|
|
#541 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
Ojezuu , jak mnie tuu dawno nie byłoo . Przperaszam ale narazie nie przeczytałam wszystkich stron i narazie nie odpowiem na prośby , ale postaram sie to nadrobić jak najszybciej
Macie przecuudne opisyyukradłam większośc (nie bede tutaj wymieniałą bo miejsca by nie starczyło _On - dasz mi numer telefonu Ona - jasne 997 ON: Dla ciebie poszedłbym na koniec świata! ONA: A zostałbyś tam? ON: Gdybym zobaczył cię nagą - pewnie umarłbym ze szczęścia... ONA: Gdybym zobaczyła cię nago - umarłabym ze śmiechu. ON: Nie sądzisz, że to przeznaczenie zetknęło nas ze sobą? ONA: Nie, to był zwykły pech! ON: Co byś powiedziała, gdybym poprosił cię o rękę? ONA: Nic. Nie umiem równocześnie mówić i śmiać się. ON: Czy my się przypadkiem nie znamy? ONA: Owszem, chyba widziałam Cię w ZOO. ON: Oddałbym Ci wszystko co zechcesz ONA: Dobrze, zacznij od konta w banku ON: Nie spotkałem Cię tu wcześniej ONA: Wiem i więcej nie spotkasz. On- Gdzie byłaś przez całe moje życie? Ona- Chowałam się przed Tobą. _Słowo ''KOCHAM'' znaczy wiele .. dla ciebie znaczy nic, bo mówisz to każdej . ! _ przestaje graĆ w Twoja gierkę . . _" My mamy coś co zostanie napewno " _za szybka by żyć. za młody by umrzeć _ Podejdz tu bo pragne _ Zapaść w bezsennośc _Przy zapalonym świetle gasimy nasze pragnienia _Jeśli ja jestem pijana a to jest miłość , to dolewaj mi wiecej ja nie chce wytrzeźwieć KOCHAM <33
|
#542 |
|
Zadomowienie
|
W Twojej duszy odnalazłam niebo.
Są takie noce, że nie śpię, lecz myślę o Tobie. Bez słów. To jest dzień, który zapamiętasz. Uciekam od życia, które przeżyłam. Szukaj mnie, jak, kiedy i gdzie chcesz... nie przestawaj. Później pobiegnijmy ulicami i zacznijmy tańczyć. Nawet łza spływa z trudnością. Moje serce będzie biło bez ograniczeń. Życie może Cie zaskoczyć. Oddałabym Ci moje oczy abyś zobaczył... Szukałam Cię nocą... Proszę pozwól mi znów czekać z Tobą na deszcz. Nadal w myślach klniesz moje imię?
|
#543 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuje bardzo, czerwone gwizdnęłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
czerwone kradne ![]() ![]() ![]() ____ Wiele serc bije dla niej, wiele w niej To nie karnawał, ale tańczyć z nim chcę Pokazał mi emocje, nauczył być człowiekiem To nie kochanek, ale co noc sypiam z nim Wielu tęskni za nią, wielu nie może wrócić
|
|
|
#544 |
|
Przyczajenie
|
prosba
wiem ze mało sie udzielam ale mam mała prosbe do was dziewczynki prosze o opisy!!Moj były wciaz zmienia dziewczyny codziennie inna a one sie nabieraj na jego puste słowa no ja tez nie ukrywm.Uwarz to za rozrywke jak nie ta to nastepna jest za pewny siebie.PROSZE O OPISY NA TEN TEMAT. |
|
|
|
#545 |
|
Wtajemniczenie
|
Prosze
------------------------------------------------------------ 1.ale pan nie zaryzykował. Pan się bał. Teraz też się pan boi. 2.Gdyby zrobił jakiś znak albo zatrzymał. Ale nie zatrzymał, a ja płaczę. 3.cale moje życie to miejsce dla Ciebie. 4.Światem zaczęła rządzić jesień.<3 5.wiem, że lubisz mój usmiech,no chodź przyjżyj się mu z bliska 6.Nie przychodzisz mi do głowy od miesięcy już... 7.powiedzialam:Kocham Cie, myslac nienawidze Cie,a on poiwedzial : Ja Ciebie tez.. |
|
|
|
#546 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny dziękuję za spełnienie mojej poprzedniej prośby. <3
widziałyście gdzies Lougess? tęskno mi za Nią ![]() Domiiniisiia - więcej, więcej! ;-) te ostatnie. miłosne. cudne. ;* opisy, skromnie; Choć noc, choć mrok - dla nas wszystko już jasne... Czemu się budzę o czwartej nad ranem I włosy twoje próbuję ugłaskać Lecz nigdzie nie ma twoich włosów Jest tylko blada nocna lampka Łysa śpiewaczka... dwie namiętności wciąż słabsze od jednej Jeżeli szczęście byłoby na sprzedaż, to ludzie kupowaliby z pewnością zawsze o jeden numer za duże. Pan to potrafi... opętałam cię jak omen. nie uwolnisz się już nigdy. jestem twoją klątwą, wybawieniem od ludzi normalnych.
