek, WeronikaWargulak, Katt, karla_92 dziękuję w imieniu Polly
![]() Cytat:
Też miałam kiedyś taki okres, że chciałam mieć wszystko i wszystko przetestować. Teraz, gdy znalazłam już "swoje" marki i produkty interesuje mnie to mniej (wciąż nie tyczy się to włosów ). Jedynie perfumy uwielbiam testować, ale to moja pasja i tego nie zamierzam się tego oduczać. ![]() Cytat:
. Nie chcę, żebyś znikała. Cytat:
Cytat:
Tego nie wiedziałam. A też ją uwielbiam. Cytat:
![]() Chociaż mój naturalny ciemny blond latem przybierał miodowo-rudy odcień ![]() ---------- Dzisiejsza henna bardzo ładnie mi wyszła, chociaż jeszcze kilka razy będę musiała podrasować kolor, aby mieć taki odcień o jakim marzę. Za każdym razem, gdy nakładam hennę BAQ, to nie mogę się nadziwić, jak ładnie się rozprowadza i jaki daje ładny efekt, nie to, co sklepowe "gotowce". Dziś po raz pierwszy zmieszałam ją z Cassia Obovata i efekt jest naprawdę całkiem, całkiem. Może jestem dziwna, ale lubię ten sianowaty zapach, jaki utrzymuje się na włosach po użyciu henny. Z małych radości dnia dzisiejszego, to ucieszył mnie fakt, że znalazłam na tej liście firmy: Burt's Bees (której odżywką zostałam obdarowana), Bumble and Bumble (która ma w ofercie odżywkę do czerwonych włosów i podobna jest fantastyczna, a takiej szukam ) oraz Bath & Body Works (której pachnące kosmetyki do ciała mnie interesują) A tak poza tym, to całe popołudnie i wieczór bolała mnie głowa, dopiero niedawno ból zelżał i powracam do świata żywych
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2008-11-09 o 02:01 Powód: lit. |
|||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.

, a jesli Twoj nick zainspirowany jest Angelina Jolie, to takze i to mamy wspolne- tzn. ogromna sympatie do niej
Wiem, ze traci to oszolomstwem, ale jak zostawiam je same na dluzej, (czyli ponad 8h), to nie dosc, ze niemilosiernie tesknie, to zaczynam sama sie nakrecac, wyobrazajac sobie, ze stalo sie cos zlego

W nocy była walka o łóżko. Zasypialiśmy z Polly, a obudziłam się nad ranem z Beauty na swoim brzuchu, która walczyła jak lew, aby Polly nie znalazła się w łóżku z nami 
Chyba z rozpedu.....

... No to chwyciła
Teraz mam cale ramiona zarozowione.

Może znowu z czasem uda się ją zablokować