![]() |
#1051 |
Gość
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cześć dziewczyny - podziękowania od kluski i buby (proszę nie być przerażonym godziną, z powodu pęcherza ledwo śpię i często nie mogę usnąć).
![]() W przyszłym tygodniu ostatni raz farbuję na brązowo potem idzie ciemny rudy (machoń czy wiśnia - coś takiego). A i niedługo kupuję sobie lepszą zabawkę - Fujifilm Fine Pix F50sd - klik - jestem w nim zakochana - taki maluch, a tyle daje. A i dziś nie będę długo - wyjazd do Lublina na groby ze strony taty. Edytowane przez noname12345TPa Czas edycji: 2008-11-09 o 03:04 Powód: dopisek |
![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
Zakorzenienie
|
Nasz wątek - ku mojej wielkiej uciesze - jakiś taki bardziej kotowy staje się
![]() Dla mnie - początkującej kociej mamy wszystkie informacje są na wagę złota. Dziewczyny, pomocy !!! Moje Flipje nie chce jeść suchej karmy - a Pan doktor kazał. Spróbowaliśmy wszystkie, wierzcie mi - wszystkie, które są dostępne w okolicznych sklepach dla czworonogów. Włącznie z jakąś nowością : firma BOSCH, dla kotów niejadków. Nic . Kocie mokre - tez nie bardzo przypadło mu do gustu. Ale jak tylko wyczuje pokarm dla psów {z puszki} nie ma mocnych - wyjada nawet spod pyska jedzącego psa {psiska już przez niego wytresowane]. Kupiłam mu puszki z tej samej firmy, z której dla psów kupuję. Zainteresowanie prawie żadne. Na ludzkie jedzenie też tak jakoś jednym okiem patrzy. Dzwoniłam wczoraj do Pana Doktora - powiedział mi : niech je psie jedzenie, tylko dodatkową dawkę białka musi dostawać, najlepiej z surowej wątróbki. Dajecie swoim kotom surową wątróbkę ![]() ![]() ![]() Doradźcie : czekać i się zbytnio nie przejmować, czy już umierać z obawy i do innego lekarza na konsultacje jechać ?! I jeszcze jedno - moje słowa okazały się prorocze {zresztą tak, jak 99,9 % ![]() blonndee - aleś Ty odważna, a może - nierozważna ... To takie pytanie z dobrego serca. Życzę Ci {Wam} szczerze - happyendu . Bądź jednak przewidująca i ostrożna !!! Często asekuracja okazuje się bardzo potrzebna. Jolie - ufffffff ! Mojemu kocurowi zmieniam imię na - Batman {bo fruwa po mieszkaniu}; Twój Kuba - zasłużył też na nowe imię - Marko Polo. mariolasl - taki dorosły kot przyzwyczai się do nowego miejsca ?! Polly - urocza ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1053 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie ścinajcie, to na pewno chwilowy kryzys, za kilka dni trzepniecie się w główki z myślą "Jaka ja głupia byłam!" ![]() Cytat:
![]() Jak najbardziej dawaj mu surową wątróbkę- mój pchlarz uwielbia ją(pod każdą postacią ![]() ![]() Znajdźcie znajdźcie jakiegoś przyjaciela dla Filipka, kotowate Włosomaniaczki na pewno ucieszą się na widok nowej porcji zdjęć ![]() Któraś jeszcze chora jest? Bo ja siedzę i smarkam non stop ![]()
![]() |
![]() |
#1054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Przyjechałam wczoraj do domu i jadę dopiero do Opola w środę rano. Jak ja kocham rektorskie ![]() ![]() Co do chorób, to mnie nic nie bierze ostatnio. Od jakiegoś czasu biorę tran i zamiast wydawać kasę na drogie probiotyki (typu actimel) to kupiłam sobie kapsułki z bakteriami kwasu mlekowego. Za 6 złotych mam kapsułek na 10 dni, więc impreza jest o wiele tańsza ![]() ![]() Kupiłam też sobie żel palomy, ale on ładnie pachnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1056 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry...