|
|
#547 |
|
Rozeznanie
|
Prosiłabym opisy o przewadze płci pięknej.Takie zadziorne.
Ogrzej moje serce niech chłód je omija,niech świat co tak pędzi dla nas się zatrzyma 1,2,3......150,151,152,15 3-no co??Wyliczam swoje grzechy ![]() Szukam swojej połówki,może być 0,7 ;D
|
#548 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba najlepiej tę sytuacje oddaje piosenkę Małgorzaty Ostrowskiej "Słowa" ![]() A kiedy będziesz szeptać jej do ucha
Te wszystkie kłamstwa, które znam To nie zapomnij, ona słucha Bo nie zna Ciebie, tak jak znam Cię ja... I będzie ufnie chłonąć wszystkie słowa Naiwnie wierzyć w każdy gest I nie zrozumie nic, Bo ona jest tylko plastrem na samotny dzień... Słowa, jak węże do ucha Słowa, jak opium i miód Ona, tak chętnie ich słucha Słowa, słowa.. poznałam je już... A kiedy będziesz szeptac jej do ucha Te opowieści, w które sam Nie chciałbyś wierzyć, nie chciał słuchać Bo wiesz, powtarzasz je nie pierwszy raz A ona łowi te tańczące słowa Układa wiersze, wierzy w nie Bo nie domyśla się, że ona Jest tylko plastrem na samotny dzień.. Coś można wybrać na opis, albo trochę przerobić np. "Bo one są tylko plastrem na samotny dzień.." Jak coś znajdę to chętnie pomogę ![]()
"Nie wiem... Czy każdy z nas ma swoje przeznaczenie, czy też życie nas unosi jak liście na wietrze. Być może jedno i drugie... Może obie te rzeczy dzieją się równocześnie..." Edytowane przez Icamna Czas edycji: 2008-11-11 o 13:58 |
|
|
|
|
#549 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No sprobuję. ![]() To już nierealne. Za dużo tego wszytskiego na raz. Niechciałabym, ale muszę. kocie rozgryzłam Cię ! Wszystkie drogi prowadzą do tego samego punktu - rozczarowania. też coś. miłości mi się zachciało Nie wierzę w prognozy pogody i męskie obietnice. Chyba nie trafiłam. No ale może coś wybierzesz. ;** Cytat:
hmm. Z tobą szybciej płynie czas! Przyjaciele - jedna dusza w dwóch ciałach. Przyjaciel - ktoś, przed kim można głośno myśleć. z nią na koniec świata i jeszcze dalej! może coś ci przypasuje ;**to siedzi w Nas jak szósty zmysł. siła przyciągania. <3 schowam się pod koc, schowam się przed Tobą, znów. spadł mi z nieba , prawdziwy anioł . od tamtego czasu , nie szukałam szczęścia na siłe. Każdym dniem każdą z chwil jesteś cześcią mnie. poliż mnie, i'm polish `Szczęście ma wartość tylko wtedy, kiedy mozesz je z kimś dzielić` królestwo nocnych przyjemnosci Ale posłuchaj tylko, On lubi orzeszki ja lubie orzeszki. zaczynam żyć chwilą . żeby chociaż przez chwilę , zapomnieć o tym czego się tak bardzo boję ... a kiedy wrócisz już ci nigdy nie pozwolę tak długo nie być i tak daleko odejść zalana szczęściem, że nareszcie już jesteś tylko kiedy to będzie. O miłości. Ale niedosłowne proszę. ![]() Jesteście cuuudowne ;*
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2008-11-11 o 14:09 |
||
|
|
|
#550 |
|
Raczkowanie
|
You have to think twice before you say those three words/ pomysl dwa razy zanim wypowiesz te trzy slowa (chodzi o "I love You")
Yesterday was hell, but today I'm fine without you/ wczoraj było piekło ale dzisiaj jest dobrze mi bez Ciebie If shame had a face I think it would kinda look like mine/ jeśli wstyd miałby twarz, mysle ze wyglodalaby jak moja Would you believe me if I said I'm tired of this/ uwierzysz jesli powiem ze jestem tym zmeczona Easy to be who you are when no one knows your name/ łatwo jest byc soba kiedy nikt nie zna twojego imienia Nie mam się czym bronić - popatrz trzymam ręce w kieszeniach... Mam już jeden nóż w plecach i nie ma tam miejsca na następne
