Lubelskie Panny Młode cz. IV - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-09, 13:00   #661
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
jakbys mogla podac cos konkretniej, chetnie zamowie sobie zespol na wesele, ale musialabym byc pewna ze sa solidni...

a co do weselicha, to odbedzie sie 13 czerwca
U mnie grali Amigosi i byłam absolutnie zadowolona - grali różne piosenki - i stare i nowe, nie fałszują, robią śmieszne, ale nie chamskie oczepiny.
www.amigos.hg.pl
Jestem pewna, że nie jest to zresztą jedyna sprawdzona kapela - wystarczy przejrzeć wątek.

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-09, 18:19   #662
klementyna1
Zakorzenienie

Dziewczęta NIE WIECIE CZY JUTRO 10.XI POOTWIERANE SA SALONY SUKNI...bO BYM POSPACEROWAłA I POMIERZYłA MOżE TROCHę
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-09, 19:38   #663
smieszek
Przyczajenie

silia82 - dzięki za info o zespole ...

Volare na swojej stronie umiescił kilka rekomendacji, których wcześniej nie widziałam. Dodali też sporo zdjęć.
W piatek podpisaliśmy z nimi umowę. Niestety obejrzeliśmy tylko jedno nagranie z wesela, podobno nie maja więcej, ale pan Tomek - członek zespołu odpowiedział na wszystkie nasze pytania... spotkamy się jeszcze przed weselem, by ustalić szczegóły.

Aggi20, iwonka861 my również pobieramy się 26 września. To co najważniejsze, czyli sala, kamerzysta, fotograf, zespół oraz termin w kościele już zarezerwonane, a na resztę przyjdzie czas
smieszek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-09, 20:00   #664
Katarzynka86
Raczkowanie

Klementyna wydaje mi się, że salony będą pootwierane, w końcu to nie są państwowe przedsiębiorstwa, a dzień jutrzejrzy to żadne święto

my dzisiaj chcieliśmy pójść do księdza po licencję na ślub w innej parafii, ale niestety się okazało, że po mszy nie przyjmuje, trzeba przyjść w wyznaczonych godzinach... no i nic nie załatwiliśmy :/
Stary 2008-11-09, 21:17   #665
ewelinka3f
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Katarzynka86 Pokaż wiadomość
Klementyna wydaje mi się, że salony będą pootwierane, w końcu to nie są państwowe przedsiębiorstwa, a dzień jutrzejrzy to żadne święto

my dzisiaj chcieliśmy pójść do księdza po licencję na ślub w innej parafii, ale niestety się okazało, że po mszy nie przyjmuje, trzeba przyjść w wyznaczonych godzinach... no i nic nie załatwiliśmy :/
A ta licencja kiedy jest potrzebna?Jesli my bierzemy ślub w parafii Tzta,to ja potrzebuje takiej licencji?
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-09, 21:26   #666
aggi20
Przyczajenie

Unhappy Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV

Cytat:
Napisane przez Quillaja Pokaż wiadomość
aggi20 a powiedz, jesli mozesz, jak szukałaś sali na wesele, ciężko bardzo było? i czy spotkałaś się może czasem z sytuacją, że termin był (sierpień, wrzesień), ale Tobie np. nie do końca sala pasowała?
Czy raczej po prostu BRAK SAL?
bo ja jestem zdruzgotana na razie... masakrycznie. szukam, szukam i nic jeszcze fajnego ani konkretnego nie mam. ;( szok. wszystkie terminy zajęte na 2009 w niektórych miejscach.
to samo jak na razie z zespołami..
eh. sorki, musiałam się wygadać.
Quillaja, my jakoś nie mięliśmy z tym problemu,od razu wiedzięliśmy gdzie chcemy, ale salę mamy już od ok 3 mc-y, no i niestety, ponieważ bardzo zależało nam na tym miejscu- od wolnego tam terminu uzależniliśmy datę śłubu
aggi20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-09, 22:02   #667
aggi20
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez iwonka861 Pokaż wiadomość
Witaj Aggi w gronie lubelskich panien młodych!!!
Bardzo serdecznie Cię witam, gdyż ślubujemy tego samego dnia!
Gdzie odbędzie się Wasze wesele?

O jak miło
My przyjęcie mamy w Zajeździe Regionalnym w Pełczynie http://www.zajazd-regionalny.pl/, to jest ok 20 km od Lublina. Tak daleko poniważ nasi rodzice i większość rodziny pochodzi z tamtych stron. Miejcse bardzo ładne i jest baza noclegowa, na czym również bardzo nam zależało.
A Wy gdzie planujecie swoją "imprezkę"?

A propo Dj'a
Jeżeli jeszcze ktoś może coś na temat DJ'a Jacky napisać, bardzo, bardzo proszę
Stary 2008-11-09, 22:32   #668
smieszek
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ewelinka3f Pokaż wiadomość
A ta licencja kiedy jest potrzebna?Jesli my bierzemy ślub w parafii Tzta,to ja potrzebuje takiej licencji?

Jeśli bierzecie ślub w prafii Twojego TZ to licencji nie potrzebujecie. Jest konieczna tylko wtedy, gdy ślub ma być w parafii innej niz parafia któregokolwiek z narzeczonych.
smieszek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 12:17   #669
ewelinka3f
Raczkowanie

smieszek,dzięki za informacje
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 14:57   #670
aggi20
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez smieszek Pokaż wiadomość
...
Aggi20, iwonka861 my również pobieramy się 26 września. To co najważniejsze, czyli sala, kamerzysta, fotograf, zespół oraz termin w kościele już zarezerwonane, a na resztę przyjdzie czas
Miło mi spotkac koleną osobę która ślub ma zaplanowany na ten sam dzień co my
Pozdrawiam bardzo

Cytat:
Napisane przez katarzynka86
Dj Jacky nie znam, ale z czystym sumieniem polecam dj Hiszpana, który będzie u mnie na weselu grał , zresztą pisałam o Nim kilka stron wcześniej więc sobie poczytaj
Dzięki, czytałam tutaj dużo dobrych opinii na temat dj Hiszpana, ale niestey on ma ten termin już zarezerwowany Więc usilnie poszukuje kogos innego ...
Stary 2008-11-10, 18:15   #671
iwonka861
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez smieszek Pokaż wiadomość

Volare na swojej stronie umiescił kilka rekomendacji, których wcześniej nie widziałam. Dodali też sporo zdjęć.
W piatek podpisaliśmy z nimi umowę. Niestety obejrzeliśmy tylko jedno nagranie z wesela, podobno nie maja więcej, ale pan Tomek - członek zespołu odpowiedział na wszystkie nasze pytania... spotkamy się jeszcze przed weselem, by ustalić szczegóły.

Widzę, że powiększa się nasze grono, jak miłoMy mamy zamówioną salę, tzn wesele organizujemy w domu weselnym Ola w Jabłonnie, zespół w trakcie, bo nie możemy się jakoś zebrać aby podpisać umowę, ale wstępnie jest już zaklepany, mamy bardzo fajnego kamerzystę i fotografa, a do księdza wybierzemy się w tym miesiącu

Edytowane przez iwonka861
Czas edycji: 2008-11-10 o 18:17 Powód: dopisek
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 20:28   #672
gabie1
Raczkowanie

Dziewczyny mam dylemat pomiedzy dwoma fotografami p. Wojtkiem Kornetem oraz p. Pawłem Kaniukiem. Czy któraś z Was ma z nimi podpisaną umowę?? Wiecie coś na ich temat? Chciałabym już się zdecydować na ktoregoś z nich, ale najpierw wolałam zapytać się Was o jakieś szczegóły, jako że jesteście nieocenione jeśli chodzi o rady weselne dziękuję pięknie z góry
gabie1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 23:39   #673
silia82
Raczkowanie

Cytat:
aggi20 a powiedz, jesli mozesz, jak szukałaś sali na wesele, ciężko bardzo było? i czy spotkałaś się może czasem z sytuacją, że termin był (sierpień, wrzesień), ale Tobie np. nie do końca sala pasowała?
bo ja jestem zdruzgotana na razie... masakrycznie. szukam, szukam i nic jeszcze fajnego ani konkretnego nie mam. ;( szok. wszystkie terminy zajęte na 2009 w niektórych miejscach.
A próbowałaś w moim lokalu? Zadzwoń do Bosmana 7446848 lub 504282503. Stronka

http://www.restauracja-bosman.i-lublin.pl , choć zdjęcia nie oddają całego uroku tego miejsca

gabie1 - ciężko doradzić, gdyż obydwaj robią ładne zdjęcia a ja żadnego z nich nie wybrałam, więc Ci niestety nie mogę podpowiedzieć.
silia82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 10:05   #674
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
a co do weselicha, to odbedzie sie 13 czerwca
ooo to fajnie, będe miec relację jeszcze przed swoim weselem.
co warto tam zamówić do jedzenia, a czego unikać
Stary 2008-11-11, 11:19   #675
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
Napisane przez froggie Pokaż wiadomość
ooo to fajnie, będe miec relację jeszcze przed swoim weselem.
co warto tam zamówić do jedzenia, a czego unikać

dobrze, relacje na pewno zdam... tylko ze menu ustalasz na miesiac przed slubem, mam nadzieje ze sie wyrobicie

teraz mam problem innej natury, szukam zespolu
podoba mi sie agat, ciekawe czy maja terminy
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-11, 11:43   #676
karoliinka84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez becias1234 Pokaż wiadomość
Ja pisalam o nim pare psotow wyzej .Mialam ich u siebie na weselu w sierpniu i grali i bawili gosci poprostu super.Zabawy oczpinowe nie byly zbyt dlguie bo my niechcielismy ale byly fajnie prowadzone.Jak pan Krzys zrobil pokaz gry na saksofonie to wszyscy byli naprawde pod duzym wrazeniem poprostu cos fantastycznego.Zreszta reszta zespolu tez super.Co do repertuaru weselnego dalismy im calkowicie wolna reke,i bylismy zadowoleni.Grali i dla starszych i dla mlodszych.Takze naprawde polecam.Slyszalam tylko ze cena w przyszlym roku za jeden dzien jest tyle co my za 2 dni w tym roku placilismy,ale jak masz mozliwosc wydania tyle na zespol to naprawde warto.
Dziekuje za informacje...szczerze powiedziawszy to ja jzu w lutym podpisalam z nimi umowe na 2009 rok ...pierwszy zespol z jakim mialam do czynienia obejrzalam filmik z wesela z moja mama i przyszla tesciowa i od razu wiedzialam ze to ten...ale tak pomyslalam ze zapytam moze ktos na zywo ich slyszal...P.S. a ile placilas jesli mozesz powiedziec?dziekuje i gratuluje Żonko ;-)
karoliinka84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 11:56   #677
karoliinka84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez *kaalinaa* Pokaż wiadomość
Witam wszystkie wizażanki po dość długiej przerwie . Jak przystało na młodą mężatkę nie mam kompletnie na nic czasu . Ale zebrałam się dziś w sobie i chcę Wam napisać moje spostrzeżenia dotyczącego tego wyjątkowego dnia.
- suknia - szyłam ją na ul. Fabrycznej w salonie Alkyone. Mam bardzo mieszane uczucia co do polecania tego salonu. Byłam obsługiwana przez dwie panie najpierw przez młodą (córkę) i starszą (mamę) panią. Współpraca z młodą układała się powiedzmy bez większych problemów. Co prawda pani jak zrobiła coś co mi się nie podobało od razu mówiła, że ja tak chciałam nawet jeśli nigdy o tym nie rozmawiałyśmy i często robiła coś wedle własnego uznania bo coś np. według niej nie pasowało do sukni co mi się podobało. Ale zawsze kiedy chciałam coś zmienić po swojemu nie było problemu. Suknia wyszła prześliczna i dokładnie taka jaką sobie wymarzyłam. Koszmar zaczął się gdy zaczęłam mierzyć bolerko. Od początku było nie takie jak zamawiałam (miało być z takiego samego materiału niewielkie i z aplikacją na kołnierzu). Pani zrobiła mi za wielkie ze 3 razy przynajmniej, zrobiła mi rozszerzane rękawy, mimo iż nic nie wspominałam na ten temat i za duży kołnierz. Jak zaczęły zmniejszać to tak zmniejszyły, że ręki nie mogłam podnieść. Od tego momentu obsługiwała mnie już ta starsza Pani. Przez nią przeżyłam koszmar przedślubny ponieważ Pani wmawiała mi, że dobrze się układa i jest dobrze uszyte (poszłam nawet na przymiarkę ze swoją zaprzyjaźnioną krawcową żeby ona to zobaczyła – a ona nie wytrzymałą i powiedziała przy tych Paniach dosłownie, ze jeszcze tak spieprzo…. bolerka nie widziała). Więc zapytałam się Pani co w tej sytuacji proponuje a ona że nic. Brak podejścia do klienta kompletny. Nic mi nie zaproponowała, że mi coś wypożyczy albo uszyje nowe a tu zupełnie nic. Więc zaczęła się awantura bo mnie puściły nerwy. Pani na 3 dni przed ślubem (bo w tym czasie to się odbywało) powiedziała mi że mogę sobie nie odbierać sukni !!. Powiedziałam jej uprzejmie, że na pewno umieszczę swoją opinię dot. Jej salonu na Internecie a ona na to, że one też mają swoje sposoby i ja już więcej nie zatańczę (nie wiem za bardzo o co jej chodziło mogę tylko domniemać, że mi groziła połamaniem nóg czy coś takiego). Suknia na domiar złego była jeszcze za długa a Pani nie chciała mi ją skrócić bo twierdziła, że tyle razy ją mierzyłam wcześniej że powinnam wcześniej zauważyć. Skończyła się tak, że skróciły mi suknię a ja ją odebrałam bez bolerka. I zostałam w połowie października bez niczego do kościoła na 3 dni przed ślubem. Na szczęście udało mi się uszyć na biegu bolerko z organzy ponieważ tylko takie pasowało do tafty kreszowej z której jest suknia. Więc pewnie domyślacie się jak było mi ciepło po wyjściu z kościoła. I tu muszę polecić Panią z salonu Scarlet na ul. Wodopojnej, uszyła bardzo ładne bolerko i wyrównała mi suknie bo była bardzo krzywa i nadal za długa. To by było na tyle z suknią.
- fletnia Pana – postanowiłam, że nie chcę w kościele oklepanych skrzypiec, trąbek i innych takich więc szukałam, szukałam aż znalazłam Pana Arkadiusza, który sprawił, że msza była magiczna. Pełen profesjonalizm i cudne wykonanie spowodowało, że nie tylko mnie zakręciła się łezka w oku. Ten utwór zagrał mi na komunię http://pl.youtube.com/watch?v=vRBEgHVO59I – myślałam, że się popłaczę. Polecam z całego serca.
- sala – Fiesta spisała się pod każdym względem rewelacyjnie, nie mam żadnych zastrzeżeń.
- zespół HILO – polecam bardzo gorąco. Goście bawili się rewelacyjnie, chwalili zespół. Pełna kultura osobista, krótkie przerwy, ze smakiem przeprowadzone oczepiny Jestem zachwycona i to wszystko za naprawdę przystępna cenę uważam (ja płaciłam 2 tyś.)
- fotograf Zomer – w kościele zdjęcia robił Pan Jacek co do zachowanie nie mam zastrzeżeń, kulturalny, miły, był ale jakby go nie było. Zdjęć nie widziałam jeszcze ale jak je dostanę to podzielę się z Wami innymi moimi spostrzeżeniami.
- kamerzystka emkafilm – nie widziałam jeszcze efektu pracy. Ale Pani Monika jak zawsze uśmiechnięta, nienagannie ubrana, profesjonalna, niektórzy goście myśleli, że nie było wcale kamery tak nie rzucała się w oczy. O efekt jestem spokojna bo to nie pierwsze wesele w rodzinie które obsługiwała Pani Monika.
- cukiernia staropolska – ciasta bardzo dobre, tort ponoć pyszny, nie wiem bo z tego wszystkiego to nie jadłam
- obrączki – ul. Narutowicz – są śliczne, robiliśmy z własnego złota. Klasyczne 3,5 mm
- makijaż Pani Aleksandra – polecam, po prostu rewelacja. Robiłam u niej 3 razy makijaż próbny, ślubny i na plener i do dziś jestem zachwycona efektem. Naprawdę warto. Bardzo miła atmosfera.
- fryzjer Anna na ul. Nowowiejskiego – fryzurka śliczna ale przez moje straszne szaleństwo trzeba ją było trochę ratować. Ale przetrwała jakoś całe weselicho. Ja byłam z niej bardzo zadowolona a i goście się pytali kto mi tak dobrze dobrał fryzurkę. Bo ponoć wyglądałam ślicznie (ale skromna jestem)

Ale się rozpisałam. Niestety nie mam zdjęć jeszcze jak tylko dostanę to wrzucę kilka J. Jak któraś ma jakieś pytania to służę radą.
a moglabys dac namiaty na pania Aleksandre?dziekuje...moz e wklesz jakies zdjecia fryzurki...
karoliinka84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 11:58   #678
aggi20
Przyczajenie

Poszukuję obecnie pilnie kamerzysty i fotografa. Możecie mi kogoś dobrego polecić. Nie mam też pojęcia z jakimi kosztami muszę się liczyć. Z tego co wiem niektóre z Was już mają to załatwione.
Napiszcie mi proszę mniej więcej jak takie usługi się cenią
Jestem umówiona na prezentację do Waldemara Seweryna (kamerzysty)- czy coś może mi ktoś na jego temat powiedzieć. Dobry jest? Ja słyszałam że jest drogi, ale szczerze mówiąc to nie wiem ile to jest drogo za taką usługę
A co do fotografa- chciałabym aby to była osoba, która ma fajne i oryginalne pomysły na zdjęcia, i musi być plener koniecznie. Będę wdzięczna za wszelkie polecenia

Mam jeszcze jedno pytanie: macie jakieś fajne ciekawe pomysły na przyjęcie weselne?
Ja na razie jestem na etapie myślenia nad tym i poszukiwania różnych fajnych rozwiążań Jak coś wam przyjdzie do głowy- napiszcie
Stary 2008-11-11, 12:30   #679
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Jeśli chodzi o kamerzystkę to ja w 100% mogę polecić panią ze studia Emka. http://www.emkafilm.pl/
Film, mimo, że ma 3 godziny nie nuży, jest ciekawie zmontowany, ładnie nakręcony.
Z tego co pamiętam w 2008 zapłaciłam za kamerowanie 1200 zł.

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 12:54   #680
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

wlaśnie znalazłam sobie zespół na wesele (chyba)
zadzwonilam do nich i pytam o termin - 13 czerwca '09, a oni mi na to, ze mam szczescie bo to jednyny wolny termin w lecie hihih

zespol to "Ex-Solaris", maja fajna demówkę
http://www.zamosc.mm.pl/~henwspanialy/mp3.htm

moze bylyscie gdzies na weselach, na ktorych gral ten zespol (chodzi mi o to czy moze wiecie cos o skladzie, czy jest staly, czy moze maja rozne wokalistki. mi sie akurat podoba ta, ktora spiewa na demo). Poza tym, chcialam wiedziec, jak prowadzą całość imprezy.
Jak zwykle będę Wam wdzieczna za rady i wskazówki
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 13:59   #681
kasia0706
Raczkowanie

Witam! Jestem stałą czytelniczką tego forum, choć nie wypowiadam się na nim zbyt często. Mój ślub odbędzie się 1 sierpnia 2009 r. Mamy już zarezerwowaną salę (w Dysie), podpisaną umowę z zespołem (Hilo), fotografem i kamerzystą. W najbliższym czasie, jeszcze przed zbliżającymi się podwyżkami, chcieliśmy dokonać zakupu alkoholu. Zastanawialiśmy się nad czystą żołądkową de lux- tak często przywoływaną na tym forum, ale pani w hurtowni odradziła nam ten wybór. Teraz myślimy o Polskiej Wódce albo Polonezie... Co Wy polecacie? Będę wdzięczna za każdą odpowiedź. Pozdrawiam
kasia0706 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 14:30   #682
edytka27101982
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasia0706 Pokaż wiadomość
Witam! Jestem stałą czytelniczką tego forum, choć nie wypowiadam się na nim zbyt często. Mój ślub odbędzie się 1 sierpnia 2009 r. Mamy już zarezerwowaną salę (w Dysie), podpisaną umowę z zespołem (Hilo), fotografem i kamerzystą. W najbliższym czasie, jeszcze przed zbliżającymi się podwyżkami, chcieliśmy dokonać zakupu alkoholu. Zastanawialiśmy się nad czystą żołądkową de lux- tak często przywoływaną na tym forum, ale pani w hurtowni odradziła nam ten wybór. Teraz myślimy o Polskiej Wódce albo Polonezie... Co Wy polecacie? Będę wdzięczna za każdą odpowiedź. Pozdrawiam
dokładnie mamy tak samo(sala,foto), szukamy alkoholu
po telefonach i konsultacjach z rodziną stanęło na Panu Tadeuszu,
w hurtowniach tylko jest kłopot z odpowiednią ilością. cena też co hurtownia to inna
od 19,30 do 25,30 niezła różnica na 120 butelkach! 720zł! normalnie szok!
za taką zaoszczędzoną sumę można zrobić coś ekstra:
pokaz ogniomistrzów, fontanne czeko. lub coś innego... zaczyna się cięcie kosztów
pozdr!

edytka27101982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 18:53   #683
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aggi20 Pokaż wiadomość
Witam Wszystkich
Ja jestem na etapie wstępnym, planowania i organizowania wszystkiego.
Staram się powoli nadrobić zaległości i czytam wasze posty, ale ciężko mi nadążyć, tyle tego naskrobałyście.
Mój ślub ma się odbyć 26 września 2009. Salę już mamy, u księdzaj już byliśmy i to tyle na razie.
Bardzo ważny element jaki nam został z wielu jeszcze do załatwienia to m.in muzyka. Nie jesteśmy co prawda pewni czy to ma być dj, czy orkiestra, ale bardziej sklaniamy się ku dj'owi. I tu pytanie do Was moje drogi Panny Młode...
Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat dj'a Jacky??? Został nam polecony, ale osobiście nie mięliśmy okazji zobaczyć jak prowadzi imprezy.
Bardzo będę wdzięczna za info
Aga
Witamy serdecznie niestety nic nie wiem na temat tego Dja

Cytat:
Cytat:
a propos, jak ktos szuka sali to z tego co sie dowiedzialam, pojezdzilam i podzwonilam, to wiem ze maja jeszcze troche terminow czerwcowo - lipcowych (sobotnich) m.in. w koronie, lwowie i innych tym podobnych. jak bedziecie chcialy info to piszcie
Quillaja skorzystaj z pracy jaką wykonała elizabarbara i zadzwoń w te miejsca o których tu pisze, chyba że szukacie czegoś innego a skoro jej się udało w Kmicicu czerwcowy termin znaleźc to może warto też tam zadzwonić???

Cytat:
Witam serdecznie.
Ja się naczytałam o tej wódce na innym forum panien młodych, że wódka żołądkowa de lux dla niektórych jest super i dobrze ją tolerują i po kaca wielkiego nie mają a inni źle się czują po niej, że smak im nie odpowiada....różne sprzeczne opinie na jej temat....a jaką kasę możecie przeznaczyć na butelkę wódki? ja polecam wyborową
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 19:16   #684
Quillaja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Joasia*** Pokaż wiadomość
Quillaja skorzystaj z pracy jaką wykonała elizabarbara i zadzwoń w te miejsca o których tu pisze, chyba że szukacie czegoś innego a skoro jej się udało w Kmicicu czerwcowy termin znaleźc to może warto też tam zadzwonić???

dzięki dziewuszki.
my jednak poczekamy.. i wesele będzie w 2010 kupa czasu, ale jednak teraz wszystko byłoby w biegu, a jeszcze masa innych rzeczy na głowie.
Ale dołączę do Was i liczę na pomoc w okolicach... stycznia, lutego... i później

Quillaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 19:26   #685
Marianna 54
Raczkowanie

Cytat:
Kasia0706 mamy tą samą salę i ten sam zespół i też właśnie poszukujemy wódki, ale zupełnie nie mamy koncepcji jaka ma być ;/
Marianna 54 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 19:51   #686
kasia0706
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Marianna 54 Pokaż wiadomość
Kasia0706 mamy tą samą salę i ten sam zespół i też właśnie poszukujemy wódki, ale zupełnie nie mamy koncepcji jaka ma być ;/
Bardzo się cieszę, będziemy mogły podzielić się doświadczeniami
Stary 2008-11-11, 19:55   #687
kasia0706
Raczkowanie

Witam serdecznie.
Ja się naczytałam o tej wódce na innym forum panien młodych, że wódka żołądkowa de lux dla niektórych jest super i dobrze ją tolerują i po kaca wielkiego nie mają a inni źle się czują po niej, że smak im nie odpowiada....różne sprzeczne opinie na jej temat....a jaką kasę możecie przeznaczyć na butelkę wódki? ja polecam wyborową [/quote]

Nasz budżet jest ograniczony i niestety nie możemy sobie pozwolić na Finlandię lub Maximusa. Chcieliśmy kupić coś do 18 zł za butelkę.
Stary 2008-11-11, 20:02   #688
onaella
Zakorzenienie

Dziewczyny ja jestem na etapie cen wódek bo kupowliśmy z Tata na wesele brata (na moje jeszcze ciut przy wczesnie ) i mogę śmiało poiwedzieć, że najtańsze są w hurtowni alkoholowej na Zemborzyckiej 53 (tylko kurcze, wwyleciała mi z głowy nazwa) no ale, że tam jest jedna to napewno znajdziecie.
W porównaniu z innymi hurtowaniami jest taniej, a w porównaniu z makro to już w ogóle naprawdę duzo taniej wychodzą.
Wiem, że sobieski jest w promocji i chyba zołądkowa.

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 20:29   #689
madzikownia
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do madzikownia

Cytat:
Napisane przez aggi20 Pokaż wiadomość
Poszukuję obecnie pilnie kamerzysty i fotografa. Możecie mi kogoś dobrego polecić. Nie mam też pojęcia z jakimi kosztami muszę się liczyć. Z tego co wiem niektóre z Was już mają to załatwione.
Napiszcie mi proszę mniej więcej jak takie usługi się cenią
Jestem umówiona na prezentację do Waldemara Seweryna (kamerzysty)- czy coś może mi ktoś na jego temat powiedzieć. Dobry jest? Ja słyszałam że jest drogi, ale szczerze mówiąc to nie wiem ile to jest drogo za taką usługę
A co do fotografa- chciałabym aby to była osoba, która ma fajne i oryginalne pomysły na zdjęcia, i musi być plener koniecznie. Będę wdzięczna za wszelkie polecenia

Mam jeszcze jedno pytanie: macie jakieś fajne ciekawe pomysły na przyjęcie weselne?
Ja na razie jestem na etapie myślenia nad tym i poszukiwania różnych fajnych rozwiążań Jak coś wam przyjdzie do głowy- napiszcie
Chyba chodzi Ci o Waldemara Serafina jezeli tak to ja place na przyszly rok 2100 bez Hd. Troszke drogi ale raz sie bierze slub
madzikownia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 20:53   #690
becias1234
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karoliinka84 Pokaż wiadomość
Dziekuje za informacje...szczerze powiedziawszy to ja jzu w lutym podpisalam z nimi umowe na 2009 rok ...pierwszy zespol z jakim mialam do czynienia obejrzalam filmik z wesela z moja mama i przyszla tesciowa i od razu wiedzialam ze to ten...ale tak pomyslalam ze zapytam moze ktos na zywo ich slyszal...P.S. a ile placilas jesli mozesz powiedziec?dziekuje i gratuluje Żonko ;-)
My za dwa dni w tym roku placilismy 4500zl ale uwazam ze naprawde bylo warto.
becias1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości