![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tipsy - Wrocław... poszukuje!
Troszkę mało widać, bo zdjęcie ciemne i zdobienie bogate, ale wyglądają ok. Napisz tutaj u kogo byłaś, przecież to żaden wstyd. Od tego jest ten wątek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
Wiem, że od tego jest ale nie wiem na ile moge sobie pozwolic
![]() Wkleje linka z aukcji ![]() Tam też jest wyrazne zdjecie moich łapek-przed i po ![]() ![]() http://www.allegro.pl/item470885264_...y_wroclaw.html
sierpień 2008-80,40 kg listopad 2008-67,50kg ........... grudzien-2008-65,30kg ![]() Łącznie MINUS 15,10kg ![]() na diecie rozdzielnej ![]() Spasłam sie 5 kg- od poniedziałku 8.11-walcze ![]() jest 69kg cel 65 ![]() kilogram juz zgubilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
ja ze swoich narazie jesetem zadowolona-łopat nie mam-zreszta nie pozwoliłabym sobie ich zrobić
![]() ![]()
sierpień 2008-80,40 kg listopad 2008-67,50kg ........... grudzien-2008-65,30kg ![]() Łącznie MINUS 15,10kg ![]() na diecie rozdzielnej ![]() Spasłam sie 5 kg- od poniedziałku 8.11-walcze ![]() jest 69kg cel 65 ![]() kilogram juz zgubilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Rozeznanie
|
Czy ktoras z was wie jak znalesc Gosie z Madeleine Studio. Juz tam nie pracuje
![]() a wydawalo sie, ze w koncu znalazlam kogos, kto zna sie w 100% na swoim fachu.. Edytowane przez moriam Czas edycji: 2008-11-01 o 07:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() moje klientki w zasadzie kazda z nich miala przykre doswiadczenia w gabinecie kosmetycznym.zastanawiam sie jak to wytlumaczyc? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tipsy- Wrocław... poszukuje!
Tu nie tłumaczymy, tu polecamy dobre stylistki. Jak będę miała chwilę to założę wątek o niepolecanych stylistkach we Wrocławiu, bo kilka takich mam, i tam będziemy tłumaczyć co, jak i dlaczego jest źle zrobione.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Tipsy- Wrocław... poszukuje!
Cytat:
![]() Edytowane przez moriam Czas edycji: 2008-11-02 o 16:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
kursy WROCŁAW
Witam chciałabym się dowiedzieć gdzie polecacie(albo z jakiego byłyście zadowolone) zrobienie kursu stylizacji paznokci we Wrocławiu ?
![]()
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
Dot.: kursy WROCŁAW
witam mam ten sam problem .też chcę zrobić kurs ale najbliżej mam do wrocławia , napiszcie który kurs polecacie i jest godny zainteresowania pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
Jest takie powiedzenie-
"nie chwal dnia przed zachodem słońca"-ja pochwaliłam i żałuje!! ![]() ![]() Aż dziw bierze, że kobieta z tego żyje i ma tylu klientów...az dziw bierze, że nie moglam sie z nia umówic, bo wiecznie zajeta...a moze to taki chwyt reklamowy??? http://www.allegro.pl/item470885264_...y_wroclaw.html Nie polecam!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak jak pisałam wcześniej - po zdjęciach widać, że dziewczyna robi łopaty odstające po bokach od płytki (to się chyba profesjonalnie "próg" nazywa). Możesz zrobić zdjęcie swoich teraz i wkleić i w wątek o niepolecanych stylistkach - KLIK ! ?
