|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
O tak zgadzam się z Kode
![]() Tż maminsynek też potrafi dać w kość. Musisz w porę zacząć go wychowywać, żebyście potem nie mieli problemów.
|
#3032 |
|
Zakorzenienie
|
koduś ja odkąd skończyłam 18 lat wyprowadziłam się z domu...
wynajmowałam pokoje itd. od ponad półtora roku mieszkam z TŻ, najpierw zamieszkałam u niego z jego mamą i siostrą - i to był największy błąd w moim życiu doszło do tego,że właściwie zostałam stamtąd wyrzucona (cudowna siostra TŻ ) wtedy wyprowadziliśmy się i wynajmowaliśmy mieszkanie - przez pół roku,aż moja prawie cała rodzinka pojechała do Anglii- został jeszcze tylko braciszek,bo nie miał dowodu No i przeprowadziliśmy sie z TŻtem do mieszkania mojej mamy i tak już rok tu jesteśmy
|
|
|
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
Aha Madziku czyli mieszkacie już sami
![]() Powrót do mieszkania z rodzicami nie wróży nic dobrego ![]() Tym bardziej po tym co Cię spotkało przykrego ze strony siostry TŻ-ta. Twój TŻ nie powinien stać przed wyborem TY albo Rodzina ale powienien starać się nie dopuszczać do konfliktów. agniesiu ja do teściów mam ponad 400km ![]() a do rodziców zaledwie 12 - ale w ciągu tego roku ani razu nie zjawili się u nas bez zapowiedzi i nie wtrącają się do tego jak żyjemy itp za to mogę liczyć na ich pomoc i zawsze mogę się wprosić na obiad![]() Cieszę się że są blisko ![]() edit: zaraz wychodzę z pracy do poklikania wieczorkiem koziołki
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-12 o 16:48 |
|
|
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
koduś ja mam "teściówkę" zdecydowanie zbyt blisko
![]() i rodzinę jednak za daleko ![]() A ja TŻtowi próbuję uświadomić,że jak ludzie żyją we dwoje, to właśnie WE DWOJE, bez mamusi! ![]() do później kode ![]() jest tu jeszcze ktoś? ![]() agniesiu
Edytowane przez madziaczek:* Czas edycji: 2008-11-12 o 16:58 |
|
|
|
#3035 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My się wpraszamy do moich na całe weekendy ![]() Edit: Madzik, ja niestety też zaraz spadam, bo mi się obiad przypali
|
|
#3036 |
|
Zakorzenienie
|
Kupilam Inglota
zaraz Was przeczytam bo dopiero weszlam.![]() Sas zjem obiad i juz do Ciebie pisze ![]() Moja tesciowa jest w bezpiecznej odleglosci 15 tys kilometrow i to jest dobra odleglosc choc i tak daje w kosc
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-12 o 17:11 |
|
|
|
#3037 |
|
Zakorzenienie
|
agniesiu a co dobrego na obiadek?
![]() ooo archi ![]() już myślałam,że zostanę sama z zabanowaną sas ( ) i naszym STAŁYM gościem
|
|
|
|
#3038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kozice!
Tia i po urlopie, jutro do pracy. Przeczytałam to co miałam przeczytać i zaraz czytam raz jeszcze. Czarno widzę to kolokwium Oczywiście mimo urlopu miałam przyjść do biura i wysłać przelewy ale powiedziałam NIE i nie poszłam! Już wcześniej rozpisałam krop po kroku jak wysłać przelew elektroniczny (pestka) ale jak się nawet nie chce spróbować to proszę mnie pocałować w tylną cześć ciała Ale się od razu wkurzyłam chamstwo!Cytat:
No i stwierdziło, ze do pracy oboje mielibyśmy po drodze ![]() Ale tak szczerze to nie mam konkretnych planów to chyba niedobrze, nie.Byłam w pasmanterii, kupiłam kilka potrzebnych rzeczy do uszycia spódnicy. I guziki kupiłam do swetra, który kuliłam w lumpku. Dziś znowu coś zrobiłam, takie tam proste kolczyki i bransoletkę
|
|
|
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
Sas napisalam
![]() Susanno nie wiem czy to niedobrze pozatym czesto zycie decyduje za nas. A uczenie to fajna sprawa![]() A z ta obecna praca to masz bardzo ciezko nie bardzo jest co zrobic .Tylko szkoda ze Twoj brat nie widzi jak sie zachowuje. Te pierwsze kolczyki sa cuuudne az mam ochote przebic sobie uszyMadziu a dlaczego Twoj TZ niechce poprostu pojechac z Toba na swieta do Anglii. Moze to by bylo dobre rozwiazanie. Agniesiu podoba mi sie Twoje podejscie do facetow wychowac . Zdecydowanie popieram.