"To umysł kreuje świat wokół nas i nawet gdybyśmy stanęli tuż obok siebie na tej samej łące, moje oczy nigdy nie ujrzą tego, co widzą Twoje". Edytowane przez Catharina704 Czas edycji: 2008-11-11 o 14:12 |
|
|
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
budujesz i niszczysz. - ta, tamta, i tamta - dużo ich jeszcze .? - to tylko puste słowa, puste słowa. - nie mów kochasz, jeśli kłamiesz. - zawracasz w głowie i odstawiasz na bok. - żebyś się nie przeliczył. - jesteś zbyt pewny siebie. kiedyś pożałujesz. - która to już .? liczyłeś .? - nie pozwolę, żebyś znalazł kolejną ofiarę. - ta pewność siebie kiedyś Cię zgubi. - już dość Twych kłamstw. - Śmieć !! Jak mogłam mu zaufać !! - żaden miecz nie tnie tak, jak Twoje kłamstwa. - czy Ty w ogóle liczysz się z innymi .? - nie obchodzi Cię to, że ranisz .? ;\ - codziennie zmieniasz laski . a skarpetki rzadziej. ;/ - heloooł. przejrzyj na oczy. - rozrywki poszukaj w burdelu. - źle trafiłeś. ! - nie mylisz jeszcze ich imion .? - zły adres ! tu nie mieszka nikt o imieniu 'zabawka' . yy. to jednak nie to. ale może coś wybierzesz. buziaki.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
|
#552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bez Ciebie w żadnej części nie byłabym tym, kim jestem... thx;* Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cie kochac;* Sprowadza na ziemię wtedy, gdy latam za wysoko, podnosi do pionu, gdy schodzę poniżej podstaw... Dziewczyna, która nie pytając o powód mojego smutku potrafi go usunąć Ktoś, kto zapytany w środku nocy o numer telefonu zapewne wyrecytowałby mój Ta, która często przypomina mi, że mam skrzydła, których należy używać... Ktoś, kto samym spojrzeniem mówi: "możesz na mnie liczyć w każdej sytuacji" żyć tylko dla siebie, to tak, jakby w ogóle nie żyć... przyjaciel nigdy nie pyta "czy my jesteśmy przyjaciółmi?"przyjaciel o tym wie bez zbędnych słów... bo prawdziwy przyjaciel nie pozwoli bys robił głupoty... sam ;* spadł mi z nieba... prawdziwy anioł... Pospolity przyjaciel nigdy nie widział Twojego płaczu... Prawdziwy przyjaciel ma ramiona przemoknięte Twoimi łzami... Pospolity przyjaciel nie zna imion Twoich rodziców... Prawdziwy przyjaciel ma ich numery telefonów... Pospolity przyjaciel przynosi butelkę wina na prywatkę... Prawdziwy przyjaciel przychodzi wcześniej i pomaga przygotować wszystko i zostaje potem by pomóc posprzątać Pospolity przyjaciel będzie zły, gdy Go obudzisz swoim telefonem... Prawdziwy przyjaciel spyta: dlaczego zajęło Ci to tyle czasu? ... Pospolity przyjaciel próbuje rozmawiać o Twoich problemach... Prawdziwy przyjaciel pomaga Ci je rozwiązać... Pospolity przyjaciel, gdy Cię odwiedza zachowuje się jak gość... Prawdziwy przyjaciel otwiera sam lodówkę i czuje się jak u siebie w domu... Pospolity przyjaciel myśli, że przyjaźń jest skończona jak jest jakiś problem... Prawdziwy przyjaciel wie, że przyjaciół poznaje się w biedzie... Pospolity przyjaciel oczekuje, że zawsze będziesz przy nim jak ma jakieś kłopoty... Prawdziwy przyjaciel stara się zawsze być przy innej osobie, która ma kłopoty... Przyjaźń nie potępia w chwilach