|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV
Cytat:
www.amigos.hg.pl Jestem pewna, że nie jest to zresztą jedyna sprawdzona kapela - wystarczy przejrzeć wątek.
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczęta NIE WIECIE CZY JUTRO 10.XI POOTWIERANE SA SALONY SUKNI...bO BYM POSPACEROWAłA I POMIERZYłA MOżE TROCHę
|
|
|
|
|
#663 |
|
Przyczajenie
|
silia82 - dzięki za info o zespole ...
Volare na swojej stronie umiescił kilka rekomendacji, których wcześniej nie widziałam. Dodali też sporo zdjęć. W piatek podpisaliśmy z nimi umowę. Niestety obejrzeliśmy tylko jedno nagranie z wesela, podobno nie maja więcej, ale pan Tomek - członek zespołu odpowiedział na wszystkie nasze pytania... spotkamy się jeszcze przed weselem, by ustalić szczegóły. Aggi20, iwonka861 my również pobieramy się 26 września. To co najważniejsze, czyli sala, kamerzysta, fotograf, zespół oraz termin w kościele już zarezerwonane, a na resztę przyjdzie czas
|
|
|
|
|
#664 |
|
Raczkowanie
|
Klementyna wydaje mi się, że salony będą pootwierane, w końcu to nie są państwowe przedsiębiorstwa, a dzień jutrzejrzy to żadne święto
![]() my dzisiaj chcieliśmy pójść do księdza po licencję na ślub w innej parafii, ale niestety się okazało, że po mszy nie przyjmuje, trzeba przyjść w wyznaczonych godzinach... no i nic nie załatwiliśmy :/
|
|
#665 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#666 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#667 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
O jak miło ![]() My przyjęcie mamy w Zajeździe Regionalnym w Pełczynie http://www.zajazd-regionalny.pl/, to jest ok 20 km od Lublina. Tak daleko poniważ nasi rodzice i większość rodziny pochodzi z tamtych stron. Miejcse bardzo ładne i jest baza noclegowa, na czym również bardzo nam zależało. A Wy gdzie planujecie swoją "imprezkę"? A propo Dj'a Jeżeli jeszcze ktoś może coś na temat DJ'a Jacky napisać, bardzo, bardzo proszę
|
|
|
|
|
|
#668 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jeśli bierzecie ślub w prafii Twojego TZ to licencji nie potrzebujecie. Jest konieczna tylko wtedy, gdy ślub ma być w parafii innej niz parafia któregokolwiek z narzeczonych. |
|
|
|
|
|
#669 |
|
Raczkowanie
|
smieszek,dzięki za informacje
|
|
|
|
|
#670 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Pozdrawiam bardzo Cytat:
Więc usilnie poszukuje kogos innego ...
|
||
|
|
|
|
#671 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez iwonka861 Czas edycji: 2008-11-10 o 18:17 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#672 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam dylemat pomiedzy dwoma fotografami p. Wojtkiem Kornetem oraz p. Pawłem Kaniukiem. Czy któraś z Was ma z nimi podpisaną umowę?? Wiecie coś na ich temat? Chciałabym już się zdecydować na ktoregoś z nich, ale najpierw wolałam zapytać się Was o jakieś szczegóły, jako że jesteście nieocenione jeśli chodzi o rady weselne
dziękuję pięknie z góry |
|
|
|
|
#673 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.restauracja-bosman.i-lublin.pl , choć zdjęcia nie oddają całego uroku tego miejsca gabie1 - ciężko doradzić , gdyż obydwaj robią ładne zdjęcia a ja żadnego z nich nie wybrałam, więc Ci niestety nie mogę podpowiedzieć.
|
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
ooo to fajnie, będe miec relację jeszcze przed swoim weselem.
co warto tam zamówić do jedzenia, a czego unikać
|
|
#675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, relacje na pewno zdam... tylko ze menu ustalasz na miesiac przed slubem, mam nadzieje ze sie wyrobicie ![]() teraz mam problem innej natury, szukam zespolu ![]() podoba mi sie agat, ciekawe czy maja terminy
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#676 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#677 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#678 |
|
Przyczajenie
|
Poszukuję obecnie pilnie kamerzysty i fotografa. Możecie mi kogoś dobrego polecić. Nie mam też pojęcia z jakimi kosztami muszę się liczyć. Z tego co wiem niektóre z Was już mają to załatwione.
Napiszcie mi proszę mniej więcej jak takie usługi się cenią Jestem umówiona na prezentację do Waldemara Seweryna (kamerzysty)- czy coś może mi ktoś na jego temat powiedzieć. Dobry jest? Ja słyszałam że jest drogi, ale szczerze mówiąc to nie wiem ile to jest drogo za taką usługę![]() A co do fotografa- chciałabym aby to była osoba, która ma fajne i oryginalne pomysły na zdjęcia, i musi być plener koniecznie. Będę wdzięczna za wszelkie polecenia Mam jeszcze jedno pytanie: macie jakieś fajne ciekawe pomysły na przyjęcie weselne? Ja na razie jestem na etapie myślenia nad tym i poszukiwania różnych fajnych rozwiążań
|
|
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o kamerzystkę to ja w 100% mogę polecić panią ze studia Emka. http://www.emkafilm.pl/
Film, mimo, że ma 3 godziny nie nuży, jest ciekawie zmontowany, ładnie nakręcony. Z tego co pamiętam w 2008 zapłaciłam za kamerowanie 1200 zł.
|
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
wlaśnie znalazłam sobie zespół na wesele (chyba)
zadzwonilam do nich i pytam o termin - 13 czerwca '09, a oni mi na to, ze mam szczescie bo to jednyny wolny termin w lecie hihih zespol to "Ex-Solaris", maja fajna demówkę http://www.zamosc.mm.pl/~henwspanialy/mp3.htm moze bylyscie gdzies na weselach, na ktorych gral ten zespol (chodzi mi o to czy moze wiecie cos o skladzie, czy jest staly, czy moze maja rozne wokalistki. mi sie akurat podoba ta, ktora spiewa na demo). Poza tym, chcialam wiedziec, jak prowadzą całość imprezy. Jak zwykle będę Wam wdzieczna za rady i wskazówki |
|
|
|
|
#681 |
|
Raczkowanie
|
Witam! Jestem stałą czytelniczką tego forum, choć nie wypowiadam się na nim zbyt często. Mój ślub odbędzie się 1 sierpnia 2009 r. Mamy już zarezerwowaną salę (w Dysie), podpisaną umowę z zespołem (Hilo), fotografem i kamerzystą. W najbliższym czasie, jeszcze przed zbliżającymi się podwyżkami, chcieliśmy dokonać zakupu alkoholu. Zastanawialiśmy się nad czystą żołądkową de lux- tak często przywoływaną na tym forum, ale pani w hurtowni odradziła nam ten wybór. Teraz myślimy o Polskiej Wódce albo Polonezie... Co Wy polecacie? Będę wdzięczna za każdą odpowiedź. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#682 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
po telefonach i konsultacjach z rodziną stanęło na Panu Tadeuszu, w hurtowniach tylko jest kłopot z odpowiednią ilością. cena też co hurtownia to innaod 19,30 do 25,30 niezła różnica na 120 butelkach! 720zł! normalnie szok! ![]() za taką zaoszczędzoną sumę można zrobić coś ekstra: pokaz ogniomistrzów, fontanne czeko. lub coś innego... zaczyna się cięcie kosztów ![]() pozdr!
|
|
|
#683 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a skoro jej się udało w Kmicicu czerwcowy termin znaleźc to może warto też tam zadzwonić???Cytat:
Ja się naczytałam o tej wódce na innym forum panien młodych, że wódka żołądkowa de lux dla niektórych jest super i dobrze ją tolerują i po kaca wielkiego nie mają a inni źle się czują po niej, że smak im nie odpowiada....różne sprzeczne opinie na jej temat....a jaką kasę możecie przeznaczyć na butelkę wódki? ja polecam wyborową
|
|
|
#684 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dzięki dziewuszki. my jednak poczekamy.. i wesele będzie w 2010 kupa czasu, ale jednak teraz wszystko byłoby w biegu, a jeszcze masa innych rzeczy na głowie.Ale dołączę do Was i liczę na pomoc w okolicach... stycznia, lutego... i później
|
|
|
|
|
|
#685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i też właśnie poszukujemy wódki, ale zupełnie nie mamy koncepcji jaka ma być ;/
|
|
|
|
|
|
#686 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#687 |
|
Raczkowanie
|
Witam serdecznie.
Ja się naczytałam o tej wódce na innym forum panien młodych, że wódka żołądkowa de lux dla niektórych jest super i dobrze ją tolerują i po kaca wielkiego nie mają a inni źle się czują po niej, że smak im nie odpowiada....różne sprzeczne opinie na jej temat....a jaką kasę możecie przeznaczyć na butelkę wódki? ja polecam wyborową [/quote]Nasz budżet jest ograniczony i niestety nie możemy sobie pozwolić na Finlandię lub Maximusa. Chcieliśmy kupić coś do 18 zł za butelkę. |
|
|
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja jestem na etapie cen wódek bo kupowliśmy z Tata na wesele brata (na moje jeszcze ciut przy wczesnie
) i mogę śmiało poiwedzieć, że najtańsze są w hurtowni alkoholowej na Zemborzyckiej 53 (tylko kurcze, wwyleciała mi z głowy nazwa) no ale, że tam jest jedna to napewno znajdziecie.W porównaniu z innymi hurtowaniami jest taniej, a w porównaniu z makro to już w ogóle naprawdę duzo taniej wychodzą. Wiem, że sobieski jest w promocji i chyba zołądkowa. |
|
|
|
|
#689 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jezeli tak to ja place na przyszly rok 2100 bez Hd. Troszke drogi ale raz sie bierze slub |
|
|
|
|
|
#690 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

się razem od
....

Więc usilnie poszukuje kogos innego ...

, gdyż obydwaj robią ładne zdjęcia
flejksy
i poszukiwania różnych fajnych rozwiążań
ilością. cena też co hurtownia to inna