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-12 o 17:30 |
|
|
|
#3040 |
|
Zakorzenienie
|
Sus dobrze,że się nie dałaś i nie poszłaś
dzielna dziewczynka![]() te czarne kolczyki są boskie chciałabym umieć zrobić takie cuuuuuuuuuuda archi TŻ niy by się na to zdecydował, bo on raczej nie wyobraża sobie świąt bez swojej mamusi i babci a poza tym i tak nie mamy z kim psiaków zostawić
Edytowane przez madziaczek:* Czas edycji: 2008-11-12 o 17:35 |
|
|
|
#3041 | |
|
Wtajemniczenie
|
A nakroiłam trochę mięska i dużo warzyw i wrzuciłam to wszystko na patelnię do podduszenia
Doprawiłam i wyszło coś ala leczo.Cytat:
Bardzo dobrze, że się postawiłaś w pracy, nie można dać sobie wejść na głowę. Podziwiam Twoje umiejętności, biżuteria jest śliczna! Archi faceci to trzylatki A co się robi z dziećmi? Wychowuje
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa juz dawno chcialam to napisac tylko zapominalam mam doswiadczenie w remontowaniu mieszkan
umiem polozyc parkiet ,plytki,malowac sciany ,klasc gladz itp. Razem z kolega na studiach zrobilismy praktycznie w calosci jego mieszkanie.Takze Kode ,Susanno polecam sie w czerwcu. |
|
|
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
sus
za kolokwium![]() archi to ja też bym chętnie wykorzystała Twoje umiejętności remontowo-budowlane
|
|
|
|
#3044 | |
|
AGA :)
|
Cytat:
bo ja też zawsze pomagam tacie wszystko robić Dobry wieczór !!! ![]() dopiero teraz udało mi się dorrzeć :/ a dlaczego sas ma bana aż na 2 tygodnie ? ja myślałam że tylko na tydzień ! wrrrsasuś niech te 2 tyg szybko mijają ! i gratuluję dobrego wyniku na oli i udanych zakupów nie moge was zacytowac ;/ wrrr madziu w jakiej miejscowosci mieszka babcia tżta? bo wiesz odemnie do Gorzowa to tylko 100 km, a moze babcia mieszka bardziej w moim kierunku w tedy tż na swieta niech sobie siedzi u babci a ty jesteś u mnie ja bede mieszkać po slubie z tztem u rodziców. mamy duzy dom, ja jestem jedynaczka, całe piętro dla nas. Rodzice są bardzo w porządku, no ale tez wolalabym isc na swoje. Na pcozatek bedziemy u mnie a potem sie zobaczy ![]() mam nadzieje ze jednak sie ulozy. archi konieczne zdaj relację jak ten utwardzacz z inglota !
|
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
Ag ta miejscowość to Sulęcin
![]() jak ja Ci zazdroszczę tego piętra ![]() ![]() a gdzieś Ty była?
|
|
|
|
#3046 |
|
Zakorzenienie
|
Tobie Madziu napewno dam sie wykorzystac
![]() Aguś uzyje utwardzacza dopiero w niedziele bo nie mam lakieru.Ma srednie recenzje na KWC ale nie zrazam sie.
