![]() |
#1291 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
Hehehe, ten Twoj usmiech mowi sam za siebie
![]() O rany.... ![]() ![]() Mam brzydkie mysli, mam brzydkie mysli.... a siooooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1292 |
Rozeznanie
|
WŁOCHATE MYŚLI
![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 16:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Zadomowienie
|
to ja opowiem o mojej sytuacji...
a wiec na jednym z portali poznalam X. Jest starszy odemnie o 6 lat tzn ma 21:P. Napisal mi bardzo mila wiadomosc prywatna ![]() ![]() po miesiacu zaproponowal spacer, niestety ja tego dznia nie moglam... lecz spotkalismy sie innego. Spotkanie bylo bardzo mile ... teraz mamy koniec pazdziernika widzialam sie z nim chyba 4 czy 5 razy bylo bardzo milo ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#1294 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ale zazdrosccie, zazdrosccie, jest czego ![]() ![]() shure, zycze powodzenia ; )))
![]() |
#1295 |
Rozeznanie
|
Vill.... No ale w końcu się przyznałaś, że jesteś napalona na niego
![]() I po co było się Kochana wypierać? ![]() A pewnie, że zadroscimy! Mamy czego! ![]() ![]() ![]() Prawda Myszeczko? ![]() I my nie jesteśmy szalone, tylko Ty szalejesz z tym uwodzeniem go ![]() P.S. Shure... Kciuki ![]()
#1296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1297 |
Rozeznanie
|
Już nie rób takich niewinnych oczek
![]() ![]()
#1298 |
Raczkowanie
|
I stało sie.
Przyjeżdża jutro. Pozdrawiam Was Kochane. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
Rozeznanie
|
Charlotte11 czekamy na opowieści
![]() Zapowiada się miiiiiły weekend dla Charlotte ![]()
#1300 |
Raczkowanie
|
Trochę zdenerwowana, trochę podekscytowana...
Jej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Wtajemniczenie
|
Charlotte bedzie cudnie, zobaczysz
![]()
Ain't No Mountain High Enough ![]() ![]() ![]() Edytowane przez myszeczka00 Czas edycji: 2008-11-13 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1302 |
Raczkowanie
|
Myślę że najbardziej przytłaczająca a zarazem fascynującą myślą jest to, że już nigdy nie będzie tak samo. Wszystko sie zmieni.
Ale to dobrze. ![]() Wszystko albo nic. |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Raczkowanie
|
śledzę ciągle ten wątek i się przyglądam waszym rozterkom... i normalnie jakbym siebie widziała 5 miesięcy temu
![]() ![]() ![]()
#1304 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Och jej jak cudnie ![]() ![]() ![]() Charlotte czekamy, czekamy na opowieści!!! ![]() A u mnie... hym... Z jednej strony wspaniale, a z drugiej.... Hym... Niewspaniale...
![]() |
#1305 |
Raczkowanie
|
No.
Edytowane przez charlotte11 Czas edycji: 2008-11-09 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1306 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kolejna szczęśliwa z naszego wątku ![]() Jak cudnie... ![]() ![]()
![]() |
#1307 |
Wtajemniczenie
|
Oj Charlotte
![]() ![]() Natusiu, odpowiem Ci na PW pozniej ok ? ![]()
#1308 |
Raczkowanie
|
Poznałam mojego TŻ na fotka.pl jesteśmy razem już ponad rok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1310 |
Raczkowanie
|
Witam szanowne grono
![]() Tak ... również mam problem z jednym internetowym samcem. Czasami mam nieodpartą chęć TAK mu nazdać iż ktoś posądziłby mnie o PMS - naprawdę ... ale to nie jest śmieszne ( chyba jednak jest ![]() Problem tkwi w tym, że mieliśmy się spotkać, ale ja ( w dniu spotkania ) wywinęłam się ... A kiedy mieliśmy się spotkać 2 raz okazało się, że Jego wuj umarł. Tak szczerze, ( z mojego rudego serca ![]() Ta wirtulalna znajomość trwa od lipca i już mnie dobija ta perspektywa pisania, komunikowania się to komunikatorem, to komórką. Mam nawet chęć zakończyć tą znajomość, ponieważ dłużej tak nie mogę ... |
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Raczkowanie
|
Opowiem swoją historię, ku przestrodze i kolejnym zawiedzonym wybuchom uczuć....Dziewczyny, uważajcie kogo poznajecie przez sieć....
Przyznam, że jestem atrakcyjną dziewczyną, niegłupią i nawet jak nie chcę to zwracam uwagę wielu mężczyzn. A będąc samej na jakimś poziomie dochodzi się do wniosku, że nie będzie się tolerować 'innego' poziomu i tak po dwóch dłuższych, poważnych acz zakończonych związkach stwierdziłam, że zamieszczę na jednym z portali ogłoszenie z określonymi warunkami i opisem (aha, pomysł kompletnie od czapy...). Powiedziałam też, że odpowiem tylko na zgłoszenia ze zdjęciem, bo wydawało mi się, że patrząc na czyjąś twarz łatwiej można stwierdzić, jaki ten ktoś jest. Odpowiedzi dosstałam mnóstwo: i tragicznych desperatów i tych nastawionych na jedno, koszmarków i...całkiem normalnych facetów. Inteligentnych, wykształconych, nietragicznych, a nawet przystojnych (oczywiście wszsytko jest względne...) i kulturalnych. Spotkałam się z czterema...Ale jeden z nich od razu wydał mi się moim ideałem. Myślałam, że ja jego też. Wszystko 'rozwijało się' normalnie ![]() Kiedyś zażartowałam, dlaczego ma tyle damskich kosmetyków w domu - jego mama pracowała kiedyś w oriflame... Nagle miał suszarkę do włosów, potem już jej nie miał. O łóżku nie wpomnę... ![]() bozzz, po co ja to piszę. Żeby pokazać jaką jestem idiotką? Myślałam, że jestem na tyle silna, na tyle wiem co robię, że nie dam sobie takich bajek wciskać.... Kochane, nie dawajmy się ulegać żadnym uczuciom. Te palanty są w stanie zrobić z nami wszystko, a my im pozwalamy. Właśnie znalazłam jego zdjęcia z jego 'byłą dziewczyną w necie...zamieścił je kilka godzin po naszym spotkaniu. Zastanawiam się czasami, jak tak można. Okłamywać drugą osobę, ba...okłamywać kilka osób naraz! Tylko oni to potrafią. Teraz jestem jeszcze silniejsza i na długo się już z nikim nie zwiążę. Jeżeli spotkasz kogoś w necie, kto nie wygląda jak strach na wróble...nie zbliżaj się. Większość tych kolesi ma kogoś, nawet kilka kobiet na raz. Może w innych miastach, albo spotykają się z nimi raz na jakiś czas. W tym samym mieszkaniu, w którym zapewnia Cię o swoim oddaniu.
Wychodzę na spacer...codziennie Edytowane przez Corinne1 Czas edycji: 2008-11-10 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Rozeznanie
|
Ok, ok Myszeczko ![]() Ale historia... ![]() ![]()
#1313 |
Raczkowanie
|
Witajcie !
Szczerze żałuje, że tkwię w jednym miejscu. Do spotkania nie dochodzi, ja ciągle robię sobie nadzieję i ... nic. Może Bóg ' pisze ' mi inny los - kto wie ? Strasznie mnie męczy to gadanie przez GG, sms'y - brakuje mi tej rzeczywistości i autentyczności. Nie wiem dlaczego tak jak, może kiedyś to zrozumiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1314 |
Rozeznanie
|
P.S. Kokosanka opowiedz nam Waszą historie
![]() ![]() ![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Raczkowanie
|
[quote=MalinowaNastka;9671 123]Kokosanka myślę, że każda z nas przechodziła ten moment, gdy ma się nadzieję i chce się już czegoś więcej niż tylko rozmowy na gg i sms`y
![]() ![]() Wtedy tak bardzo chce się w końcu zobaczyć tą osobę, widzieć oczy, zachowanie, pewne nawyki, a co najważniejsze chyba dotyk ![]() Witaj ![]() Dziękuję, że mi odpisałaś ![]() Gdy przeczytałam, że utrzymujesz kontakt z facetem od roku i null spotkania to mnie ... zatkało ![]() Tak naprawdę to nie mam co opowiadać, gdyż komunikator gg czy też sms'y to nie to samo co przeżycia sam na sam z drugą osobą czym nie mogę się pochwalić. Nasze rozmowy nie są już takie jak dawniej i wszystko zmierza do katastrofy zarówno z Jego jak i mojej strony. Nie zgodzę się na kolejne spotkanie, ponieważ każde nie wypalało, a ja nie mam już sił na 'extra' przygotowania. Dam sobie radę bez niego i nie będę szukała adoratorów przez internet ... Głupi jest ten świat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Rozeznanie
|
Uszy do góry Kokosanko
![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Wtajemniczenie
|
Kokosanko
Po pierwsze masz pyszniutki nick ![]() Po drugie ja juz rozmawiam z moim 'kolega' .... z racji jego pobytu za granicą. Ech.... wkurzający jest ten komunikator GG, zero emocji- NIC. Ach ja to juz mialam wzloty i upadki, ze szkoda gadac. Kilkanaście razy chciałam zakonczyc nasza znajomosc. Nastka ma rację !!! Trzeba jakoś do niego dotrzeć, bo faceci tacy są cholernie niezdecydowani. cdn ![]()
Ain't No Mountain High Enough ![]() ![]() ![]() Edytowane przez myszeczka00 Czas edycji: 2008-11-13 o 15:33 Powód: dopiska |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1318 |
Raczkowanie
|
MalinowaNastka
Mieliśmy się spotkać po ok. miesiącu od znajomości, ale mu coś wypadało lub ja ( świadomie) odmawiałam. Zapytacie dlaczego ? Dlatego, ponieważ nie mogłam przytaknąć na Jego : "Dasz zaprosić się na kawę ? Będę za 1 h u Ciebie ", ponieważ nie powiedziałam mu całej prawdy o miejscu mego zamieszania ( chciałam zachować minimalną anonimowość). I kiedy mieliśmy się spotkać warunkowo na zasadzie teraz albo koniec - ja świadomie odwołałam owe spotkanie. Tak, wiem jest to bardzo dziwne i nie na miejscu, ale ... I On odwołał nasze spotkanie tłumacząc je śmiercią kogoś bliskiego. I tutaj rodzą się moje wątpliwości : A - prawda B- fałsz ( chce się na mnie odegrać ) Zapytałam go czy spotkamy się kiedyś - On odpowiedział, że oczywiście ... Chciałabym tylko jeszcze dodać, iż bardzo rzadko odbieram Jego telefony ( odrzucam połączenia ), gdyż moi rodzice, a zwłaszcza tata mogą podsłuchiwać ( małe mieszkanie ) ![]() myszeczka00 Dzięki crazy dziewuszko za komplement ![]() ![]() A tak na poważnie : rozważałam napisanie takiej długiej i wylewnej wiadomości od serca, w której posatwię warunek spotkania lub kresu znajomości. Męczy mnie to ... Waham się przed tą decyzją ... |
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kokosanko, nie rób glupot, ja juz dawno bym zakonczyla nasza znajomosc. Widzisz moj Kolezka wrocil do PL na wakacje, ale nie spotkalismy sie, hmmm chcial przyjechac, nie wiem czy to byl zart czy powazna propozycja. Ja natomiast nie dałam mu do zrozumienia, że tak owszem, chcę się z nim zobaczyć. I tak przeszło to bez echa ![]() A Ty moja droga podejdz do tego spokojnie, nadejdzie czas na spotkanie, byle by go nie przeciągać, bo to najgorsza rzecz w tego typu znajomości. My juz znamy sie 7 miesiecy, czuje jakbym znala sie z nim przez cale zycie, ze to moja bratnia dusza, a nie wiem, nie mam pojecia jak to będzie kiedy sie spotkamy....serio!!!! Także luzik ![]() ![]() Ps. jak daleko od siebie mieskacie? Mnie dzieli z moim koolega 1,5 godzinki jazdy autem ;/
![]() |
#1320 |
Rozeznanie
|
Myślę, że powinniście spokojnie porozmawiać, zacznij coś o spotkaniu, umiejętnie go podkuś, aby się umówić na spotkanie, gdzieś na mieście, w kawiarni etc
![]() ![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:42.