|
|
#721 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: My Style Diary VI
|
|
|
|
#722 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak to jest plaszczyka z Orsaya
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#724 |
|
Wtajemniczenie
|
Jutro skomentuje wszystkie zestawy, ale już widzę że zapowiada się ciekawie.Póki co, wsawie moje 2 stare zestawy.
Pierwszy ze spaceru, drugi z pracy.
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
Oba klasa!
|
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#727 |
|
Zadomowienie
|
pozwolę sobie odpowiedzieć: Z H&Mu wiosenna kolekcja cena 119 zł
![]() Zuziu - bosko!! drugi mnie powala. co to za spódniczka? AsikL - świetnie, bardzo jestem na tak. Rajtkom też mówię TAK
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheOpaskę mam taką samą baardzo ją lubię. W drugim nie gra mi jakoś ta tunika i sukienka/spódniczka? nie lubię takich warstw. Ta biała tunika chyba bardziej pasowałaby do spodni.A teraz ja was znów zaatakuję moim dzisiejszym outfit-em
|
|
|
|
|
#729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#730 |
|
Rozeznanie
|
martyna_martyna - przyłączam się do zachwytu nad płaszczykiem
zuza678 - pierwszy super ![]() ------------------------------------------------- Mój dzisiejszy zwyklak
|
|
#731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, nie było w krakowskiej,ani w kazimierz i w plazie były ostatnie 2 sztuki, więc po tym jak kupił dla mnie została 1-podsumowując wątpię żeby były , chyba, że jeszcze przyjdą mogę ci sprawdzaćedit ja ją dopiero jutro zobaczę,nie widziałam na żywo nigdy Tż powiedział -brzydka i droga
|
|
#734 |
|
Raczkowanie
|
ZUZA678 - super zestawy! Tę czarną spódnicę już gdzieś widziałam, ale za ch***rę nie mogę skojarzyć skąd ona
Jest po prostu PIĘKNA! ! ! |
|
|
|
#735 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
też nie lubię tylu warstw, spodnie byłyby lepsze ![]() ----------------------------- a twój Pralinko jest bardzo fajny zestaw śliczną widzę kiecuszkę wdzianko też super )) a ostatnie zdjęcie na ławce jest the best ![]() kic... kic
|
||
|
|
|
#736 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Fajny, prosty zestaw
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Też go przymierzałam, ale mam za długie ręce i rękawy były za krótkie![]() Cytat:
Juz na all wyczaiłam czarną![]() Cytat:
I Ty jak zawsze trzymasz się swojego stylu Podoba mi się |
||||
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
O jeja, koboty, ile mam do komentowania. Fajnie, ze w wątku nie wieje nudą
W takim razie zaczynam a na samym końcu Was zamęczę Swoimi zestawami ![]() eevvaa - bardzo fajne wszystkie Twoje zestawiki. Najbardziej podoba mi sie ten z sesjii w plenerze, płaszczyk jest super. Także ten z galerii w sukience bardzo przypadł mi do gustu. Jedynie te dwa sety imprezowe nie do końca do mnie trafiły, może dlatego, że raczej bym się tak nie ubrała. Ale Ty jesteś taka filigranowa, ze Ci pasuje. U mnie byłby to efekt słonia przebranego za baletnicę ![]() bloondyna - czadersko wygladasz ![]() ![]() ![]() Pyra - sexy look ![]() Jusii - bardzo fajnie wyglądasz w tej sukience Super_karo - jak zawsze z klasą, stajlem itede itepe Dalej słodzić nie będę, zostawie coś sobie na później Praline - Świetne oba zestawiki I te pozycje na ławce ![]() tylko na chwile - Bardzo mi sie spodobał Twój zestawik z wycieczki z koszula i swetrem. Klasyka jak się patrzy Serendpity - BARDZO ŁADNIE ![]() Gandusia - Fajne to zwyklaczki Camilla - Francja elegancja - bardzo mi się wszystkie Twoje zestawiki podobają. Jak wrażenia z Bonda? Warto obejrzeć? ![]() Asikl - podoba mi się ![]() Martyna_martyna - Biały płaszczyk jest za***isty !!! Zestawiki super ![]() Malwina- Witamy na forum Fajnie się prezentujesz, Ostatni zestawik chyba najbardziej mi się podoba![]() Cytat:
Tylko z krótkim rękawkiem a teraz ja Pierwszy i drugi to dzisiejszy Reszta to moje wariacje i przebieranki ze spódniczkami
|
|
#739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Atakuj nas jak najczęściej ślicznie Zwyklak z klasą- I like it ![]() Moi faworyci to: zestaw z białą koszulą i ołówkową spódnicą oraz ten ostatni- ze spódnicą na szelkach
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
martyna_martyna kocham białe płaszczyki! Bardzo ładnie wyglądasz w tym swoim
![]() malwina2208198721 mam taką samą sukienkę z kokardą, ale czarną i również z CCT, rozmiar Free Size bo to jedyny jaki był dostępny jednak ja bym określiła go jako XS/SI widzę, że Twoja jest odcięta na wysokości talii, u mnie natomiast prawie pod biustem. Teraz tylko szukam jakiejś bluzeczki jaka by pod nią pasowała zuza bardzo ładnie, ale zgadzam się z dziewczynami, że tuniczka lepiej współgrałaby ze spodniami Tak w ogóle gdzie ją kupiłaś, bo jest boskaPraline ślicznie wyglądasz i jakie świetne masz t-bary! To Asos?Mags dziękuję
|
|
#741 |
|
Konto usunięte
|
dołaczam do watku ;D witam ;D
|
|
|
|
#742 |
|
Rozeznanie
|
dziekuje za wszystkie opinie
rzeczywiscie rajtki nie wygladaja tu ciekawie ale wierzcie,ze na zywo lepiej, sa kryjace i jakby w prazek , spoodnica to nowy nabytek z reserved a torebka tez juz znana a'la chanelka ![]() Justysiu moja torebkowa idolko jak Ci sie udalo namowic tz na jezdzenie za torebka? moj by w zyciiu na to nie poszedl ![]() Zuza swietne zestawy!!! mam taka sama kurteczke z h&m ale granatowa i mi sie nie podoba juz aa no i te buciki z zary, u mnie juz dawno nie ma rozmiaru
|
|
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
bardzo podobają mi się Twoje zestawy,zwłaszcza 2 ostatnie
Cytat:
(miałam u niego przysługę za wygrany zakład), pojechał do krakowskiej tam nie było to mu powiedziałam żeby poprosił panie o sprawdzenie w innych Zarach a, że pracuje niedaleko Plazy to chyba tylko i wyłącznie dlatego tam się udał ,ale ile się ponarzekał,nawkurzał i nagadał jakie te baby głupie to już inna sprawaTą Twoją torebeczkę też oczywiście kupiłam skuszona wizażem A co botków z Zary to też mi się podobają ale jednak to, że są zamszowe wstrzymały mnie przed zakupem ![]() Spódnica z Reserved śliczna
... jeżeli przestajemy marzyć, to znaczy , że umieramy..." Edytowane przez justysia171 Czas edycji: 2008-11-11 o 22:37 |
|
|
|
|
#744 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#745 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#746 |
|
Zadomowienie
|
asikL ja też mam tę kurtkę z H&Mu grananatową i też mi się już nie podoba
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#748 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, przepraszam za post pod postem ale cos mi siadlo wielocytowanie
Cytat:
bardzo dziekuje, milo mi ![]() dziekuje Kochana Cytat:
Cytat:
uroczo Ci w tym berecie Fajnie.
|
|
#749 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#750 | ||||||
|
Zadomowienie
|
cudnie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
bardzo fajny sweter, tez mysle nad kupnem takiego długiego, ciepłego swetra, który można narzucić na sukienkę, gdzie swój kupiłas??a sukienka jest przeboska! piekny kolor i krój z jakiego sklepu?Cytat:
kokardka z tyłu bluzeczki jest przesłodkaCytat:
![]() Cytat:
![]() Mags wiedziałam, że jak coś wrzucisz będzie mega kobieco i elegancko, najbardziej podoba mi sie zestaw ze spodniczka na szelkach i ten z koszula
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

Jest po prostu PIĘKNA! ! !
też nie lubię tylu warstw, spodnie byłyby lepsze
wdzianko też super