Scent Bar VI - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-10, 11:31   #1441
glamourous
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Mam kilka zaplanowanych spotkań, musze się do nich przygotować, napisac protokoły odbioru - kurczę, nie da się pochorować niestety.
to szybkiego powrotu do zdrowia jak juz w spokoju pochorowac ci nie dadza...
swoja droga kazdy powinien miec prawo do takich dni chorobowych zeby o nic sie nie martwic zaleglosci w pracy/szkole itd tylko sie wygrzewac.gdzie by tu perycje podpisac?
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 11:37   #1442
Zuziunia
BAN stały

Fav słonce zdrowiej szybciutko
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 11:40   #1443
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Dupek i tyle Bardzo stresująca sytuacja, współczuję Na takich delikwentów to by się gaz na psy przydał

Szkoda gadac... niektórzy po prostu czerpią satysfakcję z zepsucia komuś humoru Ja przeważnie umiem się odciąc na zaczepki i rzadko trzymam język za zębami, ale czasem jak mnie coś zaskoczy to mnie zatka...
A potem przez resztę drogi wymyślałam riposty

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość
Faceci "pewnego typu" czesto nie toleruja kobiet za kierownica. To wrecz okropne, ze Ty pozwolilas sobie jechac lewym pasem, kiedy on, prawowity obywales IV RP jedzie jak przepisy nakazuja
a tak na powaznie, tez mialam taka sytuacje, gdy uczylam sie jezdzic, jakis typek kolo 25 lat podjechal i wrzasnal "eee lalunia zjedz mi z drogi". Moj instruktor stanal wtedy w mojej obronie. To byl jeden z jego nielicznych ludzkich odruchow

Tamten to dupek, ale jak nazwac kolesia który zaczepia dziewczyne w eLce to nie wiem Oby mu wypustka uschła

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Favkes - zdrowia życzę

U mnie niestety nawrót wiruska. Myślałam, że już jest ok, a dziś rano znowu mdłości, żołądek na supeł i wymioty
Oj....współczuję, długo Cię trzyma
Wracaj do zdrowia i Favkes vel Zgrabne Zdychadełko tez

Yola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 11:45   #1444
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

3 dni bez Baru,a zaległości jak po 3 tygodniach

Wszystkim chorującym życzę rychłej poprawy
Wszystkim pracującym życzę rychłego końca dnia pracy.

W kwestii męskich świeżaków- wiem, że wstyd, ale naprawdę podoba mi się Cool Water A z nieco nowszych- Davidoff Adventure.

Ja się dziś na razie relaksuję, a wieczorkiem wybywam na mega imprezę, która jest raz w roku. Nie wiem jeszcze w co się ubiorę, w domu będę dopiero ok. 17.00, żeby się przyszykować i zrobić na bóstwo Mam nadzieję, że nie będę najstarszą uczestniczką balangi
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 11:59   #1445
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość

Ja się dziś na razie relaksuję, a wieczorkiem wybywam na mega imprezę, która jest raz w roku. Nie wiem jeszcze w co się ubiorę, w domu będę dopiero ok. 17.00, żeby się przyszykować i zrobić na bóstwo Mam nadzieję, że nie będę najstarszą uczestniczką balangi

nie martw sie podobno kobiety jak wino itd...im starsza jestem tym uwazam to powiedzonko za prawdziwsze
oj ja juz z glodu padam a te wasze przepisy na czekoladke to spowodowaly slinotok jak u psa Pawlowa
Stary 2008-11-10, 12:03   #1446
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
nie martw sie podobno kobiety jak wino itd...im starsza jestem tym uwazam to powiedzonko za prawdziwsze
Masz oczywiście rację. Tylko fajne są te spojrzenia 17-18 latków pt.:" a oni się zgubili czy co?"
Ale zamierzam się świetnie bawić, niezależnie od wszystkiego
Stary 2008-11-10, 12:08   #1447
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Masz oczywiście rację. Tylko fajne są te spojrzenia 17-18 latków pt.:" a oni się zgubili czy co?"
no i slusznie. 17latki to dzieci sa jeszcze - i chyba nie zawsze rozumieja ze my w srodku tez mlode jestesmy...tylko sie tak jakos zaczela maska pod oczami marszczyc

