|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Zadomowienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VI ::..
Bambii a ja myslalam, ze Ty brunetka jestes
![]() ![]() Co do Wenta - mhmm mi okres mega fascynacji minal, teraz ze wzglednym spokojem ogladam odcinki polsatowe, troche mnei wkurza naciagan fabula ![]() ![]()
#2672 |
Rozeznanie
|
Kochana Onaella !!!! Calujemy bardzo mocno
![]() Wlasnie zajadlysmy na gorąco przepyszny sernik upieczony przez Ahcak wcale nie opadl i byl...Mniam...SB jest boska... ![]() Pozdrawiamy wszystkich goraco Nedda i Ahcak ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Ahcak Czas edycji: 2008-11-10 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od miesiąca planuje przejść 1 fazę, ale jakoś mi tak nie po drodze ![]() w sumie mam do zgubienia z 6 kg tylko, ale jak wiadomo czym mniej tym gorzej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
ale smaka robicie z tymi sernikami dziewczyny
prawdziwy szal hehe sernik nie jest moim ulubionych ciastem no ale inego na 1 fazie pewnie nie zrobie[a fasolowego nie chce bo pewnie mi nie zasmakuje]wiec moze moze niedlugo z\robie ![]() moje menu dzisiejsze 1-2 platy sledziowe+2.5 malych ogorkow kiszonych 2-maly "amerykan" 3-2 male amerykany 4-kubek goracej czekolady do picia z pianka[przepis SB] 5-troche kapusty pekinskiej w pomidorach 6-zaraz bedzie pol wiesniaka a teraz pytania co myslicie o...na SB 1-serkach do chleba[takich do smarowania smietankowych ze szczypiorkiem albo inne smaki] 2-ryzu.[oczywiscie od 2 fazy]ale ktory najlepszy:brazowy parboiled czy jaki 3-olejach:najlepsza jest chyba oliwa z oliwek ale czy mozna tez p rzepakowy lub inne? 4-ser mascarpone 8%tluszczu.dozwolony? 5-i jak jest z tym grochem.czy moge sobie jesc groch luskany [bo chcialam zrobic grochowke ale nie wiem czy mozna] 6-serki homo.bez cukru ale czy usza byc 1%tluszczu czy moga byc np 3% bo u mnie innych nie widzialam 7-kisiel.ostatnio czytalam sklad i nie ma w nim cukry.ale jest cos tam kukurydzianego wiec pewnie nie mozna tak? ![]() no i to narazie tyle ![]() jesli by ktoras mogla odpowiedziec bo to sa moje niedociaglosci w wiedzy ![]()
drożdże part 5 od 10.11.13r. waga max-103,2kg SBDiet 19.10.13r teraz-88,8kg wzrost 172cm Edytowane przez zielonamorelka Czas edycji: 2008-11-10 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Zakorzenienie
|
Witamy wszystkie reaktywowane plażowiczki
![]() ![]() Morelko nie umiem odpisac na wszystkie pytania, pewnie inne plazowiczki pomogą ![]() a teraz pytania 1-serkach do chleba[takich do smarowania smietankowych ze szczypiorkiem albo inne smaki] ![]() 2-ryzu.[oczywiscie od 2 fazy]ale ktory najlepszy:brazowy parboiled czy jaki W książce jest że biały zabrioniony we wszystkich fazach najlepiej kupić dziki, basmati oraz brązowy 3-olejach:najlepsza jest chyba oliwa z oliwek ale czy mozna tez p rzepakowy lub inne? W książce jest : olej rzepakowy z odmian canola, oliwa z oliwek extra v., olej z siemiania lnianego, olej arachidowy, sezamowy z orzechów słoskich... 4-ser mascarpone 8%tluszczu.dozwolony? ![]() ![]() 5-i jak jest z tym grochem.czy moge sobie jesc groch luskany [bo chcialam zrobic grochowke ale nie wiem czy mozna] chyba można ![]() 6-serki homo.bez cukru ale czy usza byc 1%tluszczu czy moga byc np 3% bo u mnie innych nie widzialam ![]() ************** Coś mi się chce ![]() A jutro mamy obiad u babci ![]()
#2676 |
Zakorzenienie
|
dziekuje za odpowiedzi
![]()
#2677 |
Raczkowanie
|
Witajcie kobitki
![]() Asiol : W takim razie jestem Twoją imienniczką, bo ja też Asia ![]() Pysiamn : Za mną też coś łazi od rana. Dzisiaj to w ogóle z rana mnie jakiś straszny głód dopadł, mimo iż normalnie zjadłam śniadanie i wszystko ... ![]() Po południu mnie koleżanka wyciągnęła na dłuuuugi spacer, i tak mi sie dobrze zrobiło ![]() ![]() No i jeszcze moje menu: - Wieśniak - 2 zawijasy z chudej szynki, sałaty i odrobinki chrzanu + kawałek kalafiora - Omlet posypany żółtym serem - Wołowina duszona + sałata z rzodkiewką - Sałatka z tuńczyka
#2678 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale zaszalałam dzisiaj i kupiłam ten ketchup develey'a z mcdonald'sa. ![]() Cytat:
![]() Ja umiem troszkę jeździć. Konie kocham od zawsze ale moi rodzice jakoś nigdy nie zapewnili mi jakiegokolwiek kontaktu z tymi zwierzętami. Za to mój Tż zawsze jest gotowy, byle tylko sprawić mi trochę radości. Wie, że jazda konna bardzo dobrze ma mnie działa. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() *** A moje dzisiejsze jedzonko wyglądało tak: ś: jogurcik o: pierś z kuraka z czerwoną cebulą zapieczona serem + pieczarki z jogurtem i serem feta k: orzeszki pistacjowe Niestety na 2 śniadanie zabrakło czasu, a po obiedzie byłam zdrowo najedzona więc nie jadłam podwieczorka. Po tej grypie mój żołądek odmawia jedzenia. :-/ Pozdrawiam plażowiczki. Miłego wieczoru. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Zakorzenienie
|
jeju jak tak patrze na te wasze jadlospisy nietore to zaczynam myslec ze zaduzo jem
![]() ale elfik to bylo zamalo ![]() ![]()
drożdże part 5 od 10.11.13r. waga max-103,2kg SBDiet 19.10.13r teraz-88,8kg wzrost 172cm Edytowane przez zielonamorelka Czas edycji: 2008-11-11 o 08:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Rozeznanie
|
Cieszy mnie, ze nas coraz wiecej, pewnie szybciutko nam sie zrobi czesc 7 watku
![]() ja po grzesznym dniu dostalam wycisk na stepie, mam nadzieje ze choc troszke sie spalilo, ale jakos tak po tej czekoladzie mialam takiego powera dzisiaj, ze hoho ![]() ![]() a teraz znow zanurzam sie w wieznienne przygosy Mike'a ![]() ![]() ![]()
#2681 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Priv? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Szara Eminencja
|
Dziewczyny ja już po gołąbkach
![]() ![]() ![]() A jutro może upichce zupe cebulową z kluskami serowymi ![]() Wolne jutro więc moge rozwijać swój talent kulinarny i spać do późna ![]() Edytowane przez wykrasana Czas edycji: 2008-11-10 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ok. Wiem, wiem ![]() Od jutra się poprawiam. Obiecuję jeść orzechy na 2ś. Dobrej nocki ![]() ![]() ps Marzeniatko super avatar!
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
hejka
ja juz po ladnym iadanku[bialko i tluszcz byly w sledzu wiec wszystko na miejscu hihi no a warzywa to zamalo bo tylko odrobinka cebulki i papryczki z tych sledzi z odrobina serka kanapkowego] i teraz widze ze obiad to ja mam prawie zrobiony na conajmniej tydzien haha [zostalo jeszcze 6 amerykanow i dzis wieczorem zrobie te kapuste pomidorowa] ale to dobrze bo po szkole zamiast rzucac sie na slodkie czekajac na obiad to tylko odgrzeje i gotowe ![]() no ale zamiast teraz cwiczyc to ja siedze w lekturce[tristana i izolde czas zaczac-na jutro ![]() no to bay
#2685 |
Rozeznanie
|
Hejo!
Cicho tu, no ale dziś wolne, więc zrozumiałe. Ja jednak raniutko wstać musiałam, bo jadę za chwilkę do mojego rodzinnego miasta pozałatwiać kilka spraw, pośpię w autobusie, to 2,5godz. Na śniadanko oczywiście niezastąpiony od roku omlet nadziewany (pomidor, pieczarki, papryczka chili, por, oliwki, serek topiony). Mami moja pewnie jakieś mięsko z warzywami przyszykuje, bo wie co curcia jada ![]() Bezgrzesznego Święta Niepodległości życzę ![]()
#2686 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() Zaraz bede pic drugie espresso i dalej pewnie kisic sie w poscieli ogladajac Gotowe na Wszystko ![]() Wczoraj robilam bigos i jajka nadziewane. Jeszcze mam krupniczek wiec nie musze dzis martwic sie co zjesc ![]() ![]() Witam nowo przybyle Nedda i Ahcak ![]() ![]() Ja zaczelam pic len zmielony i moje jelitka doceniaja juz jego dobroczynne dzialanie ![]() ![]() ![]() Fruity moja siostra ma podobna fobie jesli chodzi o wszystkie pelzajace stworzenia choc czesto spedzalysmy wakacje w lasach roztoczanskich u dziadkow. Ja nie boje sie zaskroncow i nawet malutenkie lapalam do reki jako dziecko. Jednak z nienacka mozna sie wszystkiego przestraszyc. Jesli chodzi o fobie to boje sie amerykanskich karaluchow i zab. Ale boje sie tak strasznie, ze nie moge sie uspokoic i mam problemy z oddychaniem jak zobacze jedno albo drugie ![]() Widze, zeMarzeniatko sie pojawilo bo ostatnio nas po macoszemu traktuje ![]() ![]() Milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
Elfik dziękuję
![]() Paprak obiecuję, że będę Was częściej odwiedzać! A o Cykadzie swoją drogą wczoraj właśnie pomyślałam gdzie ona jest... ![]() Morelko ja też coś ostatnio nie ćwiczę :| Ale dzisiaj postanowiłam spalić 1000kcal na orbim, zobaczymy jak to będzie w praktyce. ![]() Ahcak miłej wyprawy! ![]() A ja po śniadanku (2 kawałki razowca z serkiem, bez warzyw i praktycznie bez białka, ale to śniadanko, więc wybaczamy mi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Zakorzenienie
|
pewnie nie można tego jeść,ale zapytam...ale czy mogłaby mi któraś z Was wie czy ryby w puszcze można??
dopiero będę zaczynała sb więc chodzi o 1 fazę....
#2689 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny
![]()
#2692 |
Wtajemniczenie
|
Ale naskrobalyscie...az ciezko nadrobic.
Wczoraj po wykladzie bylismy na zakupach az do 21, wiec do kina nie poszlismy. Ale to nic, bo dostalam moja wymarzona sukienke. ![]() I dopiero przed 22 zrobilismy sobie jesc--hamburgery. Ale pyszne byly i troche nie SB. :P paprak ja na codzien tez nie uzywam cukru ani slodziku. Herbaty nie slodze juz od blisko 2lat, kawe od niedawna. Ale jakos mimo tego chcialabym uzywac cos do ciast i deserow, co jest zdrowe. No ale jak wychodze gdzies do kawiarni czy cos podobnego, to tez jem rzeczy normalnie slodzone. I tak sie zastanawiam czy to nie najlepsze podejscie. Tu sa napewno wszyscy dietetyce jednego zdania: jesc wszystko z umiarem. A ze i tak jem dobre pieczywo, makaron i ryz, plus duzo warzyw, duzo pije...wiec cukier to tu chyba najmniejszy problem. Moja fobia nie jest az taka straszna. Ja kiedys nawet calowalam pytona w jezyczek patrzac mu w oczy.hehe Ale mialam 14 lat i od tego czasu nigdy weza juz nie mialam w swoich rekach i raczej nie chce. Chyba bym uciekla. Latem jak kapie sie z psem w Odrze, to czesto zaskronce plywaja kolo mnie. Ale wtedy wole wyjsc z wody, bo przewaznie jak sie ruszam to nurkuja, a to mnie troche przeraza. Ale bardzo czesto mam koszmary o wezach, zmijach. Juz od dziecka. Po prostu nie chce ich widziec blisko siebie, szczegolnie nie kolo mojej nogi. Ale z drugiej strony jak gdzies sa kolo mnie, to chce wiedziec gdzie. ![]()
#2693 |
Zakorzenienie
|
tydzień I fazy za mna nie obeszło się bez grzeszków
![]() ![]()
#2694 | |
Raczkowanie
|
Dzień dobry wszystkim w świąteczne południe
![]() Postaram się poprawić ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak tak patrze za okno, i taka piękna pogoda a ja muszę do książek, to aż mnie skręca... Ale cóż, jak mus to mus. ![]() Pozdrawiam !
![]() |
#2695 |
Zakorzenienie
|
tylko dziś rano pierwszy raz w życiu mi się puściła krew z nosa
![]()
#2696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja się zawzięłam i juz się nauczyłam tej genetyki, uff od razu lżej na sercu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Jestem, jestem ![]() Dozeralam placki weselne wiec wstyd bylo mi sie pokazywac ![]() Na weselu nawet sie wybawilam, co prawda bez TZ, ale gdyby był pewnie tyle bym nie potanczyla ![]() Wrocilam do domu kolo 2, bo jakos tak glowa zaczela bolec i sukienka cisnąć w pasie ![]() ![]() Koniec konców impreze uwazam za udaną ![]() Teraz umieram z nudów, kot spi, TZ nie ma, upieklam juz ciastka owsiano kakaowe i chyba wezme sie za sprzątanie ![]() ![]() Gdybym miala psa, wzielabym go na space, a tak to Bazyl sie nie nadaje ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Paprak ja wlasnie tez zasiadam przed Gotowymi na Wszystko ![]() ![]() Dzis sniadanie skromne, bo omlet suchy, nie chcialo mi sie kombinowa... Na obiad rybka w folii z sosem pomidorowym plus surowka z pora, papryki, cebulki i fety A na kolacje, chyba wciagne rybke wedzona z twarogiem. Dziewczyny macie jakis sprawdzony przepis na salatke z soczewicy???? Poratujcie.
![]() |
#2699 |
Zadomowienie
|
zgadzam się z fruity - wszędzie trzeba mieć umiar.
ja też mam podejście, że nie tykam świństw paczkowanych, białego pieczywa, ziemniaków i w ogóle unikam przetworzonych produktów, więc od czasu do czasu mogę sobie zaszaleć z ciastem domowej roboty ![]() swoją drogą piękę już murzynka - jeden będzie ze śliwkami, drugi bez niczego. obiecuję, że dzisiaj wrzucę przepis na bloga ![]() Cykado u mnie też pogoda booska i idę na rower! muszę na groby pojechać, bo w święto zmarłych nie było mnie w Polsce. zrobili mi w końcu asfalt na wiosce (mieszkam na uboczu Warszawy) i strasznie chcę kupić sobie rolki. jeździła któraś z Was, pamiętam.. na tyłek i uda dobrze robi jazda? Kasiu gratuluję 2 kg mniej ![]()
#2700 |
Wtajemniczenie
|
Tak myslalam, ze sobie odpoczywasz po weselu Cykado! Ciesze sie, ze sie dobrze bawilas.
![]() Ska tak, ja czulam to w udach i w pupie i w ogole wszedzie, nawet w talii przez to skrecanie tulowiem. Ale najbardziej lydki i uda. Ja dopiero na wiosne bede znowu jezdzila, choc jak pisalam wczesniej, narazie zbieram sie na bieganie, wiec zobaczymy co bede robila na wiosne, ale najpierw musze miec sprzet do biegania. ![]() Ja na Wszystkich Swietych juz latami nie bylam w Polsce. ![]() A dzisiaj to w ogole jakos jestem down. Nie mam nic a nic energii, juz tez chyba tydzien nie cwiczylam. Slonca wcale nie ma, problemy z terazniejszym mieszkaniem mamy. Az szkoda gadac. Moze pozniej lub w nastepnych dniach cos sie w tym "rozjasni".
..::..Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::.. Edytowane przez fruity Czas edycji: 2008-11-11 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.