trudnych, nie odpowiada zimnym rozumowaniem: gdybyś postąpił w ten czy tamten sposób... Otwiera szeroko ramiona i mówi: nie pragnę wiedzieć, nie oceniam, tutaj jest serce, gdzie możesz spocząć. Przyjacielu... czy Ty...? -Tak najdroższy, kocham Cię! A czy Ty...? -Tak, zawsze będę przy Tobie! A czy ja...? -Tak, Ty zawsze możesz na mnie liczyć! A czy będziesz...? -Tak, będę z Tobą płakać! A...? -Tak, tak, śmiać się z Tobą też będę! A czy kiedy...? -Tak, kiedy będziesz potrzebował pomocy- pomogę Ci! A czy wiesz, że...? -Oczywiście, że wiem, że mogę na Tobie polegać! I, że ja...? -I, że Ty zawsze mi pomożesz! Wiesz napewno też, że gotowy jestem...? - Tak, wiem, że gotowy jesteś zginąć za mnie! Ja też dla Ciebie zrobię wszystko! Przyjacielu...wiesz... -Wiem, wiem, ja również dziękuję Ci za to, że jesteś! Najdroższy... jeszcze tylko jedno pytanie... Czy Ty...? -Nie, nie czytam w Twoich myślach... To skąd...? -Ja to poprostu czuję! Czy nie wiesz, że przyjaciele rozumieją się... Tak, tak... bez słów..." Ty wiesz to czego nawet Bóg nie wie, Z każdym problemem idę do Ciebie.. Gdy podwinie mi się noga na którymś kroku, Ty i tak wciąż stoisz przy mym boku. Dostaje od Ciebie tak wiele.. Jesteś po prostu Moim przyjacielem Widzę wielu kochających ludzi, którzy przekraczają Twoja drogę, ludzi pełnych ciepła i szczerych uczuć do Ciebie. Myślę sobie... skąd to się bierze i widzę to wyraźnie: jesteś po prostu wyjątkową osobą. Szczerą i serdeczną. Taak..., szczera i serdeczną, i prawdziwą przyjaciółką. Inteligencja i sexappeal idą w parze. Wdzięk, styl i to coś, czego próżno by szukać u innych, u Ciebie są czymś naturalnym. Taak..., teraz to jasne, wszystko jasne. Tylko proszę..., nie zmieniaj się, bo jesteś po prostu wyjątkowa osobą. I musisz w to uwierzyć. Wyrocznia się nie myli. "I trzeba być wielkim przyjacielem i mocnym przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę..." Gdy jestem cicha - Pytasz, co się stało. Gdy Cie ignoruję - Poświęcasz mi swoją uwagę. Gdy Cie odpycham - Przyciągasz mnie do siebie. Gdy zaczynam płakać - Przytulasz mnie i nie odzywasz się słowem. Gdy się boję - Ochraniasz mnie. Gdy nie odzywam się przez długi czas - Zapewniasz mnie, że wszystko jest dobrze. Gdy patrzę na Ciebie z wątpliwością - Uzasadniasz. Gdy zdradzam Ci sekret - Zatrzymujesz go dla siebie. Gdy patrzę Ci w oczy - Nie patrzysz w inną stronę, póki ja tego nie zrobię I za to Cie kocham;* kilka ode mnie może uda Ci sie cos wybrac:P jakbys jeszcze coś chciałą to moge poszukać jeszcze w swoich zbiorach^^ ;*
|
|
|
|
|
#553 |
|
Raczkowanie
|
mija kwadrans między ciszą a ciszą.
czemu smutniejesz, tak nagle, bez uprzedzenia. 'ciężko mi z moim czterdzieści osiem kilograma smutku'. Zakochujemy się w swojej umyślonej stabilności, sile bez nóg i niezależności wymyślonej przez kształty w;asnej wyobraźni. to niedobry czas na ludzi. 'Jej wlosy pachnialy cygaretka. Teraz pila w samej bieliznie szampana z butelki, czula jak rozgrzewa sie jej zoladek, chciala upic swoje oczy, i zapomniec o zepsutej mikrofali i nieudanej konferencji. Narzekajac na swoj brak punktualnosci znala jeszcze kogos, kto potrafi swoim brakiem punktualnosci rozdraznic jej bodzce nadwyraz, o dziewiatej piec nastawila sobie budzik wlasnych zmyslow, zdajac sobie sprawe, ze w czasie nieobecnosci Jego osoby jej zmysly zasypijaja'.