![]() Wczoraj okropnie i nielegalnie urwałam się z wykładu i pojechałam się spotkać z mamą w Miejscowej Galerii.. Wynik tego substytutu wykładu to spódnica i bluzka ![]() A dziś dopiero na 13 mam 1 ćwiczenia... Dzięki Bogu bo mogłam się wyspać ![]() Teraz już umalowana i po śniadanko postanowiłam troszkę popisać. Wczoraj zanalizowano mnie-po raz 3(!) jako jesień! ![]() ![]() Ja to już mam fioła na punkcie tych typów i już sama nic nie wiem taka jestem zakręcona! ![]()
![]() |
#1057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli maluch nie przestawi się na kocie jadło to może dawaj mu psie ![]() bry wszystkim i miłego dnia ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1058 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() kolezanka z TYCH stron pochodzi? ![]() ![]() Cytat:
![]() mam nadzieje, ze nie pozaluje! i dziekuje za troske ![]() Cytat:
![]() ![]() o rany, przeczytalam cala ta historie!! co za... tylko lolitke zbanowano czy koko tez? ![]() Cytat:
![]() nie mam pojecia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja, i ja i ja! ![]() hmm, na poczatek dzien dobry ![]() sytuacja rozwinela sie tak, ze... napisal!! ![]() ![]() eh, jestem tak podekscytowana, ze az nie moge myslec w tej chwili racjonalnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1059 | ||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]() Sprawa będzie nieco utrudniona,bo nasza koleżanka ma neo, ale dzięki temu będzie jeszcze ciekawiej ![]() ![]() Może zamiast obcinać pomyśl o nowym uczesaniu? Spięciu włosów aby odsłaniały twarz, jakimś finezyjnym upięciu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mleczko możesz zakupić takie specjalne, preparowane dla kotów, wzbogacone odżywczo, o ile sie nie mylę Whiskas ma takie w swojej ofercie. Dużo zdrówka Kochane ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Czekamy na trzecie wcielenie ![]() Jak to będzie, hm... Alien VIII - Next Generation ? ![]() Cytat:
![]() A nie mówiłam, że będzie fajnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1060 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Blondee przeczytałam historię jak poznałaś przystojnego czarnego lokacza (uwielbiam loki u facetów - mój ma, ale niestety że w szkółce policyjnej jest, to musi obcinać) i trzymam kciuki ! Pisz na bieżąco jak sytuacja się rozwija. W ogóle jakie to romantyczne ehh ![]() dziękuje ![]() ![]() ![]() Edytowane przez oleczka87 Czas edycji: 2008-11-09 o 12:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1061 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O wątróbce już było, ale potwierdzam, że jak najbardziej możesz dać surową, na początke lepsza będzie drobiowa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam wszystkich i dużo zdrówka wszystkim zasmarkanym ![]()
![]() |
![]() |
#1062 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
![]() ![]() Widzę, że rodzinka nam się powiększa ![]() Kattarina, Werka - witam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1063 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam jeszcze miesiąc do fizyty u fryzjerki, poczekam i zoabczę jak się rozwinie sytuacja. Co do tefo chłopaka - to tak jak radzi Kasia - ostrożnie. I nie bądź księżniczką, ale też niech on o Ciebie powalczy, niech sie postara. Bo ma o kogo ![]() Cytat:
Będzie następna część, jak nic! A może 'Alien versus Predator'? ![]() Co do spięcia włosów - coraz częściej nostatnio noszę wysoko upięty kucyk. Dobrze, że sprawa punktór karnych Szugar się wyjasniła ![]() Marzenko - głowa do góry. O ile chciałabyś podciąć włosy? I naprawdę, z ręką na sercu, wiele dziewczyn dużo by dało za takie włosy jak Twoje... Mariolu - Polly jest cudna (jak ja Wam zazdroszczę tych Kotaczy ![]() Znalazłam dziś na youtube ![]() http://www.youtube.com/watch?v=cFeAwZslAHY Coraz poważniej myślę o nauce tanga ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Edytowane przez Porcelainnn Czas edycji: 2008-11-09 o 12:54 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1064 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Emilko dziękuję Ci bardzo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1065 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za rady ! Jak zawsze mogę na Was liczyć. Nową , wątróbkowo-mięskową dietę wprowadzam od jutra.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1066 |
Zakorzenienie
|
siema, siema wszystkim
![]() Jednak nie jadę NIGDZIE ![]() ![]() Ahh mój marny los... bez cytowania, wieczorem wejdę i zagadam coś jeszcze do Was ![]() Pa ![]()
![]() |
#1067 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do włosów, to przemyśl to Kochana dobrze, bo Twoje naprawdę robią wrażenie. Chociaż czasem fajnie coś w życiu zmienić ![]() Ja sobie wyobrażam, jak za jakiś czas zobaczę skutki obecnych stresów na włosach.. Już teraz lecą tragicznie, więc przygotowuję się w myślach na radyklane cięcie ![]() I doczytałam trochę zaległości, więc Marzenko trzymam mocno kciuki za drugi etap rozmowy o pracę ![]() Porcelanko - cieszę się, że nie ścinasz jednak ![]() Izuś (B) - trzymam kciuki za rozwój romantycznych sytuacji, ale proszę Cię o więcej ostrożności ![]() Kattarina - zdjęcia piękne, i Twoje i koni ![]() ![]() Wszystkie prezentowane koty piękne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
Zakorzenienie
|
