|
|
#361 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
moje :
Zmęczona ciągłą zabawą na huśtawce, chciałabym wreszcie złapać jakąś równowagę! Nie groź mi miłością kochanie, lepiej chodźmy na spacer w deszczu... Tylko szum morza i mewy krzyk może uspokoić zranioną duszę...
'Zastanawiam się, dlaczego mężczyźni w ogóle bywają poważni. Mają to coś długiego, delikatnego i zabawnego, co im dynda między nogami, to się podnosząc, to opadając z własnej woli... Gdybym ja była mężczyzną, bez przerwy śmiałabym się sama z siebie.' Edytowane przez ehjano Czas edycji: 2008-11-09 o 22:02 |
|
|
|
#362 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie sądziłam, że komuś się podobają ![]() Miło mi. Dziękuje Jeszcze kilka...tak na szybko: Czekałam na niego. Całą sobą. Cierpiałam. Któregoś dnia o wiele bardziej niż zwykle. Nie szukam człowieka. Szukam uczucia. Umieram gdy widzę jak błądzimy we mgle... Niczego nie będzie żal. Znam Cie - widziałam jak kochałeś się ze mną w moim śnie. Podlewana miłością w końcu zakwitłam. Jutro jest zbyt niepewne by coś na nim budować. Zagubione słowa. Podziwiam Cie na odległość. Ciepły pocałunek na skroni. Pośród nigdy niezmiennych wspomnień. Wiem, to tylko sen... nie budź mnie. Tak mało mamy... tylko tę nadzieję. Nim pościel straci Twój zapach...
"Nie wiem... Czy każdy z nas ma swoje przeznaczenie, czy też życie nas unosi jak liście na wietrze. Być może jedno i drugie... Może obie te rzeczy dzieją się równocześnie..." Edytowane przez Icamna Czas edycji: 2008-11-09 o 22:58 |
|
|
|
|
#363 |
|
Przyczajenie
|
A coś o tym, że idę na 18-stke? Macie może
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie. jakieś opisy o imprezie w klubie ; )
|
#365 |
|
Rozeznanie
|
pobawmy się w powietrze.
z czasem wszystko się zmienia. Nie widziałam Cię już od miesiąca. I nic. Jestem może bledsza, trochę śpiąca, troche bardziej milcząca. Lecz widac można życ bez powietrza. "Kondomy zabiły romantyzm, ale o wiele łatwiej jest z kimś się przespać - powiedział mój kumpel. - Jest w kondomach coś takiego, że kobiety czują, jakby seks nie miał znaczenia. Bo nie ma kontaktu z ciałem. I idą z tobą do łóżka o wiele chętniej." Czyta ktoś? oO Coś o miłości? Ale takie niedosłowne. <33 ![]()
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2008-11-09 o 22:58 |
|
|
|
#366 |
|
Zadomowienie
|
Czarnula4
taki mi się przypomniał [z wizażu] Mam to wszystko gdzieś. Oo tam daleko ;] |
|
|
|
#367 |
|
Raczkowanie
|
tylko proszę bez złych skojarzeń..