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-12 o 19:34 |
|
|
|
#3047 |
|
|
madzia aa to wiem
![]() czekam więc na Twoje odwiedziny, bo to w sumie taki mocniejszy rzut beretem ![]() archi
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
Więc tak
:archi no co Ty nie masz przebitych uszu ![]() Suanno, za kolokwium - na pewno dasz radę! ![]() sas, gratuluję olimpiady ![]() No i na koniec - ja również posiadam pewne zdolności budowlane, bo troszkę pomagałam przy wykończeniu domu, więc polecam się razem z archi i Agą Ale by z nas była Koziołkowa ekipa remontowa
|
|
|
|
#3049 |
|
|
puchatko hahaha no już nas sobie wyobrażam
ekipa remontowo-budowlana jak się patrzy
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3050 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do brata to zobaczymy jak się rozwinie sytuacja. jeszcze teraz przyjął nową pracownicę - jaka przemądrzała baba! Trochę starsza ode mnie, dzieciata i mężata i wszystko ma najlepsze dzieci, męża, dom, samochód, ciuchy, tipsy bla bla bla wiesz o co chodzi.Cytat:
Cytat:
To chyba dobrze ![]() Cytat:
Ale czerwiec to za późno - w czerwcu chcę być już PO bałaganie ![]() Dzięki! Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny bardzo proszę trzymać za mnie kciuki a jak kto chce to i Zdrowaśkę za mnie niech zmówi - aby mnie oświeciło i natchnęło gdzie mam szukać jakiego zdania w Piśmie. Będę powoli znikać, musze posprzątać i przeczytać jeszcze E. Jana. No i jutro do pracy. Tak więc papa wszystkim i dobranoc! |
||||||
|
|
|
#3051 |
|
|
sus oczywiście kciukasy jutro masz gwarantowane !!!!
a co ty studiujesZ? co chyba mi umknęło? teologię? czy mi się wydaje?
|
|
#3052 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia Susanno
napisz potem jak takie kolokwium wyglada bo niebardzo rozumiem czego bedziesz szukac w Pismie Swietym?Konkretnych cytatow?![]() No to mamy ekipe remontowa. Ja dodatkowo oferuje uslugi projektowe o ile cos jeszcze pamietam![]() Puszku nie mam przebitych ,caly czas chce nadrobic
|
|
|
|
#3053 |
|
|
archi ja miałam przebite ale mi dziurki zarosły,
nie nosze kolczyków bo mi cięzko w tedy na uszach
|
|
#3054 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też się mogę dołączyć do ekipy
Doświadczenia nie mam, ale szybko się uczęSusanno ![]() Ja też się żegnam na dziś Dziewczyny, zmykam pod prysznic, a potem do spania, bo jutro niestety znowu od rana zajęcia ![]() Słodkich snów
|
#3055 |
|
|
agniesiu udanego dnia jutro
![]() ja oglądam dziedziczki na HBO. jutro mam wolne właścwie dopiero w środę idę na zajęcia hahaha
|
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
Nie za dobrze Ci Agatko na tych studiach
![]() ![]()
|
|
|
|
#3057 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie wieczorną porą
![]() Dobranoc koziołki...te które już zmykają ![]() No no jaka koźla-ekipa-remontowa nam się zrobiła Ja mogę malować - malowałam ściany,płoty,balkony i pergole ![]() Ag tyle wolnego masz że aż zazdroszczę ![]() zgodnie z prośbą Sas zamieszczam zdj. jej zakupów ![]() Czy ta sukieneczka nadaję się na studniówkę? wg. mnie Sas świetnie w niej wyglada a biust ma ogromny
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-12 o 21:14 |
|
|
|
#3058 |
|
|
Kochanie, na taki luksus trzeba sobie zasłużyć
![]() a ja jestem bardzo grzeczna...
|
|
#3059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to przepraszam szanowna Pania za moja niestosowna uwage ![]() Sas super wygladasz pieknie.I na studniowke jak najbardziej.Na inne okazje rowniez.
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-12 o 21:21 |
|
|
|
|
#3060 | |
|
|
Cytat:
Saas
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.

doszło do tego,że właściwie zostałam stamtąd wyrzucona

My się wpraszamy do moich na całe weekendy