|
|
#2821 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
sas brwi faktycznie ciut za cienkie, ale zapuścisz i będzie po problemie
![]() ag jestem z Tarnowa archi u mnie był niefart bo po ślubie na długo zniknęłam, ale odkąd wróciłam na wizaż mogę się spotkac
|
#2822 | |||
|
Zakorzenienie
|
Absolutnie PIĘKNY!!
![]() Cytat:
Najbardziej podoba mi się zdjęcie 2 i 4 - naprawdę ciekawie wykadrowaneCytat:
Gratuluje ![]() Cytat:
Teraz wyglądasz bardziej kobieco, dojrzalej. Nie no absolutnie nie zgadzam się, ze wyglądałaś lepiej.Dziś zrobiłam zapiekankę : makaron, szpinak, brokuły i ser i o dziwo bardzo smakowała TŻ'i. On uwielbia szpinak - dziwne nie W sumie to przez niego sama polubiłam to zielone zielsko ![]() Kode kilka zdjęć BB - więcej nie mam Zawsze podziwiam tę waszą ogromną choinkę na rynku - jest piękna i bardzo okazała! O i fotka ze spaceru z Toflerem To pies TŻ'a, przybłęda, przyszedł do nas gdy remontowaliśmy płot i tak oto znalazł się w wielkim BB A "szkieletora" pamiętasz? Na szczęście już nie straszy
|
|||
|
|
|
#2823 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Geography nie wiem co z tego będzie, ale nie moge zabrać się za naukę... poracha ![]() Uciekam na tv smutno mi jakoś
|
|
#2824 |
|
AGA :)
|
zaraz zmniejsze jakieś zmniejsze jakies foto z krakowa i wam pokaże
![]() przytyłam czyli mierzę tyle co kode a ważę tyle co archi niezły mix
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
Nie smec Sasik, moge Cie odpytac z ruchu plyt tektonicznych bo to poznaje na zywo
![]() Susanno ladne zdjecia bardzo i w ogole B-B to bardzo ladne miasto Nigdy nie bylam niestety.Kocham szpinakAg to czekamy na foty
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-09 o 22:15 |
|
|
|
#2826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O nie ja nic nie pamiętam nie wiem jak mam zamiar zdać mature... porażka. Susanno, te dwa zdjęcia są sprzed dwóch lat nie są aktualne
|
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem ale w Twoim profilu masz chyba bardziej aktualne zdjęcia więc można łatwo porównać
|
|
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
kode, śliczny ten żakiecik
)Zdjęcia BB też super ![]() Susanno, Twoje też ![]() A poza tym to witam się wieczorkiem, ale nie wiem ile tu dziś posiedzę, bo troszkę zmęczona jestem
|
|
|
|
#2829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już nie mam no ale były z tego roku Dziękuje za opinie i szczerość teraz uciekam na tv może mi się humorek poprawi...
|
|
#2830 |
|
|
Moje
![]() na tym jednym musiałam uciąć moją jakże piękną głowę bo minę zrobiłam niczym stara babcia
|
|
#2831 | ||
|
Zakorzenienie
|
lubię ponadczasowe kroje bo ciuchy noszę po ładne parę lat aż się zniszczą
![]() Cytat:
pewnie że pamiętam szkieletora - biurowca ![]() Sus straszna z Ciebie laska ![]() a tą fotkę z dachami to z jakiego punktu widokowego robiłaś? weszłaś na dach?![]() zdjęcie z przeszklonym mostkiem..tam dzisiaj byłam Miałam problem który rynek pokazać znajomym a choinka - zgadzam sie robi wrażenie ooo będą fotki ![]() a ja mierzę tyle co ty a ważę tyle co archi? tylko nie wiem ile waży archi ![]() Cytat:
![]() ja też szczególnie w pierogach
|
||
|
|
|
#2832 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja też nei będę długo. czekam na TŻ i może jakiś film będziemy oglądać ![]() Jutro woooolne hurrra nie muszę wstawać o 6 rano Cytat:
Nie smuć się ...i nie szukaj powodów do dołowania się ![]() Cytat:
![]() swietny, nietypowy płaszczyk na drugiej fotce już go kiedyś widziałam ![]() a minę to ja też na żakietowym zddjęciu miałam nieciekawą dlatego je obciełam
|
||||
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś bardzo ladnie i fajny rozowy plaszczyk masz
![]() Kode to gdzie Ty mieszkasz bo sie wlasnie zgubilam Chyba ze ta BB to bardzo blisko Zywca jest![]() Puszek |
|
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
archi mieszkam w Żywcu a do B-B mam około 25km
![]() pracuję w B-B i chodziłam tam do liceum wiec trochę je znam
|
|
|
|
#2835 | ||
|
Zakorzenienie
|
O faktycznie już nie ma ale nie dalej jak kilka dni temu podziwiałam twoją śliczną buzię wiec pamięć napewno mnie nie myli
![]() Głowa do góry laska, nie smuś się ! Cytat:
Cytat:
Zdjęcie dachów było robione z dachu - jest taka restauracja gdzie można zjeść i napić się na dachu wieżowca. Fajne widoki Jutro mam urlop i w środę też. Musze czytać ewangelie bo w sobotę będzie draka ![]() Jutro chcemy jechać z TŻ do lumpka na zakupy dla niego w szoku byłam jak sam mi to zaproponował. Trzeba kuc żelazo póki gorące! Trzymajcie kciuki żebyśmy kupili to co mu trzeba. On tak nie lubi zakupów, kupuje tylko to co konieczne i gdy np. jeansy spadną mu z tyłka Moda dla niego nie istnieje no ale co robić jak taki jest
|
||
|
|
|
#2836 |
|
|
dziękuję dziewczyny
![]() kode gdzie widziałaś płaszczyk? ![]() ja go kupiłam chyba ze 2 lata temu ale nie nosiłam i teraz tylko na to wesele ubrałam
|
|
#2837 |
|
|
ooo sus zeby mojc hcial wejsc do lumka! o w żyyyyyyyciu :/
fajnieeeee ! moj to ma tak ze np upodba sobie jakas firmę to koniec. kiedys był Big star, teraz ubro. już prawie całą kolekcję wykupił. wariaaaaaat a tyle razy go namawiałam na lumpka. co tyyyyyy :/
|
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
A to juz wszystko wiem Kode
![]() Susanno a jak Twoj promotor wczorajszy?
|
|
|
|
#2839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój jest neutralny: nie przepada (bo to forma zakupów) ale i nie zabrania czy coś takiego. Wie że gdybym miała więcej pieniążków to bym na lumpeksowe zakupy jeździła co tydzień. Dobrze, że ma takie podejście ufff... mów, ze jestem uzależniona ale to nieprawda ![]() Aha moja torebka z e-torebki trochę się do mnie przybliżyła torba, którą sprzedaję na allegro ma całkiem fajną cenę, trochę dołożę i chyba kupię tę czarną -> http://www.etorebka.pl/s03.php?f=0074A spoko - przeżyłam. Oczywiście plan pracy, który przed wakacjami był na TIP TOP OK wczoraj uległ całkowitemu przekształceniu. To co było pierwsze jest ostatnie a to co ostatnie pierwsze. No ale dobrze, że tylko tyle zmienił uff... Trzebaby cos pisać... tak mi się nie chcę... ale co robić
Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-11-09 o 22:55 |
|
|
|
|
#2840 |
|
|
suus moj się ze mnie śmieje i jak np coś ubieram nowego lumpkowego (bo nie pokazuję mu, dopiero jak już wypiorę to zakładam i widzi) to pyta czy kupiłam to w tym ekskluzywnym sklepie, hehe i sie smieje ze mnie,
no ale niech sie smieje, pff :P jutro dostawa, i tz jedzie do Zielonej góry to by mnie zawiozł, byłoby szybciej, no ale nie mam z czym za bardzo :/ w grudniu sobie odbiję Bardzo fajna ta twoja torebka !! zamawiaj szybko zanim Ci ceny nie podniosą.
|
|
#2841 |
|
|
suus moj się ze mnie śmieje i jak np coś ubieram nowego lumpkowego (bo nie pokazuję mu, dopiero jak już wypiorę to zakładam i widzi) to pyta czy kupiłam to w tym ekskluzywnym sklepie, hehe i sie smieje ze mnie,
no ale niech sie smieje, pff :P jutro dostawa, i tz jedzie do Zielonej góry to by mnie zawiozł, byłoby szybciej, no ale nie mam z czym za bardzo :/ w grudniu sobie odbiję Bardzo fajna ta twoja torebka !! zamawiaj szybko zanim Ci ceny nie podniosą.
|
|
#2842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo obróbką golarką do ubran ale tak to jest spoko ![]() Cytat:
Dobra kobity znikam tak więc dobranoc i papa!! |
||
|
|
|
#2843 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kupuje jak potrzebuje.![]() ja do lumpka idę jak muszę na tŻ czekać a nie chce mi się w pracy siedzieć ![]() mam bliżej niż do miasta ![]() Cytat:
![]() zmykam spać. dobranoc
|
|||
|
|
|
#2844 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny ale Wy jesteście Kochane przywiązałam się do Was i jeśli kiedyś musiałabym stad odejść, to będzie strasznie ciężko ![]() Cytat:
Cytat:
super jest... ale nie stać mnie narazie na zakup takiej
|
|
#2845 |
|
|
dobranoc więc suus i kode
![]() ja czekam na seks w wielkim miescie ![]() kodu nie może byc! nie pamiętam może to był inny:P ale never mind
|
|
#2846 |
|
|
sas a czemu miałabyś odejść !
nie oddamy Cię nikomu !!!
|
|
#2847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak czysto teoretycznie było Ale KOCHAM WAS dziewczyny A Agatko jesteś sliczna i masz prześliczny uśmiech i masz super płaszczyki
|
|
#2848 |
|
|
sasu 23.35 (za chwilę)
na tvn oglądaj ze mną ![]() dziękuję ![]() ale uśmiechu swojego nie lubię, i to bardzo. dlatego żadko się uśmiecham, hehe bo mi się dziwacznie usta układają ;p
|
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam tvn i więc nie obejrzę z Tobą serialu ![]() I masz przepiękny uśmiech i masz się uśmiechać cały czas
|
|
#2850 |
|
|
saaas ajjj
![]() no trudno, oglądam sama, chociaż nie ukrywam że wolałabym z Tobą ![]() a uśmiechać się będę specjalnie dla Ciebie i do Ciebie
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

Najbardziej podoba mi się zdjęcie 2 i 4 - naprawdę ciekawie wykadrowane
Teraz wyglądasz bardziej kobieco, dojrzalej. Nie no absolutnie nie zgadzam się, ze wyglądałaś lepiej.

ja nic nie pamiętam 

teraz uciekam na tv może mi się humorek poprawi... 

Chyba ze ta BB to bardzo blisko Zywca jest