bóg dał mi szerokie biodra, lecz nie powiedział w co je ubrać.. przy tobie zapominam być miłą.. myśleć, że gdzieś jesteś i że kiedyś podzielę się z TOBĄ tym wszystkim! patrząc na Twoje ręce krwawiące i zadające ból krzyczący memu sercu uczę się życ.. patrząc na Ciebie bijącego moją duszę cierniem wspomnień bezkresnych błagam o jeszcze.. skomle w bramach Twego serca proszą co kolejne katusze.. kocham mimo wszystko.. cierpiąc.. Zapominam Cię.. Już za mgłą Twoje oczy, Już za mgłą Twoje włosy, Już za mgłą.. Zapominam Cię.. Już nie widzę Ciebie we śnie, Już nie tęsknię tak jak wcześniej, Już nie tęsknię.. Zapominam Cię.. Już nie myślę jak myślałam, Już nie czekam jak czekałam, Już nie czekam.. Zapominam Cię.. Już przemija wazystko we mnie, Już przemijasz bezszelestnie, Już przemijasz.. Zapominam Cię.. Już zapominam Cię, Już..tak jak chciałeś! każdy dzień bez ciebie jest,jak zimne stalowe drzwi.. kiedyś było coś więcej co da się przeliczać na piękne słowa.. popatrz w me oczy powiedz co czujesz, a odejde bez słów.. |
|
|
|
#368 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
uszy zatkam, by nie slyszeć waszych fałszywych słów pier.dolicie. a moje serce ma was w dupie. ludzie, którzy najwięcej mówią, a nic nie wiedzą. moje zmysły są nieczułe na slowa wasze nie mam siły na słuchanie tych przykrych słów nawet wy na siłę karmicie mnie goryczą.. hmm..? Cytat:
a miło mi, dziękować (: całuję pyszczek ;*** Cytat:
to ja układam kroki w moim tańcu życia. wam nic do tego. własnymi kredkami rysuję swój własny świat. jestem dumna z tego, a was wszystkich gdzieś mam. możesz się w łokieć pocałować, dzisiaj co innego na głowie mam żebyś mi tu na uszach stanął, to nic nie zmienię. dobrze mi tak. _ gdybym wiedziała, że to nas zniszczy, przysięgam, że poruszyłabym światem, żeby to nigdy się nie stało. w moich futrzanych kapciach czyhają ostre zębiska nie lubię słowa 'koniec'. w praktyce nie jest takie straszne. dłoń zacisnęła wokół jego nadgarstka. trzasnęły za nim drzwi, a po podłodze posypały się jej palce. słyszałam dziś w nocy śpiew wilkołaka. brzmiał przeraźliwie tak, jakby księżyc przygniótł mu serce.. świat w całości połknął mnie ciemna noc pożera zmysły w jasnej żarówce pająk tka swą gęstą sieć posklejane powieki mam spłakany policzek tulę do poduszki rozedrgane opuszki palców rysują wzory po twym polaroidowym policzku pod abażurem od lampki schowałam swoje sumienie w małym słoiczku po dżemie trzymam wiosenny deszcz
NIEDOROZWINIĘTY JESTEM- MAM TYLKO JEDNĄ TWARZ DLA LUDZI. Edytowane przez abunee Czas edycji: 2008-11-09 o 22:39 |
|||
|
|
|
#369 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziękuje jak coś sie jeszcze przypomni to poprosze ![]() Cytat:
czerwone mistrzowskie ![]() a fioletowy przerażający ale też fajny^^___ Niech ci rzec każe wstyd, że kochać nie chcesz
|
|
|
#370 |
|
BAN stały
|
zakochałam sie w tym wątku
![]() troszkę ode mnie : zagubieni w deszczu kłamstw. wciąż grzesząc. .a thousand lights had made me stronger... W miłości jest tylko jedno wyjście-ucieczka. I think about You Baby and I dream about You all the time... mój ulubiony <3 .but first You must show me that You can smile for me... Stara rzecz stanie się nową, jeśli uwolnisz ją z więzów swego przywiązania Mam prośbę. Jakiś czas temu zaiskrzyło pomiędzy mną, a moim kumplem. Jednak wciąż jesteśmy tylko przyjaciółmi. I na dodatek hm, czuję, że on mnie oszukuję... Potrzebne mi jakieś opisiki, mam nadzieję, ze mogę na Was liczyć ? |
|
|
|
#371 |
|
Rozeznanie
|
A coś o tym że chociaż nie chcę to muszę zostawić mojego TŻ,że on mnie nie szanuję,zapomina o mnie,że mam dosyć traktowania jak dziewczynę na telefon....że nie tak miało być
|
#372 |
|
Raczkowanie
|
Nie pytaj. Popatrz. Podotykaj.
Kochać czasem znaczy... Po prostu umieć nie być razem. gdzieś za szybą biała lata ćma Ale we mnie wszystko twoje... To piękne! poczuć nagle miętę i mieć w głowie pstro ![]() jak pigułkę nasenną weź mnie, proszę weź wspiąć się po drabinie do nieba z Tobą chcę. czemu tak pamiętać chcę o tym co nie stało się.? oszukać próbuję czas już nie chodzę spać dlaczego im więcej Ciebie tym mniej.? znów do Ciebie mówię gdy śpisz. słowa co modlitwą chcę być. cała jestem jak ze szkła. w pustym oku sucha łza. Lubię powłóczyć się kiedy deszcz, jak wino upija Którędy do Raju...? Obudź we mnie swoją Wenus. Zobacz serce które drży Noc rozśpiewała się i tańczy, nie ma już oceanów, ocean to My Może znajdziemy od naszych łez schronienie... Może znajdziemy Bajkowy świat - w nim nadzieję. Zapomnieć nie ma mowy
Być razem nie ma mowy Wyrzucić nie da rady, bo W sercu ciebie mam * Mam nadzieję, że przydadzą się komuś opisy ode mnie...
