![]() |
#1021 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
![]() Widze, ze wiele nas laczy: imie, milosc do kotow i fiol na punkcie wlosow ![]() ![]() A co do kotow-wloczykijow. Ja moich nie wypuszczam z domu, bo chyba bym osiwiala ze strachu ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-11-08 o 19:15 Powód: kociarze, a nie kocierze |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1022 |
Gość
|
A dziękować, dziękować, u kluski to normalne.... ona tak codziennie do góry brzuszkiem potrafi leżeć.
![]() Moje to zawsze wrócą, nikt przecież inny nie da pysznego papu (wymagające są - ani saszetki z kremowym sosem, ani z groszkiem czy marchewką nie ruszą), A Angelinę to uwielbiam, a i zobaczcie na najnowsze cosmo - moja bogini - Alicia Keys na okładce. Edytowane przez noname12345TPa Czas edycji: 2008-11-08 o 19:02 Powód: dopisek |
![]() |
![]() |
![]() |
#1023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jestem w szoku ![]() ![]() Moze loloita pisala te laurke pod wplywem alkoholu, albo czegos innego? ![]() Werka- Angelina to moja platoniczna milosc ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-11-08 o 19:08 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1024 |
Gość
|
A diabli to wiedzą, czasem nie którym to musi być pod górę.... (wiadomo o kogo mi chodzi - o tą zbanowaną)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1025 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja moje puszczam- normalnie wracają zaraz jak je zawołam- ale teraz od tygodnia mieskzmay u cioci [ja i moje koty] i nie znają jeszcze terenu- no i do tgeo ten pies- ale przywykną
![]() |
![]() |
#1026 |
Gość
|
Dziękuję Jolie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1027 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nareszcie wyszło szydło z wora ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak w ogóle, witam ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1028 |
Zakorzenienie
|
Dostałam właśnie ostrzeżenie za rażące słownictwo i atak na naszą Ulubienicę.
Chyba zaraz się przekręcę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1029 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1030 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1031 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() W takim razie podziwiam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-11-08 o 20:06 Powód: pokrecilam cos z cytatami |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1032 |
Zakorzenienie
|
Już. Załatwione.
Idę se meliski zrobić na uspokojenie (no żeby tę Smerfete normalnie .... ughhhhhhhh ..... ) ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1033 | ||||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A kotki na pewno się polubią. Jeśli moja Piesacza, wielka przeciwniczka kociego gatunku dała radę z Ryrem się ugadać, to nie ma innej opcji. Z czasem samo przyjdzie ![]() Cytat:
![]() ![]() Przypominam, że do nadrobienia masz jeszcze wątek o nowościach kudłowych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak już napisałam w "Dzienniku", nie wytrzymała ciśnienia. Chyba brak należytej uwagi, którą na siłę próbowała skupiać na sobie, odcisnął swoje piętno na psyche, niedowartościowanie wzięło górę... A tonący, wiadomo, brzytwy się chwyta ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() BANEm ją, banem ![]() Cytat:
![]() Spełniła się przepowiednia Porcelainnn - Obcy VII [czyli Ko-koleżanka] powrócił ![]() Ja to od dawna jej nie pasowałam ![]() Ciekawe dlaczego... tralalalala... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1034 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Buuuuraki ![]() ![]() Właśnie nie wiem czemu? ![]() ![]()
17.12.2007- Walka o zdrowe i piękne mo-hery ![]() Przewodnik po olejowaniu! Profil na Endo TF, CE, obwodówka- zrobione Bieganie + Turbo Ewy Ch. Edytowane przez Narek Czas edycji: 2008-11-08 o 21:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Uciekam zmywac blotko, bo za chwile zaschnie na skorupe i nie dojde do lazienki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1036 | |
Zakorzenienie
|
Kattarina, witam serdecznie w naszym gronie
![]() ![]() Cytat:
10 godzin siedziałam dzisiaj w tych moich naukowych "sprawach", jestem wykończona... :padam: Ehhh naprawdę coraz częściej chciałabym, żeby te studia już się skończyły... nie wiem czy to zdrowa reakcja. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1037 |
|
Bo złamała ragulamin... i ktoś się o tym dowiedział
![]() ![]() Coooo Ty ![]() ![]() Zawsze chciało mi się śmiać, jak próbowała się panoszyć i podskakiwać ![]()
![]() |
![]() |
#1038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1039 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1041 | |
|
Cytat:
![]() Ale ileż ciekawych rzeczy można się o sobie dowiedzieć ![]() No, ale już po sprawie ![]() I nawet neo jej nie uratuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1042 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
Zakorzenienie
|
Jolie od czerca tego roku jest mgr inż. chemii- a konkretniej analitykiem chemicznym
![]() |
#1044 |
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór
![]() Spadam na szybkie nadrabianko ![]()
![]() |
#1045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cześć viruś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1046 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
To jedziem
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez virka Czas edycji: 2008-11-08 o 23:01 |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1047 |
Zadomowienie
|
![]() Ja dziś jakoś nie potrafie się zorganizować i porządnie odpisywać ![]() Wiecie, tych głupot koko chyba nawet będzie mi brakować (tak, jestem trzeźwa! piszę świadomie) Marzenko w sumie masz rację z tym tuningiem ![]() Kattarino - pytałaś mnie ostatnio w galerii o kolor - niestety nie jest naturalny. Ten na zdjęciu to baleyage rozjaśniaczem (teraz przerzuciłam się na farbę). Ja Angelinę do niedawna bardzo lubiłam. Teraz po tych adopcyjnych cyrkach już trochę mniej ![]() Dopadł mnie kryzysowy moment co do włosów. Pisałam już, ze sporo schudłam ostatnio. Odbiło się to na twarzy, a że mam z natury szczupłą, jest teraz superdrobna. I nawet przy mojej średniej ilości włosów twarz niknie, włosy ją przytłaczają. Zastanawiam się nad obcięciem fryzurki do brody, ew. do ramion... przywróćcie mnie do porządku! ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1048 | |
Zakorzenienie
|
[
Cytat:
![]() ![]() Ja, która również coraz poważniej rozważa ścięcie... Ale Ty nie masz potrzeby, waga wróci do normy, to i z włoskami wszystko się poukłada. Emilko masz za ładne włoski na ścinanie ![]()
![]() |
![]() |
#1049 |
Zadomowienie
|
Viruś dziękuję
![]() Zdecydowałam, że za miesiąc ide do Agi jaśko robić odrost i się jej doradzę. MOże wystarczy nadać fryzurze kształt. Albo zrobić grzywkę?
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1050 | |||||
Zakorzenienie
|
Jolie, Narek, WeronikaWargulak, Katt, karla_92 dziękuję w imieniu Polly
![]() Cytat:
![]() Też miałam kiedyś taki okres, że chciałam mieć wszystko i wszystko przetestować. Teraz, gdy znalazłam już "swoje" marki i produkty interesuje mnie to mniej (wciąż nie tyczy się to włosów ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chociaż mój naturalny ciemny blond latem przybierał miodowo-rudy odcień ![]() ---------- Dzisiejsza henna bardzo ładnie mi wyszła, chociaż jeszcze kilka razy będę musiała podrasować kolor, aby mieć taki odcień o jakim marzę. Za każdym razem, gdy nakładam hennę BAQ, to nie mogę się nadziwić, jak ładnie się rozprowadza i jaki daje ładny efekt, nie to, co sklepowe "gotowce". Dziś po raz pierwszy zmieszałam ją z Cassia Obovata i efekt jest naprawdę całkiem, całkiem. Może jestem dziwna, ale lubię ten sianowaty zapach, jaki utrzymuje się na włosach po użyciu henny. Z małych radości dnia dzisiejszego, to ucieszył mnie fakt, że znalazłam na tej liście firmy: Burt's Bees (której odżywką zostałam obdarowana), Bumble and Bumble (która ma w ofercie odżywkę do czerwonych włosów i podobna jest fantastyczna, a takiej szukam ![]() ![]() A tak poza tym, to całe popołudnie i wieczór bolała mnie głowa, dopiero niedawno ból zelżał i powracam do świata żywych
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2008-11-09 o 01:01 Powód: lit. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.