co ja mam zrobic. mam codziennie przerwe godzinna na luch- uwiesila sie na mnie taka dziewczyna, no sympatyczna owszem ale ja nie mam ochoty z nia codziennie przerw spedzac...zaplanowalam ze pojde sobie obwachac FdB i pare innych ciekawostek a ona mi juz wyskakuje ze pojdzie ze mna...JA CHCE SAMA!!!!!!!!! w skupieniu z czcia i namaszczeniem a ona mi dziamgotac bedzie
czy wy tez macie problemy z odmawianiem ludziom?
Stary 2008-11-10, 12:12   #1448
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Cytat:
no i slusznie. 17latki to dzieci sa jeszcze - i chyba nie zawsze rozumieja ze my w srodku tez mlode jestesmy...tylko sie tak jakos zaczela maska pod oczami marszczyc

co ja mam zrobic. mam codziennie przerwe godzinna na luch- uwiesila sie na mnie taka dziewczyna, no sympatyczna owszem ale ja nie mam ochoty z nia codziennie przerw spedzac...zaplanowalam ze pojde sobie obwachac FdB i pare innych ciekawostek a ona mi juz wyskakuje ze pojdzie ze mna...JA CHCE SAMA!!!!!!!!! w skupieniu z czcia i namaszczeniem a ona mi dziamgotac bedzie
Zupełnie jak u Gabrysi Borejko

Też mam problemy z odmawianiem, niestety Powiedz jej po prostu, że dziś nie spędzisz z nią przerwy, bo masz zaplanowanych kilka spraw. Na pewno zrozumie i nie będzie jej przykro.
Stary 2008-11-10, 12:14   #1449
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Ja również wolę sama. Z odmawianiem mam problem owszem, zazwyczaj zaczynam kręcić, tak żeby uwolnić się od ogona.

Cały weekend czuję się dziwnie, dziś nadal boli mnie głowa.
Buszuję po Allegro w poszukiwaniu kolczyków wkrętek, niestety nie widzę nic ciekawego.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 12:33   #1450
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:
Ja mam 18 lat i zapewniam, nie wszyscy tak patrza A jak patrza to najlepiek to olej

Cytat:
Tez dmawiac nie potrafie, szczegolnie takim "ogonom". Ale czasem jednak trzeba.
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 12:58   #1451
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam 18 lat i zapewniam, nie wszyscy tak patrza A jak patrza to najlepiek to olej

Tez dmawiac nie potrafie, szczegolnie takim "ogonom". Ale czasem jednak trzeba.

dziewczyny dzieki - przynajmniej sie nie czuje sama ze swoim problemem. chociaz to wredota cieszyc sie ze inni tez maja problem
chcialabym tak umiec powiedziec sorry ale dzis ide sobie sama gdzies tam. niestety moj ogon jest na tyle namolny i godny poswiecen ze jak jej mowie ze musze cos zalatwic- isc do banku - ona ze mna, isc do urzedu- ona ze mna, przypuszczam ze jak bym powiedziala ze musze isc do ginekologa to tez by zaproponowala ze mnie za raczke potrzyma
Stary 2008-11-10, 13:06   #1452
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Cytat:
.
Olewam jak najbardziej

Cytat:
dziewczyny dzieki - przynajmniej sie nie czuje sama ze swoim problemem. chociaz to wredota cieszyc sie ze inni tez maja problem
chcialabym tak umiec powiedziec sorry ale dzis ide sobie sama gdzies tam. niestety moj ogon jest na tyle namolny i godny poswiecen ze jak jej mowie ze musze cos zalatwic- isc do banku - ona ze mna, isc do urzedu- ona ze mna, przypuszczam ze jak bym powiedziala ze musze isc do ginekologa to tez by zaproponowala ze mnie za raczke potrzyma
To nie pozostaje Ci nic innego, jak powiedzieć wprost: "nie obraź się, ale tę akurat rzecz wolę załatwić sama".
Stary 2008-11-10, 13:15   #1453
gryx82
BAN stały