Edytowane przez LKstasia Czas edycji: 2008-11-09 o 23:12 |
|
|
|
#373 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze tylko jakieś 24 h nadziei..
i wiem , że jesteś gdzieś. bo mało mnie obchodzisz . bo zapomniałam jak uśmiechasz się. a twe oczy takie niebieskie . tak się świecą w tą noc. to nie to co kiedyś . o nie. zapomniałam już jak wyglądasz . i kolor twych oczu zniknął z pola widzenia. chcę oddać Ci serce . ale Ty i tak masz to w d.. ' wierze jeszcze w Ciebie . jeszcze nie oznacza wiecznie . i byłeś mi bliski . tak bliski.. a teraz trudno Ci wymówić głupie ' cześć . czuję coś co trudno nazwać . bo to wcale nie miłość . kochany , w tydzień się nie zapomina . chyba tylko Ty tak potrafisz. ' przecież wiem , że Nam szczęścia los nie chce dać . zwątpiłeś nie raz . ja jeszcze jestem . choć nie wiem na jak długo ' cierpliwie poczekam aż w końcu powiesz że kochać będziesz tylko mnie '
|
#374 |
|
Raczkowanie
|
.miałeś czuwać kiedy śpię.
"Znaleźć własne miejsce, gdzie nie boli nic..." Fucktycznie. "Los może dać wszystko, wszystko zarazem odbierając." Pamiętaj: Jest na tym świecie ktoś szczęśliwy, bo Ty jesteś szczęśliwa... Przez pomyłkę nie zapomnij o mnie... "Żegnaj" odbiera całą nadzieję na ponowne spotkanie. Nie wiem co się stało memu sercu, miałam je i nagle zgubiłam... |
|
|
|
#375 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dziękuję za wyróżnienie Chodź..musimy pielęgnować te durne wspomnienia. - Na co tak patrzysz ? - Na nic, to tylko wspomnienia.. Wspomnienia to , do siebie mają, że zawsze chcesz czy nie chcesz wracają.. a teraz nawet jestem szczęśliwa. no i co, że wspomnienia bolą. chyba tak będzie zawsze. ale jestem szczęśliwa. Mówisz nie było źle, ale to wspomnienia bolą.. Trzeba coś stracić by coś docenić żeby odzyskać trzeba się zmienić..Gdy mnie zabraknie..Zakop wspomnienia..A Gdy zatęsknisz...Naucz się doceniać. oślepłam od wspomnień. Podarła wszystkie wspólne zdjęcia. Wykasowała jego numer w komórce. Zakopała wspomnienia. Starała się zapomnieć o wszystkim, wszystkim, co z nim związane. Teraz wie, że to się nie uda. Nigdy nie zapomni o wielkiej miłości jaką go obdarzyła, a z jakiej on okrutnie zadrwił.. bo trzeba kolekcjonować dobre wspomnienia. Wspomnieniami wracam do wszystkich pięknych dni. Wspomnienia są jedynym rajem, z którego nie można nas wygnać… I wszystkie wspomnienia,tak mi bliskie,bledną. zapisane w mojej głowie, niezapomniane i nieprzemijające- wspomnienia. za przeszłością zawsze się tęskni, bo ją tracimy bezpowrotnie.. Otulam się wspomnieniami... niech one ogrzeją mnie... __________ kiedy myślę o Tobie, to bezsilność znowu czuję. Odkąd ze sobą jesteśmy, nasz związek jest tak pewny, jak jazda terenowym isuzu serpentynami w górach z szybkością osiemdziesięciu kilometrów na godzinę. W dodatku w deszczu. I w huraganowym wietrze. to nie wina telefonu, gdy milczy. Do mężczyzny powinien być dołączony tłumacz, który by nam tłumaczył, co mężczyzna ma na myśli. Do każdego w dodatku osobny, niepowtarzalny, żadne tam ogólniki – ty z Marsa, ja z Wenus. Który by objaśniał, na przykład, co to znaczy, kiedy on milczy. Zamówiłam sobie szczęście. w pięknym kartonie. z białym kwiatem zamiast kokardy. Rysowałam na piasku dziecinne serca. pisałam "kocham" czekając na miłość. Zmienił jej świat, zaczął zmieniać ją... A teraz go nie ma. - być może pewnego dnia obudzę się i poczuję... - co? - że jestem zakochana! no wiesz: oszołomiona, rozpalona i z mdłościami... - to nie miłość, mała. to grypa.. |
