|  2008-11-04, 09:38 | #241 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Cracow 
				 | 

Dot.: Nowy program w MTV-Wzgorza Hollywood

Haha świetna reklama, idealnie obrazująca Brody'ego. Szkoda tylko że te Shine'y to taka kupa    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-11-04, 17:22 | #242 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Tarnowskie Góry/West Midlands 
				 | 

A nio widziałam juz to wcześniej   wpisałam w youtube brody jenner  i dałam : sortuj po dacie dodania i pokazało mi najnowsze  Ja tez go nie lubie, za te dziewczyny  za duzo ich lubi  .. chociaz moze keidys z tego wyrosnie   P.S. ma sliczne oczka   
				__________________ wchodze.. wstrzymuje oddech.. klikam na ikonke : masz wiadomość z nadzieją, ze to ty.. nie to nie ty.. nie !! | 
|     |   | 
|  2008-11-04, 17:38 | #243 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: Kraina Wiśni xD 
				 | 

Cytat: 
 on cały jest sliczny  ) oglądałyscie dziewczyny nowy odcinek? Audrina wyprowadziła się ... swoją drogą nie wiedziałam,że jej siora tak kocha tatuaże hehe  w ostatnim czasie strasznie fajna wydaje mi się Whitney  i jest śliczna ... Twarz ma perfekcyjną   | |
|     |   | 
|  2008-11-04, 19:22 | #244 | 
				 | 

Whitney jest bardzo fajna, od początku ją lubiłam. No cóż.. Audrina wie co robi   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-11-04, 20:48 | #245 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2004-11 Lokalizacja: z nad Morza Śródziemnego :) 
				 | 

hej,widze ze nie jestem sama z moja miloscia do tego serialu    Uwielbiam styl Lauren,wogole dziewczyny sa super i uwielbiam ogladać kazdy odcinek,niby zawsze to samo,przyjaznie,praca i chlopaki,ale wciąga jak nie wiem co   | 
|     |   | 
|  2008-11-04, 22:02 | #246 | |
				 | 

Cytat: 
 mam dokładnie tak samo  coś malo nas sie tu udziela  Malaja widzialas wszystkie sezony?   | |
|     |   | 
|  2008-11-04, 22:17 | #247 | 
				 | 

Dziewczyny a oglądałyście Newport Harbor? Coś w stylu Laguny tylko ze nie w Lagunie tylko w Neport Harbor, bardzo polubiłam ten serial, były tlyko 2 serie, i czekam i czekam na kolejną ale chyba nie przymierzają się do niej   Ale jeden z bohaterów: Clay...  Brody to przy nim pikuś! Jest absolutnie, absolutnie BOSKI! http://www.nydailynews.com/blogs/ilo...s/Clay_024.jpg http://images.google.pl/images?q=New...num=1&ct=title tutaj są odcinki http://www.mtv.com/ontv/dyn/newport_harbor/series.jhtml 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-11-04, 22:45 | #248 | 
				 | 

hmm... ciacho   ) z ciekawosci obejrzę  słyszałam coś o tym serialu,ale nie widziałam żadnego odcinka, ale skusiłas :P | 
|     |   | 
|  2008-11-05, 12:27 | #249 | 
				 | 

natasza widzialam tylko 2 sezony,dzis i jutro obejrze 3 i 4   Mozecie mi pozazdrościć :p Brody jakoś do mnie nie przemawia,jest taki slodki i co 2 minuty sypie komplementami,ze az mnie mdli czasem  bardziej podobal mi sie pierwszy chlopak Lauren,chyba Jason mial na imie  Byl super Co do Spencera to no comment O lagunie nie slyszalam,czy jest jakas stronka z tym serialem?Bo juz sie napalilam   | 
|     |   | 
|  2008-11-05, 13:23 | #250 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Tarnowskie Góry/West Midlands 
				 | 

a newport harbor widzialam i mam na kompie. Pierwszy sezon i ten niby drugi ale tam sa tylko 4 odcinki jak dobrze pamietam. Bo ten drugi sezon sie nazywa - back to home for holiday. Ale tez fajny   Malaja - od laguny to sie wszytko zaczeło  i wiem uwielbiam lauren ale uwielbiam tez Kristin   Na kompie mam wszytki sezony the hills (1-4) Laguna beach (1-3) Newport Harbor (1-2) Jak potrzebujecie jakies to chetnie udostepnie   
				__________________ wchodze.. wstrzymuje oddech.. klikam na ikonke : masz wiadomość z nadzieją, ze to ty.. nie to nie ty.. nie !! | 
|     |   | 
|  2008-11-05, 13:45 | #251 | 
				 | 

MalaOgrodniczka, ja właśnie nie lubię Kristin przez afery jakie robiła między innymi o tą z tym Colettim   A nie wiesz czy Newport mają w planach kontynuować? Wczoraj znalazłam na myspace profil Chrissy żeby zobaczyć czy nadal są z Clay'em razem ale ona teraz jak wida z opisów i zdjęć jest z Ryanem z porogramy Life's Ryan który leciał na MTV ten skateborder. 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-11-05, 17:47 | #252 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-12 Lokalizacja: :) 
				 | 

o jak fajnie ktos odkopał mój wątek   uwielbiam the hills, absolutnie. Lagune tez lubilam szczególnie dwa pierwsze sezony, trzeci sezon z Kendrą i spółką juz nie byl taki fajny, jednak ludzi z 1 i 2 nie dało sie zastapic. w ogole jestem ciekawa co sie dzieje z ludźmi z laguny?? lubiłam jessice, talana i stevena, ciekawe co u nich  newport nie ogladałąm wiec dzieki za linka  a jeśli chodzi o brody'ego to dwa dni temu dowiedziałam się, ze jego ojciec jest olimpijczykiem i po rozwodzie ożenił się z ok.1990r z mamą Kim Kardashian. wiec brody i sławne siostry kardashian są "przyszywanym rodzeństwem" a i jeszcze coś dla fanek stylu dziewczyn z the hills, forum z masą, naprawdę masa zdjęć Lo http://www.thefashionspot.com/forums...rth-59255.html Lauren http://www.thefashionspot.com/forums...rad-45996.html Audrina http://www.thefashionspot.com/forums...dge-56872.html Heidi http://www.thefashionspot.com/forums...tag-54084.html Whitney http://www.thefashionspot.com/forums...ort-55982.html 
				__________________ WAŻNE ! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA ! Filmik o zaginionej Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc Edytowane przez klaustrofobia007 Czas edycji: 2008-11-05 o 18:03 | 
|     |   | 
|  2008-11-05, 17:59 | #253 | 
				 | 

dziewczynki czy ze stronki ktora podalyscie (chodzi o the hills) sa tylko 4 odcinki w 3 sezonie?    | 
|     |   | 
|  2008-11-05, 21:29 | #254 | 
				 | 

Malaja tu masz wszystkie : http://www.mtv.com/ontv/dyn/the_hill...episodes.jhtml wlaśnie z czego znana jest Kim Kardashian ;> jest z nią teraz na MTV program ... i szczerze mówiac wczesniej nie wiedziałam o jej istnieniu .. w tym programie widac tego ojca dosc czesto  Macie może Lagune z napisami ?? | 
|     |   | 
|  2008-11-05, 21:30 | #255 | 
				 | 

Kim to córeczka bogatego tatusia, jest chyba jakimś znanym lekarzem czy finansistą nie wiem dokłądnie. Znana jest głównie z sextape   z jakimś jej exem no i z przyjaźni z Paris Hilton. 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-11-05, 22:31 | #256 | |
				 | 

Cytat: 
 w sumie Kim jest znana z tego, ze jest znana ale na mnie zrobila pozytywne wrażenie w tym programie na mtv. myslalam, kiedyś, ze to taka druga lindsay lohan a tu niespodzianka bo kim jest mila i sympatyczna i do tego przesliczna. mi nie przeszkadza   ja mam Lagune ale bez napisow:/ 
				__________________ WAŻNE ! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA ! Filmik o zaginionej Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc Edytowane przez klaustrofobia007 Czas edycji: 2008-11-05 o 22:33 | |
|     |   | 
|  2008-11-05, 22:36 | #257 | |
				 | 

Cytat: 
 Przyznam,że mam podobne odczucia po tym programie .. Tak własnie myslalam,ze jest znana bo jest znana  ale jest sliczna !! nie da sie ukryc !! Dziewczyny strasznie duzo wiecie o Young hollywood;P sciagne sobie Lagune i zapoznam się  ) | |
|     |   | 
|  2008-11-05, 22:53 | #258 | 
				 | 

jesli chodzi o Young hollywood to w moim przypadku "pudelek i wikipedia prawde Ci powiedzą"     i stąd troche wiem  KIm ma idealną twarz, na jej oczy po prostu nie moge sie napatrzeć i włoski też  cud miód jak bedziesz miala problem ze sciągnieciem laguny to pisz na priva to Ci prześle 2 sezony po długim weekendzie bo bede w domku a tam mam płyte  a jeszcze moj jeden nałóg z serii mtv to "nowożency" z jessica i nickiem. uwielbialam te parę, jak mam gorszy dzien to włączam sobie dwa odcinki i poprawiam sobie humor. 
				__________________ WAŻNE ! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA ! Filmik o zaginionej Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc | 
|     |   | 
|  2008-11-05, 23:58 | #259 | 
				 | 

też oglądałam "nowożenców "   szkoda,że troche temat nieaktualny :P Jessica jest tam mało rozgarnięta,ale sympatycznie się ogląda  też jest bardzo ładna i nick też całkiem całkiem :P z Tori S. też jest podobny program na TVN Style albo i MTV ... nie pamiętam ,ale ona jest troche nudna ;] a wracając do Young H. to kiedyś było specjalne wydanie All Aces na VH1 o takich gwiazdeczkach   czasem takie oderwanie od szarej codziennosci w postaci takich programów fajnie robi  żeby nie popadać w depresyjne nastroje,że nasze życie jest takie nudne trzeba mieć troche odrobinę dystansu  mimo,że fabuła nigdy nie powala to kocham je oglądac   | 
|     |   | 
|  2008-11-06, 21:00 | #260 | 
				 | 

natasza wielkie dzieki za linka do 3 sezonu tylko hmmm klikam na 1 oscinek "i know what you did" noi na tym sie ogladanie konczy :/ bo nic sie nie pokazuje,tylko sa jakies zdjęcia i zycie po serialu :/  nie wiem gdzie mam kliknac zeby to obejrzec  z wczesniejszymi 2 sezonami nie mialam takich problemów | 
|     |   | 
|  2008-11-06, 21:06 | #261 | 
				 | 

w temacie Kim K. Dziś oglądałam Simple Life (uwielbiam to  ) sezon 5: Camp Shawnee i przyjechała nowa ekipa, ekipa aktorska i jedna dziewczyna przedstawia się i mówi że nazywa się Kim, a Nicole na to: Znam taką jedną Kim, i igawka ze zdjęciem Kardashian, i dalej Richie: Znam Kim, ale ona jest dziwką, a ty jesteś?  Uwielbiam jej teksty. A że ona jest pasierbicą ojca Brodyego toc nie wiedziałam! 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-11-06, 22:47 | #262 | |
				 | 

Cytat: 
   jest absolutnie nieprzewidywalna, a gdzie oglądałas sezon 5?? jest jakas stronka z odcinkami? 
				__________________ WAŻNE ! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA ! Filmik o zaginionej Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc | |
|     |   | 
|  2008-11-07, 10:42 | #263 | 
				 | 

na tvnie w kazdy czwartek po 2 odcinki od 11.00-12.00    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-11-07, 21:01 | #264 | 
				 | 

Ja tez oglądam proste życie. Najlepsze są teksty Nicole   Ostatnio było jak sie zgubiły lesie i zadzwoniły po helikopter   
|     |   | 
|  2008-11-07, 22:01 | #265 | 
				 | 

One są genialne, tzn nawet nie tak Paris jak Nicole, jej teksty i pomysły zwalają z nóg    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-11-11, 12:23 | #266 | 
				 | 

uuuu szkoda  wtedy jestem na uczelni  co za okropna pora emisji 
				__________________ WAŻNE ! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA ! Filmik o zaginionej Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc | 
|     |   | 
|  2008-11-11, 15:21 | #267 | 
				 | 

jakie odczucia po najnowszym odcinku ;>?? Whitney ma strasznie dłuuuuugie nogi !! ogólnie figure modelki   a jesli chodzi o proste życie to widziałam troche odcinków i zgodze sie z wami,że teksty Nicole powalaja hehe  )  ale the hills rulezzzzzz   | 
|     |   | 
|  2008-11-11, 17:16 | #268 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Zgadzam się W końcu doszłam do 4 serii i czekam na kolejny odcinek. Nie wiem jak Wy ale ja kibicuję również Audrianie. Tzn. mam nadzieje, ze przejrzy na oczy i pogoni Justina ( Heidi mogłaby to samo zrobić ze Spencerem-nie trawię gościa:/)

__________________ Nie zależy mi na pieniądzach i na sławie, chcę być tylko doskonała. bloguję 11.12.2013 nowy post | 
|     |   | 
|  2008-11-11, 21:53 | #269 | 
				 | 

rain88 zgadzam się z Toba !! Justin i Spencer są zbyteczni ... Jesli chodzi o Heidi to nie przepadam za nią obecnie ... Whitney jest bardzo fajna ... Ostatnie odcinki mnie w tym dodatkowo utwierdziły    | 
|     |   | 
|  2008-11-12, 12:39 | #270 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Whitney od początku była świetna. Nie mysli tylko o sobie. Czekam na nowy serial z nią w roli głównej  A co do samego The Hills to tak czekam i czekam, ale chyba się nie doczekam jakiegoś poważnego związku Lauren 
				__________________ Nie zależy mi na pieniądzach i na sławie, chcę być tylko doskonała. bloguję 11.12.2013 nowy post | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.