'tak od kilku dni mi siedzi w głowie-czy ja kiedykolwiek przepraszałam kogoś za to, że jestem? jeśli tak to przepraszam, że przepraszałam. to chyba jeden z tych najżałośniejszych błędów do których nie powinno się nawet przyznawać. dziękuję, że jestem.' |
|
|
|
#554 |
|
Przyczajenie
|
1.Nic mi to nie mówi, co mi mówisz szczerze mówiąc
bo coś mówisz mi, ale nie wiesz jak to ująć 2.Może podrapać za uszkiem, Pogładzić paluszkiem, I nazwać "Koteczkiem" 3.Jak czarne ptaki wciąż obok siebie, mijamy się nawzajem, ja o Tobie nic nie wiem 4.Leje się tequilla a my staramy sie jej nie wylać a ty chcesz poczuć ją w żyłach?? 5.zróbmy coś brudnego jak Derty Sanches 6.Mówię i mam wszystko co ze chcę, on mi to dał, to nie tak ty mi dajesz to co chcę kotku. |
|
|
|
#555 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję, Twoje też cudne! ![]() Miło mi, że się podobają ![]() Cytat:
Twoje też mi się podobają ![]() Cytat:
Właśnie sama mam zapotrzebowanie na śmieszne dwuznaczne ![]() Mój dzisiejszy: ~I don't have a price but I won't stop until you'll be mine
Edytowane przez Maggie93 Czas edycji: 2008-11-11 o 19:52 |
|||
|
|
|
#556 |
|
Raczkowanie
|
Kochane ... a macie cos może o tym że od pewnego czasu myślę ciągle o pewnym chłopaku.?
|
#557 |
|
Zadomowienie
|
Domiiniisiia mi się kojarzy tylko jeden. z wizażu. jest cudny. krótki, zwięzły i na temat.
Powiedz Boże co Ci dam, za ten Skarb, który mam... <3
|
|
#558 | ||
|
Zadomowienie
|
^ bbaasstt1331; dziękuje. Kochana jesteś. ;*
^ abunee; oj, przyjadą się, przydają. Lov. <3 ^ dontlookdown; Dziękuje, pasuje, pasuje. ;* Cytat:
Cytat:
Ale to tylko opisy. I Wasze są jeszcze bardziej cudnowne. ;* <3 Miłosne? Hm .. * Pojawiłeś się tak nagle jak zgubionej myśli sens. <3 * Malowałam swoje dni, gdy w nich pojawiłeś się Ty. ;* * Dla Ciebie mój szept gdy budzi się dzień * Wspólnie na szycie staniemy .. Z splecionymi dłońmi. Na zawsze. Ty i ja. <3 * Ja w oczach mam Nas .. * Uśmiechem przywołujesz moje szczęście. * Miłość to życie. A moją Miłością jesteś Ty. <3 * Wszystko za te słowa dwa; Kocham Cię. ;* * I znów wszystko oszalało. Z Tobą.<3 * Każdy kogo mijam wygląda tak jak Ty. ;* * Tańczyć z Tobą w deszczu. * Ja i Ty to cały mój wszechświat. * Możemy być szczęśliwi gdziekolwiek. ;* *Gdy spojrzeniami spotkaliśmy się przez chwilę. *I jemy wspólne śniadania. <3 [ Chce powiedź, że to z piosenek [ pare z głowy ] , troche zmieniam, ale nie zawsze. ;] ] A coś o szkole? Takie .. inne niż zawsze. ; )) Albo że się ucze. Tzn. staram się. <3 EDIT: ^ r0zunia; piękny! cudnowny! Dziękuje. ^ xxxJuanaxxx; Kochana, gdzie byłaś?! Jej, dziękuje. <3
Edytowane przez Domiiniisiia Czas edycji: 2008-11-11 o 15:03 |
||
|
|
|
#559 |
|
Wtajemniczenie
|
1.I never felt something so strong..
Nigdy nie czułam czegoś tak mocnego.. 2.You were like my lover and my best friend.. Byłeś jak mój kochanek i przyjaciel.. 3.I didn't know how to follow, It's like a shock that spun me around .. Nie wiedziałam jak to ratować..To jest jak szok który mnie zaskoczył .. 4.And now my heart's dead, I feel so empty and hollow.. I moje serce umarło.. Czuję się tak pusta i dziurawa.. 5.And I'll never give myself to another the way I gave it to you.. I nigdy nie dam nikomu siebie w taki sposób jak dałam Tobie.. 6.You don't even recognize the ways you hurt me, Nigdy nie rozpoznasz sposobu w jaki mnie ranisz.. 7.And you're the one to blame Jestes jedynym winnym.. 8.Should've never let you enter my door Nigdy nie powinnam otworzyć Ci moich drzwi.. 9.I should just let you go on and do it 'Cause now I'm using like I bleed.. Powinnam po prostu pozwolić Ci iść i zrobić to Ponieważ teraz czuje się jakbym krwawiła.. 10.I gotta check into rehab,'Cause baby you're my disease.. Powinnam iść na kuracje odwykową.. Ponieważ kochanie jesteś moja chorobą.. 11.You'd do anything for the one you love Nie robiłeś nigdy nic dla jedynej którą kochasz.. 12.But now that I know it's not meant to be I gotta go, I gotta wean myself off of you.. Ale teraz wiem, że to nie ma żadnego znaczenia Chcę odejść, chce uwolnić siebie od Ciebie.. podoba się.? ![]() |
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
kilka moich ostatnich
![]() Nigdy nie będę Twoja Nie mogę być z tobą,lecz mogę stać obok. Uwierz mi nie żałuję,że tak wyszło byłeś obok ja wybrałam inna przyszłość Bez silnej woli,na wiele nie licz,trzeba coś stracić aby coś docenić Kłam,proszę kłam nie chcę znać Twoich wad ogień niech płonie w nas, nie pozwól, aby zgasł.... zabiorę cię do takiego nieba, gdzie nawet anioły grzeszą Kiedy znajdziemy sie na zakręcie co z nami będzie -Puk Puk! -Kto tam?! -Miłośc! -Spadaj! -Dlaczego?! -Bo ranisz mnie Bo życie jest piękne, tylko wtedy kiedy je stracimy...
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2008-11-11 o 15:10 |
|
|
|
#561 |
|
Zadomowienie
|
Coś ode mnie na dzień dobry Toksycznie we mnie przenikasz... Czy tęsknię znów pytam siebie, lecz odpowiedź znam... Wciąż płakałam po kryjomu zasłaniając twarz... Coś pękło we mnie A lover or a friend A big thing or a small The winner takes it all You must know I miss you But what can I say Wzięłam czystą kartkę i garść ołówków... zaczynam od nowa Wszystko co mam wykradłam Bogu gdy spał Masochizm trwa, serca dwa biją jakby sztucznie już... Mam gdzieś czy ktoś powie o mnie że-jestem bez serca-ktoś widocznie złamał je Mam gdzieś czy ktoś powie o mnie że-jestem za trudna ktoś widocznie zmienił mnie. Bądź przy mnie blisko bo tylko wtedy nie jest mi zimno... Nie lubię czekać tęsknić tez to z miłości przecież wiesz.. Robię coś, cokolwiek by jakoś w sobie zabić myśl, że już nie ma nas jestem ja i jesteś ty... Nie będę już uśmiechać się gdy jest źle... Potrzebne są szare dni potrzebne niechciane łzy, potrzebne milczące sny- do szczęścia są potrzebne. Potrzebny jest ból i strach potrzebne zwątpienia czas jak noc która po to jest by słońce mogło wschodzić... To nic że oczy pełne łez i tak nadejdzie nowy dzień... Miłość to dwie samotności które spotykają się i wspierają... Będąc z niewłaściwym mężczyzną przed nosem może uciec nam ten właściwy.. Więc zostaje tylko parę miejsc... kilka zdjęć... Samotność jest przyjemnością dla tych którzy jej pragną i męką dla tych którzy są do niej zmuszeni... Bestia wyszła na ulice... Czasem każdy dzień przynosi lęk... Niszczyć łatwiej, trudniej wszystko znieść... Znowu się coś popierdzieliło... A miało być tak pięknie... Nic nie może przecież wiecznie trwać Za miłość też przyjdzie nam zapłacić... Czasami jestem poza zasięgiem całego świata... Wymodliłam sobie raj trochę na opak... Jest beznadziejnie już mi się nie chce... Tak zimno tak pusto czuję się... Odnalazłam siebie w Tobie, nie potrafię Cię zapomnieć... Nie ufaj choć chcesz dać mu cały świat... |
