![]() |
#1141 | ||
Zakorzenienie
|
![]()
evangeline
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Beauty mam niecały miesiąc i aż serce mi pęka z miłości, gdy pomyślę, jaką metamorfozę przeszła. Od bojącej się wszystkiego kotki, siedzącej w kącie klatki w schronisku, poprzez wystraszoną kotkę siedzącą za kanapą do bardzo pewnej siebie, przemiłej i bardzo kochanej kotki, którą jest teraz. Beauty rules ![]() Polly też spędza dzień za kanapą, głównie na spaniu, ale w nocy jest hiperaktywna ![]() I już widzę, ze prawie się tolerują ![]() ![]() W planach jest jeszcze przygarnięcie małego kotka i na tym zakończyłabym na razie kocie adopcje. Nie wiem, co ci doradzić w sprawie kotka- niejadka ![]() ---------- Za mna bardzo udana niedziela w towarzystwie mojego męża, kotów, książki, gazet i filmów na DVD. Wyjący wiatr za oknem nie zachęcał do spacerów ![]()
![]() |
![]() |
#1142 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
![]() Co do aparatu, to ja wzdycham do http://www.forfoto.pl/showthread.php?tid=586 imoże wreszcie, na gwaizdke, och ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Siedziałąm wczoraj do 23 przed komputerem i robiłam prezent gwiazdkowy dla Tż. Prawie skończyłam, brakuje jescze 5 zdjęć ![]() Idę myć włosy,potem jadę do ortodonty, potem będziemy ogladać "Wywiad z wampirem" (oczywicie na lekcję Woku.) Miłęgo poniedziałku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1143 |
Gość
|
Cyfrówka kompaktowa, siostra ma podobną...
Uparły się, no i co... koniec z nią... ![]() Miałam 3 lata boba, więc wystarczy. Teraz zrobię loki, o których marzę o dziecka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1144 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() W pewnym wieku naprawdę nie powinno się mieszkać już z rodzicami. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1145 |
Gość
|
Masz rację, ja niestety to mocno odczuwam - matka, perfekcjonistka + ojciec furiat = zniszczone nerwy.
![]() Dobra spadam na MM do zbiorów kolorówki oczy pocieszyć, później będę. Edytowane przez noname12345TPa Czas edycji: 2008-11-10 o 09:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Wczoraj już nic nie pisałam bo komp odmówił mi posłuszeństwa... ![]() Evangeline głowa do góry ! ![]()
![]() |
#1147 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Aguś, Finlora? Myk-myk? ![]() Evangeline - rozumiem ten aspekt z rodzicami. 0 prywtności, oni są przejęci i cały czas doradzają... mam nadzieję, że rozmowa przyniesie dobre efekty... Właśnie pierwszy raz stosuję naftę. W skórę głowy wmasowałam samą (bo żadne olejki chyba na skalp dobrze mi nie zrobią), a w połowę długości włosów mieszaninę z olejem kokosowym i oliwą z oliwek. Mentalnie przygotowałam sie już na porządne zmywanie (niementalnie też - Ziaja czarna rzepa ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wpadnę potem ![]()
![]() |
![]() |
#1149 |
Gość
|
A na mnie czekają Złote Tarasy - w środę lub w czwartek (choć w czwartek mam ważną wizytę, na którą proszę o kciuki).
![]() Rammsteina na słuchwkach komputerowych sobie słucham, choć w pokoju mam Sennheisera, które wymiatają (własność sis). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
Jeeestem!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to się rozchorowałam, musze te 2 dni przesiedzieć w domu i nigdzie nie wychodzic;/ weekend zmarnowany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1152 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
Zadomowienie
|
Ja zapomniałam o 'Seksie', ale włozyłam ładną koszulkę nocną!
![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
Kolejny akt desperacji, żeby móc pobyć z Wami trochę dłużej niż godzinę
![]() Wczoraj jak brat przyjechał do nas zapytałam go czy mogłabym dzis przyjść na trochę - no i właśnie sobie pasozytuję ![]() Tzn jestem już u niego pół godziny ale nie mogłam dorwać się do kompa bo on coś robił - ale cierpliwa jestem ![]() Teraz pojechał zawieźć Julkę do teściowej - mam nadzieję, że jak wróci nie będzie chciał koniecznie robić czegoś w necie... ![]() Haha ![]() Zdjęcie, zdjęcie! ![]() A tak w ogóle to ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-11-10 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1155 |
Zadomowienie
|
![]() Aguś, masz jakieś wieści o Pestce? I jak brat zareagował na dzisiejsze pasożytowanie? ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam kilka zdjęć swoich włosów, żeby pokazac Wam, że mimo tego, że już nie farbuję i że to są moje, naturalne ostatnio robią się okropne
![]() ![]() ![]() A wrzucam tutaj a nie do albumu bo tam są strasznie małe rozmiary ![]() Do wyboru do koloru - sfotografowane z każdej strony ![]() Tylko z przodu zapomniałam ![]() Ups, teraz dopiero zobaczyłam, ze dwa razy wstawiłam zdjęcie z tyłu - ale nie będę już go usuwać, bo jeszcze bana dostanę ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
Witam Was dziś zdołowana!
![]() Staram się prowadzić odwyk :kosmetykowy, od farbowania włosów (czyt.zapuszczam własne) i na dodatek odhodować dłuższe!! I te 3 odwyki mnie doprowadzają już do WARIACJI ![]() ![]() Ciągle tylko walka by:nie kupować-nie farbować i nie-obcinać Co za gówniane życie!! I to sama sobie takie funduje! ![]() ......................... ............. Byłam za to w kilku sklepach i upatrzyłam sobie SUUUPER lodówkę, pralkę oraz kuchenkę z piekarnikiem! ![]() Lodówka firmy ARDO Pralka firmy Indesit Kuchenka+piekarnik firmy Mastercook A wszystko razem kosztowałoby do 2000 (moi rodzice kupują mi lodówkę więc to odpada! ![]()
![]() |
#1158 |
The Pink Power Mołderajtor
|
![]() |
![]() |
#1159 |
Wtajemniczenie
|
witam dziewczynki, przyjmiecie mnie do swojego grona ?
![]() pozdrawiam serdecznie wszystkie pokrewne wlosomaniczki wkoncu mamy tego samego bzika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W każdym bądź razie jestem pewna, że jest jej tam dobrze ![]() A co do brata to nie wiem, chyba nie miał nic przeciwko, a nawet jeśli to nic po sobie nie pokazał. A bratowa? Nie wiem nawet czy wie bo nie ma jej teraz w domu - w pracy jest ![]() A ja wzięłam na dzisiaj dzień urlopu, żeby mieć długi weekend i się polenić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1163 |
Zadomowienie
|
Aguś - to świetnie, że nie ma bratowej
![]() Jelly - warto wytrwać przez jakiś czas żeby później zaszaleć ![]() ![]() ![]() ![]() Nie ma któraś w Was może jakiegoś łatwego, niedługiego tekstu po angielsku. najlepiej w czasie teraźniejszym (P.Simple)? Przygotowuję lekcje dla uczennicy i nic ciekawego znaleźć nie mogę ![]()
Edytowane przez Porcelainnn Czas edycji: 2008-11-10 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 | ||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A próbowałaś jakieś spraye nawilżające? Np. z NMF i propylene glycol od thanatosa? Cytat:
![]() Czaję się teraz na kilka odcieni kuleczek rozświetlających no i straszliwie kuszą mnie cienie Terracotta - znacie może jakieś tańsze ich odpowiedniki ![]() ![]() Cytat:
A jak to bywa w zwyczaju prosimy o kilka słów nt. Swojej osoby ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1165 | |
Zakorzenienie
|
Przyznaję się bez bicia
![]() Cytat:
![]() Raz w tygodniu używam tez szamponu na łojotok - śmierdzi strasznie i wygląda, że tak powiem, jak płynna kupa ![]() I też oczywiście wysusza ![]() Ale ja już nie wiem co mam robić z tymi moimi włosami ![]() A do lekarzy już nie mam zaufania ![]() Szczególnie po tym jak jedna dermatolożka powiedziała, że mam gnidy a to był lupież! ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-11-10 o 12:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1166 |
Gość
|
Finlora - zazdroszczę ci suchych włosów. Moje się codziennie tak przetłuszczają, że mogę je myć tylko codziennie lub najwyżej co 2 dzień.
![]() Niedługo sobie loczki robię (może uda mi się powiedzieć, to, że nie chcę efektu pudla, tylko średnie loki?). Szampon na łojotok - czyżby ten z dziegciem od Mrs. Potters (mój ulubiony). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy ja wiem czy takie zdrowe? Jak mogą być zdrowe kiedy takie odstające siano się z nich robi? ![]() Zastanawiam się nawet nad wizytą u fryzjera, żeby podciąć centymetr tego siana - o ile tyle wystarczy - ale znając zycie fryzjerka zetnie mi więcej niż będe chciała a na pytanie "dlaczego" odpowie, że tyle było trzeba bo zniszczone były ![]() Nie probowałam bo nawet nie wiedziałabym jak się do tego zabrać, co kupić, w jakich proporcjach - kompletnie się na tym nie znam i nawet gdybyś mi napisała co mam zamówić pewnie bym coś pokręciła... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1168 |
Gość
|
Nie pokręcisz.... ja noga z chemii i jakoś daję radę - Estelle może wiesz co ja bym mogła sobie zamówić do włosów moich (w obecnym stanie, przed kręceniem).
A i pytanie lalika, którą trwałą wybrać (jest kilka)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Włosy są suche jak siano ale skóra głowy błyskawicznie się przetłuszcza albo cały czas jest sucha, tak więc ja też myję włosy góra co 2 dni - żeby tak naprawdę ładnie wyglądały musiałabym chyba codziennie, tym bardziej, że są krótkie, cienkie i mało ich i po nocy są strasznie przyklapnięte, a nie chcę uzywać żadnych pianek, lakierów itd - i zanim zdążą się przetłuścić ja muszę je już umyć i przez to się tak wysuszają chyba ![]() A szampon na łojotok to też z dziegciem ale Polytar Liquid. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1170 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co za poświęcenie! A ta pani dermatolog to chyba mało profesjonalna była. Zmyłam naftę (chyba ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.