![]() |
#4801 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Cytat:
Hallllo ![]() Bardzo proszę ![]()
![]() |
#4802 |
Przyczajenie
|
Zegarek Julia
czy moze mi ktos napisac jaka grubosc ma koperta w zegarku Julia i czy rzeczywista dlugosc bransolety to 18 cm (bo obwód reki mam 17.7) ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Rozeznanie
|
no mama na czuja powiedziala ze wydaje jej sie, ze lacroix bedzie lepszy, wiec chyba skusze sie na lacroix. dziekuje jeszcze raz Wszystkim za pomoc w doborze ;*
|
![]() ![]() |
![]() |
#4804 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
bransoleta regulowana 17,5 albo 18cm (nie posiadam tego zegarka) little_bad_girl powoli wklejam ![]() Edytowane przez ashiva Czas edycji: 2008-11-10 o 19:21 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Przyczajenie
|
dziekuje za info ale chodzi mi szczegolnie o grubosc tej tarczy zegarka Julia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4806 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=572 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koncentrat jest na dzień, także zastanów się co Ci bardziej pasuje i co bardziej potrzebujesz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dla Mamy - Flower albo Bond dla brata - Full Speed dla mamy męża i jego babci - Anew Ultimate zestaw kremów ... pewnie jeszcze cos :P |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
Jaka maseczka z Planet spa poza chińską jest peel-off? I chyba japońska jedna jest? A jeszcze jakieś?
Edytowane przez taka jedna Czas edycji: 2008-11-10 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4812 |
Konto usunięte
|
czy któraś z Was ma spray nadający objętość AT? bo w KWC go nie ma, nie znalazłam żadnych opinii. nie skleja on włosów? nadaje się do przetłuszczających się?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
1. zestaw kolczyków 2. torebka Delicate 3. poczwórny cień do powiek sandy beaches 4. delikatny podkład nawilżający 5. torebka Lena 6. żel do mycia dłoni zimowa miękkość 7. i może zegarek Bridget chyba zbankrutuję, jestem swoją najlepszą klientką ![]() zestaw rouge dla mamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Zakorzenienie
|
Nie- peel of jest japońska sake i ryż(ta w tubie nie w słoiczku) oraz tak jak hosenka napisała z BIAŁĄ HERBATĄ. są więc dwie z planet spa
#4815 |
Raczkowanie
|
co do maseczki pell of z biała herbata z linii planet spa to mam juz ja chyba ze 3 czy 4 raz, nadaje sie do suchej skóry, u mnie ładnie ściaga wszystko co zbędne na mojej cerze, twarz jest gładka, krem lepiej sie wchłania, nie jest to może jakis cud, ale za te pieniazki naprawde jest godna polecenia według mnie (skóra normalna-sucha)
z naturalsów chyba sa maski pell off, ale nigdy nie uzywałam, faktycznie poczwórne cienie w katalogu 1 sa w bardzo atrakcyjnej cenie, ale ja nie kupie, mam smokey eyes, i nie jest zły, ale nie przepadam za nim zbytnio, dla mnie sa za matowe, jakies takie słabo napigmentowane, wiem, że każdy lubi inny efekt, ale mi nie odpowiadaja za bardzo.ale złe nie są, na kwc chyba ze 3 gwiazdki im dałam, tanie a bond girl 007 lubie i uzywam sobie dalej, choć z 17 katalogu wezme tomorrow 30 ml i lubie je jeszcze bardziej ![]() ja sie czaje na jakieś złote, bezowe brązowe cienie do powiek,i w sumie jakąs szminke w ładnym bezu złocie czy brązie u mnie w kosmetyczce dominuja pastele, może satynowycień do powiek, albo złociście połyskujący, mam tez w sumie ochote na te kredki miekkośc kaszmiru , bo sa po 9,9 zł na złota i brązowa, musze to wszystko pomysleć boże ja mam manie kosmetyczna i to nie dotyczy avonu, tylko ogółem wczoraj tak mi ręka drżała jak wyciagnełam ją w carrefourze do półki gdzie stały odzywki, maseczki elseve na promocji, z bólem serca mój mózg uswiadomił mi że mam 18 odzywkek do włosów w domu, z których połowa to drogie profesjonalne mazidła, ale tak mnie kusiły .... |
![]() ![]() |
![]() |
#4816 |
Raczkowanie
|
Moje zakupy z katalogu 16 ( for me) : biżuteria Joy- widzialam ją w COKu i stwierdziłam, że jest super dla mnie, kalendarzyki, błyszczyk (nowy) kolor Rose Foil- również wypróbowany w COKu, grzebień i dla klientek notes z magnesem. Muszę jeszcze pozamowaiać próbki Perceive bo w następnym katalogu ma bardzo dobrą cenę.