Edytowane przez szugarbejb Czas edycji: 2008-11-12 o 09:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Rozeznanie
|
OJjjj jaka szkoda
![]() ![]() Ja jak juz taka znalazlam(Gosia) i odnalazlam po raz kolejny(odeszla z Madleinestudio) to okazalo sie, ze zrobila sobie przerwe od paznokci(choc mam nadzieje, ze wkrotce zalozy cos swojego) Teraz ide do innej Gosi ![]() ![]() Niestety, z tym zapowietrzaniem jest najgorzej-nawet najladniej zrobione paznokcie a p tygodniu pozapowietrzane dysklasyfikuja pania, ktore je robila ![]() i tak zdyskfalikowalam juz sporo... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Raczkowanie
|
Ja jak bede miała chwile to zdejme ten szmelc i sobie zażeluje SAMA swoje-może mi zejdzie 5 godzin ale przynajmniej mam pewnosc, ze sie nie zapowietrza. Juz nie bede chodzic i szukać-wydawac kasy na darmo bo widze, ze to nie ma sensu.Miło mi jest pójsc do kogos-zrelaksowac sie i oddac łapki innej pani ale jak widzę-nie ma to sensu a wydawac 140zł co 3 tygodnie tez nie mam zamiaru bo poprostu szkoda mi pieniedzy i uwazam, ze jak za uzupełnienie to bardzo duzo.Żeby nie było-że to jakas reklama!!JA SIĘ TYM TERAZ NIE ZAJMUJĘ!!Mam stałą pracę z innej branży a pazurki jak już robie tylko znajomym ale bardzo żadko!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Raczkowanie
|
Moje Drogie!
Przypadkiem odnalazłam swoja instruktorkę-która szkoliła mnie osobiscie na stylizacje paznokci ![]() ![]() Otworzył sie obok mnie salon-patrze a tam ona ![]() ![]() ![]() Ona jest droga-bierze 110zł za tipsy z podstawowym zdobieniem-musze sie zastanowic ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
A można gdzieś w necie znaleźć jej prace ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Raczkowanie
|
No własnie nie ma nic w necie i to mnie szokuje bardzo. Jest dobra, to pewne.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny widziałam wczoraj na żywo paznokcie robione przez Sarę ze Świeradowskiej. Oglądałam ze wszytskich stron, paznokcie zrobnione były bardzo poprawnie. Nic nie odstawało, żadnych fal, french równiutki, dodatkowo było bardzo ładne zdobienie z cyrkonii Svarowskiego. Widziałam je na odroście 3 -tygodniowym i naprawde wyglądały bardzo przyzwoicie. Myślę, że można spokojnie zaryzykować, a te zdjęcia z poprzednich stron (mam na myśli te paskudne buły) to wg mnie oszustwo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
Ja mogę całym sercem polecić p. Justynkę z ul. Komuny Paryskiej. Naprawdę rewlacja! Profesjonalne kosmetyki, technika, ceny też nie są jakieś masakrycznie wygórowane. P. Justyna to przemiła osoba, niestety mają teraz mase klientek i trzba się umawiac ze sporym wyprzdzeniem. Jak dorwe aparat to wstawie zdjęcie moich pazurków, jak narazie można podziwiac te na stronie
![]()
![]() |
#260 |
Raczkowanie
|
Dla mnie idealne paznokcie to takie, które maja 3 tygodniowy odrost i cienia zapowietrzen żelu, odłaman, odchodzenia tipsa itp-o technice nie wspomne-krzywac c-tunel itd, itp. Jeszcze nie trafiłam na taka osobę...MM na tez ryse na szkle-jeden paznokiec miałam zapowietrzony
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#262 |
Rozeznanie
|
Hej,
właśnie zdecydowałam sią na wizyte u p.Justyny na ul.Komuny Paryskiej. Buszowałam po wizaż i ogólnie po internecie kilka dni i zdecydowałam się właśnie na nią. Jestem pewna że nie będę żałowac. Fakt faktem wizyte mam dopiero 10 grudnia ale czuje że moje pazury nawet takiego czasu nie wytrzymają. Musiałam szukać nowej stylistki pazurów po tym jak moja do której chodziłam juz długi czas odwaliła mi taką kaszane że aż nie mogę w to uwierzyć. Ogólnie pazurki ładne, żadne łopaty, żadnych gór i takich tam. Poprostu na drugi dzień zaczęło podchodzić mi powietrze a teraz po tygodniu patrze tylko czy któryś mi juz nie strzelil. Tak więc odliczam dni do wizyty u p. Justyny ![]() Postaram się zdjecia jakieś wkleić ale nic nie obiecuje ![]() Pozdrawiam gorąco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Raczkowanie
|
Kallla - nie będziesz zawiedziona
![]() ![]()
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
![]()
ja tez szukam dobrego szkolenia z akrylu- najlepiej we Wrocławiu, ale jezeli niczego konkretnego nie polecacie, to jestem gotowa przejechac sie do innego miasta.