|
|
|
|
#376 | |||
|
Raczkowanie
|
Dzięki bardzo, miło mi, że Ci miło
buzia Cytat:
kiss Pożyczaj, smacznego buźka Cytat:
Coś się pomyśli ![]() 1. I don't worry about what people think. They don't do it very often ![]() /Nie martwie się tym co myśla ludzie, nie robią tego za często/ 2. Generalnie mam tumiwisizm i wisi mi to co myślicie ![]() 3. Jakby Ci to powiedzieć, żeby Cię nie obrazić... W dupie mam co myślisz ![]() 4. Jest mi dobrze, wszystko gra, Twój problem, że nie łapiesz rytmu 5. Nie narzekam i się cudzą opinią nie stresuje.. szkoda cennego czasu ![]() może jakiś Ci podpasuje buziaki Cytat:
/Panienka na telefon? Sp*erdalaj, zly numer/ 2. Sorry Lojtku, brak czasu i szacunku, panna na gwizdek. Nie ze mną. 3. Nie chcę, ale nie mam wyjścia, nie jestem Twoim pomiotkiem. 4. The more I think about it the more I realize there's no other way /Im więcej o tym myślę tym bardziej uświadamiam sobie, że nie ma innego wyjścia/ 5. Choć nie chcę, tak zrobię. Warta jestem innego podejścia. 6. Inne dłonie mnie ogrzeją, inny człowiek mnie doceni. może coś z tego wybierzesz trzymaj się i nie daj się tak traktować.Pamiętaj, najważniejsze to być szczęśliwym i do tego dąż buzia i takie ode mnie: 1. Daj dłoń, położe Ci na niej serce, otulę duszą, wyszepce marzenia.. 2. Znam wiele dróg, ale to moją niewłaściwą się przejdziemy.. ![]() 3. Masz furię we krwi. 4. Podtekst to moje drugie imię.. ![]() 5. Widzę w oczach Twoje żądze 6. Zaprowadzę Cię w nieznane, zatańczę.. 7. Dobry jestes jak wata cukrowa.. na patyku ![]() 8. Hedonista i kobieciarz. Mój typ? Okaże się ![]() 9. Za jeden uśmiech zostanę Twoja nianią, za dwa utulę Cię do snu... ![]() 10. Znam Twoją wartość. Ty znasz swoją, ale czy nie warto ich ze soną poznać? 11. Hmmm. mnie czasem wystarczy, żebyś tak właśnie na mnie patrzył.. ![]()
|
|
|
#377 | |
|
Zadomowienie
|
* TiScatteroUnaFoto; Zabieram. Kocham! Dziękuje. ;*
*eccentriic; strzał w 10. kradne, dziękuje. ;* * bbaasstt1331; Kochana, zabieram i dziękuje. ;* * abunee; Oj, o to mi chodziło. Dziękuje. <3 Cytat:
* fioletowe, czerwone, żółte, zielone .. wspomnienia .. * Dziś to wszystko już tylko wspomnienia. * Bagaż wspomnień .. * Wspomnienia .. One zostają na zawsze .. Nic innego. Niestety. Przepraszam. * Gonimy za szczęściem, sięgamy do gwiazd .. * Biała zima ja i Ty. <3 Prośba [ wiem, wiem, troche ich za dużo z mojej strony ], ale poszukuje opisów angielskich. Takich, innych, mogą być o bajkach, o smutku troszkę, o życiu, o wspomnieniach, o miłości .. Takie bardzo ogólne. Proszee. socjetygirl17; 3martyna3; TwojaImaginacja; kee; przerysowna; 12 stonka; eccentriic; TiScatteroUnaFoto; XxValedictionxX; abunee; snowball; styrana; r0zunia; agattee, caroline2324; Lougess; RealGirl89; xxxJuanaxxx Kocham. <3
|
|
|
#378 |
|
Raczkowanie
|
ale długo mnie tutaj nie było. a jak szybko nowa część. genialnie
![]() FIGLARNA <3 dontlookdown - przepraszam, że pytam, ale po co pytasz co chwilę, czy ktoś czyta? nie zawsze, gdy ktoś kradnie to oznajmia każdemu. przy mnie bądź. tęsknisz? zachwyca wielki świat, a serce tęskni. wolność. słowa najpiękniejsze. twej twarzy szukam pośród miliona innych. tęsknię. do zobaczenia za rok! wróciły do mnie chwile szczęścia. uwielbiam czas spędzony z tobą. chcę wrócić tam. i chcę byś też tam był.
