|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Alez sie pilnie uczycie nie to co taki len jak ja
![]() Zgrywam wszystkie czesci Indiany Jonesa,nowego Batmana, komedie Mamma Mia ,pare filmow z Merlin Monroe
|
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
Archi ja tylko chwilę posłuchałam angielskiego
więc aż tak strasznie to się nie uczę.Ale mam zamiar jeszcze dzisiaj coś porobić pożytecznego. Wróciliśmy ze spacerku ...niestety słońca już nie było ![]() Za dwa tygodnie idziemy na roczek i szukam na allegro prezentu ![]() Nie mogę się zdecydować. ..mam kilka wybranych zabawek ogrodowych.
|
|
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dalej nie bardzo rozumiem jak wyglądają te Twoje lekcje. To jest gramatyka i jej zasady i przez kogoś omawiana, czy normalne dialogi na dany temat czy co
|
|
|
|
|
#2975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życzę Ci,żebyś czuła się tak do czasu przyjścia maleństwa na świat![]() ![]() Cytat:
![]() i zamawiam dla siebie odrazu na jutro -muszę wreszcie zacząć czytać książkę do pracy mgr... ![]() Wykorzystaliśmy z TŻtem dzisiejszy słoneczny dzień do pojechania na działkę chyba ostatni już raz w tym roku... Rozpaliłam wieeeeelkie ognisko...Kocham zapach palonego drewna na ognisku![]() a wieczorem WYZNANIA GEJSZY |
||
|
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
puchatko ja mam akurat wgrane lekcje sity i nauka nastawiona jest na słownictwo, dialog, rozumienie ze słuchu no i mowę - jeśli się powtarza.
Lekcja wygląda tak że najpierw jest dialog a potem po kolei powoli tłumaczone są słowka z niego i powtórka. W zasadzie to gramatyki moge się sama pouczyć, ja mam problem z mówieniem i czasem rozumienem słowa mówionego. Z czytaniem mam mniejszy problem ![]() Nie wiem czy to da jakieś efekty, połączę to z nauką którą totalnie zaniedbałam ostatnio ![]() Zawsze to lepsze niż nie robienie nic w tym kierunku ![]() ok. podaje linki. Mała ma dopiero roczek ale w lecie będzie miała dwa latka wiec taka zabawka będzie jak znalazł ![]() Nie wiem co wybrać ![]() 1. http://www.allegro.pl/item479275409_...hit_od_ss.html 2.http://www.allegro.pl/item465319028_465319028.html 3.http://www.allegro.pl/item475663327_...kurier_ss.html 4.http://www.allegro.pl/item471724914_...a_bestway.html |
|
|
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak już od ponad 6 lat. Naprawdę nie polecam nikomu pracować u kogoś w rodzinie. To niczemu dobremu nie służy. Mam już serdecznie dość jego wyzwisk, ile razy słyszałam, że do niczego się nie nadaję, jestem beznadziejna, głupia a potem jak potrzebował czegoś to taki milutki. Nie chcę robić z niego potwora ale to nie ten sam człowiek co kiedyś. To dziwne ale np. jak przyjeżdża z żoną i synkiem do nas tak na wizytę to zupełnie inny człowiek, normalnie gadamy, wygłupiamy się a podczas pracy drzemy koty. TŻ też wściekły na niego, obaj za sobą nie przepadają ale znoszą się że tak powiem godnie Kilka kolczyków, robie kolejne ale światło już nie te więc nie mam fotek. |
|
|
|
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolczyki sliczne najladniejsze 2.A co do pracy z bratem to troche rozumiem ,moja mama przez wspolna prace z czescia rodziny nie rozmawia ![]() Moze mu powiedz ze nie zyczysz sobie wyzwisk i obelg. Twardo i zdecydowanie. Albo moze powiedz o tym rodzicom.Moze oni na niego wplyna. Kode mnie sie ostatnia zabawka najbardziej podoba
|
|
|
|
|
#2979 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak Ty je robisz ? :O chcę takie! wszystkie
|
|
#2980 |
|
Wtajemniczenie
|
Kode a mi sie podoba opcaja 3
Susanna bardzo ładne kolczyki dla mnie zwłaszcza 1 i 4. Co do pracy to rozumiem bo też pracowałam z rodziną, znowu do tego nie dopuszcze. Madziaczku oby Twoje życzenie mi sie spełniło Puchatkowo |
|
|
|
#2981 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kode, z tych zabawek to wybrałabym nr 1 (oczywiście z opcją dokupienia piłeczek do tego basenu ), albo nr 4 czyli ten taki mini placyk zabaw ze zjeżdżalnią ![]() Cytat:
Ale czy próbowałaś z nim o tym rozmawiać? Może to by pomogło, taka szczera rozmowa.A Twoje kolczyki są po prostu boskie ![]() Allicjo, dziękuję za mobilizację |
|||
|
|
|
#2982 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
madziu
![]() Susanno piękne ![]() Dziewczyny dziękuję za sugestie co do zabawek ![]() widze zdania są podzielone mój TŻ jest za trampoliną - to co wybrała Alicja![]() Trampolina + piłky to już wyjdzie za drogo i zastanawiam się czy nie lepiej basenik + piłki będziecie ogladać "Wyzania gejszy" ? ![]() co porabiacie? |
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
Ja będę oglądać Wspólną i później Twarzą w twarz, bo ja maniaczka serialowa jestem
|
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzięki za baciki
![]() kode z zabawek mi się podoba najbardziej 1 i 4 ![]() Ja zaraz będę oglądać Wyznania gejszy |
|
|
|
#2986 |
|
AGA :)
|
ja chciałąm oglądać wyznania gejszy, ale nie mam u siebie polsatu :/ jedyny minus posiadania cyfry plus.. hehe
a ne chce mi się na dole oglądać, wole lezec u siebie :P wiec tak jak puchatka zobaczę na wspolnej ![]() susanko sliczne kolczyki !!!
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za wsparcie
Oczywiście rozmawiałam z bratem 100 razy na ten temat - jak widać bez zmian. Tylko czeka na moje kolejne potknięcie, błąd, pomyłkę aby mi to wypowiedzieć - przy wszystkich w biurze ostatnio dostałam taki ochrzan ze źle podatki wysłałam (a sprawdzam to baaaardzo dokładnie bp US nie zwróci kasy ) a jak się okazało to on źle popatrzył na cyfry określające miesiąc i rok ![]() Chyba uprawiam swoisty rodzaj masochizmu wciąż pracując u niego ale co zrobić. Ale póki nie skończę studiów to chyba się nie zdecyduję na zmianę. Jak widzę nie tylko ja doszłam do wniosku, że z rodziną to tylko na zdjęciu a broń Boże w pracy.Bardzo się cieszę, że podobają się Wam moje kolczyki |
|
|
|
#2988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest jeden plus tej sytuacji, po studiach zmienisz pracę a tam z całą pewnością nie będziesz mieć takiego szefa Wtedy to dopiero jesteśmy w stanie docenić spokój w pracyTrochę to mówię z własnego doświadczenia..bo miałam w obecnej pracy wrednego szefa włocha a teraz go nie ma i doceniam to ![]() Szkoda ze już teraz nie możesz się wyrwać z tego środowiska Cytat:
![]() edit. kupiłam trampolinę dzieci uwielbiają skakać
|
||
|
|
|
#2989 |
|
|
u mnie to nawet na zdjęciu nie :/
ale na to osbny wątek.... hehehe kode trampolina to świetny wybór sama bym chciała :P
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
za co SAS dostała bana tymczasowego?
![]() puchatko ja nie byłam na nic zdecydowana wiec przystałam na jego propozycję
|
|
|
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero zobaczyłam jak to napisałaś
![]() Ciekawe co się stało ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2993 | |
|
|
Cytat:
coś przeskroała chyba? tylko ciekawe co ??? Edit: moze usunęła fotki, ktore wcesniej wstawiła? zaraz sprawdze.
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
Nie uczyła się to ją zbanowali
|
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
puchatko podoba mi się Twoja przyczyna zbanowania
![]() kode każda z tych zabawek była super i myślę,że trampolina świetnie się sprawdzi ![]() wracam do gejszy i wafli ryżowych
|
|
|
|
#2996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe ale to nie jest śmieszne że jej teraz nie będzie ![]() ![]() ja też wracam do gejszy ![]() madzik ja uuuwielbiam wafle ryżowe mówię dobranoc bo TŻ już też leży więc znikam ![]() rano będe
|
|
|
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ja też je uwielbiam, ale TŻ się zawsze śmieje, że jem styropian koduś a pamiętasz bobbba ![]() No ![]() W pracy of course ![]() Ja właśnie maluję paznokietki
|
|
|
|
#2998 |
|
|
dobranoc więc kode i daj znać jeśli Ci sas odp.
swoją drogą może założy drugie konto i będzie z nami pod innym nickiem, zanim jej nie odbanują puchatko na jaki kolor? ![]() ja też dziś malowałam, standardowo - czerwień. nawet tz stwierdził, że mam zawsze czerwone paznokcie, aż się dziwę że w ogole zauwaza kolor paznokci ![]() btw, co dajecie przed lakierem? jakas odzywke? czy inny specyfik? bo ja zauwazylam że mi się płytka odbarwiła już od ciągłego malowania :/
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
Srednia ta gejsza
wole z Wami posiedziec![]() Jutro sie zegnam z moimi przyjaciolkami Oj biedna Sas przypuszczam ze jej przykro bardzo.Sasik bedziemy czekac na Ciebie nic sie nie martw.![]() I powodzenia jutro w szkole. Edit: juz wiem chyba o co poszlo Susanno a co chcesz robic po studiach?Masz jakies plany zawodowe? ![]() Milych snow Koduś. Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-11 o 22:22 |
|
|
|
#3000 | ||
|
Zakorzenienie
|
Aguś, pamiętasz te co wklejałam z SH? To ten pierwszy co był na fotkach w takim kanciastym pojemniczku
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziś ćwiczebnie nałożę jakiś stary z Wibo (jedyne co mam w domu z tego typu )archi ![]() Oooo jeszcze dziś Kuba Wojewódzki, ale nie wiem kim jest ta kobitka co u niego będzie. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.

więc aż tak strasznie to się nie uczę.
..mam kilka wybranych zabawek ogrodowych.

mąż sie z tego cieszy ale ja łapie doła...eh
Życzę Ci,żebyś czuła się tak do czasu przyjścia maleństwa na świat

jak Ty je robisz ? :O chcę takie! wszystkie 

dzieci uwielbiają skakać