Na wizazu znalazłam wątek o szkoleniach we wrocławiu- ktoś wspominał o 1) Studio Tips Iwona ul. Gwarna 11/4b WROCŁAW 2) SILHOUETTE DCD WROCŁAW 50-322 ul. Kluczborska 32/34 co do pierwszego kontaktu, to odwiedziłam stronke tej Pani i jakos nie powaliła mnie tam zadna sztuka- nie chcę tu oczywiscie nikogo urazic, ale po ocenie strony jakos na kurs tam nie mam juz ochoty. Z kolei sama strona o niczym pewnie nie swiadczy, dlatego pytam czy ktoś robił tam szkolenie? a moze jest gdzies w necie galeria tej Pani? Podpowiedzcie cos, na kurs mam zamiar isc pod koniec stycznia, pracuje juz na zelu, ale akryl daje chyba więcej możliwosci, a poza tym jakos dziwnie mnie on pociąga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Wtajemniczenie
|
wyszukiwarka
![]()
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
No i zaczęło się
![]() ale do czego wyszukiwarka????? chyba jasno się wyraziłam- wiem, gdzie odbywaja sie szkolenia, przeszukałam wizaż, polecane było m.in. Studio Tips Iwona- dlatego konkretnie o nie pytam. A już konkretny konkret- to strona tej Pani. W internecie znalazłam tę http://studiotips-iwona.naszemiasto.pl ale tam nie ma imponującej galerii... dlatego pytam o to w poście. Więc czy ja jestem jakaś głupia? Bo zupełnie nie rozumiem Twojej odpowiedzi na moje pytanie.... Edytowane przez Weronika1010 Czas edycji: 2008-12-04 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...enie+Wroclawiu Prosze..tu znajdziesz sporo informacji ![]() i polecam tez strone EF P.S. i to wlasnie miala na mysli Kolezanka piszac "wyszukiwarka"..26 stron watku mysle,iz jest wystarczajaca skarbnica wiedzy ![]() Powodzenia na kursie Edytowane przez EwaFran81 Czas edycji: 2008-12-04 o 22:03 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Wtajemniczenie
|
to mozliwe, ze jestes..nie wiem. nie chce oceniac ludzi ktorych nie znam
![]() ![]() spokojnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a przypomnialam sobie!koniecznie sprawdz czy nie masz(a masz, bo sprawdzilam)dystrybutora ef w swym miescie- to sa naaajlepsze szkolenia-jak wynika z watku ![]() http://www.eurofashion.com.pl/dystrybucja1.php wrocław ma dwa takie miejsca ![]()
"Niektórym ludziom należałoby wytoczyć proces myślenia. " ![]() nie mam polskich znakow. nie bede miec. trzeba z tym jakos zyc. ![]() Edytowane przez anick88 Czas edycji: 2008-12-04 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem umówiona 8 stycznia żeby P. Justyna mi zrobiła paznokcie na studniówkę
![]()
![]() |
#270 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No niestety, nie polecam tej Pani. Odwaliła kaszanę-prawda jest, że sledziłam każdy jej krok i generalnie nie było byków ale jeden paznokic zapowietrzył mi siejuz jak od niej wracałam...Pomyslałam-zdarza sie-trudno ale po 2 tygodniach już kazdy był na maksa zapowietrzony...Nie, nie nie...nawet za darmo bym juz nie chciała!! Chyba sobie odpuszcze na zawsze te tipsy!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.