|
|
#379 |
|
Rozeznanie
|
Frizzelicious
jesteś genialna Zrobię dokładnie tak jak on,zmieniłam numer telefonu,wyłączyłam domowy,pierwsza się nie odezwę...wczoraj cały dzień się nawet nie odezwał,nie odebrał telefonu...i to nie pierwszy raz tylko któryś z kolei a ja mam dosyć siedzenia w domu i czekania gdy później okazuje się że on był na imprezie z kolegami...Co ja jego lalka jestem I MAM DOSYĆ GŁUPICH WYMÓWEK!!!Przepraszam że się tak rozpisałam ale naprawdę chodzę cała zła i w nerwacha,sis daleko i nawet nie mam z kim pogadać![]() Już nie chcę czuć twojego zapachu na swojej koszulce Może nawet nie wiesz,że ukradłeś mi serce Czasami głupie przepraszam nie wystarczy... Nie ważne co mówią,ważne że gadają ![]() Niezapomniane,zapisane na dnie duszy-wspomnienia W mojej głowie wciąż ktoś jest... nieciekawe ale kradne to chociaż tez dodam coś od siebie
|
#380 |
|
Zadomowienie
|
jeaneteex3 - Cudowne opisy.. <3
..zresztą ehjano i LKstasia też świetne <3 Opisy: Pamiętam wszystkie ucieczki i powroty, i dłoni błądzących delikatny Twój dotyk.. ..a wszystkie naszedni są w tęczowych kolorach.. Już zapomniałam jak to jest, gdy przy mnie jesteś Ty, i trochę Ciebie brak, gdy z oczu płyną łzy.. Wiem, że jesteś gdzieś tam.. Na zdjęciu Twoja twarz, to wszystko co dziś mam.. Wciąż przypomina mi najlepsze w życiu dni.. Chyba się na nowo w Tobie zakochałam.. Przecież znam Twoje myśli.. Jesteś daleko, lecz blisko mego serca.. ..wystarczy, że jesteś.. Nie zapomnę tych słów.. Nie mam Ci już nic do powiedzenia.. Szepnę tylko ostatnie 'do widzenia'.. Tak wiele dałabym, by dotknąć gwiazd.. ..i tak naprawdę wszystkim czego pragnę jesteś Ty.. Miłość nie może być prosta, wolna od łez i rozstań.. Wiara, że Cię jeszcze zobaczę, bo wciąż tęsknię i płaczę.. Moje usta pragną dotykać Twych ust.. Tego dnia wszystko było jakieś dziwne. Słońce też świeciło jakies inne.. Ty pachniesz lukrecją.. ..i Twe oczy płonęły miłością, a Twe ciało kłamało, kłamało.. Tej nocy wszystko było jakieś inne. Księżyc też świecił jakoś dziwnie.. Jestem obojętna już na Twoją miłość.. Zamykam oczy i udaję, że nie widzę.. Zatykam uszy i udaję, że nie słyszę.. ..bo kiedyś, kiedyś byłam Twoja..
|
|
#381 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
już miałam pytać o Ciebie a tu prosze jesteś ![]() Cytat:
nie ma za co kochana też kocham <3póżniej postaram się pomóc bo teraz pędze do wawy , dobrze ?
|
||
|
|
|
#382 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co nie mogę? Bo mam wrażenie, że nikt nie czyta, więc pytam jeju.
|
|
|
#383 |
|
Rozeznanie
|
ZAKLETA KSIEZNICZKA, przerysowna, eccentriic, dontlookdown, Czarnula4, WhenYouComeBackToMe, AnusiaPn.