|
|
|
#562 |
|
Raczkowanie
|
MadeInCastle
Każdej nocy jest ktoś, kto myśli o Tobie zanim zaśnie. wciąż widzę cię w moich myślach . myślę o tobie . to zaczyna być obsesją . sprawiasz że moj wzrok nie chce patrzeć na innego . ;** dotykiem zaspokoić zmysły chcę ! a w głowiee tylko jeden ! < 33. czy to już miłość ? myśli krążą wokół jednego xdd. ;*** mam nadzieję że pomogłam ! ;**** Łagodnie połóż mi palec na ustach, razem niepewność odpędzimy i strach . wszystko co kocham jest w Tobie bo wiem, że To Co Było W nas Jeszcze gdzieś Tam jest... ;* Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia Miłosć jak najmocniejszy narkotyk,podniebne loty - bilet to dotyk ;** Przywarli do siebie tak blisko, że nie było już miejsca na żadne uczucia.
|
|
#563 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
myślę o Tobie i jakoś nie mogę przestać, cały mój świat w Twojej osobie się streszcza. czasem są takie wieczory, że mam ochotę na herbatę i życie z Tobą, wiesz ? rysuję nasze plany. <3 kiedy myślę o Tobie, to bezsilność znowu czuję. i nigdy się nie dowie, że tak ciepło wspomina go kobieta, do której tylko się uśmiechnął. ( z wizażu ) może coś się przyda Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#564 |
|
Przyczajenie
|
Hey dziewczynki ;*
Potrzebuje opisow o tym, ze moja best wybrala mojego bylego! ze nic do niej nie dociera, ze zostawila swoja przyjaciolke dla bylego swoje best i juz w kilka godzin bo zerwaniu filrtowali ze soba a ona nie widzi w tym nic zlego! bardzo prosze o jakies opisy... takie zeby dac jej do zrozumienia co robi, albo zeby dopiec mojemu bylemu... Bardzo porsze o pomoc... ************************ Słyszałeś kiedyś o miłości do końca życia? -No -Może spróbujemy tego dokonac? *Ona zagubiona i On zagubiony ... Kurde wszyscy się pogubili ?! EJ! Książe ! Co ty sobie robisz ? Kto ci pozwolił zebym się w tobie zakochala ?! Idziemy!-Gdzie?-Za miłością!-Ale gdzie ona jest? No dobra.Koniec bajki!-Niee.Jeszcze nie było szczęśliwego zakonczenia I kiedy wkoncu skonczy sie ta pieprszona bajka o prawdziwym szczesciu ?! z wizazu )
|
#565 |
|
Raczkowanie
|
TwOjaImaginaCja - dziękuję bardzo =*** biorę wszystkie.
|
#566 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
kradnę pogrubione, jeśli można? świetne są
|
|
|
|
|
#567 |
|
Raczkowanie
|
eccentriic
rysuję nasze plany. <3 kiedy myślę o Tobie, to bezsilność znowu czuję. Ojej... boskie sąąąą.! danke , danke , danke =**
|
#568 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podbijam
|
|
#570 |
|
Raczkowanie
|
nastychick, rozana93, TiScatteroUnaFoto dziekuje! piekne prawie wszystkie wzielam
)a moze jeszcze ma cos; eccentriic xXxPrinceSsXx r0zunia thinspiration yyyskarbus 3martyna3 WhenYouComeBackToMe abunee i inne? bo tyle nickow pamietam...
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.

Macie przecuudne opisyyukradłam większośc (nie bede tutaj wymieniałą bo miejsca by nie starczyło

a teraz pomagam:

to jednak nie to. ale może coś wybierzesz. buziaki.