Dziewczyny dla jakiej cery jest seria naturals z dziką figą i kiwi? |
![]() ![]() |
![]() |
#4817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie powinnam się denerwować, ale już mnie to zirytowało. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny-mam do Was jedno pytanie, czy jest jeszcze dostępna diametnowa pomadka [ciemnozłote opakowanie] w katalogach Avonu?
NIestety nie ma mnie w PL i nie mam jak tego sprawdzić, a sama pomadka warta jest ściągnięcia jej z zagranicy, stąd moje pyt. ![]()
![]() |
#4820 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio bodajze widzialam ja w ofercie netto.
![]() |
#4821 |
Konto usunięte
|
czasem jest w ofertach wyprzedazowych, ale w stałej ofercie nie ma
|
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Japońska = Sake i Ryż wygładzająca Chińska = Biała herbata odżywcza Peel-off to jeszcze jest ta z ogórkiem i drzewem herbacianym z Naturals (oczyszczająca) i jest bardzo fajna ![]() Czy już coś wiadomo o demo do 17 :P hehe, ciekawa bardzo jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4824 |
Zakorzenienie
|
Właśnie mama chciała z Planet Spa żeby mieć różyczki do kąpieli. Tą chińską już miała, a sake i ryż dla nas śmierdzi dlatego pytałam czy może jeszcze jakaś jest
![]() Oferta demo do 17 już była podawana. OFERTA DEMO DO KATALOGU 17 - Woda toaletowa Wish of Luck - 23,90zł - Zestaw Naturals Śliwka i Nektarynka mgiełka do ciała, balsam do ciała i żel - 16,90zł - Kolczyki Lizette - 13,90zł - Naszyjnik Lizette - 20,90zł Świąteczna promocja Zestaw do pielęgnacji ciała i cery: program liftingujący okolice oczu anew krem nawilżający Solutions wyszczuplający krem antycellulitowy solutions Planet Spa maseczka błotna cena zestawu - 49zł I do 1/2009 OFERTA DEMO Woda toaletowa Just Play dla niej 50ml za 21,90 zł Woda toaletowa Just Play dla niego 75ml za 19,90 zł Perłowe serum do ciała z linii SSS 150ml za 7,90 zł Woda toaletowa Black Suede Touch 75ml za 29,90zł Pakiet 5 szt kartek świątecznych za 2,50 zł A w ofercie netto oprócz masy torebek, 3 produkty z oferty logo: - notatnik z kalkulatorem za 19,90 zł -torba konsultantki( ta czarna z poprzedniej oferty) za 29,90 zł -brelok do kluczy za 4,50 zł Informacja z Avon Clubu. Edytowane przez taka jedna Czas edycji: 2008-11-11 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Zakorzenienie
|
Wiesz moze jak wygladaja te kolczyki i naszyjnik?
Na allegro nie ma, w katalogach tez nie..
![]() |
#4826 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ma ktoś może Zegarek Gwen- złocisty?
Jest teraz w netto do katalogu 15. Jakby ktoś miał, to proszę o opinie. Ostatnio zaczęłam nosić złoto lub pozłacaną biżuterię i do tego nie pasuje mój srebrny zegarek! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4828 |
Zakorzenienie
|
Ja mam srebrny i ma on jedną wielką wadę. Teleskopy(to się chyba tak nazywa?) są bardzo luźne wypadają i co jakiś czas go gubię, bo bransoleta się odczepia od tarczy. Muszę się chyba z nim wybrać do zegarmistrza, ale nie wiem czy na to coś poradzi...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Rozeznanie
|
a ja dla siebie nic nie zamawiam z katalogu 16, choc podoba mi sie komplet bizuterii mimosa ale to moze poczekac, no i te poczworne cienie smoky eyes, ale w nastepnym katalogu beda tansze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
Zakorzenienie
|
ale się wkurzyłam...właśnie dostałam paczkę a tam brakuje naszyjnika Paige....na fakturze jest...a luzem dołączyli kartkę, że korektę do faktury zrobią i przyślą pocztą...a naszyjnik nie został spakowany!! nienormalni są!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.