Cudowne opisy! Uwielbiam
Edytowane przez Saandra Czas edycji: 2008-11-10 o 10:32 |
|
|
|
#384 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tylko mówię bo wiele osób to myli.. ^^ a "ludzie" nie wzięłam z filmu ;]
|
|
#386 |
|
Raczkowanie
|
muszę stawiać czoła, muszę jszcze ze światem się zmierzyć..
za dnia niszczysz mój świat.. nikt tak jak ja nie umie zapeszyć szczęścia.. w tym roku nie było jesieni zgubiła sie pomiędzy korytarzem liści zahaczających o szyby Twojego nie(istnienia).. |
|
|
|
#387 |
|
BAN stały
|
Oj JEju witam , ale mnie tu dawno niebyło no no nieżle szok się zapuściłam .. cio tam u was xD ?
Opisy : Nasza miłość ciągle trwa <3 JAsne oczy Twe prowadzą mnie w nierealy cudny świat ![]() Może gdybyś był :-/ CZesałam sie by przemienic sie na piekną lejdi |
|
|
|
#388 |
|
Raczkowanie
|
Super opisy, ale od dluzszego czasu nie moge znalezc nic odnosnie mojej sytuacji. z facetem mi sie nie uklada, woli gry komputerowe niz mnie, a jak juz przy mnie siadzie, to dopinguje kuzyna w grach,w momencie, gdy ja z nim rozmawiam o istotnych dla mnie sprawach.
Nigdzie mnie nie zabiera... Jakiegos dola mam przez niego...;/ Nie chcialabym zeby te opisy byly jakies konkretne, ze to do niego. Ale moze o tom, ze chcialabym cos zmienic, chcialabym poczuc ze zyje, byc sluchana i byc najwazniejsza.... czy ja za duzo wymagam? ;| "Moje marzenia, moja głowa, mój sex, moje łóżko" budzić się co dnia widzieć oczu Twoich żar.. 'I tylko Ty. I Tylko Ty nic nie wiesz!' |
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
Icamna - boskie opisy ! ; **
![]() LKstasia - przydadzą się. ` ; ) 3martyna3 Frizz jak zwykle cudne. ` ;*** mooore, moore. __________ szukasz wiary, wierzysz w czary !` ;D Dokąd tak biegniesz, że nie starcza tchu Już mnie nie boli brak Twych słów Już nie dotyka mnie Twój chłód And I just can't pull myself away under a spell i can't break. // nie mogę się odciągnąć spod zaklęcia, którego nie mogę złamać. Wiatr niech rozwiewa włosy nam !` wiara w ciszę, że nie kłamie nikt . jeszcze wczoraj chciałam zmienić w sobie coś. Był jak as wyjęty z grubej talii kart .
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#390 | |||
|
Raczkowanie
|
jak miło lecz Twoje wiele lepsze ; ) Cytat:
i myśleć , że kiedyś będziesz chciał oszukać właśnie mnie ' oddać serce a , dostać przyjaźń . ' długie szczerze rozmowy dla Ciebie oznaczają jedynie przyjaźń . ' dostałam przyjacielską dłoń . Tylko że to nie to ' i wciąż mam nadzieję że to właśnie to ' tak trudno mi się z Tobą przyjaźnić .. chyba nie o to chodziło Cytat:
a ten w szczególności Cytat:
; O . cudny . ) więcej takich z innej bajki ; przechadzam się z kąta w kąt myśląc o Nim . nic innego już mi nie zostało . i mój sen też o Tobie jest ' nie chcę oglądać tych szczęśliwie zakochanych . głupio się przyznać lecz zwyczajnie tęsknię. czasem zapominam, że mogę na Ciebie liczyć. WhenYouComeBackToMe , kee . uwielbiam wasze opisy <3
Nie używam prostownicy od 1.09.2011r. Edytowane przez jeanettex3 Czas edycji: 2008-11-10 o 10:42 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.

;*
ale też fajny^^

buźka
I MAM DOSYĆ GŁUPICH WYMÓWEK!!!Przepraszam że się tak rozpisałam ale naprawdę chodzę cała zła i w nerwacha,sis daleko i nawet nie mam z kim pogadać