Cytat:
Idę spać - kolejny dzień bez kawy, poza tym w pozycji leżącej jakoś mnie mniej mdli.
Madzik, nie daj się choróbsku i wracaj do zdrowia <delikatnie, coby ptaka z lasu nie wywołać >

Cytat:
Napisane przez Yola Pokaż wiadomość
A potem przez resztę drogi wymyślałam riposty
Bo to człowiek zawsze po czasie znajduje świetne odpowiedzi, kurde...

Cytat:
Wracaj do zdrowia Favkes vel Zgrabne Zdychadełko tez
Wracaj czem prędzej

Cytat:
Tylko fajne są te spojrzenia 17-18 latków pt.:" a oni się zgubili czy co?"
A to jakaś "młodzieżowa" impreza?

Cytat:
Ja z tych "wstępnie podmarszczonych" siedemnastolatków
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 13:43   #1454
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Cytat:
Napisane przez Yola Pokaż wiadomość
Tamten to dupek,
Takich dupków nie brak. Wracałam w poniedziałek z Łodzi do Krakowa - mgła jak 150, wieczór, ale trzeba, to jadę. Na jakiś światłach staje obok mnie samochód z 5... powiedzmy panami. Odkręcają szybę i zaczyna się "te laska, może byś mi obciągnęła", "kiedy cię ktoś ruchał", itp. (dzieci uprasza się o niesprawdzanie ). Udałam, że nie słyszę, ale czułam się okropnie. Nie wiem czy byli pijani, czy po prostu tak mieli...
Na szczęście skręcili za chwilę, a ja jechałam prosto... Okropność.
Stary 2008-11-10, 13:57   #1455
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:

Na Twoim miejscu po prostu powiedziałabym takim pół żartobliwym tonem i z uśmiechem "a ja chcę sama". Obrażac się nie powinna. Może teraz za późno na taką spontaniczną reakcję, ale następnym razem spróbuj tak prosto z mostu

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Bo to człowiek zawsze po czasie znajduje świetne odpowiedzi, kurde...
Przypomina mi się motyw z serialu "Zmiennicy"

- interes panu odleciał - takie kółko metalowe
- to se je pan wsadź na głowę!

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
Takich dupków nie brak. Wracałam w poniedziałek z Łodzi do Krakowa - mgła jak 150, wieczór, ale trzeba, to jadę. Na jakiś światłach staje obok mnie samochód z 5... powiedzmy panami. Odkręcają szybę i zaczyna się "te laska, może byś mi obciągnęła", "kiedy cię ktoś ruchał", itp. (dzieci uprasza się o niesprawdzanie ). Udałam, że nie słyszę, ale czułam się okropnie. Nie wiem czy byli pijani, czy po prostu tak mieli...
Na szczęście skręcili za chwilę, a ja jechałam prosto... Okropność.
Jeden przed drugim się popisywał ... szkoda słów

Właśnie skończyłam A6W

Yola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 14:03   #1456
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Cytat:

A to jakaś "młodzieżowa" impreza?
No taka trochę młodzieżowa. Mayday się nazywa
Stary 2008-11-10, 14:05   #1457
taiwa
Zadomowienie

Jeśli jaki poniedziałek, taki cały tydzień, to całkiem nieźle się zapowiada Pogoda w Kielcach śliczna, ciepło, słonecznie, poszłam dziś na zakupy- no właśnie poszłam, a nie pojechałam, co mnie zdarza się niezmiernie rzadko Po części przez ta pogodę, po części przez to, że remontują jedno z największych skrzyżowań i do centrum dostałam się szybciej spacerem, niż miałabym szanse dojechać samochodem
Upłynniłam sporą ilość gotówki- najpierw rano, robiąc przelewy za upolowane na Allegro mazidła, a po południu radośnie w sklepach Udało mi się po miesiącu poszukiwań kupić kozaki, co jest dużym sukcesem Zrobiłam bosssski obiadek i jest dobrze

W temacie kierowców dupków- bywam dupkiem Bywa że powiem wiązkę ciepłych słów w stronę innego kierowcy (choć to ekstremum, zwykle tylko mamrocze pod nosem ) albo pokazuje międzynarodowy gest przyjaźni i sympatii

Edytowane przez taiwa
Czas edycji: 2008-11-10 o 14:06
taiwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 14:06   #1458
glamourous
Zakorzenienie

zabijcie mnie smiecia okrutna!!! (moze byc uduszenie przez chanel no5 czy inne wedle uznania) za ten brak asertywnosci!!!!!!!!!!
poszlam z ogonem ledwo weszlysmy do perfumerii ona zaczela mnie wyciagac argumentujac ze po co mi kolejne perfumy uzalezniona jestem mam problem i w ogole lepiej sobie cos innego kupic bo perfumy juz mam!!!! skandal nie uwazacie- i jeszcze ona sadzi ze mi robi przysluge w ten sposob! ledwo w biegu sie psiknelam elixirem hermesa i prada - ale chyba zadne z nich mi nie podchodza. a fdb w ogole nie bylo- a mialo byc tam pieknie caly ranek sie cieszylam na to a po pracy juz nie zdaze no i spedzilam cala godzine w kafeterii wysluchujac narzekan ogona ...
Stary 2008-11-10, 14:09   #1459
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Madzik, nie daj się choróbsku i wracaj do zdrowia <delikatnie, coby ptaka z lasu nie wywołać >

Cytat:
Ja z tych "wstępnie podmarszczonych" siedemnastolatków
Matko, Gryksiu - zapomniałam, że ty niepełnoletni jesteś

Glamorous - ja cię naprawdę podziwiam. U mnie taki "ogon" nie miałby szans. Tu trzeba spokojnie, acz stanowczo powiedzieć pannie, że chcesz iść sama. Nie ma co okłamywać, bo "historyjki" ci się kiedyś skończą. Poza tym, jak będziesz tłumić w sobie niezadowolenie, grozi to tym, że kiedyś wybuchniesz i zrobisz jej awanturę o zupełną głupotę niezwiązaną z tym, że ona lubi się do ciebie "przyklejać". Od takiego "rzepa" nie uwlonisz się unikaniem, okłamywaniem. Asertywność nie boli

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2008-11-10 o 14:13
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-10, 14:09   #1460
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Napisane przez taiwa Pokaż wiadomość
Jeśli jaki poniedziałek, taki cały tydzień, to całkiem nieźle się zapowiada Pogoda w Kielcach śliczna, ciepło, słonecznie, poszłam dziś na zakupy- no właśnie poszłam, a nie pojechałam, co mnie zdarza się niezmiernie rzadko Po części przez ta pogodę, po części przez to, że remontują jedno z największych skrzyżowań i do centrum dostałam się szybciej spacerem, niż miałabym szanse dojechać samochodem
Upłynniłam sporą ilość gotówki- najpierw rano, robiąc przelewy za upolowane na Allegro mazidła, a po południu radośnie w sklepach Udało mi się po miesiącu poszukiwań kupić kozaki, co jest dużym sukcesem Zrobiłam bosssski obiadek i jest dobrze

W temacie kierowców dupków- bywam dupkiem Bywa że powiem wiązkę ciepłych słów w stronę innego kierowcy (choć to ekstremum, zwykle tylko mamrocze pod nosem ) albo pokazuje międzynarodowy gest przyjaźni i sympatii
Taiwo, a Ty kielczanka? 50km ode mnie?

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 14:15   #1461
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
zabijcie mnie smiecia okrutna!!! (moze byc uduszenie przez chanel no5 czy inne wedle uznania) za ten brak asertywnosci!!!!!!!!!!
poszlam z ogonem ledwo weszlysmy do perfumerii ona zaczela mnie wyciagac argumentujac ze po co mi kolejne perfumy uzalezniona jestem mam problem i w ogole lepiej sobie cos innego kupic bo perfumy juz mam!!!! skandal nie uwazacie- i jeszcze ona sadzi ze mi robi przysluge w ten sposob! ledwo w biegu sie psiknelam elixirem hermesa i prada - ale chyba zadne z nich mi nie podchodza. a fdb w ogole nie bylo- a mialo byc tam pieknie caly ranek sie cieszylam na to a po pracy juz nie zdaze no i spedzilam cala godzine w kafeterii wysluchujac narzekan ogona ...
Biedactwo z naszego nałogu nikt nie jest w stanie nas wyciągnąć, co najwyżej brak kasy na koncie

Porządki robie od rana, walczyłam przed chwilą z trawą i różami na dworze, ledwo żyje a jeszcze tyle w domu zostało...
Stary 2008-11-10, 14:20   #1462
gryx82
BAN stały

Cytat:
No taka trochę młodzieżowa. Mayday się nazywa
I wszystko jasne

Cytat:
[/color]
Matko, Gryksiu - zapomniałam, że ty niepełnoletni jesteś
Ale nad wiek dojrzały
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 14:27   #1463
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
[/color]

Glamorous - ja cię naprawdę podziwiam. U mnie taki "ogon" nie miałby szans. Tu trzeba spokojnie, acz stanowczo powiedzieć pannie, że chcesz iść sama. Nie ma co okłamywać, bo "historyjki" ci się kiedyś skończą. Poza tym, jak będziesz tłumić w sobie niezadowolenie, grozi to tym, że kiedyś wybuchniesz i zrobisz jej awanturę o zupełną głupotę niezwiązaną z tym, że ona lubi się do ciebie "przyklejać". Od takiego "rzepa" nie uwlonisz się unikaniem, okłamywaniem. Asertywność nie boli
podziwiasz?????? co ja bym dala zeby troche wiecej asertywnosci miec...pewnie z polowe mojej kolekcji perfum ale masz racje siedzialam skwaszona i na pytannie czy wszytko w porzadku oczywiscie odpowiedzialam TAK zawsze grzeczna i uprzejma no doprawdy czasem sama bym sobie chetnie w ... ucho strzelila. no nic od jutra sie zaczne cwiczyc i moze jej powiem cos . albo i nie ale dzieki za porady-czyzby bylo tak : forum rzadzi, forum radzi, forum nigdy cie nie zdradzi?
Stary 2008-11-10, 14:29   #1464
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Glamourous, nie można tak! Uśmiercać Cię nie bedziemy (bo kto by z nami na forum ploteczkował ) ale koleżance musisz grzecznie (albo i mniej grzecznie, zależy jaki to typ) i stanowczo powiedziec, ze masz do załatwienia cos, co koniecznie musiszzrobic sama - a choćby i zasugerowac te wizytę u ginekologa czy innego wracza. Inaczej się, niestety nie odczepi i będzie Ci psuła każdą przerwę....

Co do wtrącania się do ilości perfum to znam to z autopsji. Jedna z koleżanek co jakis czas zwraca mi uwage jakie to ja mam drogie hobby i jakich to luksusowych kosmetyków używam itd. itp. - co się rozwija w kierunku "bo ty myślisz tylko o sobie". (a o kim niby mam myślec, jak nikogo innego nie mam, hę?) Na początku mnie to wkurzało, po jakimś czasie stwierdziłam, ze ok, ona ma inne priorytety i moze zadrosci, że ja moge swoje zarobki wydać na siebie i swoje przyjemności. Tyle, ze mnie jakoś nie sprawia problemu powiedzenie "to mój czas, moje pieniądze io moje życie, i to tylko ja decyduję o tym, jak je będe spedzac"...

A generalnie bardzo dziś miły początek tygodnia byłam rano u fryzjera (ciachnęła mi chyba z 5cm i zostały włosy do ramion ), słońce od rana świeci, chyba nareszcie jestem wyspana i nawet mi specjalnie nie przeszkadza,ze i tak co kawałek robię cos słuzbowego.

Wszystkim cierpiacym życze jak najszybszego powrotu do zdrowia
Stary 2008-11-10, 14:32   #1465
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Ale nad wiek dojrzały

Ja kcem KAWY!

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 14:46   #1466
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Ale nad wiek dojrzały

Dziękuje za życzenia powrotu do zdrowia - w zasadzie to jestem na etapie zdrowienia - więc maja szanse się spełnić.

Dziekuje tez za wyrazy uznania dla mojego "siedzenia" ( Madzik, Yolu ) aczkolwiek nie to miałam pokazać, tylko uroczą kocią buźkę na przedzie

Przyznam się nieskromnie, że w sumie jestem zadowolona z tego jak wyglada moje ciało potrzech ciążach i urodzeniu trójki dzieci. Jak dla mnie - jest git

glamourous - wiem o czym mówisz/piszesz - ja mam tak samo niestety - mnie się takie ogony co prawda za często nie czepiają, ale jak juz się taki uczepi to tez nie potrafię się pozbyc, nic nie mam w sobie asertywności - a i odrobina chamstwa by się w takich przypadkach przedała, niestety - to nie ten typ
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 14:50   #1467
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
glamourous - wiem o czym mówisz/piszesz - ja mam tak samo niestety - mnie się takie ogony co prawda za często nie czepiają, ale jak juz się taki uczepi to tez nie potrafię się pozbyc, nic nie mam w sobie asertywności - a i odrobina chamstwa by się w takich przypadkach przedała, niestety - to nie ten typ
U mnie może akurat nie w takich sytuacjach..ale tez jestem za miła...a potem się męczę...przez sama siebie
pomyslec to swoje pomysle ale powiedzieć..niekoniecznie !
Stary 2008-11-10, 15:03   #1468
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
U mnie może akurat nie w takich sytuacjach..ale tez jestem za miła...a potem się męczę...przez sama siebie
pomyslec to swoje pomysle ale powiedzieć..niekoniecznie !
no wlasnie o to chodzi

Faveks w zyciu nie uwierze ze masz 3 dzieci i taki malenki brzuszek-w kapuscie je znalazlas czy bocian ci przyniosl?
a jesli to prawdziwe to powiedz chociaz czy to prawda ze w ciazy sie gust perfumowy zmienia? mnie ostatnio odrzuca od slodziakow i sie zastanawiam co to znaczyc moze
Stary 2008-11-10, 15:15   #1469
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Faveks w zyciu nie uwierze ze masz 3 dzieci i taki malenki brzuszek-w kapuscie je znalazlas czy bocian ci przyniosl?
a jesli to prawdziwe to powiedz chociaz czy to prawda ze w ciazy sie gust perfumowy zmienia? mnie ostatnio odrzuca od slodziakow i sie zastanawiam co to znaczyc moze
Prawdziwe, mam na forum świadków, którzy je widzieli - "naocznie"

Co do gustu, to nie pomogę za bardzo. Bo w moim przypadku, każda ciąża - to było 3 tygodnie niewiedzy, 30 tygodni pawi kilka razy na dobę, więc nawet nie myślałam o pachnieniu ( to zresztą była era "przedwizażowa" ) a pozostałe kilka tygodni skupiałam się na wyprawce W ostatniej ciąży, nawet używałam zapachowego balsamu - co bylo niezlym postępem - poza tym jednym wyjątkiem wszystko musiałam miec bezzapachowe. To było straszne, ja juz nie raz mówiłam - mogę rodzić, ile dusza zapragnie - ale niech ktoś za mnie w ciąży chodzi
A tak serio to i tak więcej dzieci nie planuję

Kapustę przestali chodować w okolicy, nie ma gdzie się z bocianem umawiać
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 15:25   #1470
Zuziunia
BAN stały

Mnie od bardzo mocnych słodziaków tez odrzuca, a kiedyś lubiłam, po prostu gust ewoluuje, a w ciąży gust sie zmienia, a właściwie zanika jak twierdzi moja znajoma, ja z własnego doświadczenia niestety nie wiem.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości