|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
![]() No nie, ta to jest cholera dopiero. Najlepsze na koniec zostawia i jeszcze każe nam grzecznymi być
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mrauuuuuuuuu... to trzepanko futerału brzmi zachęcająco Buzi kotku Idem myjku zaraz
|
|
#213 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dobry Wieczorek!
Dzisiaj byliśmy u teściowej na obiadku I wiecie co się dowiedziałam Że moja "kochana" bratowa szaleje z zazdrości, że ja jestem w ciąży, a ona nie Powiem Wam, że ja już kompletnie za nią i jej rozumowaniem nie nadążam. Z jednej strony ją rozumiem, że jest po 30-tce i chciałabym też mieć już dzieci, ale to przecież nie moja wina, no nie. Przecież ja się jej nie będę pytała o zdanie czy mogę mieć teraz dziecko Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tylko co on w niej widzi to nie mam zielonego pojęcia, bo ja jak oglądałam część 1 to normalnie w świecie zasnęłam ![]() ad.2 za radę ad. 3 moje mdłości zaczęły się tak koło 4 tygodnia. Zrób dla pewności test Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tak się nie robi Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2008-11-10 o 21:58 |
|||||||||
|
|
|
#214 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdjęcia Kasieńki- rybeńki superowe
Jaką radość widać![]() ![]() A ja załączę zdjęcie butków które kiedyś obiecałam- z komórki ale chociaz zobaczycie zarys ![]() Pozdrowienia z Międzyzdrojów- dziś wracamy na nasze śmieci
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Izuś ślicznusie butki
Kasieńko czekam dzisiaj na kolejną porcję zdjęć i bez wykrętów proszę ![]() Daguś jak tam imprezka się udała?
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-11-11 o 11:20 |
|
|
|
#216 |
|
Zadomowienie
|
Wyginam smiało ciało
![]() Po pierwsze Kasienia Rybenia no co za fociaki Jak je ogladam to tak jakbym byla z Wami Suknia wyszła boska a pamietam jak tu marudzilas po przymiarce Teraz to z tego mozemy się Po drugie Malutka też nie rozumiem Twojej bratowej Juz nie bede tu wciskac tekstow ze powinna sie cieszyc szczesciem bliskich ale zeby szalec z zazdrosci Chyba nie warto sobie nerwow nia psuc. A moze tez uda sie zajsc w ciaze i zlagodnieje ![]() Jestem dzis tak pozytywnie zmeczona, wczoraj robilismy impreze dla znajomych, bawilismy sie ekstra, ale dzis zaczelam od problemow zdrowotych (nie polecam picia wody gazowanej na pusty zoladek po zabawie alkoholowej - w ogole to co mi strzelilo z ta woda gaz. ) potem zmartwychstanie i w auto i na wycieczke, kolejnie obiad i wypad do kina. Teraz to tylko przytulasy na kanapie Nam zostaly hi hi Wrcajcie juz z tego dlugiego weekendu! Hop Hop
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Wybaczcie nieobecność, ale nie mam czasu na wizażowanie. W niedzielę mieliśmy w końcu sesję zdjęciową. Już nie mogę się doczekać efektów ![]() Zaprosiliśmy wczoraj do nas moją siostrę z mężem i moje dwie kumpelki. Ululaliśmy się nieźle (głównie ja, Tomek i mój szwagier )
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny stęskniłam się za Wami
. Dzisiaj cały dzionek byliśmy poza domem, ładna pogoda była, więc trzeba było to wykorzystać. Wskoczyłam w swoje nowe kozaczki spódnicę i ruszyliśmy m in. na cmentarz, rynek. Ups właśnie sobie przypomniałam, że miałam dać zdjęcie butków . Jutro męża poproszę, żeby mi pstryknął. ![]() Miłego wieczora kochane potworki
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej babeczki
Dziękuję za miłe słówka Cytat:
![]() Coś net dziś mam słaby. ![]() Spróbuję jutro, słowo skauta! Buziak
|
|
#220 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej trochę mnie nie było, ale...czy ktoś za mną trochę tęsknił...?
![]() Pracowity i nerwowy weekend za mną. Większość spędziłam sama, bo mąż niestety w pracy. Normalnie w myslach sobie układałam, jak ochrzaniam jego szefa, choć wiem, że taka praca Dobrze, że chociaż w sobotę pobalowaliśmy ze znajomymi. 4 piwka to sporo jak dla mnie, ale co tam, fajnie było![]() Zamowiliśmy wypoczynek, tapety i co najważniejsze podłogi. Dzisiaj przywiozą klepkę (stanęło na parkiecie). Oprócz tego mam już projekty szaf, zostało tylko odebrać gotowe wydruki Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mój mąż szybciej ma 33 pary spodni niż 3 dobrze, że nie muszę go namawiać na zakupy, chociaż wiem, że właśnie niektórych facetów trzeba. Są dobre strony takiej męskiej postawy, wtedy gdy mówią: "Kochanie po co mi spodnie, mam trzy pary, lepiej Ty kup sobie np sukienkę..."![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#221 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek
![]() Witam w ten ponury dzień. Gardło mnie boli a na progu stoi remont ![]() Tak mi jakoś szarawo dzisiaj- wczoraj jeszcze nad morzem a dzis ... Witaj Gosieńko- ty nasz ranny ptaszku
|
|
#222 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jakiego masz plana ![]() Cytat:
a powiedz proszę, jak było w weekend nad morzem, bo tak z mężem myśleliśmy, żeby się wybrać, ale jakoś nie mogliśmy się zmobilizować , ale już się tak napaliłam na spacer po plaży, ze jak będzie ładna pogoda w przyszły weekend to go wyciągnę na wycieczkę |
|||
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kropeczki moje
Dziś mam strasznie zimno w pracy brrrrrrrrrAle szefa nie ma, więc myszy mogą harcować Ależ mam chęć na biedronkowe płatki a tu w szafce pustka Izabela poratuj!! <i właź na gg kozo>Gosieńko kochana ja tęskniłam!!!
|
#224 |
|
Wtajemniczenie
|
Ranny z przymusu, nie z wyboru
![]() Dziękuję |
|
|
|
#225 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co do ciazy to dzisiaj jest sadny dzien... albo bedzie @ albo nie... u mnie z tymi mdlosciami bylby ok 3 tydzien... a ja myslalam ze mdlosci to ok 3 miesiaca ![]() nieee... pewnie sie czyms zatrulam ![]() buziolki
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej robaczki!
Cytat:
Remoncik idzie pełną parą widzę. To dobrze, już niedługo i w końcu będziecie na swoim Co do ciach to masz szczęście, że mężuś dostał dietkę od lekarza i nie za bardzo słodkie może jeść Więc jeszcze mi ciasteczek zostało, chętnie się podzielęCytat:
i tak zazdraszczam tego morza ![]() Agatko a chcielibyście już fasolkę czy jeszcze nie?
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-11-12 o 08:17 |
||
|
|
|
#227 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj zapowiada się paskudny dzień
Najpierw specjalnie wstaję o 6.00 zeby szybko odebrać projekt od kominiarzy który miał być w piatek. Dzis sie dowiaduję ze opinia(opinia nie projekt!!!) jest niegotowy!Odwołałam instalatora, remont znowu sie odwleka ![]() Nad morzem...hehe w sumie pogoda nie dopisała- niby ciepło ale popadywało. W Międzyzdrojach wiało 8 w skali Bouforta. Jednak warto było pojechać żeby to zobaczyć. No i przeżyć mszę za Ojczyzne . Zupelnie inna, świetna...
|
#228 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Remoncik idzie, ale ze względu na drewno na podłodze (które wymaga więcej czasu i uwagi niż panele) będzie dłużej.Wrrrrr.....(ale co tam: dam radę, dam radę dam radę - muszę to sobie ciągle powtarzać )
|
|
|
|
|
#229 |
|
Rozeznanie
|
jakby byla to bysmy sie bardzo cieszyli a jak nie bedzie to plakac nie bedziemy
![]() Fajnie jakby latal taki maly czlowieczek podobny do nas... to musi byc niesamowite
|
|
#230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli morze było pięknie wzburzone? Jej, tym bardziej zazdraszczam. Najbardziej lubię, jak jest sztorm nad morzem )Cytat:
![]() Gosiu słoneczko, na pewno wytrzymasz za cierpliwośćA ja się pożalę, zrobiliśmy losowanie, i wychodzi wigilia u teściów Jak nie, to chociaż resztę świąt z rodzicami spędzę, ale to już nie to samo co wigilia...Agatko to żadnych kciuków nie trzymam, bo nie wiem za co mam trzymać Niech będzie po prostu tak, jak ktoś na górze Wam to zaplanował. I będzie dobrze
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-11-12 o 08:33 |
||
|
|
|
#231 |
|
Wtajemniczenie
|
witam wszystkie
ja tylko na 5 sekund bo praca, praca, praca ![]() powiem, że panieński udany, bardzo, bardzo jak to w baskim gronie śmiechu, plotek i wina całe mnóstwo i niezbędnych prezentów typu wałek na chłopa też było troszku a dziś po tygodniu nieobecności (bo najpierw konfa, potem w pon dzień urlopu) ciężki powrót do pracy ![]() a za 10 dni
