|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Cytat:
dzięki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1532 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezenty dla TŻa- Towarzysza Życia
Znam doskonale ten coroczny problem
![]() ![]() Polecam rowniez breloczki np. z waszymi zdjeciami albo jakims fajnym ksztalcie. Tu jest link do strony http://www.philippi.pl/index.php?cPa...sort=3a&page=2 , a w Poznaniu mozna kupic kilka ich gadżetow w Kupcu. Moze cos Wam sie spodoba ![]() http://www.philippi.pl/product_info....roducts_id=360 ja zakupilam ten i Tz jest bardzo zadowolny, chociaz narzeka ze bez zdjecia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1533 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
A jaki prezent kiedy chłopak interesuje się grą na gitarze .. ?
![]()
![]() |
#1534 |
Raczkowanie
|
Może jakąś książkę z chwytami na gitare?
![]() ![]() ![]() ![]()
#1535 |
Konto usunięte
|
Jak któraś kasy nie ma, może zrobić kupony - np 30 karteczek w notesiku, z napisami: kolacja, masaż pleców, prysznic, sex (śmieszne usługi też mogą być - wyprasowanie 3 koszul czy umycie podogi w pokoju
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;9663798]Jak któraś kasy nie ma, może zrobić kupony - np 30 karteczek w notesiku, z napisami: kolacja, masaż pleców, prysznic, sex (śmieszne usługi też mogą być - wyprasowanie 3 koszul czy umycie podogi w pokoju
![]() Świetne, na pewno wykorzystam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1537 |
Zadomowienie
|
moj TŻ najbardziej zadowolony byl z poduszki z moim zdjeciem
![]()
#1538 |
Zakorzenienie
|
polecam właśnie kubek, na którym pod wpływem ciepła pojawiają się zdjęcia. Ja taki dostałam od TZ na mikołajki i codziennie z niego pije. Az milo
![]() Jako, ze mój TŻ lubi słodycze, to rok temu, 6.XII kupiłam mu _ogromnego_ Mikołaja z biało-czarnej (pyyyszneeej) czekolady. Kosztował około 60zl, ale naprawdę ślicznie wyglądał. Do tego bardzo ładnie go zapakowali w papier przezroczysty i ogromne kokardy dodali. Az zal go było zjeść ![]() U mnie jest tak, iż na Mikołajki daje sie drobiazgi, dopiero na gwiazdkę cos bardziej wyszukanego. Edytowane przez ellish Czas edycji: 2008-11-11 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1539 |
Raczkowanie
|
Ehhh... Dziewczyny, zainspirowałyście mnie! Ten pomysł z przejażdżką jakimś fajnym samochodem- suuper
![]() Ja w tym roku na świeta planuje kupić bluzę piłkarską,ale taką naprawdę pożądną, mój TŻ trenuje tak amatorsko z kolegami,a wiem że sam sobie nie kupi bo ma już jedną,ale nie przepada za nią. Także jestem pewna że się ucieszy ![]() Zaraz potem w styczniu ma urodziny więc pomyślę na wypożyczeniem jakiegoś fajnego auta ![]()
![]() |
#1540 |
Rozeznanie
|
dziewczyny tu WAS tez podczytuje
![]() suuper pomysly ja z moim tz jestesmy juz tyle lat..hmm razem kazdego dnia i wszystkie pomysly chyba sie wyczerpaly on zapalony fan kolarstwa przed laty trenowal..musze cos niecodziennego wykabinowac na te swieta...bo to beda pierwsze spedzone tylko z nim z daleka od rodziny...hmm..przeraza mnie to wszystko szczerze mowiac.. gdzie mozna zamowic ten kubek na ktorym pojawiaja sie zdjecia pod wplywem ciepla?? nie mieszkam w PL niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1541 |
Rozeznanie
|
pozdrawiam cieplutko WAS
|
![]() ![]() |
![]() |
#1542 |
Zakorzenienie
|
jesteśmy razem 9 miesięcy i niedługo mój Tż ma urodziny. 19.
Wiem,że uwielbia wiśniowe Chupa Chupsy ![]() ![]() zakupiłam ich więc 19, wszystko włożę do pudełka, a gdy je otworzy na wieczku będzie napis Zjedz, gdy..., a do każdego lizaka dołączę karteczkę z dokończeniem tego zdania ![]() tylko teraz brakuje mi pomysłów na dokończenie zdania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1544 |
Zadomowienie
|
a ja bym zrobiła bukiecik
![]()
#1545 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1546 |
Wtajemniczenie
|
Rewelacyjny wątek ( chociaż jest już o prezentach ) jednak w nim jest skupione wszystko to,co dla TŻ - i duuży plus za objaśnienie skrótu TŻ na tytule wątku
![]()
![]() |
#1547 |
Zakorzenienie
|
ja tez, ale pomysl z karteczkami "zjedz, gdy.." jest swietny, wiec warto polaczyc oba
![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1548 |
Zakorzenienie
|
Moj gra na elektryku i ja mu kupilam plyte z nauka gry na elektryku [ale po angielsku], tyle ze na ebayu.
Kurde przeczytalam pare stron ale dalej nie wiem co kupic pod choinke i przy okazji na nasza rocznice mojemu narzeczonemu.. Juz dałam mu rok temu pendrive'a bo nie mial a wiedzialam ze potrzebuje. Dalam mu tez w duzej antyramie wklejonych kilka naszych zdjec i pare moich. No a teraz nie wiem kompletnie co mu dac ![]() ![]() Zdjecia juz nie wchodza w gre, pendrajwy i inne takie tez nie. Lancuszek on ma, bransoletek nie lubi.. mam ciezki orzech do zgryzienia.. Kobiecie latwiej cos kupic ;/
#1549 |
Zakorzenienie
|
prezent dla kolegi-znajomego
hej dziewczyny
![]() kolega z pracy ma urodziny i chcialabym podarowac mu jakas drobnostke symbolicznie ![]() ma 23 lata jakby ktos pytal i jest to tylko kolega, z ktorym czasem na piwko sie chodzi i to na tyle ![]()
![]() |
#1550 |
Zakorzenienie
|
ale jak zrobić ten bukiecik?
+ te karteczki |
![]() ![]() |
![]() |
#1551 |
Raczkowanie
|
to ja tez dorzuce to co ja swojemu kupowałam lub tez robiłam, moze skorzystacie
![]() - na rocznice zrobiłam mu album z naszymi zdjeciami, pociełam kartki, tekture na okladke, powklejalam zdjecia, a zdjecia pobklejałam tasiemkami, wstazkami, jakimis wycietymi z filcu kwiatkami, koralikami itd - skarpetki z napisanymi dniami tyg [ale radoche mial ![]() - kilka malowanych kubeczków - w kotki, kwatuszki, w stworki, itd. juz wena na kubki mi sie skonczyła - brelok ktory jest kostka rubika - gniotek w kształcie serduszka, bo sie złosci na mnie czesto, to niech pogniecie :P - ksiazke z komiskami - uszyłam kotka z filcu, był koszmarnie pokraczny :P - brelok - poziomica w jednym - swiece - poduszka z malunkiem - koszulki - chcialam mu wydziergac szalik, ale na moje pytanie "kochanie, a co bys powiedzial, jakbym ci dziergneła szalik?" zaczal sie tak smiac, ze zrezygnowałam.... - jakies karteczki i inne *******ki tego typu - swoje zdjecie :P - kalendarze z kotami, statkami, zaglowkami - ciasteczka majteczkowe [z kruchego ciasta, wyciete serduszka z odcietym ostrym koncem - wychodza posladki, trzeba tylko majtki lukrem domalowac :P] - mydelko pachnace w kształcie piesi ![]() to tyle z tego co juz dałam i co pamietam, ze dałam. poki co mam w zapasie na kolejne okazje :P: - wierteła [ale za nic nie wiem czy kazde wiertła pasuja do kazdej wiertarki. wie moze ktoras z was?] - noz finka, czyli popularna świnka :P. taki tam meski bajerek :P - namalowac obraz mały [chcialam na urodziny, ale juz nie zdaze.... ![]() - ktoras z wizazanek pisała o pucharze z tabliczka ze swoim tekstem ![]() - kuferek na takie rozne drobiazki typu srobki, jakies wkrety itd, - zestaw meskich kosmetyków - kompas - ksiazke o zeglarstwie - chcialabym zrobic sama, tak jak album, ksiazke kucharska, z jakimis naszymi rzeczami ktore lubimy jesc, gotowac pies itd. i to chyba tyle :P faceci chyba maja to do siebie, ze nigdy nie mowia co by chcieli albo co im sie podoba... przynajmniej moj tak ma. a jak sie pytam co chce, to mowi ze buziaka aolbo cukierka. ja zawsze daje bardzo czytelne aluzje co by mogł mi kupic, bo on nigdy nie wie :P. chociaz ostatnio dostałam mussujace peniski do kapieli :P. moze sa gdzies mussujace cycuszki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1552 |
Raczkowanie
|
o, i jeszcze była bombonierka, zlozona z czekoladek z literkami na ktorych w sumie byly napisane zyczenia i notesik z karteczkami z zyczeniami i uslugami, ale nie zaskoczył o co chodziło :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1553 |
Raczkowanie
|
o, i jeszcze dałam mu płyte z prezentacja z zyczeniami, zdjeciami, musyka itd takie tam zbieranina jakis rzezcy ktore mi sie kojarza z nami.
boze, ile ja sie nameczylam zeby wstawic muzyke do prezentacji slajdów.. :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1554 |
Rozeznanie
|
ja w tym roku nie mam weny na wymyślanie oryginalnych prezentów dla męża więc dostanie czapeczkę ze śmigiełkiem bo wiem że zawsze taką chciał mieć i dwa bilety na mecz Stoke z Manchesterem Utd .Pójdzie sobie z kolegą którego do nas zaprosiliśmy na święta .
|
![]() ![]() |
![]() |
#1555 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/16467_bluzy.ht...r=t&view=gtext |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1556 |
Raczkowanie
|
no a ja mam takiego fajnego 'kolegę'
![]() ![]() ![]() może macie jakieś pomysły? On lubi muzykę taką klubową bardziej więc myślę o jakiejś płytce, ma autko i jest taki wesoły lubi 'szał robić' xD i już sama nie wiem, doradźcie coś ![]() ![]()
![]() |
#1557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1558 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
coś do stówki tak ![]() ![]()
niemoralne lub powoduje tycie." ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Naitine Czas edycji: 2008-11-11 o 21:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1559 |
Zakorzenienie
|
trufelka, no nawet nawet te pomysly
![]() ![]() On mieszka w innym kraju no i denerwuje mnie ze u niego na scianie wisi kalendarz z babami ![]() ![]()
#1560 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() No własnie nigdy nie mówia co by chcieli dostać.. faceeeci ![]() ![]() Myśle że na allegro wiele by się znalazło tego typu rzeczy ![]() ![]() Hmm ja myślałam też żeby z 30 świeczek tych małych porozstawiać po pokoju. Kupić szampana i tort. Taki romantyczny wieczór ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.