![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niemcy :)
O wlasnie,widze,ze masz w zbiorze serie Chroma.Zadowolona jestes?Chcialam juz kiedys kupic,kumpela polecala i zapomnialam o tym.Podobno wlsoy super blyszcza sie po tych kosmetykach...
Dzis juz mowie dobranoc ![]() Kolorowych snow ![]() Edit: podaj prosze nick sprzedawcy,albo najlepiej linka ![]() ![]() Edytowane przez *majka* Czas edycji: 2008-11-06 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Zakorzenienie
|
szampon jest super i slicznie pachnie... a wlosy sa po nim miekkie i blyszczace
![]() ![]() strawberrynet01 ... mozna wpisac normalnie na niemieckim ebay w zaawansowanym szukaniu po nicku ![]() (tak na wszelki wypadek -> http://stores.ebay.com/The-Strawberr...QQftidZ2QQtZkm ) Dobranoc Maja ![]() ![]()
Edytowane przez desti Czas edycji: 2008-11-06 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
Maja z tego co ja widze po lewej stronie to w tej chwili jest cos ponad 3 tys produktow kosmetycznych, ponad 3 ty makeup i 900 damskich perfum
![]() ![]()
#2945 |
Zakorzenienie
|
Na Truskawie to wybor byl spory
![]() ![]() Probowalam znalezc kostetyki estee lauder i lancome i nic mi nie pokazalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie to tez widzialam, ze na ebayu nie ma tych najbardziej znanych... widocznie wszystko znika na truskawie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez desti Czas edycji: 2008-11-07 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Zakorzenienie
|
![]() Tego,ze oni z Hong-kongu sa,to ja nie wiedzialam... ![]() Przydalby mi sie jakis fajny roz,co polecacie? Zastanawiam sie nad kwiatkiem Clinique,ale moze skusilaym sie na Shimmerka Diora? ![]() ![]() ![]() Edit:faktycznie,tez to znalazlam ![]() "We currently ship to over 200 countries across the globe and most countries (especially the USA Australia Japan South Korea) allow free trade over the internet and will not charge any customs duty whatsoever for small packages entering the country. Remark: Do not ship to Germany, Italy and France at the moment." Edytowane przez *majka* Czas edycji: 2008-11-07 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2948 | |
Zakorzenienie
|
ooo... tez bym chciala taka babke z Diora
![]() ![]() ![]() Shimmerek ma w sumie trzy odcienie, ten co ja mam jest cieply... dwa pozostale chlodniejsze w tym jeden w odcieniach rozu ![]() ![]() Cytat:
![]() swoja droga ciekawe dlaczego ![]() A tak przy okazji na ebay ostatnio sporo markowej kolorowki z holandii i austrii... niektore rzeczy maja niewysokie ceny, wszystko na sofort kaufen. Opinie maja pozytywne ale skad nagle takie wysyp ![]()
Edytowane przez desti Czas edycji: 2008-11-07 o 12:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | |
Zakorzenienie
|
Wiesz,zawsze moge Ci pare rzeczy kupic i potem wyslac
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przewaznie czytam opinie i patrze co jeszcze ma w ofercie i od kiedy jest na ebayu, zanim sie zdecyduje. A co do rozow... ogladalas dior blush ?? ... ja juz tak sie zastanawialam, maja duzy wybor kolorow. Na ebayu mam taka aukcje z rozem pod obserwacja ![]()
Edytowane przez desti Czas edycji: 2008-11-07 o 12:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
Rozeznanie
|
kukukuuuu
![]() hey dziewczyny. jestem wniebowzieta tak w ogole jesli chodzi o kupowanie pefrum w Niemczech ![]() w sobote kupilam w Douglasie super zestawik z Hypnotic Poison- 29 euro za 30stke +lotion +torebeczka wieczorowa +2 napoje ![]() a co do dodania czegos o sobie- studiuje angielski ![]() ![]() ktoras z was w ogole wie jak to jest z Arbeitserlaubnis dla Polakow? kiedy zniosa zakazy????? Pozdrawiaaam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Ja tez generlnie jestem w niebowzieta,jesli chodzi o kupowanie kosmetykow i perfum ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Odpozdrawiam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tak tak, kiedys nie mialam ZADNEJ rzeczy z H&M bo w Polsce ciagle mi sie wydalawalo za drogo, teraz pelna szafa ![]() to ty juz chajtnieta? ![]() ![]() ![]() Co do tej mojej anligstyki.... ja za rok bede miec juz magistra... ale w Polsce (UMK).. i slyszalam ze mimo ze bede miala mastera oraz uprawnienia pedagogiczne do nauczania, to podobno nie bede mogla w Niemczech uczyc.... musze sie wywiedziec. Bo chcialabym w jakiejs prywatnej szkole pracowac.; Niestety z TZtem po angielsku.. Czasem teilweise deutsch. Musze next year zaczac jakies studia... bo inaczej nie mam prawa tu byc ![]() oki, lece do pracy moje drogie. buzka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moj TZ to "polski niemiec" ![]() ![]() Milego popoludnia w pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2956 |
Konto usunięte
|
Ja tak jak Majka pozwolenie na pracy dostalam od reki. Maz tez polski niemiec z 20-letnim stazem pobytu hihihi.
Majka ilez my mamy wspolnego... tylko staz malzenski mam wiekszy i rodzine tez hihiih. No ja kiedys narzekalam ze w DE drogo, ale to bylo zaraz na poczatku i jak euro wysoko stalo. Teraz wiele rzeczy jest taniej, nie duzo ale zawsze. nimrodel ja po 9 m-cach wspolnego mieszkania wyszlam za maz. Maz chcial tak szybko( ja myslalam ze dopietro po roku zaczniemy cos dzialac), bo ja jak tu przyjechalam to PL nie byla jeszcze w UE, wiec na dobra sprawe moglam siedziec tutaj 3 m-ce i musialabym wracac do PL, przyjechac ponowenie itd. Maz chcial zebym mogla spokojnie tutaj byc, zeby wrazie czego, ze ktos mnie na ulicy sprawdzi i zobaczy ze siedzie dluzej i za tylek i na granice mnie wywioza. Na czarno nie pracowalam, ale on sie obawial, ze prawnie panstwo bedzie moglo nas rozdzielic. Edytowane przez 201608040942 Czas edycji: 2008-11-11 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2958 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
polski niemiec- troche to skomplikowanie brzmi ![]() ![]() "ulanska fantazja" jak najbardziej na wartosci ![]() dziekowac dziekowac. w pracy znosnie ![]() Cytat:
ja to jakos czuje z moim TZ ze to juz "to". zakonczylam 4 letni zwiazek w polsce. tez bym sie chetnie juz chajtnela ![]() ![]() Cytat:
oj cyrk bedzie... ja sie boje ze w wieku 24/25 lat bede musiala zaczynac wszystko od nowa... taka "tabula rasa". a po co tak sie meczylam aby skonczyc filologie angielska? bylo bardzo ciezko, nie raz bylam na srodkach uspokajajacych ![]() stresuje mnie to dziewczyny... ![]() ostatnio jak wrocilam z polski to az odetchnelam jak wskoczylam na moj niemiecki rowerek ![]() aha, i jeszcze jeden edit: jak znowu bede miala dola ze chce do polski wracac, to moge tu do was napisac i mi wybijecie to z glowy, prawda? ![]() Edytowane przez nimrodel Czas edycji: 2008-11-11 o 21:08 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2959 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2960 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Zakorzenienie
|
Mam tak samo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Rozeznanie
|
hyhyy, jakbym siebie slyszala
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2963 | |
Zakorzenienie
|
nie ma za co
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2964 |
Zakorzenienie
|
![]() Ktoos mnie wolal?? ![]() ![]() ![]() Melduje tylko, ze zyje... ledwo, ale jeszcze sie trzymam ![]() Fajnie, ze watek odzyl ![]() ![]() Przy okazji witam nowe Emigrantki ![]() ![]()
#2965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jacieeeeee... Jola ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2966 |
Zakorzenienie
|
Witaj Desti
![]() ![]() ![]() A ja sie praktykuje ![]()
#2967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2968 |
Zakorzenienie
|
Jolus
![]() ![]() ![]() ![]() Desti, hihi,wyglada na to,ze w sprawie Pl zgadzamy sie idealnie ![]() Wlasnie,musze zrobic termin do dentysty na przeglad ![]() ![]() Nimrodel,ja o polskim PKP nie wypowiadam sie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy dobrze zrozumialam, ze Wam strona truskawy tez nie dziala???
Ja zamawiam tylko jak jestem w Pl, bo tutaj strona mi sie nie otwiera ![]() Do Niemiec neistety nie wysylaja ![]() Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2008-11-13 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.