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lecą te dni błyskawicznie, co?
|
|
#233 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wigilia najważniejsza, dla mnie też. Nasi rodzice mieszkają w tym samym miasteczku co my, więc wigilia będzie dzielona, święta zresztą też. Nie powiem, żebym była zachwycona, wiadomo, że najlepiej i "najcieplej" jest u siebie w domku, ale cóż, trzeba to jakoś wytrzymać. Cytat:
|
||
|
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w zeszłym roku jak brat z Anglii wracał (w Wigilię przylatywał) to nawet o 21 dopiero zaczęliśmy. Więc jak coś poczekają, a ja nie będę miała wyrzutów sumienia, że nie dość, że jestem daleko od rodziców, to i w Wigilię mnie nie będzie. Teraz tylko modlić się o pogodę.Tylko nie wiem jak moja biedna mamusia da sobie ze wszystkim radę, bo zawsze jej pomagałam gotować i choinkę ubierać. Siostra raczej wcześniej nie przyjedzie, bo praca jej nie pozwoli. I mama sama zostanie z tym całym gotowaniem
|
|
#235 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ach Aguniu, impreza ekstra... potanczylam sobie
... nastepna na Andrzejki juz nie mozemy sie doczekac . Kasienka superowe zdjecia.... Najlepsza jest Cytrynka ...Malutka bratowa porazka. Niektore kobietki maja dziwna manie rywalizacji, i niestety ale nic z tym nie zrobisz. ajwazniejsze zebys promieniowala szczesciem i byla soba I to jest ajbardziej pozytywy objaw Cytat:
Cytat:
...Widze Gosienkoze jednak parkiet... Bedzie u kogo imprezki w szpilkach robic Nasz remont jeszcze toi ale tatko powiedzial ze wezmie urlop i przyjedzie wyciagnac nam gips na scianach, wiec czekamy.....I dasz rade - ja tez tak sobie powtarzam Cytat:
... I o pelnoprawnosci am tu oczu prosze nie mydlic... WIdac ze specjalistka w slowotoku z CIebie hihihhi byleby zmylic sluchacza ![]() Cytat:
... bo juz przetrawilam fakt ze Sylwestra spedzimy na bialej sali w lozkolandii
Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-11-12 o 09:49 Powód: bo Aga o swiatach napisala |
||||
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To z tej imprezki te fotki najnowsze na nk?
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
Jakbys zgadla.... jak podepne laptopa pod neo to wrzuce specjalnie dla Madziczka jak sukienka "tanczy"
|
|
|
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#239 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a mamunią się nie martw, też zawsze swojej pomagam, ale jak znam życie to mamunie lubią jak dzieciom smakuje, a na święta inaczej się gotuje![]() Cytat:
Tak, stanęło na parkiecie bo udało się go tanio kupić i położenie też najdroższe nie będzie |
||
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Echhhhhhhhh
dziewczynki jak ja Wam zazdroszczę tych rozmówek o urządzaniu swoich gniazdek ![]() Ja też bym kciała swoje ciasne, ale własne ![]() Mogę tylko pomarzyć niestety... Wiecie co? Chyba w alkoholizm wpadnę! ![]() Od rana wino pić??
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.

<dopiero na zamieszczenie>
jak będziecie grzeczne

Że moja "kochana" bratowa szaleje z zazdrości, że ja jestem w ciąży, a ona nie
Powiem Wam, że ja już kompletnie za nią i jej rozumowaniem nie nadążam. Z jednej strony ją rozumiem, że jest po 30-tce i chciałabym też mieć już dzieci, ale to przecież nie moja wina, no nie. Przecież ja się jej nie będę pytała o zdanie czy mogę mieć teraz dziecko

. Trwał 1 dzień. Chyba tego nie zlekceważe i pójdę do dawno nie odwiedzanego ginekologa

Jak je ogladam to tak jakbym byla z Wami
Teraz to z tego mozemy się 

. Dzisiaj cały dzionek byliśmy poza domem, ładna pogoda była, więc trzeba było to wykorzystać. Wskoczyłam w swoje nowe kozaczki spódnicę i ruszyliśmy m in. na cmentarz, rynek. Ups właśnie sobie przypomniałam, że miałam dać zdjęcie butków 

, ale już się tak napaliłam na spacer po plaży, ze jak będzie ładna pogoda w przyszły weekend to go wyciągnę na wycieczkę

za cierpliwość
hand-made: urodzinowo na 40tkę