![]() |
#1441 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
swoja droga kazdy powinien miec prawo do takich dni chorobowych zeby o nic sie nie martwic zaleglosci w pracy/szkole itd tylko sie wygrzewac.gdzie by tu perycje podpisac? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1442 |
BAN stały
|
Fav słonce zdrowiej szybciutko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1443 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szkoda gadac... niektórzy po prostu czerpią satysfakcję z zepsucia komuś humoru ![]() A potem przez resztę drogi wymyślałam riposty ![]() Cytat:
Tamten to dupek, ale jak nazwac kolesia który zaczepia dziewczyne w eLce to nie wiem ![]() ![]() Cytat:
![]() Wracaj do zdrowia i Favkes vel Zgrabne Zdychadełko tez ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1444 |
Zakorzenienie
|
3 dni bez Baru,a zaległości jak po 3 tygodniach
![]() Wszystkim chorującym życzę rychłej poprawy ![]() Wszystkim pracującym życzę rychłego końca dnia pracy. W kwestii męskich świeżaków- wiem, że wstyd, ale naprawdę podoba mi się Cool Water ![]() Ja się dziś na razie relaksuję, a wieczorkiem wybywam na mega imprezę, która jest raz w roku. Nie wiem jeszcze w co się ubiorę, w domu będę dopiero ok. 17.00, żeby się przyszykować i zrobić na bóstwo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martw sie podobno kobiety jak wino itd...im starsza jestem tym uwazam to powiedzonko za prawdziwsze ![]() oj ja juz z glodu padam a te wasze przepisy na czekoladke to spowodowaly slinotok jak u psa Pawlowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co ja mam zrobic. mam codziennie przerwe godzinna na luch- uwiesila sie na mnie taka dziewczyna, no sympatyczna owszem ale ja nie mam ochoty z nia codziennie przerw spedzac...zaplanowalam ze pojde sobie obwachac FdB i pare innych ciekawostek a ona mi juz wyskakuje ze pojdzie ze mna...JA CHCE SAMA!!!!!!!!! w skupieniu z czcia i namaszczeniem a ona mi dziamgotac bedzie czy wy tez macie problemy z odmawianiem ludziom? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mam problemy z odmawianiem, niestety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cały weekend czuję się dziwnie, dziś nadal boli mnie głowa. Buszuję po Allegro w poszukiwaniu kolczyków wkrętek, niestety nie widzę nic ciekawego.
![]() ![]() |
![]() |
#1450 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny dzieki - przynajmniej sie nie czuje sama ze swoim problemem. chociaz to wredota cieszyc sie ze inni tez maja problem ![]() chcialabym tak umiec powiedziec sorry ale dzis ide sobie sama gdzies tam. niestety moj ogon jest na tyle namolny i godny poswiecen ze jak jej mowie ze musze cos zalatwic- isc do banku - ona ze mna, isc do urzedu- ona ze mna, przypuszczam ze jak bym powiedziala ze musze isc do ginekologa to tez by zaproponowala ze mnie za raczke potrzyma ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1452 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1453 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Bo to człowiek zawsze po czasie znajduje świetne odpowiedzi, kurde... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
Wtajemniczenie
|
Takich dupków nie brak. Wracałam w poniedziałek z Łodzi do Krakowa - mgła jak 150, wieczór, ale trzeba, to jadę. Na jakiś światłach staje obok mnie samochód z 5... powiedzmy panami. Odkręcają szybę i zaczyna się "te laska, może byś mi obciągnęła", "kiedy cię ktoś ruchał", itp. (dzieci uprasza się o niesprawdzanie
![]() Na szczęście skręcili za chwilę, a ja jechałam prosto... Okropność.
#1455 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przypomina mi się motyw z serialu "Zmiennicy" ![]() - interes panu odleciał - takie kółko metalowe - to se je pan wsadź na głowę! Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie skończyłam A6W ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1456 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1457 |
Zadomowienie
|
Jeśli jaki poniedziałek, taki cały tydzień, to całkiem nieźle się zapowiada
![]() ![]() ![]() Upłynniłam sporą ilość gotówki- najpierw rano, robiąc przelewy za upolowane na Allegro mazidła, a po południu radośnie w sklepach ![]() ![]() ![]() W temacie kierowców dupków- bywam dupkiem ![]() ![]() ![]() Edytowane przez taiwa Czas edycji: 2008-11-10 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
Zakorzenienie
|
zabijcie mnie smiecia okrutna!!! (moze byc uduszenie przez chanel no5 czy inne wedle uznania) za ten brak asertywnosci!!!!!!!!!!
poszlam z ogonem ledwo weszlysmy do perfumerii ona zaczela mnie wyciagac argumentujac ze po co mi kolejne perfumy uzalezniona jestem mam problem i w ogole lepiej sobie cos innego kupic bo perfumy juz mam!!!! skandal nie uwazacie- i jeszcze ona sadzi ze mi robi przysluge w ten sposob! ledwo w biegu sie psiknelam elixirem hermesa i prada - ale chyba zadne z nich mi nie podchodza. a fdb w ogole nie bylo- a mialo byc tam pieknie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Glamorous - ja cię naprawdę podziwiam. U mnie taki "ogon" nie miałby szans. Tu trzeba spokojnie, acz stanowczo powiedzieć pannie, że chcesz iść sama. Nie ma co okłamywać, bo "historyjki" ci się kiedyś skończą. Poza tym, jak będziesz tłumić w sobie niezadowolenie, grozi to tym, że kiedyś wybuchniesz i zrobisz jej awanturę o zupełną głupotę niezwiązaną z tym, że ona lubi się do ciebie "przyklejać". Od takiego "rzepa" nie uwlonisz się unikaniem, okłamywaniem. Asertywność nie boli ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-10 o 14:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1461 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Porządki robie od rana, walczyłam przed chwilą z trawą i różami na dworze, ledwo żyje a jeszcze tyle w domu zostało... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1462 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1464 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Co do wtrącania się do ilości perfum to znam to z autopsji. Jedna z koleżanek co jakis czas zwraca mi uwage jakie to ja mam drogie hobby i jakich to luksusowych kosmetyków używam itd. itp. - co się rozwija w kierunku "bo ty myślisz tylko o sobie". (a o kim niby mam myślec, jak nikogo innego nie mam, hę?) Na początku mnie to wkurzało, po jakimś czasie stwierdziłam, ze ok, ona ma inne priorytety i moze zadrosci, że ja moge swoje zarobki wydać na siebie i swoje przyjemności. Tyle, ze mnie jakoś nie sprawia problemu powiedzenie "to mój czas, moje pieniądze io moje życie, i to tylko ja decyduję o tym, jak je będe spedzac"... A generalnie bardzo dziś miły początek tygodnia ![]() Wszystkim cierpiacym życze jak najszybszego powrotu do zdrowia ![]()
![]() |
#1465 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1466 |
Zakorzenienie
|
![]() Dziękuje za życzenia powrotu do zdrowia - w zasadzie to jestem na etapie zdrowienia - więc maja szanse się spełnić. Dziekuje tez za wyrazy uznania dla mojego "siedzenia" ( Madzik, Yolu ![]() ![]() Przyznam się nieskromnie, że w sumie jestem zadowolona z tego jak wyglada moje ciało potrzech ciążach i urodzeniu trójki dzieci. Jak dla mnie - jest git ![]() glamourous - wiem o czym mówisz/piszesz - ja mam tak samo niestety - mnie się takie ogony co prawda za często nie czepiają, ale jak juz się taki uczepi to tez nie potrafię się pozbyc, nic nie mam w sobie asertywności - a i odrobina chamstwa by się w takich przypadkach przedała, niestety - to nie ten typ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1467 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() pomyslec to swoje pomysle ale powiedzieć..niekoniecznie ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faveks w zyciu nie uwierze ze masz 3 dzieci i taki malenki brzuszek-w kapuscie je znalazlas czy bocian ci przyniosl? a jesli to prawdziwe to powiedz chociaz czy to prawda ze w ciazy sie gust perfumowy zmienia? mnie ostatnio odrzuca od slodziakow i sie zastanawiam co to znaczyc moze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do gustu, to nie pomogę za bardzo. Bo w moim przypadku, każda ciąża - to było 3 tygodnie niewiedzy, 30 tygodni pawi kilka razy na dobę, więc nawet nie myślałam o pachnieniu ( to zresztą była era "przedwizażowa" ) a pozostałe kilka tygodni skupiałam się na wyprawce ![]() ![]() A tak serio to i tak więcej dzieci nie planuję ![]() Kapustę przestali chodować w okolicy, nie ma gdzie się z bocianem umawiać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
BAN stały
|
Mnie od bardzo mocnych słodziaków tez odrzuca, a kiedyś lubiłam, po prostu gust ewoluuje, a w ciąży gust sie zmienia, a właściwie zanika jak twierdzi moja znajoma, ja z własnego doświadczenia niestety nie wiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.