Dobsz, nie ma szans na zrobienie posta, żeby wszystkim poodpisywać, więc pokrótce:
- witam nowe Włosomaniaczki, Perfumek jak widać coraz więcej (kto będzie udzielał się w Scent Barze, jak tak dalej pójdzie ![]() - gratuluję nowych zwierzaków, ładne koty (powiedzcie mi, czemu ja nie lubię kotów, a Wy wszyscy tak ? ![]() - Heroldin , wielkieś mi uczyniła pustki w sercu, przyznając się do miłości do Pereł ![]() ![]() - Olu, tego doopka od zdjęć to bym tak nie zostawiła w spokoju, może by to należało gdzieś zgłosić ? W końcu nagabuje Cię na nk, wydzwania, podszywa się ... nieładnie. - Porcelainn - ![]() ![]() ![]() I zapisz się na tango lub salsę, koniecznie ![]() - blondee - trzymam kciuki za dużo miłych chwil ![]() I co jeszcze chciałam ... ? Acha, jak się pojawi nowa koleżanka, to mi powiedzcie, porobię zapasy melisy ![]()
Edytowane przez szugarbejb Czas edycji: 2008-11-09 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1069 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mowilas, mowilas! ![]() ![]() Cytat:
![]() ja sie az sama dziwie, jestem bardzo racjonalnie myslaca, mi sie takie rzeczy po prostu nie przytrafiaja! ![]() ![]() mhhm ![]() ale juz moj przyjaciel sprowadza mnie na ziemie. zebym uwazala, bo brzmi to ZBYT romantycznie, ze zaraz mnie skrzywdzi, ze robie to tylko dlatego zeby odreagowac po ex-tz itp itd. pewnie ziarno prawdy w tym jest no ale kurcze, ciagle cos sie dzialo nie tak, trafialam na zlych ludzi, ktos mnie krzywdzil, ponizal, wszystko bylo schematyczne i pozbawione romantyzmu, moze w koncu i moj los ma prawo sie odmienic! szczerze w to tym razem wierze ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nie zastanawiaj sie, idz! tanczylam x-lat i chyba zaden sport mnie tak nie rozluznial [noo, moze tenis ![]() ![]() ja tez sie zastanawiam nad jakims kursem, tylko raczej cos wspolczesnego [nie mylic z nowoczesnym ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1070 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W Twojej sytuacji wyobrażam sobie, bo moje się po 1,5 roku pozbierać nie chcą...Ale u Ciebie może uda się, że ten proces będzie krótszy i lżejszy, czego z całego serca Ci życzę ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1071 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Może dlatego, że ma w sobie coś z klasyki (a balet ćwiczyłam przez ładnych parę lat i sentyment pozostał... ![]() Ups PPP ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie mogę patrzeć na swój kucyk ![]() ![]() ![]() Co do stresu - nie mam złudzeń. Moje obecne wypadanie (też od 1,5 roku) również zapoczątkowane zostałe silnymi stresami - i do tej pory trwa. Jak się nasili, to jestem pewna, że w niedługim czasie będę łysa ![]() Edytowane przez xyoko Czas edycji: 2008-11-09 o 14:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1073 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za nową znajomość, a Ty zdawaj nam tu relacje ![]() Ja tańczyłam już funk, video clip dance, hip hop (tak ! ![]() ![]() Tylko nie wiem czy umiałabym połączyć z fitnessem i mgr... Myślę, że jak skończę ten karnet na fit, to spróbuję. Szugar - tango piękne, ale partnera brak, może więc pójdę na tę salsę Właściwie to od razu bym poszła, z miejsca, już! ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1075 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() a propos tanca to ja towarzyski. potem zmiana klubow, terefere i w koncu to rzucilam. zaluje bo mialabym teraz calkiem dlugi staz, a baaardzo to lubilam ![]() potem byla salsa, balet, wspolczesny, jazz... ale nigdzie nie zagrzalam dlugo miejsca. teraz czaje sie na street dance [tego typu co w step up], i moze w koncu sie odwaze ![]()
![]() |
![]() |
#1076 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1077 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymaj się Werko ![]() Bardzo ładna ta twoja zabaweczka, to moja http://www.slipperybrick.com/wp-cont...1/dsc-w170.jpg Cytat:
Mnie na razie takie włosowe kryzysy nie łapią, ale... zawsze właśnie tak kończyło się moje zapuszczanie... Teraz się nie poddaję, tak nie można i Wy też nie możecie ! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłego Jolie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Często myślę o sztukach walki[dla rozładowania emocji] bo jestem bardzo nerwowy człek... Musiałam skasować uśmieszki... pff. Uwolniłam się na chwilę od genetyki, ale... zaraz będę musiała wrócić...
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Środa na szczęście już nie długo... Powodzenia i wciąż trzymam kciuki za wspaniałe rozwinięcie sytuacji!
![]() |
![]() |
#1079 | |
Zakorzenienie
|
Włosomaniaczki nie obcinają włosków!
Tak tylko wpadłam, długi weekend mam ![]() Chciałam zakomunikowac ,że moje włosy urosły w czasie jednego miesiaca aż o 5 cm! ![]() W szkole zapieprz, mimo że olewam to co mi się nie przyda, ale jednak starsznie mało czasu. No i... chyba zaczynam lubić chemię ![]() Więc korzystam z okazji i chociaż pozdrowię, bo poodpisywac na posty to pewnie nie dam rady ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem, czy nasz związek z TŻ się całkowicie nie rozsypał... nie będę pisać o co chodzi, po prostu coś we mnie pękło po wielu podobnych sytuacjach... nie wiem co mam robić, jestem kompletnie zagubiona... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.